Orijinalini görmek için tıklayınız : TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZLE OMUZ OMUZA
aslanbey1907 09.01.2008, 15:10 TRABZONSPORLA OLAN DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİMİZİN DEVAM ETTİĞİNİ DOST TA DÜŞMANA HERZAMAN GÖSTERMEK İÇİN 18. HAFTA MAÇINDA TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZ MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜNDE DEĞİL KARDEŞ TAKIM SİVASSPORLU TARAFTLARLARIN ARASINDA İZLEMESİNİ İSTERMİSİNİZ. ARKADAŞLAR.BU BENİM GÖRÜŞÜM SPORDA HER ZAMAN FAİRPLAYER GEREKLİDİR.BU 3 GÜNLÜK BİR ANKET OLSUN .BİZLER YİĞİDO OLARAK .BÖYLE BİR KARDEŞLİĞE DAİMA HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERİP.BU İSTEĞİMİZİN ŞARTLARIN OLGUNLAŞMASI HALİNDE.SİVASSPOR YÖNETİMİNE BİLDİRİLMESİNİ İSTEYELİM .SİTEMİZ www.sivasspor.com aracılığıyla
.
anket açmamışsın ben görüşümü burdan belirteyim. bence ne olur ne olmaz ayrı oturulmalı. insanlık hali sivasspor gol yer sevinirler aramızda, bunu kaldıramayan insanlar olabilir. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var bence...
Neyse BeyLer hepinize iyi akşamLar tüm sivasLı kardeşlerime sizLer inş.takımınızı en iyi şekİLde destekLersiniz bizde inş.en güzeL şekiLde geLir maçımızı izLeyip en kısa zaMnda döneriz...
Spor kaznsın dostLuk kazansın sivas ve trabzon taraftarLarı kazansın!...
aynen oyLe...
GeliyoruzTS 09.01.2008, 17:44 biz oturcağımız yer ayrılan yerdir..geç bu masalları
TUNA_TNK 09.01.2008, 18:04 benim bu konuyal ilgili yazdıklarım neden siliniyor kardeşim...
çakal gibi dost istemiyoruz aslan gibi düşman işstiyoruz..
benim bu konuyal ilgili yazdıklarım neden siliniyor kardeşim...
çakal gibi dost istemiyoruz aslan gibi düşman işstiyoruz..
Bunun adi futbol..Dostumuz olur dusmanimiz olmaz kardesim...
Futbolu zevk alinan eglenilen stres atilan bir organizasyon olarak ne zaman gorecegiz acaba?
Bunu boyle gordugumuz gun zaten hersey duzelecek...
yeniceri_can 09.01.2008, 18:30 yaw Alla Halla şahsi olarak görüşümü belirtiyorum.
hiç bi genelleme yapmıyorum.siliniyor.sebebini silenden rica ediyorum.
sivasli_tufan 09.01.2008, 18:30 anket açmamışsın ben görüşümü burdan belirteyim. bence ne olur ne olmaz ayrı oturulmalı. insanlık hali sivasspor gol yer sevinirler aramızda, bunu kaldıramayan insanlar olabilir. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var bence...
KATILIYORUM KARDESIME ne olur ne olmaz ayri oturulmali
aynen ayrı oturuLmaLı maLum kimseye güven oLmuor
maratontribun 09.01.2008, 18:46 bencede ayrı olsun ne olur ne olmaz bu saatten sonra da iki takımın ceza yemesini istemem
Futbolun bir oyundan ibaret olduğu yanyana izleyecek kadar idrak edilmiş durumda değil.
Fair play şu andaki durumda da gösterilebilir...
alem_halil 09.01.2008, 19:13 gardaş bizim dosluğumdan şüpe yok ts li kardeşlerimide tanımıyoruz hiç gerek yok böle bieşye biz güzel şekilde takıma destek olalım onlar maçı kazansın hiç bi sorun olmadan ts li kardeşlerimizi yolcu edelim inş sağ salim gelir sağ salim giderler..
EyüphanAydın 09.01.2008, 21:34 biz oturcağımız yer ayrılan yerdir..geç bu masalları
Masallar Kitaplarda OLUR!!!!:mad::mad:
Burası Sivasspor.com Gelinde Bi Takım Nasıl Karşılanır Görün.
TUNA_TNK 09.01.2008, 21:40 Bunun adi futbol..Dostumuz olur dusmanimiz olmaz kardesim...
Futbolu zevk alinan eglenilen stres atilan bir organizasyon olarak ne zaman gorecegiz acaba?
Bunu boyle gordugumuz gun zaten hersey duzelecek...
BU DÜNYADA DÜŞMANIN OLMADIĞI HİÇBİR ORTAM YOKTURDUR....
arkadaşlar düşünce güzel ama mantıklı değil.ilk maçta olan olaylar ortada.tahrik eden olabilir.bence ayrı ayrı oturulmalı ama maçtan önce ,maç içinde ve maç sonunda yiğidolar olarak trabzonsporlulara centilmenliğimizi göstermeliyiz.bu konuyu bence fazla da abartmaya gerek yok.biz kendi işimize bakalım.misafir takım seyircisi de gelir,maçını izler ve gider.önemli olan tahrik olursa kapılmamak ve kendi içimizde de tahrikçilere engel olmaktır
1967_DERNEK_MUSTAFA 09.01.2008, 21:49 güzel olur herkes böyle olmasını ister ama çok riksli olur bizim taraftarın diğer takımın taraftarının oyun akışındaki piskolojisi çok önemli hangi dakkada neyin nasıl olacağını bilemeyiz ufak bir kıvılcım her şeyi berbat eder güzel olanı onlar kendilerine ayrılan bölünde takımını destekler bizlerde bizlere ayrılan bölümde takımı destekleriz birde burda bizim dememizle olmazki zaten sivas emniyeti ve sivasspor yönetimini ilgilendiren bir konu
cenk5821 09.01.2008, 21:53 ayri ayri oturalimmm beraber olmaz aralarizmdan bazilariiii sorun cikarirr sonra bizim basimiz yanar
degırmendereli6 10.01.2008, 09:33 HERKES KENDI YERINDE OTURMALI .....
HERKES KENDI YERINDE OTURMALI .....
yle olacak zaten. yoksa tadı çıkmaz...ama oraya gelenler iyi giyinsin yoksa hasta olur gidersiniz. :)
sırtınızı kalın giyinin sivas soğuk gelirkende aç gelin karnınızı abur cuburla doyurmayın bize gelirken akçaabat köfte getirin sizde bizim sivas köfteden yiyin afiyet olsun
degırmendereli6 10.01.2008, 09:54 saolum kardeslerım boyle guzel temenılerınız ıcın zaten hastayız olsun trabzonspor ıcın her seye razıyız
Biz sizlerin iyiliğini isteriz... Burada hava soğuk ona göre giyinin....
SenSetik 10.01.2008, 10:17 herkes ayrı oturmalı ama iki tarafıda kışkırtacak davranışlar yapanlara izin vermeyelim arkadaşlar. Ne Sivaslı nede Trabzonlu pravakatörlük yapanlara müsade etmeyelim. bu konuda en büyük görev tarafytar gruplarının başkanlarıdır. onlar isterse hiçbir olay çıkmadan bu maç biter.
eğrisi doğrusu budur, taraftar grupları lütfen bütün stada doğru örnek olun..
alico58_58 10.01.2008, 12:59 ARKADAŞLAR BENİM TEK KORKUM CAHİL İNSANLARIN OLMASI BENCE BU MAÇ SEYİRCİSİZ OLSA DAHA İYİ OLURDU.HERNEYSE İNŞALLAH İÇİMDEN GEÇENLER OLMAZ MİSİLLEME YAPMAK İÇİN SAHAYA FALAN GİREN OLURSA İŞTE OZMAN TÜRK FUTBOLU VE ANADOLU TAKIMLARI DARBE YER.HER İKİ TAKIMADA BAŞARILAR DİLERİM.DOSTLUK KAZANSIN İNŞALLAH.
astaravisa 10.01.2008, 13:46 alico ,
işte bu nedenle verilen ilk karar biraz kaygan zeminde.
kötü niyetli olan herkes çok kolaylıkla yenik olduğu maçta rakip formayı giyip sahaya girebilir. düşünsenize. hele bu şampiyonluk maçıysa.
sivas_kangallı 10.01.2008, 14:38 herkes ayrı otursun en iyisi bu.
merkez_emre 10.01.2008, 15:08 ımkansız gibi bişey cunku bi mac omuz omuza bagırıp dıger maca 90 dakıka kufur edenlerle bu iş olmz :)
nedım123 11.01.2008, 14:33 ne omuz omuzası ya saçmalamayınn lütvennnn
Trabzonluyuzbiz 11.01.2008, 15:00 ...bencede ayrı oturulmalı... ne olur ne olmaz
her an hersey olabilir bencede ayri oturmali futbolcular biraz taki$sa tribundekilerde cosar sonra ortada facia cikar.Sivasin adi 1 kere daha cikar sonra
|