Orijinalini görmek için tıklayınız : BUNLARI HAK ETMİYORUZ
alperen5841 28.01.2008, 21:44 BİZ SİVASLILAR OLARAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAK ETMİYORUZ. YENİLİNCE TAKIM YENİLDİ YENİNCE BİZ YENDİK. TARAFTAR TARAFTARLIĞI BİLMİYOR. MAÇ İZLEMEYE GELİYOR TİYATROYA GELİR GİBİ 5 DAKİKA TEZAHURAT SONRA SUS. BÜYÜK TAKIM TARAFTARLARI GOL LERİ GÖRMÜYOR SADECE EYLENMEYE GELİYOR TAKIMINI DESTEKLİYOR SONUÇ NE OLURSA OLSUN BUDA SİZE Bİ TİYO OLSUN. BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİŞİR, HOCASI DEĞİŞİR, BAŞKANI DEĞİŞİR. TARAFTARI DEĞİŞMEZ.MAÇI HEP BERABER KAYBETTİK HERKES KABUL ETSİN. Bİ MAÇ KAYBETTİK DİYE HOCA VE BAŞKAN MAÇI SATTI MECZUPLUKLARI YAPILIYOR.RAKİP TARAFTAR VE OYUNCULARA KÜFÜR ETMEYİ KAVGA ETMEYİ TARAFTARLIK SANIYOR.(BU İNSANLAR BÜYÜK İHTİMALLE PSİKOLOJİK RAHATSIZLAR)
YERİ GELİNCE YİĞİDOYUZ, SİVASLIYIH GARDAŞ YOK 7 MİLYONUZ MANGALDA KİMSEYE KÜL BIRAKILMIYOR İCRATA GELİNCE 15-20 BİN ZOR TOPLANIYOR. YOK İSTANBULDA BİLMEM KAÇ TANE SİVASLI VAR. YOK KARDEŞİM YOK 15 BİN SİVASLI VAR İSTANBULDA
TAMAM BAZI HATALAR YAPILMIŞ OLABİLİR BU KADAR İLGİLİ VE İLGİSİZ İNSANIN İŞİ YOK OYUNCULARIMIZLA BİRİLERİNİ GELİP MORAL VERMESİNE ARKANIZDAYIZ DEMESİNE GEREK YOK BUNLARIN HEPSİ İCRATLA OLUR.GERÇEK DESTEKLE OLUR. LAFLARI HERKES KONUŞUR.
BİZ ŞAMPİYONLUK İSTEMİYORUZ HOCAM VE BAŞKANIM UEFA DA İSTEMİYORUZ. ÇÜNKÜ HAK ETMİYORUZ.
YİĞİDOYSANIZ GÖRELİM
(FENER MAÇINIDA KAYBETMEYİ HAK ETMEDİK AMA FUTBOLDA OLUYOR BÖYLE ŞEYLER)
samet yıldız 28.01.2008, 21:46 yensek de yenilsekde takımımın yanındayım
belalı_yiğido58 28.01.2008, 21:51 BİZ SİVASLILAR OLARAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAK ETMİYORUZ. YENİLİNCE TAKIM YENİLDİ YENİNCE BİZ YENDİK. TARAFTAR TARAFTARLIĞI BİLMİYOR. MAÇ İZLEMEYE GELİYOR TİYATROYA GELİR GİBİ 5 DAKİKA TEZAHURAT SONRA SUS. BÜYÜK TAKIM TARAFTARLARI GOL LERİ GÖRMÜYOR SADECE EYLENMEYE GELİYOR TAKIMINI DESTEKLİYOR SONUÇ NE OLURSA OLSUN BUDA SİZE Bİ TİYO OLSUN. BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİŞİR, HOCASI DEĞİŞİR, BAŞKANI DEĞİŞİR. TARAFTARI DEĞİŞMEZ.MAÇI HEP BERABER KAYBETTİK HERKES KABUL ETSİN. Bİ MAÇ KAYBETTİK DİYE HOCA VE BAŞKAN MAÇI SATTI MECZUPLUKLARI YAPILIYOR.RAKİP TARAFTAR VE OYUNCULARA KÜFÜR ETMEYİ KAVGA ETMEYİ TARAFTARLIK SANIYOR.(BU İNSANLAR BÜYÜK İHTİMALLE PSİKOLOJİK RAHATSIZLAR)
YERİ GELİNCE YİĞİDOYUZ, SİVASLIYIH GARDAŞ YOK 7 MİLYONUZ MANGALDA KİMSEYE KÜL BIRAKILMIYOR İCRATA GELİNCE 15-20 BİN ZOR TOPLANIYOR. YOK İSTANBULDA BİLMEM KAÇ TANE SİVASLI VAR. YOK KARDEŞİM YOK 15 BİN SİVASLI VAR İSTANBULDA
TAMAM BAZI HATALAR YAPILMIŞ OLABİLİR BU KADAR İLGİLİ VE İLGİSİZ İNSANIN İŞİ YOK OYUNCULARIMIZLA BİRİLERİNİ GELİP MORAL VERMESİNE ARKANIZDAYIZ DEMESİNE GEREK YOK BUNLARIN HEPSİ İCRATLA OLUR.GERÇEK DESTEKLE OLUR. LAFLARI HERKES KONUŞUR.
BİZ ŞAMPİYONLUK İSTEMİYORUZ HOCAM VE BAŞKANIM UEFA DA İSTEMİYORUZ. ÇÜNKÜ HAK ETMİYORUZ.
YİĞİDOYSANIZ GÖRELİM
GARDAŞ ÇOK HASAS BİR KONUYA DEYİNMİŞİN YAZIN İÇİN ELLERİNE SAGLIK....
ewet biz bunları hak etmiyoruz. özellikle beşiktaş maçlarını seyredip çarşıyı örnek almalıyız.
7 000 000 - 16 000 = 6 984 000 sivaslı koftiden sivaslı ayrıca yazı için teşekkürler
EyüphanAydın 28.01.2008, 23:44 Takımımızı Satmayalım,Ship Çıkalım.
Yiğidolara,Yönetim Kuruluna Sahip Çıkalım.
antitoksidan 28.01.2008, 23:53 Arkadaşlar her takım elbet yenilir siz bütün takımları yenelim diyorsunuz ama bu mümkün değil bir takım elbet birgün yenilir yenilmeyen takım yoktur asıl biz bunu hakediyoruz ALLAH çalışanın hakkını verir kimse buna karışamaz vay şöyleydi vay böyleydi biz daha iyi oynamıştık onların taraftarı yoktu bizim çoktu gibi bahaneler maçın skorunu değiştirmez anlayacağınız herkes hakettiği puanı alır biz haketmiyoruz demeyin de şükredin halimize
yigido_furkan 28.01.2008, 23:54 stadda bır bırlıktelık saglanamadıktan sonrada bu hep boyle gıdecegıne ınanıyorum her kafadan bır ses cıkıyo ıns en kısa surede bır duzen saglarız trıbunlerdede
tykinik58 29.01.2008, 00:03 Biz her zaman Sivasspor'un yanındayız, hocamızın yanındayız. Bir mağlubiyetle hemen satmayız kimseyi. Satanlarada yazıklar olsun.
yiğidobaytar58 29.01.2008, 00:09 nüfusumuz nerde yardımlar nerde, sıfır elde var sıfır....bu takım böyle en fazla bi sene gider gerçekçi olmak lazım destek olmaz ise yanlışmıyım.............
58ikose58 29.01.2008, 11:26 arkadaşlar bir maç yenildik diye takımı sahipsiz bırakmak bize yakışmaz elimizden geldiği kadar daha bir hırsla takımımızı desteklememiz lazım
Sana sadee taraftarın tezahuratları konusunda katılıyorum!Onun dışında kimse 15000 taraftarımız var gerisi Sivaslı değil falan gibi yorumlar yapamaz bu bile SİVAS için bölücü zarar verici bir yazıHERKEZ BİRLİK ZAMANI DİYO AGA ÇAĞRIYA KULAK VE!R!!!
ahmet 1967 29.01.2008, 12:16 takım bizim takımımız biz sahip çıkmazsak kim çıkacak
altuntas58 29.01.2008, 12:37 Şimdi birlik ve beraberlik zamanı bir birimize sataşmanın ne yeri nede zamanı başkanımıza,yönetim kuruluna,teknik heyete ve futbolcularımıza sahip cıkalım biz, bu günlere onlar getirdi bir mağlubiyet aldık diye dünyanın sonu gelmediya yarında biz yeneriz bizim türkiyede yenemeyeceğimiz takım yoktur canımız sağ olsun
artık bende kardeşime katılıyorum 7 milyon sivaslı yok toplasan 50.000 i geçmez geri kalanı dünya meşakkati içinde. ne sivas nede sivasspor umurlarında. 50 bin sivassporlu taraftar var . gerisi yok. unutun 7 milyonu falan.
Diyarbekir21 29.01.2008, 12:42 BİZ SİVASLILAR OLARAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAK ETMİYORUZ. YENİLİNCE TAKIM YENİLDİ YENİNCE BİZ YENDİK. TARAFTAR TARAFTARLIĞI BİLMİYOR. MAÇ İZLEMEYE GELİYOR TİYATROYA GELİR GİBİ 5 DAKİKA TEZAHURAT SONRA SUS. BÜYÜK TAKIM TARAFTARLARI GOL LERİ GÖRMÜYOR SADECE EYLENMEYE GELİYOR TAKIMINI DESTEKLİYOR SONUÇ NE OLURSA OLSUN BUDA SİZE Bİ TİYO OLSUN. BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİŞİR, HOCASI DEĞİŞİR, BAŞKANI DEĞİŞİR. TARAFTARI DEĞİŞMEZ.MAÇI HEP BERABER KAYBETTİK HERKES KABUL ETSİN. Bİ MAÇ KAYBETTİK DİYE HOCA VE BAŞKAN MAÇI SATTI MECZUPLUKLARI YAPILIYOR.RAKİP TARAFTAR VE OYUNCULARA KÜFÜR ETMEYİ KAVGA ETMEYİ TARAFTARLIK SANIYOR.(BU İNSANLAR BÜYÜK İHTİMALLE PSİKOLOJİK RAHATSIZLAR)
YİĞİDOYSANIZ GÖRELİM
arkadaşım 7 milyon olmakla sanki ne oluyor?hocanız diyor saha lazım bu saha olmaz alttan ısıtmalı felan 7 milyon sayınız?sms 7 milyon sayınız?dernekleriniz harika 7 milyon sayınız?türkiyede tutkunluğunuzla sö ettiriyorsunuz 7 milyon sayınız?statlar full 7 milyon sayınız?vs yani sayı ile değil yürek işidir bunlar
enişteniz
Diyarbekir21 29.01.2008, 12:46 bizde biri battığı zaman akrabalar birleşir kmite yapılır bizim sülalleden düşmüş adam demesinler zavallı demesinler adam sattı demesinler felanca sülalesi adamı sahipsiz bıraktı demesinler aç susuz evsiz barksız kaldı demesinler diye komite başkanı seçilir mecburdur her kes yardım etmeye o iflas etmiş yada durumu olmayana ve birleşilir omuzlara alınır yükseltilir gereken neyse yapılır eğer yardım yapmayanlar varsa ne cenazesine nede düğününe nede beyramına gidilir
alcapon74 29.01.2008, 13:01 BİZ SİVASLILAR OLARAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAK ETMİYORUZ. YENİLİNCE TAKIM YENİLDİ YENİNCE BİZ YENDİK. TARAFTAR TARAFTARLIĞI BİLMİYOR. MAÇ İZLEMEYE GELİYOR TİYATROYA GELİR GİBİ 5 DAKİKA TEZAHURAT SONRA SUS. BÜYÜK TAKIM TARAFTARLARI GOL LERİ GÖRMÜYOR SADECE EYLENMEYE GELİYOR TAKIMINI DESTEKLİYOR SONUÇ NE OLURSA OLSUN BUDA SİZE Bİ TİYO OLSUN. BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİŞİR, HOCASI DEĞİŞİR, BAŞKANI DEĞİŞİR. TARAFTARI DEĞİŞMEZ.MAÇI HEP BERABER KAYBETTİK HERKES KABUL ETSİN. Bİ MAÇ KAYBETTİK DİYE HOCA VE BAŞKAN MAÇI SATTI MECZUPLUKLARI YAPILIYOR.RAKİP TARAFTAR VE OYUNCULARA KÜFÜR ETMEYİ KAVGA ETMEYİ TARAFTARLIK SANIYOR.(BU İNSANLAR BÜYÜK İHTİMALLE PSİKOLOJİK RAHATSIZLAR)
YİĞİDOYSANIZ GÖRELİM
sana katılıyorun daha 2 hafta önce İ.B.Belediye maçına 10.000 taraftarı zor topladık ben maçtaydım hatta yaşlı babamı ve amcamı bile götürdün kalabalık olalım diye birde millet nerdeyse kavga edecekler ayağa kalkıp bağıran taraftara oturun maç seyretmeye geldik diye bağrışlar ben bizzat sakinleştirdim birkaç defa ama böyle olmazki biz önce takımı destekleyeceğiz ogün en az 50.000 taraftar toplamalıydık kaç defa SİVASSPOR istanbul'a lider olarak geldi hemde süper lig'de
birde şu fener maçlarına başka açılardan bakmak lazım ya neden yenemiyoruz neden ben tanıyamadım SİVASSPOR'u
hep destek tam destek...............
bole guzel bı memlekete yardım yapılmazmı
bı seyler ıcın neden bız ılk olmayalım
alperen5841 29.01.2008, 19:28 YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR. 7 MİLYON SİVASLI YOK SMS ATAN 16 BİN İST. B.BLD. MAÇINDA 10 BİN KİŞİ FENER MAÇINDA KAÇ FENERLİ VARDI. İST. MAÇINA KAÇ KİŞİ SİVASTAN GİTTİ. YANLIŞ ANLAYANLAR VAR BİZDE BİRLEŞTİRMEK İÇİN URAŞIYORUZ YİĞİDOYSAK GÖSTERMEMİZ GEREK YİĞİDOLUĞU LAFLA OLMAZ . BİDE BU KAMPANYA OLAYI ÇOK AMATÖR İŞİ KONTÖRLÜDE GÖNDERSİN YURT DIŞINDANDA KİM İLGİLENİYO BİZE CEVAP VERECEK YETKİLİ AÇIKLAMA YAPACAK KİMSE YOKMU...
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 19:57 artık bende kardeşime katılıyorum 7 milyon sivaslı yok toplasan 50.000 i geçmez geri kalanı dünya meşakkati içinde. ne sivas nede sivasspor umurlarında. 50 bin sivassporlu taraftar var . gerisi yok. unutun 7 milyonu falan.
Bana görede nüfusumuz 250.000 geçmez ne 7 MiLyon'u ya herkes kendi çıkarına düşmüş Sivas Sivasspor Kimin umrunda Ne yapmışLar Sivas Sivasspor için Anca biriLeri geLirdr Sorarsa ancak MemLeket neresi beLki o zaman Sivas Lıyız DerLer HemşericiLik ruhu ne arar ya bırakın bu işLeri Nerde Hak eden uğruna hemşerisi uğruna Düğüne gider gibi haLay çeker gibi bir saniye BiLe düşünmeden Kör kurşuna yatacak Sivas LıLar nerede..?Koskoca sıfır geçmişe istinaden bunu yazıyorum ve gerçekLer...
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 20:14 arkadaşım 7 milyon olmakla sanki ne oluyor?hocanız diyor saha lazım bu saha olmaz alttan ısıtmalı felan 7 milyon sayınız?sms 7 milyon sayınız?dernekleriniz harika 7 milyon sayınız?türkiyede tutkunluğunuzla sö ettiriyorsunuz 7 milyon sayınız?statlar full 7 milyon sayınız?vs yani sayı ile değil yürek işidir bunlar
enişteniz
VaLLa üzüLerek söyLüyorumki hakLısın yerden göğe kadar bizim övünmek neyimize hiç bir zamanda sayımızLa övünmedim övünmemde çünkü bir çoğu gereksiz adam emin oLL..
fatihada58 29.01.2008, 20:15 YA ARKADAŞALAR BAKIN SMS KAMPANYASI TABİ BAŞARISIZ OLUR KONTÖRLÜLERİ ALMAZSAN YURTDIŞINI HESABA KATMAZSAN SONUÇ DOĞAL.O YÖNDEN ELEŞTİRİLERİ KABUL ETMİYORUM ZATEN TÜRKİYEDE NE KADAR FATURALI HAT KULLANAN VAR VE BUNLARIN NE KADARI SİVASLI?ONA GÖRE YORUM YAPIN BİDE BİZ KİMSEYE BİŞİ DEMİYORUZ ADAM GİBİ ELEŞTİRİYORUZ.ÇIKIP ZİCO ŞİMDİ MAÇTAN BİRGÜN ÖNCE BEN GALATASARAYLIYIM DESE NE OLUR?ARKADAŞLAR BİZ BÜYÜK KULÜPSEK ONA GÖRE YOK UFAK KULÜBÜZ BAŞIMIZDAKİ NE DERSE DOĞRUDURSA ONA GÖRE.BİDE BİR SORU ALLAH AŞKINA YA TRABZON TEKNİK DİREKTÖRÜ BÖLE DESE NE OLUR HADİ ONUDA GEÇTİM PATAGONYASPOR HOCASI.TAMAM HOCAMIZ FENERDE OYNAMIŞTIR AMA SİVASI YÖNETİYOR FENERİ TUTUYORSADA SÖLEMESİN BİZİ YARALAMASIN.AMAN NEYSE BEN KİME ANLATIYOMKİ.BEN SİVASSPOR 3. LİGDEDE OLSA TUTARIM Kİ TUTUYORDUM,BİZ KİMSENİN NE ARKABAHÇESİOLALIM NEDE GÖLGESİNE SIĞINALIM.DİYECEKLERİM BU KADAR HALA YANLIŞ ANLIYORSANIZ HALA İTİRAZ EDİYORSANIZ DİYECEK BİŞEYİM YOK.
HaSiVasLıM58 29.01.2008, 20:17 bizde biri battığı zaman akrabalar birleşir kmite yapılır bizim sülalleden düşmüş adam demesinler zavallı demesinler adam sattı demesinler felanca sülalesi adamı sahipsiz bıraktı demesinler aç susuz evsiz barksız kaldı demesinler diye komite başkanı seçilir mecburdur her kes yardım etmeye o iflas etmiş yada durumu olmayana ve birleşilir omuzlara alınır yükseltilir gereken neyse yapılır eğer yardım yapmayanlar varsa ne cenazesine nede düğününe nede beyramına gidilir
Bizdede arkasından birde tekme atarLar yetmezmiş gb baksana 7 MiLyon diye geçindiğimiz Sivas Lının 15.000 sms var ben neyLeyim bu Sivas LıLarı ben neyLeyeyim Demek hayat tecrübeymiş biz neLer ettik bu insanLar uğruna ne projeLer yapmak hedefimizdi Ama Frene basma vakti bugünLere nasipmiş...
BİZ SİVASLILAR OLARAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAK ETMİYORUZ. YENİLİNCE TAKIM YENİLDİ YENİNCE BİZ YENDİK. TARAFTAR TARAFTARLIĞI BİLMİYOR. MAÇ İZLEMEYE GELİYOR TİYATROYA GELİR GİBİ 5 DAKİKA TEZAHURAT SONRA SUS. BÜYÜK TAKIM TARAFTARLARI GOL LERİ GÖRMÜYOR SADECE EYLENMEYE GELİYOR TAKIMINI DESTEKLİYOR SONUÇ NE OLURSA OLSUN BUDA SİZE Bİ TİYO OLSUN. BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİŞİR, HOCASI DEĞİŞİR, BAŞKANI DEĞİŞİR. TARAFTARI DEĞİŞMEZ.MAÇI HEP BERABER KAYBETTİK HERKES KABUL ETSİN. Bİ MAÇ KAYBETTİK DİYE HOCA VE BAŞKAN MAÇI SATTI MECZUPLUKLARI YAPILIYOR.RAKİP TARAFTAR VE OYUNCULARA KÜFÜR ETMEYİ KAVGA ETMEYİ TARAFTARLIK SANIYOR.(BU İNSANLAR BÜYÜK İHTİMALLE PSİKOLOJİK RAHATSIZLAR)
YİĞİDOYSANIZ GÖRELİM
aynen katılıyorm çok doğru konuşmuşsun
sinan-58 29.01.2008, 20:29 ya ben anlamıyorum takıma destek olmak tezahurat yapmak takımı desteklemek inanın maç seyretmekten çok çok zevkli ama bizim taraftar bunun farkına varamıyor inş. birdun bunun farkına varar
ethembey 04.02.2008, 13:57 yensek de yenilsekde takımımın yanındayım
sivas_kangallı 04.02.2008, 14:06 takımımızın sonuna kadar arkasındayız..
svs_çapkın_58 04.02.2008, 14:09 ALPEREN5841 arkadaş bizim takımımız herşeyi hak ediyor şampiyonluğu da avrupa kupalarına katılmayı da hak ediyor ewet dediğin doğru olabiir ama yani herkes takımını desteklesin yenilince takımın hakkında ii şeyler söylesin moral versin ama allaha şükür takımımız hiç bir maçta seyircisiz kalmıyor gelemeyenlerinde elbet bir sorunu vardır tabiki bu ülkede para kolay kazanıolmıo insanlar zor geçiniyor yani bu durumda herkes maça gelemeyebilir ama takımımız hiç bir maçta taraftarsız kalmıyor elbet gelemeyenlerinde kalbi sivassporla oluyordur.sana şu konuda katılıyorum takımımız yenilince takım yenildi bu takımda iş yok,yenince takımımız yendi süpersin bee diyorlar bunların olması yanlış bişey taraftarlık böyle olmaz helede sivasspor taraftarlığı böyle olmaz lütfen taraftarlarımız takımımızın biraz daha arkasında dursun..
tekniker58 04.02.2008, 14:29 arkadaşlar hepinizi ağzına sağlık. benim o kadar maça gitmişliğim var tamamına olmasada. maçlarda elimden geldiği kadar destek vermeye çalıştım.fakat 2004-2006 yıllarında takımdan ayrı kaldım. okumak için. şimdiye kadar en iyi desteğimiz arkadaşlarla bu son fener maçında oldu. ama oynanan futbol karşısında belli bir süre sonra sustular tabiki onlarda benden çok istiyorlardı sivassporun fener'i yenmesini bende dahil olmak üzere fakat oyuna hakemin kararlarıda karışınca. hiç iyi olmadı. herkes kafasında bu soruya cevap aradı neden böyle oldu. neden ümitler yıkıldı. oysa sivassporun kendine has oyunuyla o gün orda fener'i yenerdi. fakat olmadı. o kadar güzel oyuna rağmen sivas isteneni veremedi.Bu neden böyle oldu.
bundan sonra destek geri çekilmez. arkadaşlar ne kadar da bir daha maça gelmem desede şahsen ben geleceğim. yanlızca gelmek isteyen olursa geliriz.beraber. benden destek devam edecektir.
ramazan altun 05.02.2008, 17:33 YENSEKTE YENİLSEKTE SİVASLIYIZ ,TARAFTARIMIZA SELAM SİVASA DEVAM
XXCakir58 05.02.2008, 17:37 haklisin kardes. Önce Tezahürrat ediyoruz sonra susuyoruz 90. dakkaya kadar. Olmaz böyle sey hic olmaz. Mac bitene kadar ve herzaman SIvassporumuzun arkasinda oldugumuzu hem rakipe, hem Sivassporumuza, hem Federasyona ve hemde Hakemlere:;)
Lütfen Sivassporumuzu destekleyelim
sivaslıbaki 05.02.2008, 21:43 yensek de yenilsekde takımımın yanındayım
bende bu sözün arkasındayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm.
mustafa yiğit 05.02.2008, 22:35 taraftar dediği süper olmalı bir sivasspo taraftarı olarak sakarya taraftarına hayran kalıyorum oyle olmalıyız
KEMAL_KENAN 24.02.2008, 12:08 evet bencede öyle arkadaslar yensede yenılsede herzaman sıvas spor bizim takımımız herkes sahıpçıksın
Arkadaslar bari bu forumu okuyanlar cekirdekcilere savas acsin tribunde.. otur denildiginde oturmasak sonuna kadar 90 dakka desteklesek keske...
Sivasspor -Fenerbahce macinda Tribunde abiler otur yegenim goremiyoruz deseler de biz 5 kisilik grubumuzla oturmadik takima destek icin cekirdek citlemedik!
Cekirdek evde lig tv nin basinda daha guzel citlenebilen bir kuruyemis!!
Lutfen ya sinema salonlarini dolduralim ... Ya da Stada geliyorsak tezahuratimizi 90 dakika yapalim...
Bahattin 24.02.2008, 12:44 konus kardasim konus cok haklisin seni sonuna kadar destekliyorum
|| M e L i H || 24.02.2008, 16:10 Yensekte Çok Farklı Yenilsekte Sivasspor'un Hep yanında Olacağız...!
KARDEŞ TAKIM SAHADA BİRŞEYLER YAPACAK Kİ TARAFTARDA ÇOŞSUN EĞLENSİN BEN BUGÜN RİZE MAÇINDA KAHROLDUM NE ÇOŞKUSU
ferhat_58_oğuz 24.02.2008, 19:18 KARDEŞİM TABİKİ YENSEKTE YENİLSEKTE TAKIMIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ DAHA 3 SENE ÖNCE SÜPERLİGE ÇIKMIŞ Bİ TAKIMIZ TÜM SİVASSPORLU FUTBOLCU YÖNETİM VE TEKNİK KADROYU KUTLUYORUM BUDA BİZİM İÇİN BÜYÜK Bİ BAŞARIDIR
şaban bozat 14.04.2008, 23:07 sivaslı olsunda çamurdan olsun. yensede yenilsede sivaslıyız gardaş
karaca eren 22.04.2008, 16:18 bu durum gnlde her takımın tirübününde var güzel bir konuyu değinilmiş maçı seyretmeye gitmeyelim sesimiz yettiği sürece takımımızı canı gönülden desteklemeliyiz maç oturularak kazanılmıyor bnce takımızı ateşlemeliyiz
Abdullah DuMaN 25.04.2008, 11:29 TAKIM YENDİĞİNDE HERKESTEN GÜZEL TORUMLAR ANCAK YENİLİNCE HEMEN BAŞLANIYO MAÇ SATILDI MAÇ SATILDI
ömer alyaprak 18.05.2008, 10:49 Slm
walla ben daha hıc maca gıdemedım
çünki adanada yım
Sivassporu gormek kısmet olmadı
SİZ DESDEKLEYİN O YUZDEN ELİMDEN BİŞİ GELMEZ
HEP DESTEK TAM DESDEK
SİVASSPORu tutmuyorsan bile en azından ekmegını yedıgın buyudugun sehırın takımına manevı destek ol tuttugun takım SİVASa geldıgınde SİVASSPORa kufur etme saygı duy barı onu yap.
EyüphanAydın 18.05.2008, 11:00 Her Takım En İyisine Layıktır.
Ancak Bizim Sivas Halkında Taraftar Benimsemesi Yok.
İnşallah Dediğimiz Gibi Önümüzdeki Senelerde Bunlarda Yavaş Yavaş
Yerine Oturcaktır.
bozgun89 26.09.2008, 23:49 yiğido taraftarı yiğido taraftarı olduğunu her zaman tribünde göstermeli...
insanlar verdiği paranın karşılığını da görmek istiyor aslında..
sivasspor öyle bir takım ki en kötü oynayan takıma çok kötü çok iyi oynayan takıma karşı dev gibi oynayabiliyor..
sağı solu belli olmaz işin aslı..:D
sivaslicesur 11.10.2008, 15:26 ne olursa olsun her zaman takımımın yanındayım inşallah bu sene şampiyonlar ligine gidecez gitmesek de EN BÜYÜK SİVAS o kadar.
sivassporumuz internetteki taraftar anketlerinde son sırada. bunu haketmiyoruz
oylar için www.sampiyonkim.com a
|