Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARADAKİ YİĞİDOLARA

myway
14.02.2008, 15:48
Selamlar arkadaşlar. oftaş maçı için bi yerde buluşup beraber maça gidelim falan demiyeceğim çünkü bunu bu saaatten sonra yapmak zor... gecekondu tarafındaki kale arkası sivasspor a verilecek 19 mayıs stadını bilenler için... büyük ihtimal de bilet fiyatları 5 ytl...
ankara da sivasspor a gönül veren herkesi stada davet ediyorum .. kar yağmur ne olursa olsun...

maçtan önce bi yerde buluşmak yerine sivastan maça gelecek taraftar gruplarıyla beraber duralım tribünlerde.. ,
hep beraber 90 dakika susmadan destek verelim..
ankarada çok maça gittim genelde sivastan gelen arkadaşlar bağırırlar bi yere kadar diğerlerinden ses çıkmaz...

lütfen oturup çekirdek çitleyecekler evlerinden seyretsin...
gelelim oraya ve 90 dakika tezahurat yapalım sivastan gelen arkadaşlarla beraber...
belki orda tanışmaa fırsatı da buluruz...

forması atkısı olanlar getirmeyi ihmal etmesi.. stadda buluşalım...

takımımızın belki de desteğe en çok ihtiyacı olan bir maç çünkü bu.. bu duraklama dönemini atlatacağımız ve yükselişe geçeceğimiz maç olması dileğiyle...

cumartesi 19 mayısta görüşmek üzere...

herkese selamlar...

Buraq58
14.02.2008, 15:51
Çok Güzel Bir Fikir Ankaralılar Bir Adım Öne:D

yigidognc1990
14.02.2008, 16:15
evet ankrlı yıgıdolara guzel bır mesaj

balili_58_06
14.02.2008, 16:22
ben orada olacağım................

cem
14.02.2008, 16:45
Ankarada cok fazla yiğido olmasına ragmen ne yazıkkı ANKARALI yiğidolar maclara ılgı gostermemektedır.. (acı ama gercek) sadece tuzlucayır ve dikmende oturan yigidolar maça gelse stad dolar ama nerdeee.... BU MACTADA HER ANKARADAKI MACTA OLDUGU GIBI TRUBUNDEKI YERIMI ALACAGIM...

svs_çapkın_58
14.02.2008, 17:05
ben ankaradayım ve sivasımın maçına elbetteki geleceğim allahın izni ile oradayım.inşallah bu maçı yenip yükseliş sinyallerini tekrar veririz

mermerbey
14.02.2008, 17:58
EN İSİ TABİKİDE TRİBÜNLERDE BULUŞMAKTIR.
YERİ VE ZAMANI GELNCE YANİ MAÇA GÖRE TOPLU HALDE BULUŞMAK ŞARTTIR.BU MAÇ TEHLİKE KOKMUYOR.EV SAHİBİ BİZİZ GİBİ BİŞEY...

alem_halil
14.02.2008, 18:11
yiğidolar sizlere sonsuz tşk lerimizi sunuyoruz inş bu maçı alacağız takımımız yeni bi hava yakalayacak..

yigido_furkan
14.02.2008, 18:13
herkes destek vermeli oraya oturmaya degil destek icin gidilmeli en onemli macimiz sampiyonuk icin ya tamam ya devam diyecegiz

mesut_koçak_58
14.02.2008, 18:21
vala ankarada stad dolsa bıle sıvastan gelenb arkadaslarımız bağırıyor biz başkentliyiğidolar olarak 5-10 kişibağırıyor diğerleri oturup çekkirdek çitliyor bole taraftarolmaz bız şampıyon takım taraftarıyız sıvasspor bole deplasmana gıttımıstad sivas dıye ınlemelıkı kendı sahamızda oynadığı maçları oynasın lutfenbu maça gelen arkadaslar insallah stadı inletecez

mermerbey
14.02.2008, 18:27
vala ankarada stad dolsa bıle sıvastan gelenb arkadaslarımız bağırıyor biz başkentliyiğidolar olarak 5-10 kişibağırıyor diğerleri oturup çekkirdek çitliyor bole taraftarolmaz bız şampıyon takım taraftarıyız sıvasspor bole deplasmana gıttımıstad sivas dıye ınlemelıkı kendı sahamızda oynadığı maçları oynasın lutfenbu maça gelen arkadaslar insallah stadı inletecez

BİŞE OLMAZ.DOLSUN YETERLİDİR.
YAPACAK BİŞEY YOG.
3 PUANI Bİ ALALIM EVİ YIKACAM.

merkez_hakan
14.02.2008, 19:17
ewet ankaralılara cok bı seslenış inş onların da destegıyle oftaşi yenıp eskı hawamızı yenıden yakalırız

altuntas58
14.02.2008, 19:58
BU MACTA ANKARALI YİĞİDOLARADA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR SİVASSPORUMUZU YANLIZ BIRAKMADAN HERKES STADYUMDA YERİNİ ALMALIDIR

luckyman
15.02.2008, 08:08
bilet fiyatlarıKapalı Gençlerbirliği Oftasşpor: 8,00 YTL
Kapalı Sivasspor: 8,00 YTL
Maraton Gençlerbirliği Oftasşpor: 6,00 YTL
Kaynak:http://www.biletix.com/event.htm?id=JGO06
arkadaşlar malesef kale arkalarını açmamışlar.maraton komple gençlere,kapalı trübününde 1 tarafı gençler 1 tarafı sivassporumuza ayrılmış.ve sivasspor yeri dolmuştur.tek çare kapalının gençler kısmından bilet alıp maçı izlemek..

golfburak58
29.03.2008, 19:11
BEN ANKARADAKİ MAÇLARIN 3ÜNÜ GİTTİM HEPSİNDEDE PUAN KAYBETTİRDİM UĞURSUZUM YAPCAK BİŞEY YOK...AMA SİVAS ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTTİĞİ TAKTİRDE O GÜNÜN AKŞAMI HERKESİ KEÇİÖREN BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE BEKLİYORUM KONVOY OLUŞTURULUP GEZİLECEKTİR......

myway
05.04.2008, 17:17
BEN ANKARADAKİ MAÇLARIN 3ÜNÜ GİTTİM HEPSİNDEDE PUAN KAYBETTİRDİM UĞURSUZUM YAPCAK BİŞEY YOK...AMA SİVAS ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİTTİĞİ TAKTİRDE O GÜNÜN AKŞAMI HERKESİ KEÇİÖREN BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE BEKLİYORUM KONVOY OLUŞTURULUP GEZİLECEKTİR......

34. haftada gencler macindan sonra kizilay sokaklarini kirmiziya beyaza boyuyoruz..!
Turkiyenin her bi tarafindan baskente kosuyoruz..:)