Orijinalini görmek için tıklayınız : Harun Samsun 'da

samet yıldız
29.12.2007, 21:52
Sivassporlu Harun Samsun'da!

Transfer çalışmalarına hız veren Samsunspor, Sivaspor'un yedek kalecisi Harun Algın ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli kalecinin yarın Antalya Belek'te yapılan kampa katılacağı bildirildi.

Samsunspor'un öncelikli sorunun başında kaleci probleminin geldiğini ifade eden Basın Sözcüsü Can Aydın, bu sorunu kaleci Harun Algın ile çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Harun Algın'ın yarın Antalya kampına katılmasını beklediklerini ifade eden Aydın, "Transfer yaptı demek için transfer yapmayacağız, nokta transferler yaparak takıma katkıda bulunacağız" dedi. Genç futbolcu Samet'i bonservisi ile Gaziantepspor'a vererek kulübe gelir sağladıklarını söyleyen Aydın, transfer çalışmalarına devam edeceklerini, ön anlaşma yaptıkların bazı futbolcular ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

erkan55
29.12.2007, 22:03
beyler ben samsunsporlu bir arkadasinizim, sivasspora bu seneki sampiyonluk mücadelenizde basarilar dilerim ayrica bu harun´u biz transfer etmisiz bu oyuncunun ismini ilk defa duyuyorum harun hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz,nasildir iyi bir kaleci midir??

samet yıldız
29.12.2007, 22:14
beyler ben samsunsporlu bir arkadasinizim, sivasspora bu seneki sampiyonluk mücadelenizde basarilar dilerim ayrica bu harun´u biz transfer etmisiz bu oyuncunun ismini ilk defa duyuyorum harun hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz,nasildir iyi bir kaleci midir??

sivassporda petkoviç ve akından sonra 3. kaleci bende fazla izleyemedim onu
bundan dolayı tüm bildiklerim bu
AMA SİVASSPORDA OYNADIĞINA GÖRE GÜZEL OYUNCUDUR

ofgurleyuk78
29.12.2007, 22:53
Yolu açık, kalesi kapalı olsun. Başarılar.

yigido_furkan
29.12.2007, 23:24
gecen sene 2 3 macta oynadı bı manısa macında hatalı bır gol yemıstı ama basarılı bır kalecı yolu acık olsun ıns basarılı olur

yigidomustafa58
29.12.2007, 23:45
evet bende yeni duydum hayırlısı olsun ne diyelim..

serhatcan
29.12.2007, 23:49
Harun gaziantep büyükşehir belediyespor dan sivasspora geldi. fenaa kaleci değil.o da parlayacaktır.

yigidolar06
29.12.2007, 23:53
beyler ben samsunsporlu bir arkadasinizim, sivasspora bu seneki sampiyonluk mücadelenizde basarilar dilerim ayrica bu harun´u biz transfer etmisiz bu oyuncunun ismini ilk defa duyuyorum harun hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz,nasildir iyi bir kaleci midir??HAYIRLI OLSUN SAMSUN SPORA DEFANSI SAĞLAMA ALMIŞ İYİ KALECİ SAMSUN ADINA SEVİNDİM SİVAS ADINA ÜZÜLDÜM

zaralım 58
30.12.2007, 00:32
harun marmaris,kepez ve göztepe kalelerini korumuştur 26 yaşındadır refleksleri sağlam bir kalecidir en son geçen sene bursa maçında şans bulmuştu

cem
30.12.2007, 01:34
ben ssıvas forması ıstıyorum nerden alacam bulamıyorum...yardımcı olun lutfen...

Engin58
30.12.2007, 02:28
Haruna Sammsunporda basarilar dileriz.Saygilarimla...

scr
30.12.2007, 08:38
bem ce hiç başarılı degildi sivas onun beş tane alır neyse allah yolunu açık etsin

samet yıldız
30.12.2007, 10:06
allah yolunu açık etsin sivasda güzel işler yapamadı 3.kaleci olarak kaldı
inş. samsunda kendini geliştirir

sinan-58
30.12.2007, 10:19
beyler harun izlemediniz hiç heralde geçen sene sivastaki fb maçında sonradan oyuna girdi akın sakatlanınca harika bir oyun çıkarttı akın oynadığı sure içinde çok kotuydu samsunsporlu kardeşim hiç korkma çok guzel bir kaleci transfer ettiniz hayırlı uğurlu olsun

erkan55
30.12.2007, 14:10
sagolun arkadaslar harun hakkinda bazi süphelerimiz vardi ama yzdiginiz olunlu seyler yüzünden o süphelerimizde gitti; TESEKKÜRLER
sivasspora basarilar

samet yıldız
30.12.2007, 14:12
sagolun arkadaslar harun hakkinda bazi süphelerimiz vardi ama yzdiginiz olunlu seyler yüzünden o süphelerimizde gitti; TESEKKÜRLER
sivasspora basarilar

samsunspora hayırlı olsun
en kısa sürede süper ligde görüşmek dileğiyle :)

nuri_58
30.12.2007, 14:40
samsunspora hayırlı olsun........