Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜYELİK HAKLARINA SINIR LÜTFEN
DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
ÖRNEĞİN ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AYINI DOLDURAN ÜYELER YAZABİLSİN. MAÇINA GÖRE GÜNLÜK ÜYE OLUP BİZE SATAŞMASINLAR. ÇOK RAHATSIZIM BU KONUDAN DOLAYI.
byCERAN58 27.01.2008, 21:22 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
ÖRNEĞİN ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AYINI DOLDURAN ÜYELER YAZABİLSİN. MAÇINA GÖRE GÜNLÜK ÜYE OLUP BİZE SATAŞMASINLAR. ÇOK RAHATSIZIM BU KONUDAN DOLAYI.
Gardaşıma bu konuda hak veriyorum. bizim sitemizde , bize karşı hoş olmayan bir şekilde hitap etmeleri çok üzücü bir durum. buna bir önlem alnıması şart.. o tarz , davranış gösteren üyeler belirlenip üyeliği iptal edilmeli ..
Gardaşıma bu konuda hak veriyorum. bizim sitemizde , bize karşı hoş olmayan bir şekilde hitap etmeleri çok üzücü bir durum. buna bir önlem alnıması şart.. o tarz , davranış gösteren üyeler belirlenip üyeliği iptal edilmeli ..
EVET BU TÜR ÜYELERİN ÜYELİĞİ İPTAL EDİLMELİ ARTI YENİ ÜYELER 1 AYLIK SÜRE DOLUNCA YORUM YAPABİLMELİ FORUMDA.
yada bu tip durumlarda üyelik kapansın???gecici olarak
geçici olarak üyelik kapatılmalıdır???????
DENİZEVİ 27.01.2008, 22:33 AMAÇ DIŞLAMAK İSE BANLAMAYA GEREK OLMADAN UYARILARAK MEDENİ ŞEKİLDE UZAKLAŞTIRILMALI !..GİTMESİNİ BİLMEYENİ ANLADIĞI DİL OLAN BANLANMASINA EVET DERİM !..
Üyelik hakkında dile getirmiş olduğunuz yorumdan dolayı sizleri kutlarım.Çok haklı ve yerinde bir teşhis olmakla son derece haklısınız.Görüşünüze saygı duymamak imkansız.
Ya peki benim istemediğim ve hiç beklemediğim ama yanlı ama taraflı ama ön sezgili veya ön yargılı ne derseniz deyiniz !..
Sivasspor camiası olarak sizlerle hiç bir bağım olmamasına rağmen özüm ve sözümle Sivasspor'a olan sempatim-saygım-sevgim ve gönül bağım ile hiçbir kişilik hak ve hürrriyetlerine hakaret-tehdit-aşağılayıcı-onur-gurur kırıcı içeren yazı ve paylaşımlarda bulunmadığım halde,seçmiş olduğum konu ve yazılarımda elimden geldiği kadar seçici olmakla birlikte dikkat ettiğim ve yayınlanmasında hiçbir sakıncası olmayan,büyük emek ve gayret harcayarak zevk-istek-azim ve mutluluk içersinde, o güzelim paylaşımları sizlerle paylaşmak adına uğraş verdiğim bu zamana kadar yaklaşık 10 adet yazılarımın acımadan silinmesini esef ve büyük üzüntü ile karşılıyorum.Yazıyı silmek hatta üyeyi bile banlamak çok kolay !..Paylaşmak adına 10 adet yazımın silinmesini hala anlamış değilim.Şayet site yetkilileri o yazılarımı sizlerin takdirine sunarak yayınlarsa,ne derecede haklı olduğumu sizlerde müşahade etmiş olacaksınız !..Çok yazık diyorum !..Paylaştığım konular bölüm ve başlık olarak yerlerinde değilse bile silmek yerine taşımak var ken ; niçin yazıların silinmesine gidilmektedir.Buna da inanmıyorum.Özellikle paylaşımların içeriğine göre ilgili bölümlerde yayınladığımı düşünüyorum.Bu hususada çok özen ve dikkat etmişimdir.Şayet Sivasspor camiası dışındakileri dışlamak adına bu şekilde eylem içersinde davranmak ise sizlerin beni dışlamanıza ve banlamanıza hiç gerek olmadan ve şu satırlarımdan sonra bir daha bu değerli sitenize girmemek adına istemiyerekte olsa kendi-kendimi banlamak istiyorum.Kişilere yapılan en büyük hakaret, o kişi hakkında hiçbir olumsuz somut-delil-belge ve yazı olmadan emeklerine gerekli saygı- değer-saygı duymadan silinmesidir.Bu olumsuz tutum ve davranışları büyük üzüntü ve esefle karşılıyorum.
Sizlere ve Sivasspor!a başarılar dilerim.
Saygılarımla....
NOT : Lütfen hiç olmazsa bu yazımı silmeyerek medeni cesaret ile yayınlarsanız sevinirim.Saygılarımla...
DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
Arkadaşlar küfür ve kötü söz olmadığı müddetçe bence serbest olmalı.Çünkü eleştirinin olmadığı yerde hatalar görülmez.Düzeyli olduktan sonra bırakın eleştirsinler.Bizde hatalarımızdan ders alalım.Sırf eleştiri yapanlara serbest olsun.
Ama gelip 50 kez iyi laf söyleyip zoruna giden bişey oldumu Küfr edildikten sonra kiymeti kalmaz.
SİVASSPOR ve taraftarı bir FB yenilgisiyle dağılacak sa zaten kıymeti olmaz.asıl şimdi DESTEK ZAMANI
tanju_58 27.01.2008, 22:42 DESTEKLİYORUM................. ........
Sivaslıyız Allaha çok şükür...
Sivassporluyuz Allaha çok şükür.
SİVASSPOR'u destekleyen herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER.Desteğe devam.
5058 SİVAS
emretan5858 27.01.2008, 23:27 uyelik ve moderatorluk haklarına sınır lutfen yazdıklarımızı silmek işleri gucleri ercan saatçi carlosu yuhaladınız basınız gogemi erdi yazıyo bizim moderatorlerin işi hemen konuyu silmek sildiğiniz sizin basınız gogemi erdi yazıyoz napıyolar hemen onuda siliyolar bence once moderator haklarına sınır getirelim sonra uye haklarına bakarız, aurello basındaki bantı akının dikkatini dağıtmak için kornerde attı neden hiç kimse bundan bahsetmiyor konuyu açanı siliyolar anlayamıyorum anlayamıyorum
EyüphanAydın 27.01.2008, 23:35 Haklısın Kardeş,
Sitemize Çok Kolay Girip Kimliği Belirsiz
Üyeler Forumda Kirlilik Yapıyorlar.
Bunlara Dur Demeliyiz.
HaSiVasLıM58 27.01.2008, 23:55 AMAÇ DIŞLAMAK İSE BANLAMAYA GEREK OLMADAN UYARILARAK MEDENİ ŞEKİLDE UZAKLAŞTIRILMALI !..GİTMESİNİ BİLMEYENİ ANLADIĞI DİL OLAN BANLANMASINA EVET DERİM !..
Üyelik hakkında dile getirmiş olduğunuz yorumdan dolayı sizleri kutlarım.Çok haklı ve yerinde bir teşhis olmakla son derece haklısınız.Görüşünüze saygı duymamak imkansız.
Ya peki benim istemediğim ve hiç beklemediğim ama yanlı ama taraflı ama ön sezgili veya ön yargılı ne derseniz deyiniz !..
Sivasspor camiası olarak sizlerle hiç bir bağım olmamasına rağmen özüm ve sözümle Sivasspor'a olan sempatim-saygım-sevgim ve gönül bağım ile hiçbir kişilik hak ve hürrriyetlerine hakaret-tehdit-aşağılayıcı-onur-gurur kırıcı içeren yazı ve paylaşımlarda bulunmadığım halde,seçmiş olduğum konu ve yazılarımda elimden geldiği kadar seçici olmakla birlikte dikkat ettiğim ve yayınlanmasında hiçbir sakıncası olmayan,büyük emek ve gayret harcayarak zevk-istek-azim ve mutluluk içersinde, o güzelim paylaşımları sizlerle paylaşmak adına uğraş verdiğim bu zamana kadar yaklaşık 10 adet yazılarımın acımadan silinmesini esef ve büyük üzüntü ile karşılıyorum.Yazıyı silmek hatta üyeyi bile banlamak çok kolay !..Paylaşmak adına 10 adet yazımın silinmesini hala anlamış değilim.Şayet site yetkilileri o yazılarımı sizlerin takdirine sunarak yayınlarsa,ne derecede haklı olduğumu sizlerde müşahade etmiş olacaksınız !..Çok yazık diyorum !..Paylaştığım konular bölüm ve başlık olarak yerlerinde değilse bile silmek yerine taşımak var ken ; niçin yazıların silinmesine gidilmektedir.Buna da inanmıyorum.Özellikle paylaşımların içeriğine göre ilgili bölümlerde yayınladığımı düşünüyorum.Bu hususada çok özen ve dikkat etmişimdir.Şayet Sivasspor camiası dışındakileri dışlamak adına bu şekilde eylem içersinde davranmak ise sizlerin beni dışlamanıza ve banlamanıza hiç gerek olmadan ve şu satırlarımdan sonra bir daha bu değerli sitenize girmemek adına istemiyerekte olsa kendi-kendimi banlamak istiyorum.Kişilere yapılan en büyük hakaret, o kişi hakkında hiçbir olumsuz somut-delil-belge ve yazı olmadan emeklerine gerekli saygı- değer-saygı duymadan silinmesidir.Bu olumsuz tutum ve davranışları büyük üzüntü ve esefle karşılıyorum.
Sizlere ve Sivasspor!a başarılar dilerim.
Saygılarımla....
NOT : Lütfen hiç olmazsa bu yazımı silmeyerek medeni cesaret ile yayınlarsanız sevinirim.Saygılarımla...
Siz rahat oLunuz kesinLikLe bu sitede size bir SİVAS'Lı olmadğınız için dışLayacak insan yoktur asLaaada oLamaz'biri kaLkıpta bende isteyorum diye medeni cesaret gösteremez..Sizin yaptıkLarınızı gerçekten takip ediyorum ve gerçekten güzeLLikLer yapıyorsunuz hatta ve hatta Minnettarız size bir SİVAS'Lı oLmayarak aramızda oLmanız onur ve Şerefdir..YazıLar siLinebiLiniyor ister istemez bizimde siLdiLer heeee ben BeLkide kendi adıma yazıLarımda hataLarda yapmış oLabilirim bana düzgün geLen site yönetiminin ve diğer ArkadaşLarın o zaman eyvaLLah siLinsin sözümüz yok oLamazda Fakat durduk yere bu sitede hangi mevki ve Makamda oLursa OLsun siLemez ve yetkiside yoktur...Sanırım 2 senedir üyeyim ve 1,5 senedir Abim sitede oLduğu halde aktif üye kimseLer biLmemekte ondanda sayısız uyarı almışımdır ..Hepimizin biLdiği gb çeşitLi yapıda insanLar vardır;Ama sizin Argo içeren kırıcı bir tek yazınızı dahi görmedim acaba neden siLdiLer site yönetimide AçıkLar sanırım..?Tam aksi siz daha TöLeransLı oLmaLısınız bizLere nazaran inanın..?SİVAS'ı sevmiş Sivasspor sempatizmanı oLmuş Evimize geLmişsiniz 'İnanın ben Komşum geLdiyse Altımdaki döşeği veririm biz böyLe gördük'Dost için düğüne gider halay çeker gibi bir saniye biLe düşünmeden Kör kurşuna yatmayı Sizde bizim bir dostumuzsunuz inanın diLimLe değiL yüreğimLe yazıyorum'Her zaman yine Sizleri aramızda görmekten hazım duyacağımızdan en ufak dahi şüpheniz oLmasın..
Gardaşım gerçekten önemli bir konuya değinmiş site yönetmimizin bu duruma el atmasını istiyoruz en yakın zamanda:)
DENİZEVİ 28.01.2008, 00:27 Siz rahat oLunuz kesinLikLe bu sitede size bir SİVAS'Lı olmadğınız için dışLayacak insan yoktur asLaaada oLamaz'biri kaLkıpta bende isteyorum diye medeni cesaret gösteremez..Sizin yaptıkLarınızı gerçekten takip ediyorum ve gerçekten güzeLLikLer yapıyorsunuz hatta ve hatta Minnettarız size bir SİVAS'Lı oLmayarak aramızda oLmanız onur ve Şerefdir..YazıLar siLinebiLiniyor ister istemez bizimde siLdiLer heeee ben BeLkide kendi adıma yazıLarımda hataLarda yapmış oLabilirim bana düzgün geLen site yönetiminin ve diğer ArkadaşLarın o zaman eyvaLLah siLinsin sözümüz yok oLamazda Fakat durduk yere bu sitede hangi mevki ve Makamda oLursa OLsun siLemez ve yetkiside yoktur...Sanırım 2 senedir üyeyim ve 1,5 senedir Abim sitede oLduğu halde aktif üye kimseLer biLmemekte ondanda sayısız uyarı almışımdır ..Hepimizin biLdiği gb çeşitLi yapıda insanLar vardır;Ama sizin Argo içeren kırıcı bir tek yazınızı dahi görmedim acaba neden siLdiLer site yönetimide AçıkLar sanırım..?Tam aksi siz daha TöLeransLı oLmaLısınız bizLere nazaran inanın..?SİVAS'ı sevmiş Sivasspor sempatizmanı oLmuş Evimize geLmişsiniz 'İnanın ben Komşum geLdiyse Altımdaki döşeği veririm biz böyLe gördük'Dost için düğüne gider halay çeker gibi bir saniye biLe düşünmeden Kör kurşuna yatmayı Sizde bizim bir dostumuzsunuz inanın diLimLe değiL yüreğimLe yazıyorum'Her zaman yine Sizleri aramızda görmekten hazım duyacağımızdan en ufak dahi şüpheniz oLmasın..
Bu güzel ve hoş-şık yaklaşımınız ile birlikte bakış acınızdaki renkli ufkunuzla-pencerinizin geniş-esnek olması beni hayli duygulandırmıştır.Sizlere bu güzel yorum-yazınız için çok teşekkür eder,saygılarımı sunarım.
bence sitemiz herkeze hizmet etmelidir.
madem sorun yaşanıyorsa nöbet tutsun site yöneticileri.işi olmayan baksın siteye.
aramızdan biri birşey yapınca hemen görülüyor.
işleri ne beklesinler silsinler site yöneticileri.
bide bu dertlemi uraşacaz.sonra biri üye olacak bekle babam bekle.sinirlenir girmez siteye.bence benim dediğim olmalı.
bakın türk bayrağını zorla koydurduk bu siteye.bu işide zorla yaptıracaz galiba.
Yusuf yine döktürmüşsün...
Sen yapılması gerekenleri yaz bizde emirlerine uyalım!!!
yigido Atilla 28.01.2008, 00:32 Siteye Rakip taraftarlarin Sivasspora ve Site üyelerini Rencide ve küfür etmedigi taktirde ben hic bir sakinca görmüyorum ve daha güzeli siteye tarafzis bir gözle yapacagi yorumlarla zenginlestirmis olacagini Düsünüyorum......
omercoskun 28.01.2008, 00:48 Ama gelip 50 kez iyi laf söyleyip zoruna giden bişey oldumu Küfr edildikten sonra kiymeti kalmaz.
ewet katılıyorum onun için ya sınırlama getirilmeli yada üyelik engellenmelli bazen öyle şeyler oluyorki adamların nickleri bile hakaret derecesini aşıyor bu üyelik olayı filtreden geçmesi lazım diye düşünüyorum
Dark Force 28.01.2008, 00:50 Böyle bir kısıtlama olamaz sivas taraftarı üyeler üyeliğinin kabul gününümü bekliycek takip edilmesi gerek yöneticiler tarafından ihbar topiği açılmalı bu tür şeyleri o bölüme link vererek ihbar etmek daha mantıklı yöneticilerede kolaylık olur
Böyle bir kısıtlama olamaz sivas taraftarı üyeler üyeliğinin kabul gününümü bekliycek takip edilmesi gerek yöneticiler tarafından ihbar topiği açılmalı bu tür şeyleri o bölüme link vererek ihbar etmek daha mantıklı yöneticilerede kolaylık olur
Arkadaşa katılıyorum.Bizler bile açılan topicleri izlemekte zorlanıyor ken oturup site yönetiminin bunu anında görüp müdahale etmesini beklemekte olamaz;ama arkadaşın belirttiği gibi bir topic veya teşekkür butonu gibi bir ihbar butonu olabilir.Diğer takım taraftarlarının siteye girmesini engellemek gibi zaten bir şey olamaz.Ama arkadaşlarında mesajlarını yazarken hakaret ve tahrik edici boyutlarda olamaması gerekir ki bu o kişinin kişiliğine bağlı bu konudada yapacak pek bir şey yok...
Del Piero 28.01.2008, 17:19 bence rakip takım tarftarları sadece kendilerine ayrılan yerlere yazı yazsınlar
sinan-58 28.01.2008, 17:31 açtığımız bir çok gerçek haber siliniyor gerçeği yansıtmayan haberler silinmiyor buna önlem alınmalı sadece belli kişiler gerekli konuları açsın uye sayımız 35 000 ama bunlardan en fazla 5000 i devamlı siteyi takip ediyor belli bir süre onlıne olmuyan uyelerin üyelikleri silinmeliiiii
sıvaslıgenç 29.01.2008, 18:13 Bnece o tür davranış içiresine giren şahısların üyelikleri kaldırılsın.
hackedby58 29.01.2008, 21:08 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
Kardeşler 1 ay çok fazla olur 1 hafta olması daha mantıklı gibi geliyo bu konuya deyindiğiniz için teşekkür ederim!!:rolleyes:
2616
hackedby58 29.01.2008, 21:10 Bnece o tür davranış içiresine giren şahısların üyelikleri kaldırılsın.
kardeş o tür davranışta bulunduktan sonra üyeliğinin kaldırıLmasının bi öNeMi yoK ki!! :rolleyes:
şafak58_35 29.01.2008, 21:22 VALLA YA ÇOK İYİ OLUR MAÇ ZAMANI VE MAÇ SONRASI BİZİ SİNİR EDİYORLAR İSTER İSTEMEZ MUHATAP OLUYOZ SONRA CANIMIZ SIKILIYOR MİLLETE NEDEN LAF ATMAK YADA CEVAP VERMEK ZORUNDA KALALIM BURDA SADECE SİVASLI VE SİVASLININ YANNDA OLANLAR OLSUN DİERLERİNİ ALMAYIN İPTAL EDİN ÜYELİĞİNİ İŞLERİ OLMASIN GEREK YOK LÜZUMSUZ İNSANLARA...
şafak58_35 29.01.2008, 21:27 FORZA SİVAS ....İŞİ OLMAYAN GİRMESİN PLS
g-unıt058 29.01.2008, 21:36 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
arkadaşlar bu karar cok süper olur gecen dangalın bırı gelmıs abuk subuk forum yazıyor en ıyısı bu bı sınırlama getilmesi cok ıyı olur
Bende değişik,ama önemli bir konuya değineceğim.
Mesela Sivaslı bir hemşehrimiz siteye giriyor,güya Sivassporlu ama nicki ve avatarı Beşiktaşlı,Fenerbahçeli veya Galatasaraylı
yani hangi takımı desteklediği belli değil
kısacası;bir gönülde iki sevda olmaz,Sivaslıysan Sivassporu tutacaksın veya Sivassporu tutmuyorsan nickin ve avatarın yarım -yamalak hem Sivassporumuzu hemde diğer takımları çağrıştırmasın.
Anadolu takımlarının sitesine böyle girseler üye olamazlar,bizim bu sitede de öyle bir kural olsun.
lütfen önem gösterin
saygılar..
by_hunter 06.02.2008, 12:34 ARTIK YETER SİTEMİZ HERKESE AÇIK RAKIP TRAFTARLARDAN BIR COK ARKADASIMIZ BIZI DESTEKLEDIKELERINI SOYLUYORLAR MORAL VERIYORLAR GUZEL TEMMENILERDE BULUNARAK SPORTMENCE BIR DAVRANIŞ GÖSTERIYRLAR
BAZI ART NIYETLILERDE MALESEFKI SITEMIZE UYE OLARAK AŞALIYICI ÖZLER,TEHTIT VARI YORUMLARDA BULUNUYORLAR
BU TUR OLYLARDAN KURTULMAK İÇİN YENI UYE OLAN ARKADASLARIN KONU AÇMALARI VE YORUM YAZMALARINI SUREYE TABI OLMALI MESELA 1 HAFTA SONRA YORUM YAZSINLAR
SİTE YÖNETİMİNİN BU KONU HAKKINDA ONLEM ALMASI GEREKIYOR BENCE...
BU BENIM TAVSIYEM ARKADASLAR BU DURUMDAN RAHATSIZ OLAN BASKA ARKADASLAR VARSA ONLARDA TAVSIYEDE BULUNABILIR
DESTEK OLAN TUM DOST RAKIP TARAFTAR UYELERE TEŞŞEKKÜRLER
tekniker58 06.02.2008, 12:39 önemli konu. tartışılması gerekir.
ewet tartısılması ve sıte yonetımının onlem alması gerekıyor bende rahatsızım bu konuda
Abdullah DuMaN 06.02.2008, 12:44 SİTE YÖNETİCİSİ BİLİR KARDEŞİM......
by_hunter kardeşimizde yeni konu açmış konuyla ilgili bende daha önce dile getirmiştim böyle bir isteğimi. umarım olur.
Sitede ceza yok, ihraç yok, uyarı hiç yok
Site yönetimi denetleme görevine dikkat etmeli, haklısın...
by_hunter 06.02.2008, 12:53 by_hunter kardeşimizde yeni konu açmış konuyla ilgili bende daha önce dile getirmiştim böyle bir isteğimi. umarım olur.
ewet yorumda yazmıştım açtıgın konuya gardas ama anteplı bır arkadasın yorumunu okuyunca tekrardan açmak istedım konuyu,
örnegin
Genclik27
sabırsızlıkla bekleyecem sızlerı pazar gunu gunes dogmadan genclık27 dogacak ve antepı dar getırecez sıze
SenSetik 06.02.2008, 13:21 ARTIK YETER SİTEMİZ HERKESE AÇIK RAKIP TRAFTARLARDAN BIR COK ARKADASIMIZ BIZI DESTEKLEDIKELERINI SOYLUYORLAR MORAL VERIYORLAR GUZEL TEMMENILERDE BULUNARAK SPORTMENCE BIR DAVRANIŞ GÖSTERIYRLAR
BAZI ART NIYETLILERDE MALESEFKI SITEMIZE UYE OLARAK AŞALIYICI ÖZLER,TEHTIT VARI YORUMLARDA BULUNUYORLAR
BU TUR OLYLARDAN KURTULMAK İÇİN YENI UYE OLAN ARKADASLARIN KONU AÇMALARI VE YORUM YAZMALARINI SUREYE TABI OLMALI MESELA 1 HAFTA SONRA YORUM YAZSINLAR
SİTE YÖNETİMİNİN BU KONU HAKKINDA ONLEM ALMASI GEREKIYOR BENCE...
BU BENIM TAVSIYEM ARKADASLAR BU DURUMDAN RAHATSIZ OLAN BASKA ARKADASLAR VARSA ONLARDA TAVSIYEDE BULUNABILIR
DESTEK OLAN TUM DOST RAKIP TARAFTAR UYELERE TEŞŞEKKÜRLER
kesinlikle katılıyorum...sadece konu açma değil cevap yazmaları içinde bir sınır konulmalı...gerekirse hepimiz belli süreler dahilinde ceza alıp bu cezayı çekmeye razı olacaz...
kışkırtıcı mesajlar yazan arkadaşlar en azaından belli süreler ceza almalı...
site yönetiminin son haftalarda bu konuda daha duyarlı olduğunu ben görüyorum... nacizane benim teklifim üye olunduğunda ilk 1-2 hafta yazılabilecek mesaj sayısına kota (günlük limit) uygulanırsa çak daha iyi olur......Sivasspora gönül verenler zaten bunu makul karşılacaktır...
fikirlerimizin dikkate alınması dileğiyle.........saygılar
EyüphanAydın 06.02.2008, 14:01 Bende Katılıyorum,
Ama Site Yönetimi Gerçekten Çok İyi İşler Yapıyor,Kendileri Elinden Gelenin En İyisini Yapıyor.
Bzı Üyelerimiz Var Konuyla İlgili Alakası Olmayan Bİşeyler Yazıyor.
üstteki Ne Yazarsa Aynısını Yazıyor.Bence 30 Harften Az Yazınca Kabul Edilmiyor Ya Bence Bunun Daha Çok 60-90 Arası Olabilirse Çok İyi Olur Diye Düşünüyorum.Site Yönetimimiz Yanlış Anlamasın.Gerçekten Çok İyiler.
Del Piero 06.02.2008, 14:13 Sitede ceza yok, ihraç yok, uyarı hiç yok
Site yönetimi denetleme görevine dikkat etmeli, haklısın...
Aynen katılıyorum..
Gelen misafirlere gereğindeb fazla müsamaha gösteriyorlar
EyüphanAydın 06.02.2008, 14:20 Arkadaşlar Lüfen Polemik Yapmayalım,
Site Yönetimi Biz Yatağımızda Uyurken Onlar Gece Siteler İçin Çalışmaktadırlar.Tamam Olabilir Ama Bunları Kırıcı Sözler Olarak Kullanmyalım.Gerektiği Yerde Gerçekten Site Yönetim Ceza Verir.Uyarı Verir.
alem_halil 06.02.2008, 14:26 bence herkes seviyeli yorum yazdıktan sonra sorun çıkmaz seviyesini aşanlarında üyeliği iptal olsun bukadar basit...saygılarımla..
sivaslimete 06.02.2008, 14:39 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
Gardasim Senin Söledin cözüm iyi olmaz bence diger arkadaslarimizinda dedgi gibi üyelik gecici olarak kapansa daha iyi olur
ReDYiGiDo 06.02.2008, 14:48 bence bütün arkadaşlarımın önerileri için teşekkürler gercekten güzel herhangi biri en kısa zamanda faliyete geçirilmeli
by_hunter 06.02.2008, 16:15 Arkadaşlar Lüfen Polemik Yapmayalım,
Site Yönetimi Biz Yatağımızda Uyurken Onlar Gece Siteler İçin Çalışmaktadırlar.Tamam Olabilir Ama Bunları Kırıcı Sözler Olarak Kullanmyalım.Gerektiği Yerde Gerçekten Site Yönetim Ceza Verir.Uyarı Verir.
eyüp gardas maksat polemık yaratmak değil amac daha ıyı bır sivasspor.com olmak için;)
Bu sitenin yönetimi çok pasif. Konuyu açan arkadaşa katılyıorum ve haklıda.
Ya bu site gerektiği gibi yönetilsin, yada bu işlere daha çok zaman ayırabilecek ve tecrübeli bir kişiye devredilsin.
Böyle devam edilemez...
Bu sitenin yönetimi çok pasif. Konuyu açan arkadaşa katılyıorum ve haklıda.
Ya bu site gerektiği gibi yönetilsin, yada bu işlere daha çok zaman ayırabilecek ve tecrübeli bir kişiye devredilsin.
Böyle devam edilemez...
Mesela kime? :)
şu konuya bir el atın lütfen her gelen burda bize hakaret ediyor yeter artıkkkkk.
badboysefaa 11.05.2008, 00:24 kimsenin eleştirisine veya yorumuna ihtiyacımız yok sonuna kadar konunun destekçisiyim bence üye olamasınlar bile biz bize gül gibi geçinip gidioruz burası chat sitesi degil burası sivassporun sitesi!
KARAMURAD 11.05.2008, 00:30 Hakaret etmediği sürece herkes üye olup tartışabilmeli...
Bu site Sivasspor'a ait diye sırf Sivassporluları barındırmak hem yanlış olur, hemde imkansız birşey...
Saygılarımla...
yeter artık
tamam sitemizi seviyoruz ama rakipler siteye girip her türlü rezilliği yapıyor
birde çift takımlı üye istemiyoruz
nicki başka,avatarı başka olan üyeler
mdeniz58 11.05.2008, 01:15 Rumuz'unun altında Yasaklı üye yazıyor ama adamlar hala mesaj gönderip,sivas ve sivasspora hakaret edebiliyorlar. Bu nasıl site yönetimi anlayamadım. Artık bu üyelik işi adam akıllı bir şekilde yapılsın.Arkadaşıma katılıyorum.5 dk.üye olan biri 6.ncı dakikada mesaj yazamasın. Yorum yazabilmek için belli kriterler ve belli bir zaman süresi getirilsin.
Rumuz'unun altında Yasaklı üye yazıyor ama adamlar hala mesaj gönderip,sivas ve sivasspora hakaret edebiliyorlar. Bu nasıl site yönetimi anlayamadım. Artık bu üyelik işi adam akıllı bir şekilde yapılsın.Arkadaşıma katılıyorum.5 dk.üye olan biri 6.ncı dakikada mesaj yazamasın. Yorum yazabilmek için belli kriterler ve belli bir zaman süresi getirilsin.
Yanlisiniz var yasakli uyeler mesaj yazamiyor bir daha..
Saygi sinirlari icinde herkes goruslerini yazabiliyor bu sitede...
dün yine sitemizde düşmanlarımızın 4 koldan hakaretlerine maruz kaldık. sanki yol geçen hanı üye olan hemen yazabiliyor forumda. hiç değilse bir kaç gün üyelik onayı bekleseler.
Ben yeni başlık açma hakkı istiyorum. Bir şey tartışmak istediğimizde hep belli başlı konularda mı yapacağız bu işi.
titizyiğido 13.05.2008, 23:24 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
ben ertor kardeşime sonuna kadar katılıyorum ve site yönetiminin buna bi çare bulmasını istiyorum
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
titizyiğido 13.05.2008, 23:31 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
ben ertor kardeşime sonuna kadar katılıyorum ve site yönetiminin buna bi çare bulmasını istiyorum
----------
titizyiğido 13.05.2008, 23:32 DEĞERLİ SİTE YÖNETİMİ HANGİ TAKIMLA OYNASAK RAKİP TARAFTAR GİRİP ÜYE OLUYO HEMEN FORUMLARDA YAZMAYA BAŞLIYO BURDA BİZE KÜFREDİYO TAKIMIMIZA LAF ATIYO SATAŞIYOR BENİM ÖNERİM ÜYELİK TARİHİNDEN İTİBAREN BELLİ BİR SÜRE GEÇMEYEN ÜYELER FORUMLARDA YAZAMASIN
sonuna kadar katılıyorum kardeş
----------
sivaslı-elif 13.05.2008, 23:40 katılıyorum çünkü her maçın arkasından aramıza kendini bilmez üyeler katılıyo bunlar yorumlarda kendini gösterdiği gibi özel msj olarakta hakaretlerde bulunuyo bu nedenlerden dolayı üyelikte sınır olması çok ii olur
|