ElbeyLi58
14.08.2005, 08:24
Başkan Mecnun Otyakmaz , aşırı sıcakta iyi mücadele ettiklerini
ve hak ettikleri puanı aldıklarını belirterek,
"Bu havada ancak bu kadar mücadele edilebilirdi.
Ben kendi takımım adına oyundan ve sonuçtan memnunum.
Takviyelerle daha da güçleneceğimize inanıyorum.
Hava çok sıcaktı, bu maç ölçü olmaz. Eksiklerimizi biliyoruz.
Yapacağımız takviyelerle takım son şeklini alacak. Bir orta saha,
bir de defansa iki yabancı alacağız. Kesinlikle ilk 10'a gireceğiz.
Bence de liglerin daha geç başlaması gerekir" şeklinde konuştu.
bu ayda ve bu sicaklarda futbol oynatmak resmen intihar ya o oynayan arkadaslarinda cani var robot degiller yani. sicak havada kendimden pay biciyorum elimi kolumu oynatmak bile olum geliyor resmen birde futbolculari dusunun 90 dk sahada kosuyolar, neye hizmet ne akla boyle erken baslandi ben anlamis degilim...
twity_58
14.08.2005, 10:29
kımse laf söyleyemes zaten mecnun baskanıma bayılıyorum bu adama yaaa baskanım ne derse sonuna kadar haklıdır istegımız öncelıkle lig de kalmak lig de kalabılırsek zaten mutlaka ilk 10 un içinde olmalıyız dun adana dakı arkadaslar cok sıcak ve nem oldugunu söylemıslerdı haklılar ama hava sartları izin vermıyor bizeee istanbuldakı malatya macındada yagmur yagmıstıııı neyse ama netıce hakkettıgımızı alamasak da haketmedıgımızı de almadıkkk canları saolsunnn
lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy siiiiiiivassssporrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
HakkıTİMUÇİN
14.08.2005, 11:44
baskanımız haklı...yeni transferlerde takıma katkı getirecektir..ilk 10 a kesin gireriz...
takım iyi oynuyor ancak anlasıldıki forvet mevkiinde biraz sorun var! gol atmamız gerek!!!
GeCeVeMaVi58pRf
14.08.2005, 15:02
Evet Takim çok Iyi Oynuyor Adanadaki Mücadele çok Iyiydi Gerçekten çok Sicakti Biz Türübünde Oturmamiza Ragmen Yorulduk Futbolcular Daha Ne Yapsin Ben Sivassporun Ilk 7 De Bitireceğine Inaniyorum Hatta Bu Yapilacak 2 Takviye Ile Ligi Ilk 5 De Bitirmemiz Içten Bile Değil Neden Olmasin...
serhankaburcuk
14.08.2005, 15:08
Sivasspor dünde gösterdiki İlerde Andersonun yanına iyi bir adam olursa hem çok gol atar hemde çok can yakar...Bende başkanımızın dediklerine canı gönülden katılıyorum...Sivasspor ilk 10 rahat girer gecemavisinin dediği gibi ilk 5 e bile girebiliriz...
bir an önce andersonun yanına saglma birini alalım ve canlar yakmaya başlayalım :D
serhankaburcuk
14.08.2005, 23:43
bir an önce andersonun yanına saglma birini alalım ve canlar yakmaya başlayalım :D
İnşallah burası için Balili veya Mbama olacak...