CAGLAYAN
10.01.2005, 23:02
Sivasımızın gururu Biricik kanalımız SİPAS TV,ye ilkeli ,özgür,çağdaş,objektif yayınlarından dolayı Gurbette bulunan Sivaslilara bu imkani sagladigi icin Sipas Tv'ye binlerce tesekkurler ve sonsuz şükranlarımızı sunmaktayız.www.sivasspor.com Üyeleri Olarak sizlerle birlikteyiz ve yanınızdayız. Sizlerden tek temmenimiz
sitemize sizlerinde Katilmasi ve sivassporun her maçından sonra gol videolarını Sitemizde yayinlanmasini istiyoruz LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ
RüStü ElmaS
10.01.2005, 23:12
Bu konuda Sipas Tv den Muharrem abi ve Mustaf Ates abinin yardimci olacagina inaniyorum.
Muharrem abi video konusunda yardimci olacagina söz verdi.
Sadece Telif haklari konusunda Baskan Mecnun bey ile görüsecegini bildirdi.
CAGLAYAN
11.01.2005, 11:36
Bu konuda Sipas Tv den Muharrem abi ve Mustaf Ates abinin yardimci olacagina inaniyorum.
Muharrem abi video konusunda yardimci olacagina söz verdi.
Sadece Telif haklari konusunda Baskan Mecnun bey ile görüsecegini bildirdi.
Insallah yardimci olurlar 8O
mcevahir
11.01.2005, 13:15
İnşallah bu etkiiinlik sağlanırsa çok güzel olacak böylece Gurbettekiler kendini daha yakın hissedebilir Rüştü abi teklifimi değerlendirdiğin için sağol Allah a emanet olun..
CAGLAYAN
05.02.2005, 11:24
ARKADASLAR, NEDEN TARAFTAR OLARAK SESSIZ DURUYORUZ.
FORUMLARDA TARAFTARIN YORUMLARI, FIKIRLERI, ELESTIRILERI YAZMASI COK ÖNEMLIDIR.
CÜNKÜ BU FORUMLAR HERKES TARAFINDAN (SIPAS TV,YÖNETICILER,OYUNCULAR ve MEDYA)
TARAFINDAN SÜREKLI IZLENIYOR.LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZINIZ !!!
gurun_mardin
15.02.2005, 16:31
Arkadaşlar sipaş tv uydudan yayın yapmayı düşünmüyormu.Ben şu an mardinde oturuyorum.Sivasta olup bitenler hakkında bilgim olsun istiyorum.Eminim sivas dışında yaşamakta olan bütün hemşerilerimiz benimle aynı fikirdedir.Kanal yöneticileri bu konu hakkında bir bilgi verirse sevinirim.
1967_DERNEK_MUSTAFA
15.02.2005, 17:05
sevgili mustafa abi internete yayınlamış olduğun resimler ve yazılar için çok teşekkür ediyoruz ..