Orijinalini görmek için tıklayınız : C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,

CÜSSKB-Aynur
23.10.2007, 18:27
Üniversitemizde, 4 Büyüklerin lig de veya Avrupa da bir maçlık galibiyetlerinde bile bir çok öğrencimizin tuttukları takımların formalarıyla kampus de dolaştıklarını görüyoruz.
Sivasspor Lider ama bu gururu taşıyacak yürekli bir taraftara maalesef rastlamadım.
Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine buradan sesleniyorum. Özellikle Dernek-Grup üyesi öğrencilerimiz başta olmak üzere, hepinizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.
Lider takımın Taraftarına yakışır şekilde davranalım artık.

Del Piero
23.10.2007, 18:31
Üniversitemizde, 4 Büyüklerin lig de veya Avrupa da bir maçlık galibiyetlerinde bile bir çok öğrencimizin tuttukları takımların formalarıyla kampus de dolaştıklarını görüyoruz.
Sivasspor Lider ama bu gururu taşıyacak yürekli bir taraftara maalesef rastlamadım.
Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine buradan sesleniyorum. Özellikle Dernek-Grup üyesi öğrencilerimiz başta olmak üzere, hepinizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.

ABLAM SÖYLEDİKLERİNDE HAKLISIN NE SÖYLESEN HAKLISIN..

BEN BUGÜN ÇARŞIYA ÇIKTIM SADECE 4-5 SİVASLI FORMASINI GİYMİŞ ÇIKMIŞTI :(

yigidolar06
23.10.2007, 18:36
lider sivasspor taraftarı olarak neler yapmalıyız bi bilen varsa söylesin

samet yıldız
23.10.2007, 18:40
bizim bugün beden dersi vardı millet hep sivasspor formasıyla gelmiş

K4r_Tugrul
23.10.2007, 18:41
Ben Cumhuriyt Üni'de bilgisyar programcılığı okuyorum.Wallaşu 2 gündür forma ile gidip geliyorum.

yigidomustafa58
23.10.2007, 18:45
ben de İstanbuldayım liseye bende formayla gittim bugün ve hiç kimsede gıkını çıkartmadı...

altuntas58
23.10.2007, 19:14
Çok haklısın kardeşim takımımıza bu günlerde daha çok sahip cıkmalız yasak değil yasa dışı değil neden sivassporun formalarını giymeyiz anlamıyorum sizlerin değerli calışmalarıyla
bu duyarlı duruşunla bu işide halledersin sana güveniyorum bacım

ceza_tolga_rep
23.10.2007, 19:25
sivaslınında başka takım forma giymesi varya kıracam kafalarını birgün az kaldı..

````BoZo``LLu
23.10.2007, 19:28
UYaRıLaRı DikkaTe aLaLıM.
.

SivasLady
23.10.2007, 19:33
taraftar takimina her yerde her kosulda sahip cikmali
formayi giymiyorsunuz ne diyelim
ama BASKA TAKIM formasiyla dolasmalari kesinlikle kabullenemez
lütfen herkes bilincli taraftar olsun
bir tane daha SivasSpor yok, gururla sahip cikalim takimimiza
onlar buna laikler

muhsin koçak
23.10.2007, 20:09

aynur bacının söylediklerini dikkate alalım arkadaşlar,forması olan arkadaşlar lütfen formanızı üzerinize giyin ve gururla taşıyın o formayı,

Yiğiter
23.10.2007, 20:23

erzurum atatürk üniversitesinde sivasspor formamla gurula dooaşıyrum şükürler olsun..

sivas_kangallı
23.10.2007, 21:04
benim de beden dersim wardı sivasspor formasını atkımı götürdüm

ÇILGINLAR-58
23.10.2007, 21:12
çılgınlar olarak DESTEKCIYIZ HER ZAMAN

EyüphanAydın
23.10.2007, 21:49

size KATILIYORUM BENCEDE BÖYLE OLMALI

İ_N_F_İ_A_L
23.10.2007, 21:51
gururla taşıyorum üniversitede hatta sınıftan bir kaç arkadaş ekip halindeyiz.ama akşamdayız yani görünmeyen kahramanlarız

1967_DERNEK_MUSTAFA
23.10.2007, 23:02
sivaslı olmayanlara neden başka forma giyiyorsun deme hakkına sahip değiliz imdi sivaslı olupta başka takımın formasını giyorsa oda o kişinin insiyatifine bağlı

redelgae
24.10.2007, 01:19
BU KADAR KISITLI OLANAKLARLA BU KADAR KISA SÜREDE, YÖNETİCİSİ İLE, TEKNİK HEYETİ İLE, FUTBOLCUSU İLE VE DE SEYİRCİLİKTEN YAVAŞ YAVAŞ TARAFTARLIĞA GEÇEN YİGİDOLARI İLE, DURUŞUMUZ MİLYON DOLARLIK TAKIMLARIN TARAFTARLARINDAN ÇOK FARKLI OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ÖYLESİ BİR DURUŞ OLMALI Kİ TAKIMINI HER ŞEYİ İLE DESTEKLEMELİ, MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜ İLE DE TAM BİR YİĞİDO KİMLİĞİNE BÜRÜNMELİ ..... GURURLU VE ASİL ..... SİVAS' DA KALICI YA DA GÜNLÜK OLARAK BULUNAN MİSAFİR TAKIM TARAFTARLARINA TÜRK' ÜN O EŞSİZ MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERMELİ .... HOŞGÖRÜLÜ VE SEVECEN .....

redelgae
24.10.2007, 01:21
YOKSA DİĞELERİNDEN PEK BİR FARKIMIZ KALMAZ .....

1967_CLUB_ÖZGÜR
24.10.2007, 01:24
Zoooorrrr

çifte gönüllüleriii SADECE SİVASSPORLU yapmak

COK ZOR ;)

puar
24.10.2007, 08:49
dedikleriniz çok doğru.
üniversitedeki sivaslıların bu konuda çok duyarlı olması gerekiyor sonucta gurbete sivasa okumaya gelenlerin farklı renklere sahip olmaları normal ama biizmkinlerinde onlara ayak uydurmamaları gerekiyor bu konuda çok haklısınız...
bu konuda öğrenci üsülü ucuz formalar temin edilirse belki o renklere bizim sivassporumuzun formasıda nail olur.

CÜSSKB-Aynur
24.10.2007, 11:33
Zoooorrrr

çifte gönüllüleriii SADECE SİVASSPORLU yapmak

COK ZOR ;)

Özgür, az kaldı inşallah hepsi teker teker aslına dönecek;)

jakobieen
24.10.2007, 17:06
abla, benim taraftarım maça formayla gelmiyorki okula gitsin..

Del Piero
24.10.2007, 19:44

:D:D:D:D:D çok haklısın gardaş...

zaten ben yakında sivas'ta kıyıma başlayacam 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERİN forsını giyenlere hele birde sivaslıyım derse vay haline :)

casus84
24.10.2007, 21:14
SİVAS'TA DA BAŞKA TAKIMI TUTMAK AYIP OLUR......LÜTFEN 1.'YE SAYGI.................

samet yıldız
24.10.2007, 21:52

ewt yaw haklsın daha maçta doğru dürüst forma giyip gitmiyoz okulda hiç zannetmiyorum
olanlarda istisna diebilirz o derece yani

gardasin.58
25.10.2007, 00:27
DIKKAT DIKKAT Gardaslar sivasdan baska sivas yok icinde yasadigimiz dogup buyudugumuz tasini topragini bildigimiz sehrin takimini tutmayiz gider istanbulun ne tarafinda oldugunu bilmedigimiz takimlarin fanatigi oluruz.
EN BÜYÜK SIVASSPOR BUNU HER SIVASLIYIM DIYENIN KABUL ETMESI GEREKIR.

CÜSSKB-Aynur
26.10.2007, 18:58

Üniversiteli Yiğidolar, başlatabilir ama,

EyüphanAydın
26.10.2007, 19:19
BEN değişik formalarla gidince herkez ACAYİP ACAYİP BAKIYOR HELE SİVASSPOR OLUNCA

sivas_sevdamiz
26.10.2007, 19:57

Aynur abla ben salı günü (maçın ertesi günü) formayla gittim okula. Herkesin de çok dikkatini çekti ve bilmeyenler de SİVAS'ın LİDER olduğunu öğrendiler.

Ama tabi ki yeterli değil.

sivas_sevdamiz
26.10.2007, 20:10
BU KADAR KISITLI OLANAKLARLA BU KADAR KISA SÜREDE, YÖNETİCİSİ İLE, TEKNİK HEYETİ İLE, FUTBOLCUSU İLE VE DE SEYİRCİLİKTEN YAVAŞ YAVAŞ TARAFTARLIĞA GEÇEN YİGİDOLARI İLE, DURUŞUMUZ MİLYON DOLARLIK TAKIMLARIN TARAFTARLARINDAN ÇOK FARKLI OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ÖYLESİ BİR DURUŞ OLMALI Kİ TAKIMINI HER ŞEYİ İLE DESTEKLEMELİ, MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜ İLE DE TAM BİR YİĞİDO KİMLİĞİNE BÜRÜNMELİ ..... GURURLU VE ASİL ..... SİVAS' DA KALICI YA DA GÜNLÜK OLARAK BULUNAN MİSAFİR TAKIM TARAFTARLARINA TÜRK' ÜN O EŞSİZ MİSAFİRPERVERLİĞİNİ GÖSTERMELİ .... HOŞGÖRÜLÜ VE SEVECEN .....

sonuna kadar katılıyorum.

üç günlük dünya için küfür etmeye, kavga çıkarmaya, kalp kırmaya değmez...

edebiyatisyen
26.10.2007, 20:49
keşke orjinal formalarda öğrencilere indirim yapsalarda bizde alsak.Gerçi benim formama var ama orjinal değil...burdan BÜYÜK BAŞKAN a sesleniyorum.bir öğrenci için 50 ytl lik forma çok pahalı.biraz indirim yapın.

yusuf_yusuf
26.10.2007, 20:52
ne dıkkatı ya bızde alalım ne dikate alacaksak alalım deil mı yanı

1967_CLUB_ERDİ
26.10.2007, 21:36
cumhuriyet meslek işletme 1 deyim belki görmüşsünüzdür balili 17 kırmızı formayı giyiyorum çılgınlar58 grubuna takılıyorum.üniversite grubu hayata geçerse güzel olur

sivaslı yıldız
26.10.2007, 22:21
Kardeşimden çalabilirsem forma bende giyineyim bu hafta..:)

Bu ara giyinenler var kampüste, futbolla ilgilenmeyen bi kaç arkadaşım sordu hatta milli takım mı şampiyon oldu diye..:D

Tabi ben gururla durumu anlattım.. :rolleyes:

jakobieen
27.10.2007, 00:42
Üniversiteli Yiğidolar, başlatabilir ama,

biz başlattık, gençler devam eder inşallah :)

Bu ara giyinenler var kampüste..

yigido Atilla
27.10.2007, 02:55

Aynur hanima katiliyorum . Takimimiza yakisir sekilde davranalim Türkide Baska süperlig`mi var ??? yok eger bu süperligin en tepesinde sivasspor var ise bu takima sahip cikilmali.... insallah Sivasspor formali cogunlukta ögrencileri kampus de dolastiklarini görür ve bu sitede grurla yazarsiniz Aynur hanim..

emresengul58
29.10.2007, 11:27
AYNUR ABLA ÜNİVERSİTE'DE SİVASSPOR STANDI AÇILACAK MI??

CÜSSKB-Aynur
12.11.2007, 09:29

Haydi bakalım Cumhuriyet Üniversiteliler,
Bu hafta Kampüste formalarınızla görelim sizi;)

altuntas58
12.11.2007, 09:37

Haydi bakalım Cumhuriyet Üniversiteliler,
Bu hafta Kampüste formalarınızla görelim sizi;)

Çok haklısın aynur hanım artık mazeret yok takımımız büyük küçük demeden yeniyor zirveye ortağız daha ne olsun artık bunun keyfini cıkarmak lazım formalarımızı giymeliyiz her yer kırmızı beyaz görünmeli bununlada gurur duyumalıyız

asil58
12.11.2007, 10:08
haydi dışardan gelenler neyse ama sivasın evlatlarının bunu yapması çok yanlış takımımızla guru duyun ey sivaslılar bu takım tarihimizin en iyi takımı

zaralım 58
12.11.2007, 10:22
aslında SİVASSPOR forması varken diğerine ne gerek var

KIZILCAN
12.11.2007, 11:23
sivaslınında başka takım forma giymesi varya kıracam kafalarını birgün az kaldı..

Harikasın dostum ama önce güzel güzel konuş.Olmazsa başka türlü halledersin. :D

CÜSSKB-Aynur
24.11.2007, 13:37
Bu haftadan başlayarak, Cumhuriyet Üniversitesinde Kırmızı-Beyaz, Sivasspor renklerini üzerinde taşıyan Yiğidoların Fotoğraflarını çekerek buradan site üyelerimizle paylaşmak istiyorum.
Diğer Üni.li arkadaşlarımda Kampüs de çektiği fotoğrafları eklerlerse sevinirim.

altuntas58
24.11.2007, 13:50
Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz şimdiden teşekkürler

merkez_emre
24.11.2007, 13:52
ben sahsen genelde atkıyla gezıyorum...
daha cok gurur duyuyorum atkıyı boynuma sarınca :)

okyay58
24.11.2007, 13:58
bende fırat üniversitesinde bir Sivaslı olarak kışın atkımla yazın formamla gururla dolaşıyorum.

GeNÇLiK_58
24.11.2007, 14:53
TESEKKURLER PAYLASIMIN ICIN AYNUR HOCAAA

yusuf_yusuf
24.11.2007, 14:56
bende resımlerı sabırsızlıkla beklıyorum

CÜSSKB-MÜJDAT
26.11.2007, 03:19
unıversıtemı sevıyorum sıvasporumu sevıyorum sıvası sevıyorum sıvaslı kardeslerımı sevıyorum...

samet yıldız
26.11.2007, 07:10
güzel bir fikir
:)
tşkkürler

sercan_5858
26.11.2007, 23:04
merhaba arkadaşlar öncelikle türbün liderinden şikayetim var...neden kızlara daha çok önem veriliyor ve üniversite adına yapılan bir işte neden davulları acemiler yapıyor...bize bağırın diyorlar kendileri sigara içmekten bağırmaya fırsatları kalmıyor...bunu göz önüne alırlarsa sevinirim...teşekkürler...

CÜSSKB-Aynur
09.12.2007, 20:02

yigidolar06
09.12.2007, 21:03
EVET YARİN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SİVASSPOR FORMASINDAN GEÇİLMİYECEK

EyüphanAydın
09.12.2007, 21:13
EVET YARİN CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SİVASSPOR FORMASINDAN GEÇİLMİYECEK

Bende İnanıyorum Bu göRÜŞE İNŞ.. DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR ABİ

yigidolar06
24.12.2007, 09:00
Lider takımın Taraftarına yakışır şekilde davranalım artık.ARTIK KAMPÜS KIRMIZI BEYAZDIR SİZDEN RİCAM KAMPÜSÜN GİRİŞİNEDEV BİR KIRMIZI BEYAZ BAYRAK ASARSINIZ SAYGILARIMLA

CÜSSKB-Aynur
24.12.2007, 09:13
ARTIK KAMPÜS KIRMIZI BEYAZDIR SİZDEN RİCAM KAMPÜSÜN GİRİŞİNEDEV BİR KIRMIZI BEYAZ BAYRAK ASARSINIZ SAYGILARIMLA

İyi fikir:D
Teşekkür ederim.

CÜSSKB-Aynur
26.12.2007, 13:40
ARTIK KAMPÜS KIRMIZI BEYAZDIR SİZDEN RİCAM KAMPÜSÜN GİRİŞİNEDEV BİR KIRMIZI BEYAZ BAYRAK ASARSINIZ SAYGILARIMLA

6x4 Kırmızı-Beyaz bayrak yaptırıp, Merkezi Kafeteryaya astırdım.:D

sivaslihakan
26.12.2007, 14:30
giyin formalari gögsünüzü gere gere dolasin

merkez_emre
26.12.2007, 19:36
bayrak cok gusel olmus abla :)

CÜSSKB-Aynur
27.12.2007, 08:26

Sağol canım,
Gönül isterki Lider Takımın şehri bayraklarla donatılmış olsun ama şimdiye kadar şehirde 1 tane bile Sivasspor Bayrağına rastlayamadık.
İçerde peş peşe 2 Büyük Maç oynanacak 2.ligden 1.lige çıktığımız yıldaki gibi şehir Bayraklarla donatılmış olsaydı, hem rakip takımlar üzerinde psikolojik baskı oluşturmuş hemde Takımımıza sahip çıktığımızı bütün Türkiye ye göstermiş olurduk.

yigidolar06
27.12.2007, 10:34
6x4 Kırmızı-Beyaz bayrak yaptırıp, Merkezi Kafeteryaya astırdım.:DÖNCELİKLE COK TEŞEKKÜR EDERİM BU DUYARLIĞINIZA O BAYRAK KAFETERYADAN HİÇ İNMESİN. SİZDEN BİR RİCAMDA YENİ YAPILAN MARATON TÜRÜBÜNÜNE BOY DAN BOYA ANLAMLI SÖZLER İÇEREN BİR PANKART KAMPANYASI YAPTIRMANIZ OLACAKTIR.

jakobieen
07.01.2008, 10:38
6x4 Kırmızı-Beyaz bayrak yaptırıp, Merkezi Kafeteryaya astırdım.:D

http://img129.imageshack.us/img129/4936/dsc05769bey0.jpg

MuRaT_KS
09.01.2008, 23:11
Arkadaşlar o formayı taşımak, o atkıyı taşımak bir gururdur. Benim konyam isterse ligin dibine çakılsın yine kimseden utanmam çekinmem, memleketime hainlik yapmıyorum ki utanıyım. Konyalıyım, gururluyum. Sivas şampiyon olsun ben burda atkısıyla gezeyim. Yeterki İstanbul bi sussun. Cumhuriyet Üni'de kuzen var atkı getircek zaten...

burak_baykal
09.01.2008, 23:32
bizim bugün beden dersi vardı millet hep sivasspor formasıyla gelmiş

BU GÜZEL YAZI VE BU GÜZEL HABER ÇOK İYİ MUTLU VERİCİ İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER.

HaSiVasLıM58
09.01.2008, 23:45

Ben İstanbul da yaşayan bir Sivas'lı Sivasspor'lu olarak inanın orda yaşasaydım yılın 365 günü belki abartılı olur ama yılın büyük bir kısmı klasik ve spor tarzında değilde Sivasspor formasıyla dolaşmayı o kadar çok isterdim..Göğsümü gere gere;İst yaşadığım halde İşimde dahi Bazı zamanlar forma ile gidiyorum Polarımı giyiyorum Kaşkolumu asla eksik etmiyorum ..Ve şundan çok eminimki Tüm gurbetçiler olmasada bir çoğu benim gb düşünüyor..Hasreti silayi özlemi sadece yaşayan çeken bilir...Kıymetini bilin o toprakların..

HaSiVasLıM58
09.01.2008, 23:52
Sağol canım,
Gönül isterki Lider Takımın şehri bayraklarla donatılmış olsun ama şimdiye kadar şehirde 1 tane bile Sivasspor Bayrağına rastlayamadık.
İçerde peş peşe 2 Büyük Maç oynanacak 2.ligden 1.lige çıktığımız yıldaki gibi şehir Bayraklarla donatılmış olsaydı, hem rakip takımlar üzerinde psikolojik baskı oluşturmuş hemde Takımımıza sahip çıktığımızı bütün Türkiye ye göstermiş olurduk.

Bakın Lütfen......

1...Gazi Mahallesi

2...Keıthane

3...Okmeydanı

4...Bağcılar

5...Sultançiftliği

6...Yeşilpınar

En çok gördüğüm Sivasspor Süper Lige çıktığında Takip ettiğim Bayrak Asılan İlçelerimiz..Ve bizim inşaat işinde uğraştığımız için tüm kamyon hazır beton arabalarında bayrağı bırakın bir çoğu hemen hemen hepsi kırmızı beyaz hepsinde bayrak ve plk ların seridir..Sonu hepsinin 58 dir..Asaleti yeter...

Bu arada by lord karayel açılımı soran arkadaş ist a gelirsen yanıma uğra söylememe gerek yok anlarsın:)

fikrettin_58
17.01.2008, 23:00
Aynur hocam ne deseniz haklısınız hocam benim bi sorum olucak bu CÜSSKB kayıt olmak için merkezi cafe standını kaçırdım bana bi yardımcı olsanız nereye gelip basvurmalıyım üniversitenizde öğrenciyim yardımcı olursanız sevinirim ayrıca sivasspora verdiğiniz bu destek gerçekten çok güzel birşey yani örnek alınacak bi davranış o yüzden forma giymeyen bir sivaslı olarak açıkçası çok pişman oldum eğer affederseniz bundan sonra yırtılana kadar çıkarmıycam :d :d

GeNÇLiK_58
26.02.2008, 20:11
haklısın aynur abla ....herşey sivasspor için

saliheksen
19.04.2008, 11:48
BENCE BU KONUDA HERKES DUYARLI OLSUN SİVASLIYIZ SİVASSPORA YAKIŞIR BİR SİVASLI OLMAK DA BİZE YAKIŞIR

DENİZEVİ
30.04.2008, 18:36
http://i27.tinypic.com/11j2adv.gif

http://i28.tinypic.com/118othl.gif

>> LÜTFEN TIKLAYINIZ (http://www.mehter.info/)

udolu44
01.05.2008, 19:31
ewt bencede biraz daha duyarlı olun mesela örnek vereyim malatyaspor süperlige düştüğü sene önemli bi maç vardı samsunla ve o maçtan önce bütün şehir sarı kırmızı olmuştu kazanmıştık maçı ama ligden düştük... sizlerde şampiyonluğa oynuyorsunuz hadi sivas göster anadolunun gücünü kalbimiz sizinle başarılar...

kubilay68
01.05.2008, 19:36
arkadaslar sivasli olarak tabiki sivasspora elimizden gelen butun destegi vermemiz gerekiyor

antik58
01.05.2008, 20:09
buforma gıymeyenler neden gıymıyor acaba markası diadora dıyemı!!!

BoraReiS
03.05.2008, 09:33
Bu yanlıs bir tutum.Herkes istediği takımı tutmakta ve ona ait simgeleri giymekte taşımakta özgür.Nasılki sivas fenerbahceliler derneğinin balkonunda fenerbahce bayrağının yanında sivasspor bayrağı dalgalanıyosa bizde bu tür olaylara saygı duymak zorundayız.Mütevazi olalım bizi takdir etsinler.

WaLKie_TaLKie
06.05.2008, 13:26
her zaman destek tam destek yiğidoma :)

taliperen2754
17.12.2008, 00:07
iyi demissinde ablacım dogma buyume bursalıyım..bursasporlu bildim kendimi bugune kadar.. texas grubunda bulundum.. taraftar olmayı ogrendim.. oss sonucu nasibimiz sivas oldu.. futbolla cok fazla ilgilendigimden dolayı sivas a geldigim icin seviniyordum.. ama ben bursa daki gibi bir taraftar topluluguyla karsılasmayı beklerken gittigim 3 macta da (fenerbahce-ankaragucu-gaziantep macları) taraftar konusunda takımın ne kadar yanlız kaldıgını gordum.. sunu samimiyetle soyluyorum ki takım olarak bursaspor dan cok daha iyi durumdasınız ama taraftar olarak yanına bile yaklasamazsınız.. ben bir takımı onun formasıyla gezmek yerine statta bagırarak desteklemeyi tercih ederim.. bu gune kadar 6 bin texas lıyla birlikte tribunde yerini almıs biri olarak sivas ta 20 kisiyle tribune cıkıp bagıramam.. yanlısım warsa duzeltin..sivasspor siz sırtınızda formasını tasıyosunuz diye bu durumda degil.. gercekten desteklemek isteyen tribunde gosterir kendisini.. su ana kadar 45 kisi yorum yazmıs su baslıga ama ben gittigim 3 macta da takımını destekleyen 45 kisi gormedim.. bursaspor galatasaray macından bi foto ekleyerek bitiriyorum.. bırakın 3 buyukleri siz daha bursaspor un yanından gecmiyosunuz..

http://www.teksas.org/media/gallery/2007-2008%20Sezonu/Ic%20Saha/Bursaspor%20-%20Galatasaray%20(0-1)/Bursaspor%20-%20Galatasaray%20(38).JPG

taliperen2754
17.12.2008, 00:11
http://www.teksas.org/media/gallery/2007-2008%20Sezonu/Ic%20Saha/Bursaspor%20-%20Jimnastik%20(0-1)/Bursaspor%20-%20Jimnastik%20(25).JPG

yigidomurat
18.12.2008, 22:02
taliperen arkadaşım çok doğru söylemiş.bizim bursaspor taraftarı gibi olabilmemiz için daha kırk fırın ekmek yememiz lazım.ama şuda yadsınamaz bi gerçekki arkadaşım.bursa gibi bir kentin,böyle bi taraftara sahip olan bir kentin şampiyon olmayı bırak bunun rüyasını bile görememesi gerçekten çok düşündürücü.tamam biz destekleme noktasında çok zayıfız.ama bunlar zamanla öğrenilir.dediğim gibi bizim bursaspor kadar süperlig tecrübemiz yok(tu ama şimdi sizden daha tecrübeliyiz)buna rağmen buralara kadar gelebildik.sizin için gerçekten çok üzgünüm ama bizim bulunduğumuz bu noktaya gelebilmek içinde sizin kırk fırın ekmek yemeniz lazım.saygılarımla...

taliperen2754
30.12.2008, 12:25
sizin bulundugunuz noktada birsey olacagı yok..hangi sivaslı sampiyon olma meselesini hayallerden oteye gecirebiliyo..sizin 3 sezonluk super lig tecrubenizi biz 30 yıldır yasıyoruz..taraftar oldugunu iddia ediyosan texas ın anadolunun sesi oldugunu bilirsin..her zaman icin sivasspor un en buyuk destekcisi olacaktır..yanlıs yapana da haddini bildirir texas suphen olmasın..bu sezonun ilk 2 sırasını ben sana soyleyeyim..yaz bunu bir kenara fenerbahce ve galatasaray ilk 2 olacak bu ligde..

SS'li
30.12.2008, 12:36
Bizim 3 yılda elde ettiğimiz başarıyı bursaspor 30 yılda edemedi, buda bir gerçek.

Gecen sezon 4 puanla şampiyonluğu kaçırmış bir takımdan bahsediyorsun.

Anadolu takımları böyle bir birlerini kıskandıkca zaten bir yere varamayacaklar.

atababa111
30.12.2008, 13:03
Önce kafanızda inanaacaksınız.ilk 2 sırayı değiştirmek için savaş veriyoruz biz.Bursalı kardeşim.taraftar konusunda sizden çok şey görüp öğreneceğiz fakat inanç meselesinde biz inandık şampiyonluğa.öyle ilk 2 sıra fb-gs diyemeyiz.diyeni de barındırmayız.

taliperen2754
01.01.2009, 21:15
Bizim 3 yılda elde ettiğimiz başarıyı bursaspor 30 yılda edemedi, buda bir gerçek.

Gecen sezon 4 puanla şampiyonluğu kaçırmış bir takımdan bahsediyorsun.

Anadolu takımları böyle bir birlerini kıskandıkca zaten bir yere varamayacaklar.

arkadasım kıskanma falan yok ortada..diyorum zaten taraftarıyla anadolunun sesidir bursaspor..bana şampiyonluk için 3 aday soyle deseler sivas ı soyleyemem bu 3 takım icinde..gercekci olun yeter..ben ilk yazımda da takım basarısından ziyade taraftar basarısının yetersiz olduguna dikkat cektim..4 tane mac izledim sivasta takıma destek olan kisi sayısı 20 civarında..aksini iddia eden warsa beraber gidelim bi maca sayalım tek tek kac kisi destek veriyo şampiyonluga oynayan turkiye nin ilki olma yolunda ilerleyen takıma..

taliperen2754
01.01.2009, 21:20
Önce kafanızda inanaacaksınız.ilk 2 sırayı değiştirmek için savaş veriyoruz biz.Bursalı kardeşim.taraftar konusunda sizden çok şey görüp öğreneceğiz fakat inanç meselesinde biz inandık şampiyonluğa.öyle ilk 2 sıra fb-gs diyemeyiz.diyeni de barındırmayız.

benim gorusumdur bu arkadasım..ilk 2 sıra gs-fb ikilisi olacaktır..ama benim anlatmaya calıstıgım sey farklı yerlere gidiyo..amacım sivasspor u bursaspor la karsılastırmak degil..mukemmel giden bi takıma VERİLMEYEN destekten bahsediyorum ben..gercekten sivasspor cok iyi futbol oynuyo..inkar edilemez zaten ama taraftar bu takıma hakettigi destegi vermiyo..sen diyosun ki biz şampiyonluga inandık..ben macları surekli takip ediyorum ama senin gibi 1 tane insan gormedim tribunde..

Deliilyasliyiz
21.01.2009, 20:29
arkadasım tamm bursasporluymusun eywallah bişey demedik.zaten texasa kimse laf soyleyemez hiç süphesiz türkiyenin en iyi taraftar grubu.bende de ayrıca bi sempati vardır texasa karsı.ama madem sivas ta okuyosun ve tribun cocugu oldugunu iddia ediyosun boyle yakınmayı bırakıp eger varsa c.ü de bir grup gecersin basına adam gibi grup yaparsın ama boyle texas la kızılcıklıyla gecekonduyla yarısacak duzeyde zaten degiliz.ben de sivaslıyım ama eskişehir deyim.biz de kızılcıklı icinde yerimizi alıyoruz nefer icinde yerimizi alıyoruz ki bilet fiyatlarının bu kadar pahalı olmasına ragmen burda.ama emin ol benim gibi birsürü tanıdıgm insan var arkadaslarım var hepimiz biryerlere dagıldık.sivas ta da kala kala o gorduklerin kaldı işte .ama her fırsatta sivasta maca gidiyoruz yakın deplasmanlara gidiyoruz.neyse fazla uzatmayayım senden de sivasımız icin destek bekleriz her zaman ne de olsa 2. memleketin sayılır artık iyi kotu yıllarını gecireceksin bu sehirde...

єllєя ηє dєrsє ∂єsíη вíz ηє σlduğuмuzu вílíyσяuz вαzєη єfєи∂í вαzєη así , вαzєη∂є ђσligαη σluyσяuz...

Sessiz bir yeminle Masaya Oturmuş bir grup Neferiz,Kimseye ihtiyacımız yok Biz Bize Yeteriz.!!

Deliilyasliyiz
21.01.2009, 22:05
ayrıca bak şu videoya da bir zamanlar sivasspor taraftarı neymiş biraz gör.Yeniçeriler zamanında stadı inletirlerdi.çeşitli sebeplerden bırakmıslardı tribunleri ve geri donuyor.
http://video.yahoo.com/watch/4311239/11581595

taliperen2754
29.01.2009, 00:05
ben bişey söylemeyecegim.. arkadas galiba buyuk taraftarı olan bi maca gitmemis.. senin video daki tribunu ben lise yıllarında da olusturuyodum.. simdi sen gel su videoyu izle sonra tekrar konusalim seninle..

http://video.teksas.org/Video/140/Sercan_ve_Ivankov_Uclu.html

yetmezse bi kac tane daha izleyebilirsin:):):)

taliperen2754
29.01.2009, 00:11
sivastaki bi tribun olusumununda bulunmak en buyuk istegimdir.. ama kiminle ne yapabilirim ki burda..sivasspor u destekleyen benden once sivas halkı sivas gencleri olması gerekmez mi..gecenlerde gordum universitenin ultrAslan grubu var..kesinlikle ve kesinlikle sivasspor taraftarindan cok daha fazla kisiler..bursa ya gittigimde arkadaslarım soruyo maclar nasil diye sivasspor un cok iyi gittiginden falan bahsediyolar..ama ben burda maclari cok fazla takip etmedigimi benim aradigim taraftar toplulugunu bulamadigimi soyleyince cok sasiriyolar.. sivasspor un su an bulundugu konumla taraftarinin olmayısına anlam veremiyolar..

esentepeli58
29.01.2009, 00:25
ben tırcıyım söför bende yazılar yazdırdım paspasa ist da deli oluyrlar vede her yerde forma ile iniyom her sehırde öyle sivasspor hemde balili formasıyla dolasıyom ses cıkaracak babayiğit levyeyi salladım mı cuma pazarına döner suratı?

yigidolar06
29.01.2009, 00:52
sivastaki bi tribun olusumununda bulunmak en buyuk istegimdir.. ama kiminle ne yapabilirim ki burda..sivasspor u destekleyen benden once sivas halkı sivas gencleri olması gerekmez mi..gecenlerde gordum universitenin ultrAslan grubu var..kesinlikle ve kesinlikle sivasspor taraftarindan cok daha fazla kisiler..bursa ya gittigimde arkadaslarım soruyo maclar nasil diye sivasspor un cok iyi gittiginden falan bahsediyolar..ama ben burda maclari cok fazla takip etmedigimi benim aradigim taraftar toplulugunu bulamadigimi soyleyince cok sasiriyolar.. sivasspor un su an bulundugu konumla taraftarinin olmayısına anlam veremiyolar..Sevgili bursalı dostum sana tamamen katılıyorum birgün gelecek sayende ankaragüçü ile olan dostluğu sende burda sivas-bursa olarak hayta geçirirsin.

merkez_emre
29.01.2009, 02:11
sivastaki bi tribun olusumununda bulunmak en buyuk istegimdir.. ama kiminle ne yapabilirim ki burda..sivasspor u destekleyen benden once sivas halkı sivas gencleri olması gerekmez mi..gecenlerde gordum universitenin ultrAslan grubu var..kesinlikle ve kesinlikle sivasspor taraftarindan cok daha fazla kisiler..bursa ya gittigimde arkadaslarım soruyo maclar nasil diye sivasspor un cok iyi gittiginden falan bahsediyolar..ama ben burda maclari cok fazla takip etmedigimi benim aradigim taraftar toplulugunu bulamadigimi soyleyince cok sasiriyolar.. sivasspor un su an bulundugu konumla taraftarinin olmayısına anlam veremiyolar..

kardes soyledıklerının cogu kısmına katılıyorum...ama bursa trıbunu ve sıvas trıbununu karsılastırman cok abest kacmıs..ben de bılıyorum kı sıvas tribününde aktif 50 60 kısıyı gecmıyor...su an sivasda tribün kulturunden anlayan 150 200 civari insan vardir bunu da bılıyorum...bugun sivasda bir birlesme yada bır grubun cok ılerlesın ordakı ıst. ozentısı gruplardakılerden cogu sivas tribününe doner buna emın ol...üniversitedekı olusuma da donulurse bundan 5 6 sene once kale arkasında unıversıtelılerın olusdurdugu buyuk bır olusum vardi ama ne yazıkkı anadolu takım taraftarının yanında ıst taraftarı da oldugu ıcın guzel bır bırlıktelık olmadı...

sende+coş(sivas
29.01.2009, 11:01
umarım sizin yükseltiginiz ses birileri tara fından duyulur

güney
01.02.2009, 14:12
Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Adana'lı ir arkadaşımdan dolayı biliyorum ve bir kaç maçlarını takip etmiştim. Takımları 2. lig 2. kls. ama hala dimdik duruyorlar stadda. Onlardan feyz almak gerek. Adana Demir Spor

sivas_sevdamiz
01.02.2009, 15:10
Bu sene FB'yi yendik ertesi gün okul yoktu, GS'yi yendik okul yoktu :((

Tam da forma giyilecek günlerdi yaa... Neyse 2. döneme inşallah. Ne de olsa galibiyetlerin devamı gelecek:))

taliperen2754
01.02.2009, 17:56
üniversiteden bi grup cikmasi zor cunku ogrencilerin cogu sivasli degil ve dogal olarak tuttukları takim baska. ben bursasporluyum ama sivasspor a da gereken destegi veririm..ama bunu butun ogrencilerden bekleyemezsiniz. istanbullu adama gel anadolu takimini destekle sampiyon biz olalim dersen sacma olur. universiteden medet ummak yerine bildigim bi kac grup var yigidogenclik genclik58 gibi..bu gruplar anlamsiz bi sekilde biraraya gelmiyolar. kale arkasi havuz da 20-30 kisi bagiriyo. gar tarafında 30-40 kisi. maratonda da 20 kisi falan var. bu sayılar kesinlikle yeterli degil ama en azindan bunlar birlesse biraz ses ciksa o statta yeni katilimlarda gelecektir.. birlesmemeleri icin bi neden var mi bilmiyorum ama benim dusuncem bu..

merkez_emre
01.02.2009, 21:13
2 okul da okudum vede okuyorum sadece 2 meslek y.o ve besyo nun yaklasık % 70 80 i sivaslı....dıger fakultelerde de cogunda arkadaslarım var gordugum kadarıyla orda da %40 50 sivaslı var

demirzeki
20.02.2009, 14:24
fenerbahce macında sahayı türbünleri kırmızı beyaz bayraklarla süslüyelimde taraftar görsünler

taliperen2754
28.02.2009, 12:25
insallah yaparsınız biseyler ne diyeyim.. en az siz kadar sevinirim bende..

sazennn
15.03.2009, 13:08
CÜSSKB üye falan olabiliyor muyuz?
bende fizik bölümünde okuyorum....
aktivitelere katılmak gerekirse organizasyonlar düzenlemek için burdayım...
sivas için burdayım....

yigidolar06
06.04.2009, 14:12
ben de İstanbuldayım liseye bende formayla gittim bugün ve hiç kimsede gıkını çıkartmadı...Yurt genelinde bu gün okula formayla kimler gitmiştir acaaba

subasi29
07.04.2009, 18:09
ne o forma yassagimi var okullarda

yigido_musta
19.04.2009, 23:26
ben de zonguldakda karaelmasda okuyorum ve lıgın basındakı trabzon-sivas macına formamı gıydım gıttım sonucta karadenız ılı zonguldak ve kahve nerdeyse bordo mavi idi ve gecen sene yasanan olayları bılerek gıttım kahveye gırdım slmımı verdım cayımı ıstedım sigaramı yaktım ve kımsede bır sey demedi
ASALATİMİZ YETER DİORUM BAŞKA BIR ŞEY DEMIORUM;)

yigidolar06
20.04.2009, 02:01
ben de zonguldakda karaelmasda okuyorum ve lıgın basındakı trabzon-sivas macına formamı gıydım gıttım sonucta karadenız ılı zonguldak ve kahve nerdeyse bordo mavi idi ve gecen sene yasanan olayları bılerek gıttım kahveye gırdım slmımı verdım cayımı ıstedım sigaramı yaktım ve kımsede bır sey demedi
ASALATİMİZ YETER DİORUM BAŞKA BIR ŞEY DEMIORUM;)Sizi takdirle karşılıyorum zonguldağada selamlarımı iletiyorum erzincanlı sinan abinin birahanesi var maçları orda izle merkezde keyfine bak

berlinli1967
20.04.2009, 02:35
sivaslı olmayanlara neden başka forma giyiyorsun deme hakkına sahip değiliz imdi sivaslı olupta başka takımın formasını giyorsa oda o kişinin insiyatifine bağlı

aynen reise katılıorm forma yürekte olmalı özgür bir ülke burası biz memlketimizi seven insanlarız gururluyuz sivaslı ve sivassporlu olduğumuz için ama diğer arkadaşlarada saygı duyalım ne olursaolsun türk takımları onlarda biz istanbulda böyle cirkin olaylara maruz kalmadık onun için bize yakışan saygılı olmakdır

berlinli1967
20.04.2009, 02:41
kardes soyledıklerının cogu kısmına katılıyorum...ama bursa trıbunu ve sıvas trıbununu karsılastırman cok abest kacmıs..ben de bılıyorum kı sıvas tribününde aktif 50 60 kısıyı gecmıyor...su an sivasda tribün kulturunden anlayan 150 200 civari insan vardir bunu da bılıyorum...bugun sivasda bir birlesme yada bır grubun cok ılerlesın ordakı ıst. ozentısı gruplardakılerden cogu sivas tribününe doner buna emın ol...üniversitedekı olusuma da donulurse bundan 5 6 sene once kale arkasında unıversıtelılerın olusdurdugu buyuk bır olusum vardi ama ne yazıkkı anadolu takım taraftarının yanında ıst taraftarı da oldugu ıcın guzel bır bırlıktelık olmadı...

aynen katılıyorum emre kardeşime üniyiğidolar oluşumu vardı 6 yıl önce200 yakın üye ve güçlübir topluluktu ve grubun başında bizler vardık ama abilerimiz saygı içerisinde devam ederde olaylar gruplar zamanla oturacak merak etmeyin üniv gencliği stada aktaramayan zihniyete yazıklar olsun bizim zamanımızda göztepe li burda okuyan kardeşlerimiz göztepe sivas macında sivassporu tutmuşlardır ne kadar güçlü bir grup olduğunu siz varın anlayın

taliperen2754
23.04.2009, 13:01
ben anlayamıyorum bu insanları.. yok stadı bayraklarla susleyeceklermis de yok ertesi gun okula formayla gideceklermis de.. bos isler bunlar.. tribunde gormedigim adama adam demem ben.. bu sene sivasspor un neredeyse butun maclarına gittim.. girmedigim tribun izlemedigim mac kalmadı ama sizden bisey olmaz.. en son fenerbahce kupa macında da gordum ki benim yerim taraftarın oldugu yer.. bundan sonra taraftarlıgın ne oldugunu bilmeyen sivaslılarla degil rakip tribunun taraftarıyla izliyorum maclarımı.. hic alakam olmadıgı halde trabzon macını trabzonlularla izleyecem..bırakın sampiyonlugu siz super ligi bile haketmiyosunuz.. rakip takim kombinesi olsa gidip alcam seneye........................ .......

yener_sahin
23.04.2009, 15:14
ben anlayamıyorum bu insanları.. yok stadı bayraklarla susleyeceklermis de yok ertesi gun okula formayla gideceklermis de.. bos isler bunlar.. tribunde gormedigim adama adam demem ben.. bu sene sivasspor un neredeyse butun maclarına gittim.. girmedigim tribun izlemedigim mac kalmadı ama sizden bisey olmaz.. en son fenerbahce kupa macında da gordum ki benim yerim taraftarın oldugu yer.. bundan sonra taraftarlıgın ne oldugunu bilmeyen sivaslılarla degil rakip tribunun taraftarıyla izliyorum maclarımı.. hic alakam olmadıgı halde trabzon macını trabzonlularla izleyecem..bırakın sampiyonlugu siz super ligi bile haketmiyosunuz.. rakip takim kombinesi olsa gidip alcam seneye........................ .......

tutan mı var kardeşim.Yazdıklarını okudukdan sonra senin sivassporlu olduğundan bile kuşku duyuyorum.İnsanların elinden gelen bazı işler var.Bu büyük veya küçük bunu gerçekleştirmek onlara mutluluk veriyor.Bunu neden küçümsüyorsun.Bir galibiyetden sonra formayı giyerek okula gitmenin ne demek olduğunu belli hiç yaşamamışsın.Bütün gözler o formaya kilitlenirken,insanların bak sivassporlu diye içden içden fısıltılarını duymak kadar güzel bir şey mi var.

Taktir ettim eğer her maça gitmişsen.Taraftar olduğunu söylüyorsan tabiki gideksin ve bunu lafını yapmak bile abese iştigal eder.Sizden bir şey olmaz derken yine küçümseyici bir üslüb kullanıyorsun.Herkes özgür git nerde izlersen izle bundan bizene.Tutan mı var git nerde izlersen izle.Sivasa orda küfrederlerken sanırım elin armut toplamaz inşallah.Şayet sivaslıysan??

Kimse taraftar yok diye yakınmasın burda.Sivasspor yönetimi taraftar istemiyor.Bu şekilde çokda mutlu olduğunu beyan ediyor.Yönetim istemezken şehrinin esnafı destek vermezken sen neden tribün yok taraftar yok diye şikayet edemezsin.Madem taraftar istiyorsun her maça 10 bilet kendi cebinden 10 bilet de başka yerlerden bul git bir gruba bunu ver o gruplar 20 biletle 40 kişi içeri girerler.Bak o zaman istediğin taraftarı yavaş yavaş elde edersin.Rizgara sövmek bir şey değiştirmez.Sanki destek varda biz yapmıyoruz.

taliperen2754
25.04.2009, 14:02
saçmalamıssın. nerde gordun ya da nasıl aklına geldi bilmiyorum ama kimsenin 20 bilet alıp da taraftara hediye ettigini gormedim ben. istemiyosa bu memleket taraftar benim hic umrumda olmaz. biraz sonra ts tarafında izliyorum macımı. sizin gibi basiretsiz insanlarla mac izlemek sıkıntı vermeye basladı artık........

taliperen2754
25.04.2009, 14:04
bu arada sivaslı degilim. memleketim bursa ve bursaspor luyum ama okul nedeniyle sivas ta yasamak zorundayım ve yasadıgım sehrin takımına elimden geldigince destek olmaya calısıyorum. bunun neresi sacma onu anlamadım. taraftar istemeyen yonetimin de aklına tukureyim ben..

bu sene sampiyon nah olursunuz..

Agcalli
25.04.2009, 14:27
bu arada sivaslı degilim. memleketim bursa ve bursaspor luyum ama okul nedeniyle sivas ta yasamak zorundayım ve yasadıgım sehrin takımına elimden geldigince destek olmaya calısıyorum. bunun neresi sacma onu anlamadım. taraftar istemeyen yonetimin de aklına tukureyim ben..

bu sene sampiyon nah olursunuz..

Seni esefle kınıyorum.. Sen nasıl Anadolu takımının taraftarısın ki Sivas nah şampiyon olur diyorsun ayıp ya ayıp..

Agcalli
25.04.2009, 14:30
Bizler İstanbulda üç eziklerin memleketinde Sivas formasını gururla taşırken nasıl olurda sivasta sivaslı bir öğrenci Sivasspor forması ile gezmez yaa.. Bazen soruyorum acaba Sivassporun ağırlığını Sivas kaldıramadı mı altında mı kaldı diyorum.. Galiba haklıyım.. Dünyanın öbür ucundaki sivaslılar bile inandı siz neden inanmıyorsunuz. Yanı başınızdaki takımın nasıl olurda formasını gururla taşımazsınız ya..

fikrettin_58
23.06.2009, 14:08
Kardeşim Bu Olmaması Gereken Bi Davranış Birde Konya Selçuk Üniversitesini Görün Sivas Maçı Olduğu Gün Ve Ertesi Gün Her Taraf Kızlı Erkekli Sivasspor Formalı Hemşerilerimizle Dolu Onlara Helal Olsun Cumhuriyet Üniversiteside Ders Alsın Biraz

merkez_emre
24.06.2009, 17:25
Bizler İstanbulda üç eziklerin memleketinde Sivas formasını gururla taşırken nasıl olurda sivasta sivaslı bir öğrenci Sivasspor forması ile gezmez yaa.. Bazen soruyorum acaba Sivassporun ağırlığını Sivas kaldıramadı mı altında mı kaldı diyorum.. Galiba haklıyım.. Dünyanın öbür ucundaki sivaslılar bile inandı siz neden inanmıyorsunuz. Yanı başınızdaki takımın nasıl olurda formasını gururla taşımazsınız ya..

tamam haklısında fazla abartmıssın lafın bıze de dokunuyor gardas...hepsı demesen cogu desen yerı olur..

emrekocturk58
08.07.2009, 14:55
Yav abi merkez tayfa ya da yeniçeriler i niye dağıttıniz.çok süperdiniz

hanifi_2005
14.03.2010, 23:25
Ben buradan öncelikle aynur hocamı ve sonra bütün üniversiteli genç yiyidolu kardeşlerimi gösterdikleri sivasspor ilgilerinden dolayı kutluyorum keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa Teşekkürler arkadaşlar....