Orijinalini görmek için tıklayınız : İST. MAÇLARI TARAFTARLARI

alperen5841
08.01.2008, 22:33
SELAMLAR SEVGİLİ YİĞİDOLAR
İSTANBUL NUFUSUNUN YÜZDE OLARAK EN ÇOK SİVASLI OLMASINA RAĞMEN İSTANBUL MAÇLARINDA BİZE AYRILAN TRİBÜNLER EN FAZLA 50-100KİŞİ VAR İLGİ ARTILAMAZMI VEYA KOCAELİ, SAKARYA, BURSA GİBİ YAKIN ŞEHİRLERİN SİVASLI DERNEKLERİYLE GÖRÜŞÜLÜP TARAFTAR TOPLANAMAZMI? SİVASLILARIN BİR ÇOĞU RAKİP TRİBUNLERDE AYRICA SİVAS SPOR FORMA ATKI V.S. ÜRÜNLERİ DAHA FAZLA YAYGILAŞTIRILMALI DİYE DÜŞÜNÜYOROM ÇÜNKÜ TUTAR

EyüphanAydın
08.01.2008, 23:09
Sayın Alperen Bey:
Çok Mükemmel Bir Konuya Değinmişşiniz İstanbulda Yaklaşık Benim Bildiğime Göre 1 Milyona Yakın Sivaslı Var AmA Maçlarda Stad Dolmuyor Bunun Nedeni İstanbuldaki Sİvaslılar Maçları Sevmiyor Gibi Gözüküyor

sivas_kangallı
08.01.2008, 23:33
walla ben sivasın istdaki maçların çoğuna gidiyorum.....sivasın istda 3 büyük klüplerle oynanan maçlar fazla dolmuyor ama anadoluyla oynanan maçlarda yine taraftar çok oluyor..

ertor58
08.01.2008, 23:50
son maçta alisamiyen tıklım tıklım doluydu sivas taraftarı takımı iddaalı olunca maçları dolduruyor keşke her maçta dolu olsa..

sivas_kangallı
09.01.2008, 00:01
son maçta alisamiyen tıklım tıklım doluydu sivas taraftarı takımı iddaalı olunca maçları dolduruyor keşke her maçta dolu olsa..

evet ali samiiyende bize ayrılan hery er full dolmuştu..bjk fb maçlarında da olsa..

sivasli215
10.01.2008, 23:53
arkadaşlar ben de 2 yıldır istanbulda oturuyorum ama bi türlü nöbetlerden vakit bulupta yiğidolarımızın maçlarına gidemedim,ama ilk fırsatta gideceğim,hatta bir iki tane de arkadas götüreceğim

bu arada youtube'da ki sivasımız için yazılan yiğidin harman olduğu yerdeniz isimli klibi izlemenizi tavsiye ederim,tüm hemşolarımı saygıyla selamlarım....

omercoskun
11.01.2008, 00:07
istanbulda ki maçlarda taraftarımız illaki oluyor olacakta hem ayrılan yerin azlığı hem kafeslerde (alisamiyen)olması ilgiyi azaltıyor mesela önümüzde bir ist belediye maçı var olimpiyatta orda taraftarın ne kadar çok olduğunu göreceğiz engellemelere rağmen ctesi 13:30 yer dağın başı ama ilginin çok olacağından eminim ben

albina58
11.01.2008, 00:23
Yanlış,İstanbul'da 3 milyon değil 7 milyon SİVAS'lı olsada,unutulan bir nokta var,İstanbul'daki maçlarda,misafir takım konumundayız.Hal böyle olunca,misafir takım olarak,%5 bilet ayrılıyor bize.Galatasaray ve beşiktaş maçlarında 1 000 kişi,fenerbahçe maçlarında ise 2 500 kişilik yer ayrıltılmaktadır.Bu rakamlara ulaşılamadığı olmuşdur buna etken ise,anakentte yaşamanın zorlukları konuştuğumuz hemşerilerce karşımıza çıkmaktadır.Buda,iş saatinin uymaması,havanın soğuk olması,muhtelif semtlerden ulaşımın ortalama 2.5 saat sürecek mesafedeki zorlukları bahane olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu durumda trübünde çoğunluk yakalamak için tekbir çare var oda hayal ürünü olabilecek,ev sahibi takımın biletlerini korsanca bir şekilde alıp o trübünü işgalci konumda kullanmak olur.

AdemYikilmaz
14.01.2008, 16:44
inşallah bu maçta istanbul daki sivaslı arkadaşlarımız bizi sevidirecaklerdir

KURSUN58
14.01.2008, 16:54
ahh ahh türkiyede olsam her macina giderim yaw... gelsin almanyaya macina gitmessem ne olayim :(

KURSUN58
14.01.2008, 16:55
haa seneye zaten sampiyonlar liginde oyniyacagimiz icin gelir, ozaman giderim insallah :D

ŞahBaran
11.10.2008, 17:30
Ben geçen sene Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki İBB-SİVASSPOR maçına gitmiştim.Yaklaşık 10.000-15.000 kişi vardı.

metincetin58
11.10.2008, 17:57
arkadaşlar ben de 2 yıldır istanbulda oturuyorum ama bi türlü nöbetlerden vakit bulupta yiğidolarımızın maçlarına gidemedim,ama ilk fırsatta gideceğim,hatta bir iki tane de arkadas götüreceğim

bu arada youtube'da ki sivasımız için yazılan yiğidin harman olduğu yerdeniz isimli klibi izlemenizi tavsiye ederim,tüm hemşolarımı saygıyla selamlarım....

klip gerçektende çok hoş olmuş

ilkeryilmaz58
06.12.2008, 11:20
belediye maçında stadı dlduracaz inşallah

YigidoGenclik38
06.12.2008, 11:22
istanbuldaki kardeslerimize basarılar diliyoruz

ins sizin desteginizle alacagız biz bu macı

SavLo
07.05.2009, 22:46
bunu eb ende dikkat ettim bu sezo n GS-SVS maçında 1.200 bilet verildi ama toplasanız 500 - 600 kişi vardı kimse yokdu giden maça :)

ben gerçi karşı aynıu tribündeydim ama onlar yani sizler :) rakip tribündeydi :)

cencinx
09.05.2009, 17:40
beyler bütün herkes su besteyi ezberlesin
yeni sivasspor bestesi ben istden liseli
bu sene futbolda tarih yazalım
kupaları istanbula bırakmayalım ne
fener ne kartal nede cimbom bom
haydi saldır sivasım sensin şampiyon
bestenin melosdii su linkde
www.youtube.coma girin bu sene basketde
tarih yazalım yazın melodi aynısı