Orijinalini görmek için tıklayınız : 1967_dernek_mustafa'ya saygılar ve sevgiler...

1967_DERNEK_10UR
10.08.2005, 20:59
SİTEMİZİN AĞIR ABİLERİNDE VE MODD LARINDA OLAN 1967_DERNEK_MUSTAFA NASIL BAŞLASAM BİLMİYORUM Kİ..NE ZAMAN BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ OLSA MUSTAFA REİS YETİŞİYOR. HER KONUDA GERÇEKTEN HEM BİZİM DERNEK İÇİN HEMDE SİVASSPOR.COM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ABİMİZ...SİVASSPOR AŞIĞI..SİVAS'IN SEVİLEN ESNAFLARINDAN...DİYECEKSİNİZ BU TOPİCTE NE HEMEN CEVABINI VERİYOM HER KONUDA BİZE YARDIMI DOKUNUYOR.....:D ..

1967_DERNEK_10UR
10.08.2005, 21:00
KİMLERE FORMA,CD GÖNDERMEDİ Kİ HAKKI ÖDENİR Mİ??ÖDENMEZ..

ElbeyLi58
10.08.2005, 21:05
MUSTAFA abi iyi ki varsin varoll....

KEREM_58_34
10.08.2005, 22:25
Mustafa Abi Sen Bizim Herşeyimizsin..

CAGLAYAN
10.08.2005, 22:30
O ASIL ve GÜZEL INSANA BENDE SEVGILERIMI ILETMEYI BIR BORC BILIYORUM....
TABIIKI MUSTAFANIN TARAFTARLARA YAPMIS OLDUGU BÜYÜK FEDAKARLIGI KIMSE GÖZARDI EDEMEZ!!!
MUSTAFAM HEP BÖYLE KAL
SENI SEVIYORUZ.......

1967 dernek serkan20
10.08.2005, 22:53
mustafa abi sivasın yetiştirdiği en baba insanlardan bir tanesidir.
bana yaptığı iyilikleri asla unutamam
sivasa ayak bastığımda ilk görüşeceğim insanlardan bir tanesidir
yakışıklısın karizmatiksin
çağla şikel tostunu yesin
değişilmezsin vazgeçilmezsin
mustafa abi sen bizim herşeyimizsin
http://58clgnlar.forumkurdu.com

serhankaburcuk
10.08.2005, 23:24
Sevgili Mustafa Ersoy abimizi Aslında Onur kısa ve öz olarak güzel anlatmış ama bende bir kaç kelime yazayım...Mustafa abiye kısaca derneğimizin darulacizesi diyebiliriz...Ne derdimiz olsa maddi ve manevi hemen yetişiyor...hiçbir zaman sorumluluktan kaçmıyor...Mustafa abi iyiki varsın seninle beraber daha çok güzel işlere imza atacağız...

LütfiÜnal
11.08.2005, 10:15
Bende Bu Fedakar Ve Cefakar Gardasimiza Yaptiklarindan Dolayi Tesekkür Ediyorum.tam Gariban Babasi.allah Isini Ve Gücünü Ras Getirsin.her Sey Gönlüne Göre Olsun.

GuNaY
11.08.2005, 12:07
Musatafa Abime Bende Cok Tesekkur Ederim Kendi Adima... Ne Yazarsam Yazayim Eksik Gelecegini Ve Kendisini Ifade Edemeyecegini Biliyorum... Iyiki Varsin Ve Iyiki Seninle Tanismisim Mustafa Abim..

SONMEZ
11.08.2005, 12:40
Sevgili Adaşimla Sivas'ta Taniştik
Ve Muhtelif Maçlarda Beraberce
Takimimiza Destek Verdik.

Iyi Bir Sivas'li... Iyi Bir Dost...

Selamlar...

yagci58
11.08.2005, 15:09
mustafa seninle sanal alemde tanistik ama samimiyetin ve dostane tavirlarin cok candan hep böylekal
bir yazinda görev alinmaz verilir demistin
iste dostlarin bu lutuflari sana veriyorlar
ne mutlu sana

sivasli1992
11.08.2005, 15:16
mustafa abi sen bizim herseyimizsin

http://yigidokan.sitemynet.com/yigidokan/

Tarkan ÇeLik
11.08.2005, 15:21
SİTEMİZİN AĞIR ABİLERİNDE VE MODD LARINDA OLAN 1967_DERNEK_MUSTAFA NASIL BAŞLASAM BİLMİYORUM Kİ..NE ZAMAN BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ OLSA MUSTAFA REİS YETİŞİYOR. HER KONUDA GERÇEKTEN HEM BİZİM DERNEK İÇİN HEMDE SİVASSPOR.COM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ABİMİZ...SİVASSPOR AŞIĞI..SİVAS'IN SEVİLEN ESNAFLARINDAN...DİYECEKSİNİZ BU TOPİCTE NE HEMEN CEVABINI VERİYOM HER KONUDA BİZE YARDIMI DOKUNUYOR.....:D ..

MUSTAFA ABİNİN HAKKI ÖDENMEZ..BENİM NE ZAMAN BİR DERDİM OLSA MUSTAFA ABİYE GİDERİM...MUSTAFA REİS SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...

1967 GENÇ SİVASSPORLULAR DERNEĞİ İZMİR TEMSİLCİSİ
TARKAN ÇELİK...

efsanedavulcu
11.08.2005, 18:58

Mustafa abime ne desek az...Mustafa abi hep bizim yanımızda oldu ıyı gunde kotu gunde.yaw yok valla anlatamıyom.........
Mustafa abi iyiki varsın Allah senı basımızdan eksik etmesin......

1967_Dernek_Murat
11.08.2005, 20:32
Mustafa abime ne desek az...Mustafa abi hep bizim yanımızda oldu ıyı gunde kotu gunde.yaw yok valla anlatamıyom.........
Mustafa abi iyiki varsın Allah senı basımızdan eksik etmesin...... mustafa abıye NEKEDAR DUA ETSEK AZDIR MUSTAFA ABI KISACA BIZIM DERNEGIN BABA SIDIR.IYKI VARSIN MUSTAFA ABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIII

1967_Dernek_Murat
11.08.2005, 20:36
MUSTAFA ABI SEN BIZIM BITANEMIZSIN SENIN IYILIKLERINI ÖDÜYEMEYIZ MUSTAFA ABI SENIN DÜGÜNÜNDE SABAHA KADAR HEM HALAY HEMDE HELKE İLE SU CEKECEGIM VARLIGIN YETER SENIN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİ

BROTHERS58
12.08.2005, 05:23
Slm Mustafa Abi,ara Sira Abimi Arayip Rahatsiz Ederim,ve Sagolsun Her Zaman Yardim Eder.sivasa Yolum Düşerse Ziyaret Edecegim Abilerden Birisi Kendisi.mustafa Abi Sivasspor Sizler Gibi Fedakar Abiler Sayesinde Bu Günlere Geldi.
Antalydan Selamlar Saygilar.

eren1
12.08.2005, 10:11
Size Yemin Ediyorum O Insani Hiç Görüp Tanimama Rağmen Bende öyle Güzel şeyler Biraktiki Insanliğin Bitmediğini Ve Bir Insanin çikarsizda Birine Yardim Ettiğini Bir Kez Daha Onda Gördüm Ben Istanbulda Yaşayan Bir Sivasliyim Ve Bazen Bu Sitede çağlayan Abinin Dediği Gibi Yaramazlik Yaptim O Beni Tekrar Siteye Kabulüm Için çok Uğraşti Allah Ondan Razi Olsun

Onu Tanidiktan Sonra Sivasliliğimla Bir Kez Daha övündüm

Sivasli Sürgünde

1967_DERNEK_10UR
12.08.2005, 10:12
HELAL OLSUN MUSTAFA ABIYE HERKES TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR...

GuNaY
12.08.2005, 11:38
onu sevmeyen ölsün onur :D

Tarkan ÇeLik
12.08.2005, 13:10
Tabi Diğer Arkadaşlari Da çok Seviyorum... özgür (can Dostum) ,
Onur Reis(bir Tanecik Reisimiz) , Murat Abi ( Canim Abim..kendisi Abim Olur)...tuğrul ( ..............),mustafa(canim Arkadaşim)... Ve Adini Sayamadiğim Diğer Arkadaşlar..

Hiçbirinin Hakkini ödeyemem..iyi Günümde Kötü Günümde Hep Yanimda Oldular..onlar Sivasta Ben Izmirde Olsamda Yüreklerimiz Bir...
Onur Reisin Bir Sözü Vardi Bana...adam Satmak Bu Kadar Kolaymi Demişti...ben Sizi Nasil Satayim Abi..insan Ailesini Satarmi???

efsanedavulcu
12.08.2005, 13:53
ALLAH RAZI OLSUN GARDAS BIZLERDE SENI SEVIYORUZ......

GeCeVeMaVi58pRf
12.08.2005, 15:07
mustafa abiyi tanıyalı kısa bir süre oldu fakat çok iyi bir insan oldugu her halinden belli kanın kaynadı mustafa abimize sonradan duydumki sivasspor derneğinin en güzide insanlarında birisiymiş bende burdan mustafa abimize hürmetlerimi sunuyorum seni çok seviyoruz mustafa abi vaol ve saol....

serhankaburcuk
12.08.2005, 15:07
Sevgili Mustafa Ersoy abimizi Aslında Onur kısa ve öz olarak güzel anlatmış ama bende bir kaç kelime yazayım...Mustafa abiye kısaca derneğimizin darulacizesi diyebiliriz...Ne derdimiz olsa maddi ve manevi hemen yetişiyor...hiçbir zaman sorumluluktan kaçmıyor...Mustafa abi iyiki varsın seninle beraber daha çok güzel işlere imza atacağız...

MUSTAFA ABİ SENİ SEVİYORUZ...

serhankaburcuk
12.08.2005, 15:09
Onur Reis , Murat Abi ( Canim Abim..kendisi Abim Olur)...tuğrul ( ..............),mustafa(canim Arkadaşim)... Ve Adini Sayamadiğim Diğer Arkadaşlar..

Hiçbirinin Hakkini ödeyemem..iyi Günümde Kötü Günümde Hep Yanimda Oldular..onlar Sivasta Ben Izmirde Olsamda Yüreklerimiz Bir...
Onur Reisin Bir Sözü Vardi Bana...adam Satmak Bu Kadar Kolaymi Demişti...ben Sizi Nasil Satayim Abi..insan Ailesini Satarmi???

Kardeşim helal olsun beni unutmuşsun...Ama olsun bende sizleri seviyorum...

serhankaburcuk
12.08.2005, 15:11
Yakışıklısın Karizmatiksin
Çağla Şİkel tostunu yesin
Alende teksin değişilmezsin
Mustafa abi sen bizim herşeyimizsin...

1967_DERNEK_10UR
14.08.2005, 19:56
Onur Reis(bir Tanecik Reisimiz) , Murat Abi ( Canim Abim..kendisi Abim Olur)...tuğrul ( ..............),mustafa(canim Arkadaşim)... Ve Adini Sayamadiğim Diğer Arkadaşlar..

EYWALLAH TARKANCIM DÜŞÜNMEN YETER ..BURDAN DA BİRİNE BİR GÖNDERME YAPIYIM DEMİŞ YA BENİ NİE UNUTTUN DİYE ..SERHAN EFENDİ KISKANANLAR ÇATLASIN..:D :D..

1967_DERNEK_10UR
14.08.2005, 19:57
Kardeşim helal olsun beni unutmuşsun...Ama olsun bende sizleri seviyorum...
Serhan reis seni seviyoruz....:D..

GuNaY
14.08.2005, 20:02
walla her seferinde birisini unutuyo yazan ben kendimden biliyom :D

1967_DERNEK_10UR
14.08.2005, 20:04
walla her seferinde birisini unutuyo yazan ben kendimden biliyom :D
WALLA GÜNAY BEN BİLE UNUTUTOM ECMANİ..DEĞİL ECMAİN

1967_DERNEK_MUSTAFA
23.08.2005, 15:23
GÜYA ADIM MUSTAFA SOYADIM ERSOY MUŞ YILLARCA HEP BÖYLE BİLİNMİŞİM HALBUKİ NE MUSTAFASI NE ERSOYU BEN YORGUN STADIN EMEKTAR YİĞİDOSUYUM..
YİĞİDOLAR İSİMSİZ OLURMUŞ

YAZDIKLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TESEKKUREDİYORUM...SİZLERE KARŞI BİR NEBZE FAYDALI OLDUYSAM NE MUTLU BANA..

BURDAN SİVASSPOR COM ADA COK TESEKKUREDIYORUM.OLMASAYDI SİZİNLE BELKİ ZOR TANIŞIRDIK..HEPİNİZİ SEVİYORUM.......

serhankaburcuk
23.08.2005, 18:29
GÜYA ADIM MUSTAFA SOYADIM ERSOY MUŞ YILLARCA HEP BÖYLE BİLİNMİŞİM HALBUKİ NE MUSTAFASI NE ERSOYU BEN YORGUN STADIN EMEKTAR YİĞİDOSUYUM..

YAZDIKLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TESEKKUREDİYORUM...SİZLERE KARŞI BİR NEBZE FAYDALI OLDUYSAM NE MUTLU BANA..

BURDAN SİVASSPOR COM ADA COK TESEKKUREDIYORUM.OLMASAYDI SİZİNLE BELKİ ZOR TANIŞIRDIK..HEPİNİZİ SEVİYORUM.......

Bizde seni seviyoruz Dernek Mustafa abim...Senin hizmetlerini ve vefakarlıklarını unutamayız...Seninle birlikte derneğimizde çalışmak bizleri onurlandırıyor..İyiki varsın Derneğimizin biricik DARULACİZESİ...

1967_DERNEK_NAİL
23.08.2005, 19:48
bütün güzelliklere layik candan bir gardaşsın herzaman güzelsin seni buhalinle daha çok seviyorum şengaylı

erhan5834
23.08.2005, 20:25
SİTEMİZİN AĞIR ABİLERİNDE VE MODD LARINDA OLAN 1967_DERNEK_MUSTAFA NASIL BAŞLASAM BİLMİYORUM Kİ..NE ZAMAN BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ OLSA MUSTAFA REİS YETİŞİYOR. HER KONUDA GERÇEKTEN HEM BİZİM DERNEK İÇİN HEMDE SİVASSPOR.COM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ABİMİZ...SİVASSPOR AŞIĞI..SİVAS'IN SEVİLEN ESNAFLARINDAN...DİYECEKSİNİZ BU TOPİCTE NE HEMEN CEVABINI VERİYOM HER KONUDA BİZE YARDIMI DOKUNUYOR.....:D .. mustafa abi bizim herşeyimiz inanın bana tanımayanlar için diyorum tam bir sivasspor sevdalısı onun için mustafa abi canımız sana sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum seni sevmeyen ölsün mustafa baba

1967_DERNEK_10UR
26.10.2005, 21:49
BU TOPİĞİ ÇOK ARADIM EN SONUN DA BULDUM..MESAJLAR ÇOK GÜZEL MUSTAFA ABI DEĞERLİ BİR İNSAN..SİTEMİZDE BAZI YENİ KİŞİLER TANIMADAN ABUK SUBUK YAZILAR YAZIYORLAR..BU TOPİĞE BAKMALARINI İSTERİM..

serhankaburcuk
18.12.2005, 15:47
BU TOPİĞİ ÇOK ARADIM EN SONUN DA BULDUM..MESAJLAR ÇOK GÜZEL MUSTAFA ABI DEĞERLİ BİR İNSAN..SİTEMİZDE BAZI YENİ KİŞİLER TANIMADAN ABUK SUBUK YAZILAR YAZIYORLAR..BU TOPİĞE BAKMALARINI İSTERİM..

Derneğin Darulacizesi....

DJMuRaT
18.12.2005, 15:49
Mustafa abi bügün seni bu kadar kızdıracak ve üzecek ne yaptım ki veya ne yaptılar ki Dükkanın camına yumruk attın....Baba eğer ben bişey yaptıysam senden özür diliyorum...Biliyorum sen bizde küsmezsin ...benimde çocukluğuma wer beni affet....Kendine de zarar verme Seni SewiyoruZ!!!!!!!!

sinan58_34
18.12.2005, 15:51
mustafa abı sen bızımherseyımızsın

serhankaburcuk
18.12.2005, 15:52
Mustafa abi bügün seni bu kadar kızdıracak ve üzecek ne yaptım ki veya ne yaptılar ki Dükkanın camına yumruk attın....Baba eğer ben bişey yaptıysam senden özür diliyorum...Biliyorum sen bizde küsmezsin ...benimde çocukluğuma wer beni affet....Kendine de zarar verme Seni SewiyoruZ!!!!!!!!

Mustafa abi sen böyle bişey yapmazdın ama hayırdır inşallah....

1967_Dernek_Ayhan
18.12.2005, 15:53
MUSTAFA ABİ GEÇMİŞ OLSUN SABAH ELİNİ GÖRDÜM SARILIYDI..

DEĞERMİYDİ ABİ İNSANLARA KIZIPTA KENDİNE ZARAR VERMEYE.....

NEYSE TEKRAR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE İYİ BAK .....

GuNaY
18.12.2005, 15:54
Mustafa abi sen böyle bişey yapmazdın ama hayırdır inşallah....
hayırdır abi??? geçmiş olsun abime!!!

serhankaburcuk
18.12.2005, 15:55
MUSTAFA ABİ GEÇMİŞ OLSUN SABAH ELİNİ GÖRDÜM SARILIYDI..

DEĞERMİYDİ ABİ İNSANLARA KIZIPTA KENDİNE ZARAR VERMEYE.....

NEYSE TEKRAR TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE İYİ BAK .....

Mustafa Ersoy Şeker gibi adamdır halen anlamadım neden kızdığını...Böyle insanaları kızdırmayın arkadaşlar...

DJMuRaT
18.12.2005, 16:26
Mustafa Ersoy Şeker gibi adamdır halen anlamadım neden kızdığını...Böyle insanaları kızdırmayın arkadaşlar...

Geçmiş olsun babaaaaaaaaa...

Sweetgirl
18.12.2005, 16:34
Hayirdir???? Gecmis olsun Mustafa abi!!!
Kizdirmayin abimi!!!

SivasLady
18.12.2005, 16:37
mustafa abimiz iyidir sertdir ama kalbi temiz yumusaktir
ne etdiniz onada kizdirdiniz
insan sabir tasi degilki patlar birgün
kizrdirmayin abimizi

GuNaY
18.12.2005, 16:38
mustafa abimiz iyidir sertdir ama kalbi temiz yumusaktir
ne etdiniz onada kizdirdiniz
insan sabir tasi degilki patlar birgün
kizrdirmayin abimizi
abim kızdıysa onemli bir durum vardır hayırdır ins??? :confused: :confused:

erhan5834
18.12.2005, 16:42
hayırdır abi??? geçmiş olsun abime!!!
[mustafa abi inan çok üzüldüm sen bunu yapacak insan değildin ama eminim yaptıysanda kesin bi nedeni vardır sen gerek 1967 sivas genç taraftarlar derneğine gerek sivasspor coma yaptıklarınla ve desteklerinle bilinen bi insansın ve sen iyiki varsın iyiki yanımızdasın hep böyle kal geçmiş olsun abi..

1967_DERNEK_10UR
18.12.2005, 17:45
REİS YALNIŞ VARSA SANA GELEN BİZE GELİR..KISASA KISAS...

GuNaY
18.12.2005, 17:48
Neyin kısası onur anlayamadım ben??

1967_DERNEK_10UR
18.12.2005, 18:00
FAZLA SÖZE GEREK YOK..MUSTAFA ABI BİZİM İÇİN KIYMETLİ KİM OLURSA OLURSA .. KİMSE ŞANSINI ZORLAMASIN..

1967_Dernek_Murat
18.12.2005, 21:33

MUSTAFA ABİ SANA TEK KELİMEM VAR.İYKİ VARSIN.

1967_Dernek_Murat
18.12.2005, 21:40

MUSTAFA ABI GECMIS OLSUN SEN KOLAY KOLAY KIZACAK ADAM DEGİLSİN HAYIRDIR YAPACAGIMIZ BİŞEY VARSA YAPALIM.

MUSTAFA ABİ YE YANNIŞ BİZE YANNIŞTIR........

ADAM GİBİ ADAM SIN MUSTAFA ABİİİİİİİİİİ.................. ......

LiS67_Uğur
18.12.2005, 21:41
mustafa abimize bize her konuda yardımcı oldugu için tesekkür ediyoruz..!!