58hayati
04.01.2005, 00:51
statyum ne olacak ismail hoca demin söyledi 30 bin kişilik stat yapilacakmoış . eger yapılmazsa işimiz harap . 1.ligde bu statla gitmez
Orijinalini görmek için tıklayınız : statyum ne olacak 58hayati 04.01.2005, 00:51 statyum ne olacak ismail hoca demin söyledi 30 bin kişilik stat yapilacakmoış . eger yapılmazsa işimiz harap . 1.ligde bu statla gitmez SivasliErhan 04.01.2005, 02:55 evet dogru bu stadin hali ne böyle ?? bu stad 1.Lige yakismayan bir stad ! Koltuklar bile yokdur ! Ve süperlig icin Pamuk eller cebe diyorsunuz peki stadi nasil yapicak bu yönetim ? Kredi alarak borca mi girmek istiyorlar ?? Simdiden insaat islemleri baslamasi gerek ! ibrahim58-nl 04.01.2005, 03:24 Yonetimde kendini bosuna yormuyor heralde arkadaslar, adamlar 100 ytl kampanyasini bosuna baslatmadilar. Ne kadar yardim edilirse okadar is yapilir. Suan en onemlisi stad' in yapilmasi, insallah hemserilerimiz yeterince ILGI gosterirler bu yardima. KoraySancar 05.01.2005, 17:08 Arkadaşlar elalemin stadına bakıp iç çekmeye devam etmek istemiyorsak,bu stad konusu üzerinde ciddiyetle duralım.Milyonlarca Sivaslıyız,herbirimiz 1 YTL verse bile stadın kaba inşaatı biter.Yönetimin bu işin üzerine cesaretle gitmesi ve sırf stad yapımı için özel bir kampanya başlatması lazım. Şöyle hayal ediyorum da Sivassporumuz Süper ligde ve çok kral bir sahada maç yapıyor ne kadar da güzel olur izlemesi hem stadda hem tv'de.Bu yeni stad olayı hem seyircinin ilgisini arttırır,hem futbolcuları daha iyi motive eder hem de bizi o izbe stadyum ayıbından kurtarır. EY YÖNETİCİLER LÜTFEN BİZE YENİ BİR STAD YAPIN!BEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA HER MAÇA GİDECEĞİME VE KAMPANYA AŞAMASINDA DESTEK OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM. tahakalebasi 05.01.2005, 17:16 arkadaşlar orada yazıyorki 2.yarı başlamadan yapılması lazımmış.sezon sonunda değil.zaten sezon sonunda bu dediklerinin hepsini yapacaklardı.bence bu haber yalan SivasliErhan 05.01.2005, 18:11 sezon sonunda yapicaklarsa yalan bir haber 3 ay icin demi yetistircekler ???? YALAN YALAN YALAN Haberler !!! izmirliyigido 25.01.2005, 12:18 Arkadaşlar bu yeni yapılması düşünülen yeni stad konusunda ve mevcut stadımızın koltuk yapılması konusunda bir gelişme varmı? Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? 1967 dernek serkan20 25.01.2005, 13:45 ye bencede bizim stad biraz kötü ama ben şöyle bişey demek istiyorum maçlarda seyircilerden alınan bilet parası ne oluyor onlardan bişraz ayrıulsa ve ayrıyeten kulüp yöneticileri elini cebine atsa bence stad sorunu aşılır die düşünüyorum belki süre uzun olabilir kimse 3ayda stad yapamaz abcde 27.01.2005, 19:13 önümüzdeki sene için sanırım 4 eylül stadı onarılıp kapasite artırımına gidilecek,daha sonrası için yeni bi stadın projesi hazırlanıyor,ama bunlar tabiki biraz zaman alacak.. serhankaburcuk 31.01.2005, 07:51 Arkadaşlar bizzat vali ve yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek stat konusunu karara bağladılar.Stadımız gelecek sezona yani inşallah Sivassporumuz süper ligde olacak o zamana yetişecek 20000 oturma kapasiteli koltuklu olacak.Daha sonrası içinde Şuanki sivasspor tesislerinin karşısındaki boş araziye komple bir sportif tesis yapılacak bu tesis 24 ayda tamamlanacak.Tesiste 20000 kişilik komple kapalı tribünlü ışıklandırmalı modern bir stat, olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu ,ve diğer tesisler olacak....... gotzilla 05.02.2005, 09:37 bencede haklısın.çünkü 1. ligde bir takım ve sıtad kapasitesi az ve koltuk bileye yok.bu duruma acil bir çare bulmalılar. :( |