Orijinalini görmek için tıklayınız : Bundan sonra ss'liyiz!

dino61
14.01.2008, 13:05
trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler

OLCAY_58_AKKUS
14.01.2008, 13:07
trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway58 dostumdur o bana getircek sivastan herkese sevgiler
kardeş sen yine destek veriyorsan ver ama şehrinin takımını sakın es geçme hem unutma siz kocaaa trabzon sunuz geçer bunlar da elbet

ceza_tolga_rep
14.01.2008, 13:08
doğru yolu buldunuz...................... ..

sivas_sevdamiz
14.01.2008, 13:13
Trabzon gerçekten büyük bir takım... geçmişte önemli başarılara sahip. gerçekten de bunu göz ardı etmemek gerekir. Ama Sivasspor da gelecek için güzel sinyaller veriyor. Umarım yıllarca unutulmayacak bir takım oluruz... Türkiye futboluna damgamızı vururuz

antitoksidan
14.01.2008, 13:15
En iyisi kardeş herkes SİVASSPOR'un gücünü görecek SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK herkes heddini bilecek

KIZILCAN
14.01.2008, 13:19
trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler
Dino kardeşim,Trabzonspor'a çok kızmışsın belli ki.Kızdığın için takımını bırakma bence.Başımızın üstünde tabi ki yer var.Hepimiz bu toprağın çocuklarıyız.Hiç unutmuyorum Aston Villa-Ts maçında Küçük Şenol gol atmıştı ve Trabzon tur atlamıştı.Sevinçten ağlamıştım.Hala birbirimize sataşıyoruz ne yazık ki...

SenSetik
14.01.2008, 13:19
acılara son.........................

myway
14.01.2008, 13:24

Sivasspora bir taraftar kazandirmanin gururunu yasiyorum:)

Yillarca Trabzonlu dostum dostumdan da ote kardesimle Trabzonspor-Sivasspor atismasi yaptik:).Cok guzel atismalar olurdu aramizda hos bir rekabetti..

Ve o zamanlar Sivasim da 3. ligdeydi...
Dedim Sivas geliyor bekle....
Sonra 2.ligdeydik....
Dedim Sivas geliyor bekle....
Sonra 2. ligde Turkiye kupasinda esletik 5-2 maglup olduk...
Yilmadik aynen devam...Sivas geliyor bekle....
Sonra 2. lig a kategorisi...Sivas geliyor bekle...
Geldik Super lige nihayetinde ve vaziyet ortada...:)
Bu tatli rekabette de simdi Sivasim bir adim onde...
Hic bozulmadan devam etsin bu rekabet hep boyle...

Simdi kardesim de Sivassporlu oldu Trabzonlu olmasina ragmen...

10 gun sonra Sana Mehmet Yildiz yazili Sivasspor formani aliyorum dostum...Benden sana hediye;)

Sana da Sevgiler Selamlar. Bi ara goruselim artik:) :) :)

talha58
14.01.2008, 13:27
dino61 bence takımını es geçme. Gönlünde de Sivas'a bir yer açman çok sevindirici. Dileklerin için teşekkürler.

puar
14.01.2008, 13:31

sen tsli biz sivaslıyız olacak bu tip şakalar sen takımını bırakma eğlenceye bak...biliyoruzki futbol eğlenceden ibarettir bugun biz yarın biz ertesi günde biz gülsekte elbet sizede bir gün gülme sırası gelir kardeşim :)

jakobieen
14.01.2008, 13:52

aramıza hoş geldin güzel kardeşim :), belki bu sene olmayacak ama ilerleyen vakitlerde şampiyonlar ligine el ele gitmek dileği ile.. ilk maçta o turuncu sahaya girmese tüm Trabzon aslında senin gibi 3 istanbulluya karşı sivasımı destekleyecekti ama o lanet turuncu yüzünden nerdeyse düşman oldu iki kent senin gibi sağ duyulu insanları görmekte sevindiriyor bizleri..

bu arada artık farklı şehirlerden taraftarlarımızda artıyor 5. büyüklüğün imareleri bunlar:) , rabbim bu rüyayı bozmasın inşallah.. bende sivasımın maçlarına beraber gittiğimiz hataylı dostuma (stsy21) bi sivasspor forması hediye edeceğim (inşallah:))...

wanted58
14.01.2008, 13:59
kardeş bakma sen bizim atışmalarımıza biraz klasik olacak ama hepimiz bu vatanın evlatlarıyız abartan arkadaşlarında kusurlarına bakma adınız yeter sizin

cenk5821
14.01.2008, 14:00
helal olsunn sana kardessssssssssssss

yigidomustafa58
14.01.2008, 14:06
kardeşim mutlu oldum ama abilerimin dediği gib takımını da bırakma...

Dağcı
14.01.2008, 14:15

Anadolu'nun dayanışma vakti çoktan geldi ve geçiyor. Anadolu kulüplerinin birbirlerine köstek değil de destek olmaları gerekiyor. İstanbul takımlarının artık belini kırmamız lazım.

Zaman birlik zamanı... İyiyi destekleme zamanı...

merkez_hakan
14.01.2008, 14:45
ne dıyelıim kardeş hoş geldın sonun da dogru yolu buldun ama takımına da bırakma derım ben

musti34
14.01.2008, 14:51
sivassporu tutabilirsin ama koskoca trabzonspor .sonuçta kendi memleketinin takımı

Trabzonluyuzbiz
14.01.2008, 14:53
trabzonsporluyuz şartlar gereği üçezikleri yıkmak için şuan en iyi durumda sivas bu yüzden yiğidoyu destekliyorum kendi adıma..

sivas_kangallı
14.01.2008, 14:53
helal olsun merak etme trabzonsporda üzüldüğün gibi sivasda üzülmessin

Trabzonluyuzbiz
14.01.2008, 14:54
üzülme meselesi değil bu iş..yukarda belirttim.

degırmendereli6
14.01.2008, 14:58
iyi gunde kotu günde senle her zaman senınle bırlıkte trabzonum sen yetrki ııste hazırız bız olmeye sapına kadar trabzonluyuz sıvasada basarılar

Dağcı
14.01.2008, 15:01
Zaman birlik zamanı, iyi olanı destekleme zamanı.

merkez_hakan
14.01.2008, 15:08
artık herkes bılmelı ıstanbula karşı bırlık olma zamanıdır trabzonlu arkadaşları da kutluyorum bu davranışlarından dolayı yeter artık anadoludan bı şampıyon cıksın buna şu an en yakın bızız. fark etmez kım olursa olsun ben desteklerım bunu benım şahsı kararım yeter kı anadolu takımı olsun

Ss--58--Ss
14.01.2008, 15:24

olsun dino gardaş trabzonspor senin memleketinin takımı.yensede yenilsede sahip cıkmalısın işte o zaman taraftar görevini yerine getirmiş olur...

myway
14.01.2008, 17:55
olsun dino gardaş trabzonspor senin memleketinin takımı.yensede yenilsede sahip cıkmalısın işte o zaman taraftar görevini yerine getirmiş olur...

O artik Bir Sivassporlu. Sivassporu destekleyerek gorevini yapacak.;)

Sivasspor a destek icin formasini aliyor:)

Abdullah DuMaN
14.01.2008, 18:02
TŞKLER DİNO ...........................

farangıl
14.01.2008, 18:12
Destekleriniz için Tşkler Arkadaslar Ama takımınızıda bırakmayın;)

Bahattin
14.01.2008, 18:17
mutlu sona ulastin kardesim..birgun herkes senin gibi sivasspora gececek bundan eminim

musti6161
14.01.2008, 18:37
ben takımım bu kadar kötü diye takımımı satmam kardeş.sen satabiliyorsan demek gerçek TRABZONSPOR taraftarı değilsin. takımı bu hale getiren oyuncular değil bu kadar büyük bir camiayı küçülten o insafsızlarda...

musti6161
14.01.2008, 18:40
SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU KADAR ŞAMPİYONLUKTAN SONRA O TAKIMI ELİNDE TUTABİLMESİDİR... ŞAMPİYONLUKTAN SONRA TAKIM DAĞILIRSA TEKRAR TOPARLANMASI VE GELECEK OYUNCULARIN TAKIMA ALIŞMASI ZOR OLABİLİR BU DA TAKIMI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYEBİLİR... SİVASSPOR'A BAŞARILAR...

alem_halil
14.01.2008, 18:44
ts li gardaşlar hepinize sivassporu desdeklediği için tşk ederiz.ayrıca ts yi bıraktım diyen kardeş bence gerek yok sen ts ni tut...sivasspor içinde sivasspor formasını alırsa bize destek olmuş sayılırsın..

myway
14.01.2008, 18:53
ts li gardaşlar hepinize sivassporu desdeklediği için tşk ederiz.ayrıca ts yi bıraktım diyen kardeş bence gerek yok sen ts ni tut...sivasspor içinde sivasspor formasını alırsa bize destek olmuş sayılırsın..

Niye bu kadar israrci oldunuz arkadaslar. :)
Benim dostumun cani yandi senelerdir rum takimlarina yunan takimlarina elenmekten..
Turkiyede lige kupaya erkenden veda etmekten...:)

Denizcim bir Sivassporlu. Maclara da gidecegiz beraber;)

alem_halil
14.01.2008, 18:58
Niye bu kadar israrci oldunuz arkadaslar. :)
Benim dostumun cani yandi senelerdir rum takimlarina yunan takimlarina elenmekten..
Turkiyede lige kupaya erkenden veda etmekten...:)

Denizcim bir Sivassporlu. Maclara da gidecegiz beraber;)

kardaş öle yaptı diye bırakmasımı lazım ozaman sivassımız öle b durumda olsa bırakırmıydınız sizler...

myway
14.01.2008, 19:00
kardaş öle yaptı diye bırakmasımı lazım ozaman sivassımız öle b durumda olsa bırakırmıydınız sizler...

Herkesi kendi baglar:). Denizle aramizdaki kardeslikten geliyo Sivassporu tutmasi. Yoksa baska sekilde o da kimse de baska takimi tutmaz.:)

merkez_emre
15.01.2008, 14:03
doğru yolu buldunuz...................... ..

aynı ben dıcekdım :)
demekkı her trabzonlu aynı diilmiş.

samet yıldız
15.01.2008, 14:13
helal olsun doğru yolu buldunuz sonunda
sade sizler değil bjk.fb.gs taraftarıda sivassporlu olacak artık

rivaldo58
15.01.2008, 14:42
bu sene her kez sivasın neler yapabilcegini gördü ligde her zaman kalıcı olmak ve şampiyonluğu kovalamak büyük onur

serseri61
15.01.2008, 15:46

Trabzon'un yüz karası git nüfus kagıdına sivas yazdır ;):mad:

alem_halil
15.01.2008, 15:51
nufus kağıdında sivas yazması her babayiğide nasip olmaz gardaş...

serseri61
15.01.2008, 15:53
nufus kağıdında sivas yazması her babayiğide nasip olmaz gardaş...

İstemez zaten bana TRABZON yazıyor ya o yeter ama o arkadasın yaptıgı cok yanlıs simdi siz baslarsınız Trabzonda dönmeler basladı die bu yüzden o arkadasa cok tepkliyim :mad:

alem_halil
15.01.2008, 15:57
İstemez zaten bana TRABZON yazıyor ya o yeter ama o arkadasın yaptıgı cok yanlıs simdi siz baslarsınız Trabzonda dönmeler basladı die bu yüzden o arkadasa cok tepkliyim :mad:

öle bieşy asla düşünmeyiz gardaş dikkat edersen üste takımını bırakma diye yazan olmuşlardır.o arkadaş sivassın başarısından memmun olduğu için desdek oluyo birgün herkes olacak..

serseri61
15.01.2008, 16:00
öle bieşy asla düşünmeyiz gardaş dikkat edersen üste takımını bırakma diye yazan olmuşlardır.o arkadaş sivassın başarısından memmun olduğu için desdek oluyo birgün herkes olacak..

O sahıs istisna korkma kimse olmicak...!

EyüphanAydın
15.01.2008, 16:01
Tebrik ederim kardeşim seni seni kutluyorum

alem_halil
15.01.2008, 16:02
istisna bikaçtane olur...çok tane olamzya...

baba61
15.01.2008, 16:03
sapına kadar trabzonluyuz......

serseri61
15.01.2008, 16:04
istisna bikaçtane olur...çok tane olamzya...

Bana baska sivasspora dönen Trabzonlu göstersene destekleyen deil bak takımını bırakıpda sivassporu tutan.. :confused:

udolu44
18.01.2008, 20:44
kardeşler bende malatyasporluyum ama süperligde sonuna kadar sivassporu destekliyorum tekrar şampiyonluk yolunda bşarılar

samet yıldız
18.01.2008, 20:49
sapına kadar trabzonluyuz......

bizde sapına kadar sivaslıyız
size küme düşme yolunda başarılar

serdar-58
18.01.2008, 20:54
eyvallah ts kardeş tşk inşallah sivasımız bu desteklerle hak ettiği yere ulaşacak istanbullu yiğido

etzel1967
18.01.2008, 21:11
sevgili trabzonlular...size takımınızı bırakın diyen yok...sadece tamamen haksız olduğunuz bir olay nedeni ile sivasa ve sivaslıya kin besleyip hakaret etmekten vazgeçin yeter...haa vazgeçmem diyorsanız bildiğiniz yolda devam edin...size ne kazandıracaksa artık...düşmanlıklar insanlara bir şey kazandırmaz, kötü söz ise sadece onu söyleyene yakışır...biz sivas şehri olarak trabzonu ve trabzonluları hep sevdik...trabzonspora başarılar...

SenSetik
18.01.2008, 21:18
kardeşler bende malatyasporluyum ama süperligde sonuna kadar sivassporu destekliyorum tekrar şampiyonluk yolunda bşarılar

eyvallah kardeş. sivasspor veya başka bir anadolu kulübünün şampiyon olması hepimize yarayacak. her takımın şampiyon olabileceğine inanması için bir örnek ortaya koymak gerekli.

cebrail_58
18.01.2008, 21:27

gardas tek sen sivassporlu dil sin artık tüm türkiyr gercegi ögrenecek amazamnalaaa :D

TS58
18.01.2008, 21:29
trabzonsporluyuz şartlar gereği üçezikleri yıkmak için şuan en iyi durumda sivas bu yüzden yiğidoyu destekliyorum kendi adıma..

Ben Sivaslı'yım ve 30 seneden fazladır TRABZONSPOR'luyum.Her zaman TRABZON'lu hemşehrilerimden övgü duydum.Bizler de SİVAS'lı olarak lütfen şaşırmayalım.Ve bu kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum.Nasıl TRABZONSPOR bir dönemi başlattı ise SİVAS da şu anda aynı yoldan gidiyor.Gelen arkadaşların her zaman başımız üstünde yeri vardır.

fatih_5834
18.01.2008, 21:32
ARAMIZA HOS GELDIN O ZAMAN:d:d

alem_halil
18.01.2008, 21:35
bizler için ne gurur verici bi durum arkadaşlar alışılmış 3 büyükten sonra sivasımızın lider olması inş bu böle devam eder mutlu sonra ulaşırız...

ekingölü
19.01.2008, 22:15
aramıza hoşgeldin kardeş........

puar
19.01.2008, 22:17
tam zamanında geçmişsin sivasspora... istanbula gelirsen sana söz bi kahve ısmarlım ;)

dino61
28.04.2008, 23:57
ben ta ne zaman dedim sivası tutuorum die ve boş çıkmadığını gördüm bu hafta gsyi yenip nası oratalığı karıştırıcak göreceksiniz...

badboysefaa
28.04.2008, 23:59
dogru yoldasın..................

tanju_58
29.04.2008, 00:09
son hafta fenere bişeyler yaparsınız artık trabzonda ;)

altuntas58
29.04.2008, 00:44
Aramıza hoş geldiniz kardeşim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Yigido2222
29.04.2008, 12:33
KIRMIZZZZZZZZZZZZZIIIIIII
BEYAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ
ŞAMPİYOOOOOOOOOOON
SİVAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSS SSSSSSSSSSSSS

MuRaT_KS
29.04.2008, 12:46
Esasında Sivas'a bende yürekten destek veriyorum, ama şehrimin takımını asla es geçemem o da var yani. Konya'm düşmeye oynasa bile o benim takımım iyi gününde kötü gününden yanında olmak için varız bizler.

Sivasspor atkım var YİĞİDOLAR-ANADOLU'NUN YILDIZI yazan atkı, siz bir şampiyon olun Konyaspor formamı giyinip Sivas atkımla eziklere hakettikleri dersi verecem burda. Yapmadığım birşey değil, aşağıdaki haberde M.G. ismimin kısaltılmış halidir :rolleyes:

Konya'da derbi sonrası olay!!!
Konyasporlu bir genç konvoy halinde kutlama yapan Galatasaylı taraftarlara saldırdı‏. Bir Galatasaraylı taraftar yaralanırken olaya polis müdahele etti...

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası 1-0 galip ayrılan Galatasaraylı taraftarlar, Konya'nın Bosna Hersek mahallesinde kutlamalar yaptılar. Galibiyetin sevincinden olsa gerek; Konya'da olduklarını unutup, Konyaspor forması bulunan genci lafla taciz etmeye başladılar. Sonrasında tahriklere daha fazla dayanamayan Konyaspor formalı genç, konvoy halindeki arabanın camından sarkan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Olay polisin erken müdahelesiyle yatıştırılırken, bir Galatasaraylı taraftar yaralandı. Konyasporlu olduğu öğrenilen M.G. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

münihliyigido58
29.04.2008, 12:47
Trabzonspor geri gelecektir. Sivas tek basina Bizansi yikamaz. Güclü bir anadoluya sahip olmasi lazim bu ligin. ve trabzon en basta gelen takimlarin arasinda her zaman olacaktir. trabzon taraftarini yeniden gururlandiracak ve her Sivasli sizle canli gönülle sevinecek. Sivassporu seven herkes gardasimizdir, ama kendi sehirlerimizin takimlari bu sevgi sayesinde kücülmesin. hepimiz hep beraber büyümeye calisalim.

cenk5821
29.04.2008, 12:52
helal olsun walla benmde bi suru trabzonlu arkadasim var kankam kardesim gibi onlarda ayin senn gibilerrr insallah hep berabere daha ii yerlere geliriz

münihliyigido58
29.04.2008, 12:52
benim icin her anadolu takimi ayri bir önem tasiyor ve her anadolu takimin basarisina sevinen bir insanim. türkiye kupasindaki durum insallah seneler geldikce yavas yavas ligimizdede görünülür. konya, kayseri, denizli, ankara, samsun, adana ve nere olursa olsun, hepsi bizim takimlarimiz.
sivas bu sene sampiyon olursa, böylecede tüm anadolu icin sampiyon olmus bir takimdir. sirf sivasin sampiyonlugu olmaz, tüm anadolu takimlarina armagandir.

yigidolar06
29.04.2008, 13:06
Esasında Sivas'a bende yürekten destek veriyorum, ama şehrimin takımını asla es geçemem o da var yani. Konya'm düşmeye oynasa bile o benim takımım iyi gününde kötü gününden yanında olmak için varız bizler.

Sivasspor atkım var YİĞİDOLAR-ANADOLU'NUN YILDIZI yazan atkı, siz bir şampiyon olun Konyaspor formamı giyinip Sivas atkımla eziklere hakettikleri dersi verecem burda. Yapmadığım birşey değil, aşağıdaki haberde M.G. ismimin kısaltılmış halidir :rolleyes:

Konya'da derbi sonrası olay!!!
Konyasporlu bir genç konvoy halinde kutlama yapan Galatasaylı taraftarlara saldırdı‏. Bir Galatasaraylı taraftar yaralanırken olaya polis müdahele etti...

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası 1-0 galip ayrılan Galatasaraylı taraftarlar, Konya'nın Bosna Hersek mahallesinde kutlamalar yaptılar. Galibiyetin sevincinden olsa gerek; Konya'da olduklarını unutup, Konyaspor forması bulunan genci lafla taciz etmeye başladılar. Sonrasında tahriklere daha fazla dayanamayan Konyaspor formalı genç, konvoy halindeki arabanın camından sarkan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Olay polisin erken müdahelesiyle yatıştırılırken, bir Galatasaraylı taraftar yaralandı. Konyasporlu olduğu öğrenilen M.G. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.BOSNA ÜNÜVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YAŞADIĞI MAHALLE BU GİBİ SEVİNÇ OLAYLARI OLACAK SİVASTADA OLACAK UNUTMAYALIMKİ HOŞGÖRÜ HAKİM OLSUN HEPİMİZ KARDEŞİZ KONYASPORDA ANTEPTEN İSTEDİĞİ PUANLARI ALIR HEPBERABER SEVİNİRİZ

MuRaT_KS
29.04.2008, 13:21
BOSNA ÜNÜVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YAŞADIĞI MAHALLE BU GİBİ SEVİNÇ OLAYLARI OLACAK SİVASTADA OLACAK UNUTMAYALIMKİ HOŞGÖRÜ HAKİM OLSUN HEPİMİZ KARDEŞİZ KONYASPORDA ANTEPTEN İSTEDİĞİ PUANLARI ALIR HEPBERABER SEVİNİRİZArkadaşım sevinç olursa olsun da, sevindiği şehrin formasıyla gezen insana da sarkarlarsa sevinenlere gireriz yani. Nerde yaşadıklarını anlasınlar demi

üniderebeyleri
29.04.2008, 16:38
Arkadaşım sevinç olursa olsun da, sevindiği şehrin formasıyla gezen insana da sarkarlarsa sevinenlere gireriz yani. Nerde yaşadıklarını anlasınlar demi

bende bosnadayım bu hafta sonu sivaslı bi kaç arkadaşım var onlarla beraber bende malatyaspor formamı giyip beraber maça gideceğiz şampiyon olmasanızda bize verdiğiniz bu onur yeter bşrlar sivas

sivaslı-elif
29.04.2008, 16:53
ALLAH BÖYLE TRABZONLULARI VAAR EYLESİN NE DİYİM SONUNDA DOĞRU YOLU BULMUŞSUN HELAL OLSUN!!!

çılgın_lar
10.06.2008, 23:42
bizde sapına kadar sivaslıyız
size küme düşme yolunda başarılar

görcez kim küme düşüyo....birbirimizi kandırmayalım burda hiç kimse hele hele bi trabzonlu sivassporu tutmaz ha destekler dino 61 denen şahısda muhtemelen sivaslıdır.
ayrıca bu siteye yorum yapan trabzonsporlu larıda bir trabzonsporlu olarak kınıyorum. çünkü biz bu adamları trübünde aramıza alıp maç izledik kendi stadımızda.birkaçtane kendini bilmez tahriklere kapılıp sahaya atlıyo.bu insanlar bunu bütün trabzonlulara mal edip olmadık hakaretlerde bulunuyo. (aynı hatayı ben yapmam bunu yapan kendini bilmez sivaslılar).meğerse arkamızdan kuyu kazıyorlarmış. trabzon ah bi kötü olsa keşke küme düşsede onun yerine büyük diye biz anılsak ama bu vatandaşlar şunu bilmiyorlar heralde adı üzerinde efsane. efsaneler unutulmaz, küçülmez yok olmaz. işin özeti bizim istanbul takımları dahil düşmanımız yoktur rakibimiz vardır. anti bizans kelimesinide kınıyorum orası istanbul Türkiye sınırları içerisinde bir metropol.farkında olmadan bölücülük yapıyorsunuz. eskiden aramız iyiydi şimdi değil siz işinize bakın biz işimize tahrik etmeyin yeter maçlarımız normal şekilde geçer...

fatih_bm
11.06.2008, 01:00
Çılgın_lar artık kabul edin sizde tamam zamanında güzel başarılar yakaladınız ama bizde geçen yıl 4. büyük olduk inter totoya gideceğiz busene.Bu yıl hedef her zaman ki gibi şampiyonluk.Kabul edin geliyoruz,büyüyoruz ve buda sizi korkutuyor.Bende isterim Trabzon güzel yerlere gelsin ama olmuyor işte zorlamayın fazla.Bundan sonra hep arkamızda kalacaksınız.Bizi örnek alın geçen sene nasıl büyük bir olayı başardık.Azkalsın 3. oluyorduk.

MustafaParlak
11.06.2008, 09:15
kardeş sen yine destek veriyorsan ver ama şehrinin takımını sakın es geçme hem unutma siz kocaaa trabzon sunuz geçer bunlar da elbet

ABİ SANA KATILIYORUM.BİR NOKTAYA DAHA DEGİNMEK İSTİYORUM TRABZONLU BİR İNSAN SİVASSPORU TUTABİLİYOR SİVASLI BİR İNSAN SİVASSPORU TUTMUYOR.BİZİM BU BÜYÜK AYIBI BİR AN ÖNCE KAPATMAMIZ GEREK...1