Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
muradım58uni 28.01.2008, 14:21 BİZ NİCE MAÇLAR TADDIK NİCE MALİBİYETLER ALDIK AMA HEPSİNDE TAKIMIMIZI SONUNA KADAR DESTEKLEDİK AMA FENERBAHÇE MAÇINDA TARAFTAR HEP SUSTU BİZ SİVASSPORLUYUZ AMA SİVASLIYIZ UEFA STANDARTLARINDAKİ SİVASLI TARAFTAR BU OLMAMALI BEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE ÜYESİ OLDUĞUM GRUBUMU ÇOK ARADIM ÇÜNKÜ BİZ CÜSSKB OLARAK ORADA OLSAYDIK BİZ COSUP SİVASSPOR TAM DESTEK VERECEKTİK HERŞEY MADDİ DEĞİL MANEVİ OLARAKTA YANINDA OLALIM SİVASIMIZIN ÇÜNKÜ BİZ ARTIK TEK BÜYÜĞÜZ BİR FENERBAHÇE YENDİ DİYE UMUDUMUZU KESMEMELİYİZ BENİM UMUDUM SONSUZ SONUNA KADAR TEK BAŞIMADA OLSA MADDİ MANEVİ SİVASSPORLUYUM BİZ ÇÜNKÜ CÜSSKB'YİZ. ŞİMDİ SIRA BİZDE BÜTÜN TARAFTARLARIN DİKKATİNE ÖNCE SİVASSPOR'A SONRA SİVAS SPORA BAŞARILAR......!
BEN CÜSSKB MURAT
merkez-apo 28.01.2008, 14:30 http://img352.imageshack.us/img352/8681/dsc00048dy6.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/2346/dsc00056vn6.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/6193/dsc000555sy7.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/1323/dsc00050su9.jpg
bugokturk 28.01.2008, 14:30 Açıkçası stres katsayısı arttıkça böyle maçlar olmasını bekliyorum ben...
merkez-apo 28.01.2008, 14:30 http://img352.imageshack.us/img352/690/dsc00051cg7.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/3593/dsc00053rd9.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/9595/dsc00054py9.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/5018/dsc00057vj3.jpg
merkez-apo 28.01.2008, 14:32 tokatsporlu taraftarlar bile sivassporlu tarfatarlardan iyi bağırdılar tabii stresde oluştu taraftarda ilk yarıda hiç beklenmeyen 2 gol sinirleri bozdu
Del Piero 28.01.2008, 14:36 bencede dün taraftarımı çok ama çok pasifti...
trrabzon maçında 7-8 bin kişi vardı ama daha çok ses çıkıyordu..
bir bursa maçını taraftar aldı 2-0 dan 3-2
ama bu maçta sadece seyirci vardı...
adam benim önümde aziz yıldırım ekmeğini yedi diyor bu memleket neredeyse ağzını burnunu patlatacaktım ama kaç gitti
dün futboıl ile alakası olmayan adamlar stadyumda idi sadece feneri izlemek için gelmişti bir çok ********
gerçketen de sivaSSpora yakışmadı dünki taraftar...
antitoksidan 28.01.2008, 14:48 Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz siz diyorsunuz ki her maçı yenelim önümüze çıkan her takımı yenip şampiyon olalım diyorsunuz ama bu mümkün değil dünyada hiç bir takım karşısına çıkan her takımı yenememiştir elbet yenildiği de olmuştur biz SİVASSPOR'un şampiyon olmasını beklemiyoruz iyi puanlar toplayıp UEFA ya da İNTERTOTO ya gitmesini istiyoruz her takım yenilmez elbet bir gün yenilirsiniz bu da SİVASSPOR-FENERBAHÇE maçı örnek olarak gösterilebilir
sivas_sevdamiz 28.01.2008, 14:49 takımımız gol yiyince takımımıza destaek, moral vermek için bağırmak istiyorum ama ortada ne bir amigo, ne de taraftarı yönlendirecek, bağıran taraftar grubu yok...daha maçın son düdüğü çalmadan pankartlarını toplayıp gittiler
Rallim58 28.01.2008, 15:06 Katılıyorum;
1- İçeri girerken, normal sırayı bırakıp önlerden tanıdık arayıp KAYNAK YAPILMASI, tek sıra olunduğu takdirde daha seri içeri girileceğini zaman kaybedilmeyeceğini belirtmemize rağmen HERKESİN BİLDİĞİNİ OKUMASI;Kalabalık arasında sıra düzgün olmayınca yanlardan şişirme sıralarla YANKESİCİLERE FIRSAT VERİLMESİ; Arada kalan küçük çocukların ezilmesine kadar giden BASKI YAPILMASI; saat 12.30 gibi girdiğimiz sıraya nerdeyse maç başlamak üzereyken zoraki girdiğim stada, saat 13.40 da geldiğine şahit olduğum birine TEPKİ GÖSTERMEME, TEPKİ GÖSTERİLMESİ;
2- Biletlerinde numara olmasına rağmen bilinçli olarak KENDİ YERLERİNE GİTMEYİP ADETA KAVGA ETMEYE GELMİŞ GÖRÜNTÜ ÇİZİLMESİ;
3- Müsabaka başlamadan, ısınma hareketlerinde bulunan hakeme ağza alınmayacak küfürler savuran sözüm ona taraftar? -Bayanlar var niye küfür ediyorsun denildiğinde, O DA GELMESEYDİ diye BAYANLARIN TARAFTARLIĞINA KARŞI ÇIKILMASI; maç esnasında küfür eden bir başkasının küfrünü duyan erkek çocuğunun dahi Baba beni bir daha maça getirme DEDİRTMESİ;
4- Müsabaka boyunca adeta tiyatro izler gibi OTURULMASI
5- Mağlubiyet sonrası, Futbol provokatörlerin çamur at izi kalsın mantığındaki yaklaşımlarına prim verir gibi BU MAÇ VERİLDİ DENİLMESİ;
6- Dediki demişki ile halen eski dedikodu furyasını gündeme getirerek ASPERAGAS HABER ÜRETİLMESİ,
HİÇ Mİ HİÇ, AMA HİÇ YAKIŞMADI YİĞİDOMA.
TABİ BU ŞARTLARI TAŞIYANA KİM YİĞİDO DERSE....???
yigido_furkan 28.01.2008, 15:16 dun macta belkı 16000 kısı vardı ama bnce bunun 7 8bını Sıvaslıydı fb gol atıo bazı ıcımızdekılerın yuzu guluyo arkadan adm dıo mac berabere bıtsede dıo 2 takımıda arkamıza alsak takım lıder ama hala ıst. takımlarını tutuo cogu gol yıyıoruz tamam olabılır ama taraftar destek verecekkı takım toparlansın ama bızım taraftarda tık yok.oyuncular ustune dusenı yapıo ya taraftar!!!!
Rallim58 28.01.2008, 20:52 YİĞİDOLARIMIZIN DAHA SEVİYELİ VE BU TÜR YAKLAŞIMLARDAN UZAK DAVRANIŞ SERGİLEMESİNİ BEKLİYORUZ. BAYAN TARAFTARLARIN GELMEMELERİNİN YEGANE SEBEPLERİ DE BU OLDUĞU KONUSUNDA DUYUMLAR ALIYORUZ. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT...
crayz58body 28.01.2008, 21:21 Sivas doğumlu olupta Sivasın bu mağlubiyetinde İstabul takımları içi haz duyup memnun ve mutlu olan varsa Kanında şüphe etsin...Bunu samimi söylüyorum Kesin bir bozukluk vardır...
sinan-58 28.01.2008, 21:37 kale arkası gar trubununde grupların yanındaki seyirci maroton dışarı diye bağrıyor ama maraton duymuyor bile
sinan-58 28.01.2008, 21:47 Sivas doğumlu olupta Sivasın bu mağlubiyetinde İstabul takımları içi haz duyup memnun ve mutlu olan varsa Kanında şüphe etsin...Bunu samimi söylüyorum Kesin bir bozukluk vardır...
o 7-8 bin kişininde sadece 100-150 kişisi sivasspor taraftarıydı
belalı_yiğido58 28.01.2008, 22:04 SİNEMA İZLER GİBİ MAÇ İZLENİYOR.YATAK KURUP NERDEYSE YATACAKLAR STAD DA.BİZ NEDEN İSTANBUL TAKIMLARI GİBİ ORTALIGI YIKMIYORUZ.NEDENNNNNNNNNNNN
sıvaslıgenç 29.01.2008, 17:59 Vallahi olimpiyattaki maçta hemen hemen bu dedğiniz gibiydi sadece 2 bin kişi anca bağırıyordu.Sadece alt ve üstte bir iki grup vardı onlardan se çıkyırodu
sinan-58 29.01.2008, 18:13 ben size maraton trubunune anlatıyım 5-6 arkadaş beraber kombine bilet alır maratonda herkesin amacı maç izlemektir her maçtan önce bir arkadaş evden termusla çay getirir ellerinde minderlerle maça gelirler diğer bir arkadaş çekirdeği alır gören pikniğe gidiyor zanneder bir mangal eksik yakında onuda yaparlar gol atıldıktan sonra 5 sn sivas diye bağrırlar ondan sonra ayakta biri maç izliyorsa kızarlar otur diye birde maçta takım kotu oynarsa kendi futbolcusuna söver ama gol atınca yerlere göklere sığdıramaz açıkcası ne yaptıkları belli değil böyle düşünen taraftarlar olduğu sürece bu takım şampiyon olamaz
sivas_kangallı 29.01.2008, 18:24 taraftarımız çok suskundu takımımızı hiç destekleyemediler bence
evet beLki maçta taraftar oLarak sesimiz çıkmadı ama benim bişi dikkatimi çekti özeLLikLe maraton trübününde harika görüntüLer vardı (bayrakLar fLamaLar) aynı premier Ligdeki stadLar gibi görünüyordu ve ben bunu bitek fener maçında gördüm çok renkLiydi trübün. İnşallah diğer maçLarımızda da böyLe görüntüLer oLur...
sinan-58 29.01.2008, 18:38 evet beLki maçta taraftar oLarak sesimiz çıkmadı ama benim bişi dikkatimi çekti özeLLikLe maraton trübününde harika görüntüLer vardı (bayrakLar fLamaLar) aynı premier Ligdeki stadLar gibi görünüyordu ve ben bunu bitek fener maçında gördüm çok renkLiydi trübün. İnşallah diğer maçLarımızda da böyLe görüntüLer oLur...
bayrakları yönetim dağıttı bir dahaki maçta malesef göremen eve götürürler daha dışarı çıkarmazlar
by_hunter 29.01.2008, 18:58 ARKADAŞLAR GEÇENLERDE BIR YORUM AÇILDI VE TAKIMIMIZ DESTEKLEYEN GURUPLARIN BİRLEŞMESİ İSTENDI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BIR YORUMDA ARKADAŞIMIZ FARKLI ŞEYLER OLUGUNU SOYLEDİ AMA BOYLEDE OLMAZKI TARAFTARLAR ARASINDA BIR BAŞI BOŞLUK VAR TARAFTARI ŞOYLE BIR HAREKETIYLE ÇOŞTURACAK BIR AMIGOMUZ TIRIBUN LIDERIMIZ YOK MALESEF KEŞKE OLSA BEN BUNA ADAYIM DIYEN ARKADASIMIZ VARSA ATLAYANA KADAR ARKASINDA BAGIRMAYA RAZIM YETERKI ARTIK BU BAŞI BOŞLUK BITSIN
KIZILCAN 29.01.2008, 19:00 Televizyondan seyircinin sesi gelmiyordu.Kısa bir an için ses duyuldu ama yine kesildi.Kısaca bu maçta görüntü vardı,ses yoktu.Umarım bu sahne ilk ve son olur.
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 19:23 tokatsporlu taraftarlar bile sivassporlu tarfatarlardan iyi bağırdılar tabii stresde oluştu taraftarda ilk yarıda hiç beklenmeyen 2 gol sinirleri bozdu
Elbette etkisi vardır sana sade emin olarak daha önceki tecrübelerime istinaden tek bir şey söyLüyorum;Sivasspor taarftarının içinde en az 5.000 BizansLı vardı Seslerini çıkaramayan Fb sempatizmanı Sivas'LıLar ve Bursasspor maçındadamı böyLe oLdu Tarafatr gerekeni yapdı ve 2-0 dan 3-2 Almadıkmı?
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 19:25 Televizyondan seyircinin sesi gelmiyordu.Kısa bir an için ses duyuldu ama yine kesildi.Kısaca bu maçta görüntü vardı,ses yoktu.Umarım bu sahne ilk ve son olur.
Ben çok duydum BizansLıLarın sesini ve it soyLuLar daLga geçer gb ÜstLerini çıkardıLar..;
fatihada58 29.01.2008, 19:58 BEN DİYORUMMMMM HER ZAMAN DİYORUM NE VARSA FENERDE SİVASLILARIN EN AZ YARISI FENERİ TUTUYO.HALA ATMADILAR BEN YA BU SİTEDEN KAÇ KERE DİYECEM NİCKLERİ BİLE FENERLİ OLAN Bİ SİVASSPOR SİTESİ VAR YA.ANTİBİZANS ANTİİSTANBUL AMA NERDEEEEEE HALA İSTANBUL ŞAKŞAKÇILIĞI YAPILIYOR.BİZ YENİLDİĞİMİZE DEĞİL İÇERDEN VURULDUĞUMUZA ÜZÜLÜYORUZ.BİDE YOK ANADOLU İSTİYO FALAN ŞAMPİYON OLMAMIZI HİKAYE ARKADAŞLAR ESKİŞEHİRDE YAŞIYORUM BİREYSEL BİRKAÇ KİŞİ HARİÇ KİMSE İSTEMİYOR(HER ŞEHİRDEN İNSAN BUNU DÜŞÜNÜYOR)ZATEN MAÇI 1 ESKİŞEHİRLİ 1 TOKATLI 1 KONYALI 1 ANTALYALI ARKADAŞLA İZLEDİM ANTALYALI ARKADAŞ HARİÇ HEPSİ FENERLİYDİ.BİDE ATTIĞIMIZ GOLE SEVİDİM ALLAHIM BENDEN BAŞKA 1 ALLAHIM KULU YOK SEVİNEN BİDE DÜŞÜNÜN 200 KİŞİ ARASINDA Ş.SİZLERİN 4 KERE SEVİNDİĞİNİ...SON BİR HATIRLATMA GEÇEN OYNADIĞIMIZ HALI SAHA MAÇI 3-1 BİTTİ SİVASIN DEFANSI HALI SAHA TAKIMINDAN BİLE KÖTÜYDÜ FENER MAÇINDA...
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 20:11 BEN DİYORUMMMMM HER ZAMAN DİYORUM NE VARSA FENERDE SİVASLILARIN EN AZ YARISI FENERİ TUTUYO.HALA ATMADILAR BEN YA BU SİTEDEN KAÇ KERE DİYECEM NİCKLERİ BİLE FENERLİ OLAN Bİ SİVASSPOR SİTESİ VAR YA.ANTİBİZANS ANTİİSTANBUL AMA NERDEEEEEE HALA İSTANBUL ŞAKŞAKÇILIĞI YAPILIYOR.BİZ YENİLDİĞİMİZE DEĞİL İÇERDEN VURULDUĞUMUZA ÜZÜLÜYORUZ.BİDE YOK ANADOLU İSTİYO FALAN ŞAMPİYON OLMAMIZI HİKAYE ARKADAŞLAR ESKİŞEHİRDE YAŞIYORUM BİREYSEL BİRKAÇ KİŞİ HARİÇ KİMSE İSTEMİYOR(HER ŞEHİRDEN İNSAN BUNU DÜŞÜNÜYOR)ZATEN MAÇI 1 ESKİŞEHİRLİ 1 TOKATLI 1 KONYALI 1 ANTALYALI ARKADAŞLA İZLEDİM ANTALYALI ARKADAŞ HARİÇ HEPSİ FENERLİYDİ.BİDE ATTIĞIMIZ GOLE SEVİDİM ALLAHIM BENDEN BAŞKA 1 ALLAHIM KULU YOK SEVİNEN BİDE DÜŞÜNÜN 200 KİŞİ ARASINDA Ş.SİZLERİN 4 KERE SEVİNDİĞİNİ...SON BİR HATIRLATMA GEÇEN OYNADIĞIMIZ HALI SAHA MAÇI 3-1 BİTTİ SİVASIN DEFANSI HALI SAHA TAKIMINDAN BİLE KÖTÜYDÜ FENER MAÇINDA...
Arkadaşım siteden değiL onLarı Tutacaksın Sivas İl dışına atacaksın sen nasıL Sivas'ına böyLe bir Hakaret Küfür edersin ekmeğini yediğin havasını soLuduğun böyLe bir cennet Vatan'a ya ..Bu tür BizansLıLarı Sivas'tan kütükten SiLeceksin Sadece Yaz ayLarında izin vereceksin memLeketLerine geLmeLerine..İnanın Bu Tür BizansLıLardan Esnafından ALışveriş dahi yapmayacaksın Tespit edip.OLacak işmi ya bu ne AptaLLıık ne AdiLik Ne ŞerefsizLik Ne haysiyetsizLik Ne biçim İnsan BunLar AnLamadım bunLarı Adam geçmiş söğüyor Rakip taarftar arasından olacak işmi bu ya bu nasıl iş ya be kansız be adi mahLuk..
ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KİMLİĞİNDE YAZAR...
fatihada58 29.01.2008, 20:19 Arkadaşım siteden değiL onLarı Tutacaksın Sivas İl dışına atacaksın sen nasıL Sivas'ına böyLe bir Hakaret Küfür edersin ekmeğini yediğin havasını soLuduğun böyLe bir cennet Vatan'a ya ..Bu tür BizansLıLarı Sivas'tan kütükten SiLeceksin Sadece Yaz ayLarında izin vereceksin memLeketLerine geLmeLerine..İnanın Bu Tür BizansLıLardan Esnafından ALışveriş dahi yapmayacaksın Tespit edip.OLacak işmi ya bu ne AptaLLıık ne AdiLik Ne ŞerefsizLik Ne haysiyetsizLik Ne biçim İnsan BunLar AnLamadım bunLarı Adam geçmiş söğüyor Rakip taarftar arasından olacak işmi bu ya bu nasıl iş ya be kansız be adi mahLuk..
ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM KİMLİĞİNDE YAZAR...
AĞZINA SAĞLIK GARDAŞ DAHA NE DENİRKİ SENİN SÖZÜN ÜSTÜNE.ANLAYANA TABİİİİİİİİİİ.
hackedby58 29.01.2008, 20:20 Televizyondan seyircinin sesi gelmiyordu.Kısa bir an için ses duyuldu ama yine kesildi.Kısaca bu maçta görüntü vardı,ses yoktu.Umarım bu sahne ilk ve son olur.
Ya tamam çoğu taraftar bağırmadı ama bağıranlardan ne istiyosunuz arkadaşLar tabi sıcak ewinizden maçı TV da izlemek kolay sıkıyosa siz gidin bağırıN TARAFTARIN NE SUÇU VAR ESAS MAÇI SEYRETME İMKANI OLUPTA SEYRETMEYENLER UTANSIN!!!!:mad:
YENSEKTE YENİLSEKTE HERZAMAN SİVASSPOR DAN DESTEĞİMİZİ ÇEKMEYELİM
fatihada58 29.01.2008, 20:23 Ya tamam çoğu taraftar bağırmadı ama bağıranlardan ne istiyosunuz arkadaşLar tabi sıcak ewinizden maçı TV da izlemek kolay sıkıyosa siz gidin bağırıN TARAFTARIN NE SUÇU VAR ESAS MAÇI SEYRETME İMKANI OLUPTA SEYRETMEYENLER UTANSIN!!!!:mad:
ONLAR ZATEN AYRI BİR DAVA.AMA DÜZELECEK BUNA İNANIYORUM NE ZAMAN SİVASLI BABALAR ÇOCUKLARINA FENER FORMASI YERİNE SİVASSPOR FORMASI ALIR O ZAMAN DÜZELİRİZ.
hackedby58 29.01.2008, 20:27 ONLAR ZATEN AYRI BİR DAVA.AMA DÜZELECEK BUNA İNANIYORUM NE ZAMAN SİVASLI BABALAR ÇOCUKLARINA FENER FORMASI YERİNE SİVASSPOR FORMASI ALIR O ZAMAN DÜZELİRİZ.
DüzeLmek içiN babaların çocuklarına forma almasına gerek yok inanırsan güvenirsen düzelirsin.inanmasaydık bu ne spr lige çıkardık nede 1. olurduk.ha sen maddi olarak diyosan söle bana İST de veya bşka bi şehirde kaç tane SS forması bulabileceğimiz mağaza var.İST da var ama klübe faydadan çok zararı var bi çizgili forma 70 ytl olur mu ya :confused:
NAUGHTYBOY58 29.01.2008, 20:50 Sİvasta Tribun Kültürü Oluşamaz ßunu KAfanıza Sokun ßiz ßunu Yapmak İçin Cok ÇAlıştık Ama Ol Mu Yor ......
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 21:22 Ne varsa AnadoLuda var Sakaryâ'da Kocaeli'De MaLatya'da kısacası AnADoLuda .......
Anti FB
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2008, 22:06 çokkkk konuşacak çok yazacak kelimelerim var ama hep sineme atıyorum atmayada devam edeceğim
Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
Var var mutlaka var. Bu arkadaşları statta birarada oturtmak, önce bunu yapıcaz. Sonra da tribün kültürü oluşacaksa oluşur zaten.
zaralım 58 30.01.2008, 00:56 bence'de bir mağlubiyet aldık diye böyle yaparsak taraftarlık kimliğine bürünemeyiz arkadaşlar bu ne ya olaya bide pozitif yönden bakın Rakip takım bir oyuncusu ort.3,5-4.0 MİLYON YTL.ve kadrolarında dünya yıldızlarını bulunduruyorlar bizler BU AMATÖR RUH DEDİĞİMİZ şeyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bileğimizin hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışıyoruz ama taraftar olarak İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE yanında olmazsak BİZLERE yani YİĞİDOLARA YAZIKLAR OLSUN demekten başka birşey kalmıyor
taraftar futbolcuyu atesliyecek nitelikte desteklemeli bence... öle 2 karsılıklı kırmızı beyaz demekle olmuyor... stad inleyecek yoqsa zorrr...
yiğide58 31.01.2008, 12:35 OTURAN DEĞİL BAĞIRAN TARAFTAR İSTİYORUZZZ....
SKOR TARAFTARLIĞI BİZLERE YAKIŞMAZ... SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK FELSEFESİ İLKEMİZ OLMALI...
sinan-58 31.01.2008, 12:38 Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
Var var mutlaka var. Bu arkadaşları statta birarada oturtmak, önce bunu yapıcaz. Sonra da tribün kültürü oluşacaksa oluşur zaten.
ozcan abi senin maraton projeni sonuna kadar destekliyorum trubun kulturu olan bin değil iki bin kişide vardır ama önemli olan onları bir arada toplamak bunu başarmalyız başka çare yok fenerbahçe maçında ben bu seyirciden utandım hiç kimse bağırmıyor sadece fenerliler bağrıyordu ben utandım bu projeyi devam ettir sonuna kadar arkandayım
falcon58 31.01.2008, 13:09 alemde tek kral var:SİVASSPOR...Bu taraftar niye bagırmaz oylece oturmakla mac kazanılmaz.bizler sivas dısında kafelerde tek basımıza olsak bile tezahurat yaptik.ama stadta ses yok o kadar seyirciye ragmen...sivasli olmayan arkadaslar bile tezahurat yaptilar.destek surekli destek herzaman destek
Türkiye'de (3 bizanz hariç)boş stadlarda maç oynanıyor. Buna bakılırsa sivasspor'un evinde oynadığı maçlarda binlerce seyircisi her defasında yanında.
Önemli olan bu, gerisi zamanla zaten olacaktır.
SenSetik 07.02.2008, 21:15 DüzeLmek içiN babaların çocuklarına forma almasına gerek yok inanırsan güvenirsen düzelirsin.inanmasaydık bu ne spr lige çıkardık nede 1. olurduk.ha sen maddi olarak diyosan söle bana İST de veya bşka bi şehirde kaç tane SS forması bulabileceğimiz mağaza var.İST da var ama klübe faydadan çok zararı var bi çizgili forma 70 ytl olur mu ya :confused:
kaç lira olması gerekiyordu ???? :confused:
10 lira mı ? :mad::mad:
Del Piero 11.02.2008, 13:50 Öcelikle bu şehirden 3 istnbul takımlarının renklerini silmeyiz....
bu şehirde bunu başaramazsak hiçbirşey olmaz.
FB, GS derbisi olacak ozaman sişvasta ikamet eden arkadaşlarıma sesleniyorum şu palmiyeye gidipo görsünler... nasıl kuş kaldıranlar.
eğer bu 3 büyütülmüş istanbul takımlarının renkleri silinmezse bizim taraftarımızda 45-50 yaşlarında elinden geldiği kadar takımı destekleyen abilerden oluşacak...
Maalesef Sivastaki taraftarlar olarak çok zayıf kalıyoruz.Hiç bir varlık gösteremiyoruz,çok yetersisiz çok.
ah bide amigolarımız olsa tam olcak
tekniker58 13.02.2008, 13:52 gittiğim her maçta ben ve arkadaşlar hep desteğimizi esirgemedik. daima kale arkasındaydık. zaten stadda yetersiz kalan kızım kale arkası. fener maçındada şimdye kadar ki verdiğimiz destekten çok destek verdik. feneri yenmesini istedik. ama olmadı oyun isteneni vermedi üstüne üstlük hakemin karalarıda hiç iyi değil di? Bence zaten kale arkasında sayılı kişilerden destek geliyordu.
tanju_58 13.02.2008, 14:28 bütün bu sorunların başında ayrı düşmek vardır.kafasına esen bir grup kurmuş.biz uzun zamandır ne diyoruz.bütün gruplar birleşsin.stada toplu halde girsinler.maçtan önce tezavratları sıraya koysunlar amigolar.
ancak herkes birleşilsin diyor,kimseden bir çıt çıkmıyor.bütün bunların birlik beraberlik içerisinde çözüleceğine eminim....
Rallim58 14.02.2008, 15:11 Hakkımız olan Lig Tv'nin yayın akışına Sivasspor karşılaşmalarını aldırmak için çaba sarfetmeyen taraftar,
SİVAS TARAFTARI, YİĞİDO OLAMAZ
bassguitar 16.02.2008, 19:18 decoterler iade edilsin..hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sivasspor taraftarı diğer Anadolu takımları gibi acemi taraftar. Ankara takımları gibi bazı istisnalar olsada genellikle fazla organize olunamıyor ve aynı türden klişeleşmiş tezahüratlar yapılıyor bence.
Tezahüratlarımızın çoğu aşağıdakilerden oluşuyor.
Şampiyon Sivasspor, Kırmızı - beyaz -şampiyon Sivas, Sivas gol gol gol.. gibi.. :)
sofularlı34 08.03.2008, 12:58 <<<<<6-7 MİLYON ÇOKUZ
ASLINDA HİÇ YOKUZ?
ÇOKLUKLA ÖVÜNÜLMEZ
ÇALIŞMAK BAŞARMAK İÇİN?
MİLYONLAR VERİN DEMİYORUZ.MSJ AT DİYORUZ YOKSA RİCA ET TANIDIKLAR AT, YUR DIŞIN DAYSAN 5 EVRO DOLAR PAUND AT DİYORUZ.... ODA OLMAZSA ANKENTLERDE SİVASLI OLDUĞUNU HATIRLA DESTEKLE DİYORUZ.. FENERİN AMİGOLARI,GALATASARAYIN ULTRA ARSLANLARI,BEŞİKTAŞIN ÇARŞISI HEPSİNİN ÇOĞUNLUĞU SİVASLI !!!! SİVASLI OLUNMAZ DOĞULUR ŞU TAKIMIN ŞU BAŞKANIN ŞU VALİNİN SAMİMİYETİNİ ÇALIŞKANLIĞINA BAK KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ NE OLDUĞUNU NERELİ OLDUĞUNU BİLSİN HATIRLASIN DİYORUZ..
atababa111 13.03.2008, 09:53 Çok doğru söylüyorsun .3 ist takımının amigolarının yarısı sivaslı arkadaş.ama onlar bu işi profesyonelleştirmişler.gelipt e sivasa çalışmazlar.gönülden insanlar lazım.
tekdoktirin 16.03.2008, 22:30 sofularlı kardeşim sanakatılıyorum amanerde o dedin sıvaslı lar ben hafik pusat köyün denim şükür sıvas sporluyum şükür bbp liyim ben sıvaslıyım benbaşkasını taşımam saygılar
Sevgili Yiğidolar, özellikle Sivas'takiler, ne yapın edin bu hafta Konya maçında stadı tıklım tıklım doldurun ve 90 dakika boyunca destek verin. Artık şampiyonluk yolunda son dönemece giriyoruz ve gayet avantajlı bir konumdayız. Bu avantajı en iyi şekilde kullanabilmemiz için Konya maçında rakibi eze eze galibiyet alıp üstümüzdeki üç takıma gözdağı vermemiz lazım. İş bu halde sizlere büyük görev düşüyor. Lütfen en azından küme düşmek üzere olan Manisa taraftarının takımlarına verdiği destek kadar da olsa şu takıma destek verin...
ofgurleyuk78 03.04.2008, 13:52 Bizler dışardan çok bilmiş konuşuyoruz. Elbette hemşehrililerim stadı dolduracaktır.
sivassporaşığı 15.06.2008, 21:09 sivasspor taraftarının çoğu takımını 2. takım olarak görüyor
sivassporaşığı 15.06.2008, 21:11 bu değişmedikçe başarı gelmez bunun değişmesi lazım
yiğido26 28.06.2008, 01:39 Bu şehirde trübin kültürü oluşturmak zor olabilir fakat bu kültüre sahip ya da bu kültürü olabilecek bin kişidemi yok yaw.
az önce yazılanların tamamını okudum ve gerçekten sivasta taraftar az da olsa varmış dedim...ben eskişehirliyim bizler hep geçmişten gelen bi tribün kültürüyle yetiştik hep anti bizans dedik şehrimizi bizans hegamonyasına teslim etmemek için çabaladık çabalıyoruz etmedik ettirmeyizde fenerıum açıldı fazla daynamadı kapattırdık gs store geldi fazla duramadı taşladık bjk geldi tutunamadı şehirde bizans formalılar gezmek istedi gezdirmedik çıkardırdık formaları. tribünde 90 dk susmadık sustuğumuzda yanımızdaki abilerimizden azar işittik nie susuyorsunuz cinsinden...ben 1 yıl önce üniversite dolayısıyla sivasa geldim tribüne alışık olduğum için maça gitmemek bağırmamamk bir eksiklikti bnm için ve sivastada maçlara gittim ama kndimi okadar futbol hastası bilen ben maçtan sıkılmaya başladım tiyatro seyreder gibi bi stad karşımda alışık olmadığım bi durum ilk zamanlar çok uğraştım buraya bi tribün grubu kurabilmek için tamam tribün kültürüm vardı bilmediğim beste tezahürat yoktu belki ama ben sivaslı değildim ilk senemdi çevrem yoktu zamanla 50 100 kişi kadar olduk biz ben konuştum bi kaç kişiyle ama herkes umutsuz olmaz die kestirip atıyor sivasın yerli halıkındanda destek lazım 50 100 kişi çıksan adama gülerler birde herkes stadta halinden memnun bide bunuda görüncede... böylelikle bizim tribün işi yattı ama uzun zamandır girmiyordum siteye bu konuyu görünce gerçekten burda çok güzel şeylerin olabileceğini hissettim ve bu yazıyı yazmak içimden geldi çünkü sivasta potansiyel var bunu gözleyebiliyorsunuz ama devamı yok iş maça gelip gelmemek deil geldimi 90 dk desteklemek bakıyorum bu liseli gençlere felan yüzlerinde bir hırs destekliyorlar ama arkadan gelen bir çökün sesi herşeyi bitiriyor... herkes içinden geleni yazmış bu konuya bnde yazdım ama çözüm üreten çıkmamış alıntı yaptığım kişinin(abim-kardeşim) dediklerini biraz daha ileri götürüp ben şunu diyorum herkes kimliği neyse onu bi kenara bıraksın sivasspor için sivas için tribün işinden anlayan anlamayan ama hevesli olan kaliteli bir tribün grubu için bişeyler yapmak isteyen kişiler belirlenen bir zamanda belirlenen bir yerde toplanalım birşeyler yapmaya bizans tribünüyle uğraşabilcek bir tribün yapmaya çalışalım ve maçlardada bir tribünü atıyorum gar kale arkasını dolduralım 90 dk destek yapalım sezonun açılmasına daha var ama geç kalmayalım burdakilerden ricam herkes taşın altına elini koysun ben koymaya razıyım yeterki destek gelsin... bnm burdaki amacım anti bizans üyelerine bir nefer daha kazandırabilmek ve sivasın adından daha fazla söz edilmesini sağlayabilmektir...saygılarıml a...
badboysefaa 28.06.2008, 02:04 arkadaşlar yazıklarınızın büyük çogunluguna katılıyorum.resimlerde yeşil montlu sivasspor kar maskeli benim yanımdaki beyaz montlu kar maskelide en samimi arkadaşım biz fener maçında elimizden geldigince destek verdik destek umarım katlanarak devam eder biz elimizden geleni yaptık yapacagız çünkü biz sivassporluyuz!!!ölümüne sivass!
Ben sivas dışında olduğum için gelemiyorum ama tv gördüğüm kadarıyla stad dolu...Bence sorun bazı arkadaşlarında belirttiği gibi taraftar grublarının çok olması hepsi bir arada toplansa daha iyi olur va daha organize bir şekilde tezahurat yapılır.Burda grublara çözüm bulmadıkçe 50.000 kişige gelse boş.. umarım intertoto rövanş maçından itibaren bu taraftar grublarımız birlik ve beraberlik içinde çalışırlar...Çünki; herşey Sivas ve sivaSSpor için...
(Tabiki fikirleri bu ise.............)
şafak58_35 06.07.2008, 22:10 yorumsuz...................... .......
|