Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
Onceki hafta Ankarada Oftas-Sivas macinda tribundeydim...
Sivastan gelenler cevre illerden gelenler ve Ankaradaki yigidolar vardi...
Bir de misafirlerimiz vardi Ankaragucluler:)O derece ki Sivas televizyonlarina bizle birlikte roportaj bile verdiler..
Ankaraguclu 20-25 kardesimiz de Sivassporu desteklediler..
Hatta sunu soylemeliyim ki marslariyla tribunu bizleri hareketlendiren de onlardi:)
Eksik olmasinlar.. Onlar da en az bizim kadar Anadoludan bir sampiyon cikmasini istiyorlar...
Biraz gec de olsa bundan bahsetmem onlara kendimi borclu hissettim ve bu konuyu actim..
Destekleri icin Ankaragucu taraftarina tesekkur ediyorum burdan...
Belki de Turkiyenin en iyi taraftar grubuna sahip Ankaragucune de ligdeki mucadelelerinde basarilar..
serkankustarci 28.02.2008, 15:26 Sağ olsunlar.Bizde 25. haftada onları en iyi şekilde misafir edelim...
nazimgulturk 28.02.2008, 15:41 BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM İNSANLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Abdullah DuMaN 28.02.2008, 16:04 ANKARALILAR OFTAŞ ALEYHİNE TEZAHÜRAT HA VALLA HELAL OLSUN
TracyMcGrady58 28.02.2008, 17:22 Insallah bizde onlari Sivasta en iyi sekilde karsilariz. Bunu onlara borcluyuz
etzel1967 28.02.2008, 17:32 ankaragücü taraftarına teşekkür ederiz...ankaragücü taraftarı da şampiyonluğu hak ediyor...
yigidomustafa58 28.02.2008, 17:52 tebrikler taraftara bak be bravo...
svs_çapkın_58 28.02.2008, 19:43 ewet bende tribündeydim hatta myway kardeşide gördüm ankaragüçlü taraftarlara teşekkürler.
ankaragücü taraftarı ankaraspor macındada sivasspora destek vermıstı....
alem_halil 06.03.2008, 22:39 bizi destekleyen tüm taraftarlara çok tşk ederiz..ankaragücü taraftarlarına ayrı tşk..pazar günü oynanacak olan maça bekleriz buyursunlar gelsinler sivasımıza bizi sayanı bizde sayarız...
jakobieen 06.03.2008, 22:56 Türkiyenin her yerinde sivassporumuza karşı müthiş sempati ve sevgi var şu anda ülkenin %80 i sivasımın gerçekten şampiyon olmasını istiyor, inşallah bu hayali -Rabbimin yardımıyla- başaracağız.. eğer bu sene sivasım ipi önde göğüsleyemezse bence artık anadoludan şampiyon çıkması mümkün olmayacaktır..
Bahattin 06.03.2008, 23:20 0’dan onunla başlarsın hayata
1 bakmışsın girivermiş hayatına
2’de bir düşüverir aklına
3günlük dünyada tek zevkindir aslında
4 dörtlük geçer zamanın onla
5 vakit namaza yoktur bu bağlılık
6 üstü bir insan aslında
7 cihanda yoktur olan onda
8 köşe olursun konuşurken onunla
9 doğurursun göremeyip konuşamayınca
10’u seversin çok SEVERSİN... AMA !!!!
gardasin.58 06.03.2008, 23:23 iste sportmenlik iste kardeslik budur bizlerde sivasli ve sivassporlu olarak sivasa gelen butun takimlarin taraftarlari bizim misafirimiz onlara bir misafirgibi saygi gosterelim bizlerde gittigimiz yerde saygi gorelim.
saygi ve selamlar
Ankaragücü kardeslerimize cok tesekkür ederiz .Saygilarimla...
serhatcan 06.03.2008, 23:56 YA ARKADAŞALR. YİĞİDO GENÇLİK TEN Bİ ARKADAŞ. SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOTUR DEYİP OLUMSUZ Bİ YAZI YAZMIŞTI. BU FORMU O ARKADAŞ OKUDUMU ACABA..?
YA ARKADAŞALR. YİĞİDO GENÇLİK TEN Bİ ARKADAŞ. SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOTUR DEYİP OLUMSUZ Bİ YAZI YAZMIŞTI. BU FORMU O ARKADAŞ OKUDUMU ACABA..?
ben ona orda da izah etmistim de her mesaj anlayana tabi...
chucky1910 07.03.2008, 10:50 allahın izniyle oradayız bilet fiyatı konusunda her hangi bir açıklama varmı
şafak58_35 07.03.2008, 12:00 ankaragücü takımına başarılar dilerim bence ankara gücü zorlanmadan ligde kalır die düşünüyorum ondan bu maç bizim için daha önemli şampiyon olmak için ben sivasımıza güveniyorum başarılar dilerim takımıma ankçgücü kardeşler dostluk içinde bir maç olsun inşallah
sinan-58 07.03.2008, 12:32 allahın izniyle oradayız bilet fiyatı konusunda her hangi bir açıklama varmı
kardeş sizin trubun 5 ytl olacak
Insallah dostluk ve kardesligin on plana ciktigi bir karsilasma
olacak..Ankaragucu de ligde kalir insallah:)
şafak58_35 08.03.2008, 20:27 eksik olmasınlar yaw ankaragüçlüler.......
KEMAL_KENAN 11.03.2008, 14:09 YA WALLA ÇOK SEVİNDİM ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ YAPMIŞLAR DEMEKKI HERKESİN İÇİNDE ANADOLU TAKIMI ÇIKSIN YETERDİE BİR HAYKIRIŞ VAR BURDAN ONLARA AYRI AYRI YEŞEKKÜR EDİYORUM....
atababa111 13.03.2008, 08:56 TEŞEKKÜRLER GECEKONDU GRUBU......
anadolu sivas bu sene koparamadı şampiyonbluğu seneye ankaragücü şampiyon ama gerıden:D
Bu anlattiginiz ne hos bir duygu bizler icin, bu sayede tum dunyadaki sivasspora sevgi duyanlara sivasli olarak tesekkur ediyorum.Sivassporu hergecen gun daha delicesine seviyorum.Tum guzel duygulari bize yasattigi ve devamli yasatacagi icin.
badboysefaa 19.06.2008, 01:03 destek için teşekkürler ama günlerdir sitede yayınlanacakmı diye merakla takip ettigim bir konu var ankaragücü taraftarları bizim yenişehir duraklarının camlarına ankaragücü v.s gibi yazıları sprey boyayla yazmışlardı belediyemiz silmiş yapanları kınıyorum
MustafaParlak 19.06.2008, 08:21 TEŞEKKÜRLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARI.
OFTAŞA NASIL KARŞI OLMUŞLAR ONU ANLAMADIM:D
ÖNÜMÜZDEKİ SEZON LİGDE BAŞARILAR.
EsintiMedya 28.06.2008, 01:33 TEŞEKKÜRLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARI.
OFTAŞA NASIL KARŞI OLMUŞLAR ONU ANLAMADIM:D
ÖNÜMÜZDEKİ SEZON LİGDE BAŞARILAR.
Kardeş AnkaraGücü 'nün HerMaçta söylediği Tezaraatlardan biride
AnkaraDa En Büyük AnkaraGücü ' Dür....
Ve AnkaraSporu Sevmezler Neden mi?
İ. Melih GÖKÇEK Kulüp başkanı olduqu ve tam destek verdiği içindir...
Gençlerbirliği Ve Gençlerbirliği Oftaşspor'u sevmezler Neden mi?
İlhah CAVCAV'la taa ezelden gelmiş bir gıcıklıkları var...
Ve taraftarını ( Gerçi Kayde değer bir Taraftar Kitilesi olmasada Genede Ankaragücü TAraftarı için önemlidir. )
Hiç sevmezler.....
SagılaR...
SomaliSpor
emrekocturk58 05.09.2008, 09:20 ankarada tek kral ankaragüce gecekondu
YİĞİDO GENÇLİK İSTANBUL
EsintiMedya 18.10.2008, 16:30 Bu Gece yola Çıkıyoruz... Yarın En güzel bir sekilde ANkaragücümüzü destekliyeceğiz.....
Tabii Burdan Bazı arkadaslarıma Hediyem olcaktır....
UNUTMADIK-UNUTMAYACAGIZ- HESAP GUNU GELMIŞTIR....
sivasli215 18.10.2008, 17:46 ankaragücü tribünlerini en iyi bilen insanlardanım,
15 senedir özellikle gecekondu tribününde mekan tutmuştuk,kar kış soğuk demeden onlarca maçına gitmişizdir ankaragücümün.19 mayısta ne kadar çok anımız vardır...
ankaragücüm ve sivassporum benim için vazgeçilmezdir
gönül isterki hiç rakip olmasınlar ama olmuyor işte yine karşı karşıya geliyor sivasspor ve ankaragücü!
yarınki maçta hakeden kazanır umarım...
Rallim58 19.10.2008, 16:13 Böyle bir başlık bulunduğu için buraya yazmak zorunda olup ayrı bir konu ile sitemizi konu başlıklarına boğmak istemedim. Aslında benim konu başlığım
ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER olacaktı
Sebebine bir yönü ile değil birkaç yönü ile bakmak lazım.
Artık Anadolu taraftarları kenetlenmenin mayasını atıyor gibi...
Taraftar bilincine vararak taraftarlıkta tezahüratlarla takım desteği ve müsabaka sonucu ne olursa olsun taraftarlar arasında destekli tezahürat ile Dünya'ya bugün Sivas'tan mesaj gittiğine inanıyorum...
Takım taraftarları karışık şekilde ve karşılıklı jestlerle takım renklerine tezahüratlarla bunun örneğini ben yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu da tabii ki Ankaragücü taraftarlarının temel atması ile başlamış oldu. İşte onun içinde başlığa ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER olarak açmayı istemiştim...
Meksika şovunu başlatan yine Ankaragücü taraftraları oldu. Kısaca bugün 4 Eylülde her yönüyle şenlik vardı. Herşeyin sahada kalıp, müsabakanın bitmesiyle ise sporun; dostluk, kardeşlik olduğunu tüm dünyay'ya ileterek mesaj veren tüm katılımcılara yürekten tebrik ediyor, yaygınlaşmasını can-ı gönülden arzu ediyorum...
TEBRİKLER SİVASSPORUM
TEBRİKLER YİĞİDOM
TEBRİKLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARI (Her ne kadar Çoğunluğu Üniversitemiz öğrencisi de olsa)
NOT. Şov yaparak golünü atan Mehmet Yıldız'ın bu golünden sonra Terim'e gönderme yapan taraftarın tezahüratları da manidardı.
Ankaragücü taraftarına sonsuz teşekkürler!
Ankaragucu taraftari yine babaligini yapti bugun.. Ankaragucu taraftari tribunlerde bir efsanedir...
hani abiler kardeşler sivasda trübün olayı yok diyorlar maça gelenler gördü neyin ne oldugunu adamlar sivası alkışlıyor halen bir kısım insan başkent ekibine küfür ediyor taraftar demek rakibe sövmek degildir taraftar iyi gününde kötü gününde takımının yanında olan demektir.. görüyoruzki halen o insanlar taraftarlık ruhuna kavuşamamışlar bütün stad kınadı bu insanları
emrekocturk58 19.10.2008, 16:46 ankaragücü-sivas-sakarya gerisi yalan
ankara gücü gecen sene ankardaki maçtada çok iyi di helal olsun ankaragüçlülere
üçyıldız58 19.10.2008, 16:57 büyüksünüzz başkent büyüksünüzz gecekonduuu sizz sivasa sahip çıkın anadoluyaa sahipp çıkın gelinn bizim sözde gruplara taraftarlıkk nasıll olurr gösterinnn takımını 3_0 yenen bir takımı soyunmaa odasından seslenn onuree edinn kırmızı beyaz şampiyonn sivass deyinn.
yalakalık ne kadar çirkin bir kelime adamlar trübünün hasını yaptılar kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş hesabı herkes kınadı da sizi ne hikmetse bir siz anlayamadınız önce işini adam gibi yapanlara saygı duyun sonra tribüncülüge öyle soyunun
şunu söylemeliyimki her şeyden önce insanlık gelir kale arkası gar a blok ta daha taraftarlığın alfabesini bilmeyen (çoluk-çocuk) hep aynı şeyleri her maçta tekrarlayan bir şey üretemeyen kendilerini taraftar sanan kişilere ancak şunu söyleyebilirim bırakın bu işleri kimse sizden milleti kafasını boş yere ütüleyin diye istekte bulunmuyor.
Bari stadta olan güzelliklere gözlerinizi kapamayın ve bu işi bırakın
YİĞİDOSİNAN 19.10.2008, 17:21 şunu söylemeliyimki her şeyden önce insanlık gelir kale arkası gar a blok ta daha taraftarlığın alfabesini bilmeyen (çoluk-çocuk) hep aynı şeyleri her maçta tekrarlayan bir şey üretemeyen kendilerini taraftar sanan kişilere ancak şunu söyleyebilirim bırakın bu işleri kimse sizden milleti kafasını boş yere ütüleyin diye istekte bulunmuyor.
Bari stadta olan güzelliklere gözlerinizi kapamayın ve bu işi bırakın
sen fenerbahçeyi bırak ondan sonra konuş
titizyiğido 19.10.2008, 17:31 EKSİK OLMASINLAR.................... ..............
kale arkası gar a bloktaki çoluk çocuk grubunu kınayan taraftarlardan biride bendim.çoluk-çocuk grubuna hiç yakıştıramadım.böyle bir davranışı bütün stad olarak kınamakla en doğrusunu yaptık.bizede bu yakışırdı zaten
SİVAS-ANKARA ELELE
sıcakkum 19.10.2008, 18:34 tribunu hareketlendiren onlardı.
Mıllet aval avalt kale arkası havuza bakıyor Postacı sebaatın abı bır meksıka yaptıramıyor Maraton ruhsuzca ızlıyor.. Helal olsun Ankara Taraftarına Yıne KALITEMIZI ORTAYA KOYDU
artık bugün maçda olup da ankaragücü taraftarının sivasspor trübünlerini harekete geçirmesini görmediyseniz daha bişey demem sivasda gördünüz trübün olayının gercekleşmesi için 40 fırın ekmek yememiz lazım halen birileri yaptıkları işin içindeki bulundukları grubu övüyor duruyor
Ankaragucu006 19.10.2008, 19:26 BIZDE ANKARAGUCLU OLARAK SIZLERE TESEKUR EDERIZ ANADOLUDAN SAMPIYON CIKMASI TEK ISTEGIMIZ BUSENE BIZIM GIBI BI KULUP DEN DE SAMPIYON CIKMASI IMKANSIZ TARAFTAR NAPSIN YONETIM UYUYOSAA BASARILARINIZ DEWAMINI DILERIZ!!!
merkez_emre 19.10.2008, 23:10 ne dıyelım gercekden helal olsun mactan once sıvassporu trıbune cagırdılar sonra amıgomuzun yapamadıgı meksıkayı yapdılar sıvas sıvas dıe bagırdılar yetmedı bızım baskanımıza bıle tezahurat yapdılar baskası kaldıramadı angaragucluler kaldırdı...kısacası stadda bulunan 10 000 taraftarımızın cogundan sivasspora destek verdıler..
sabah anti x den gelen mısafırlerımızı agarlamaya calısdık..aynı gecen sene oftas macında onların yapdıgı gıbı...
ne diyelim artık ınsallah bır gun bızımde boyle bır saglam grubumuz olur..
Bırakdık İşi Gücü
Saldır AnKaRaGüCü
Forza Anadolu
Emre iyi has diyon da sivassporun böyle taraftar grubu olması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım bizde daha adam gibi yapılan işe bırak saygı göstermeyi tebrik etmeyi küfür var hakaret var böyle taraftar olsada işe yaramaz
EyüphanAydın 20.10.2008, 11:59 Bizleri yanlız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.
Elbette tribünde dostlu ve kardeşlik rüzgarlarının hep devam etmesi dileğiyle.
Bir grubun hatasını tüm Sivasspor taraftarına mal eden mesajlar silinecektir.!
etzel1967 20.10.2008, 22:58 ankaragücünü ve taraftarını seviyoruz...
yerliturkuaz 21.10.2008, 08:35 Ankaragucu`nunde bir an once eski gunlerine donmesi gerekir gereklide Turk futbolu icin...
ankaragücü kendisini en kisa zamanda toparlayıp ligdeki yerini alacaktır,sivas 4 eylülde centilmenliği elden birakmayan tüm ankaragücü tarftarlarına saygılar sevgilerrr.
Ankaragücü silkelen kendine gel başkent ekibine küme düşmemeye oynamak yakışmıyor
sivasli215 21.10.2008, 18:50 hükümet düşer ankaragücü düşmez!!!
kötü bir sezon olsada ankaragücü için en kısa zamanda toparlanacaklarını ben biliyorum
bunun ilk adımı olarak da bugün teknik direktör hakan kutlu İSTİFA ETTİ,yerine galiba hikmet karaman gibi ankaragücünü iyi tanıyan bir hoca gelecek
ankaragücü bu ligin demirbaşlarındandır,umarım sonraki haftalarda son dörde değil sivasımızla birlikte ilk dörde oynar...
ankaragucu taraftarlarından bi kaç kendini bilmez yüzünden şahsım adına özür dilerim.. onlar yansıtmıyor kesinlikle bu tribünün düşüncelerini...
yeniceri_can 23.10.2008, 15:58 ankaragucu taraftarlarından bi kaç kendini bilmez yüzünden şahsım adına özür dilerim.. onlar yansıtmıyor kesinlikle bu tribünün düşüncelerini...
aynı şekilde bendeözür dilerm .
EsintiMedya 29.10.2008, 22:06 FENERBAHÇE ÜYESİ ANKARAGÜCÜ BAŞKANI İSTEMİYORUZ
12 SENEDİR SAÇLARIMIZ AĞARDI
BAŞARISIZLIKTAN VE HEDEFSİZLİKTEN BAŞKA BİŞEY VERMEDİ
EN SON TRİBÜNLERİMİZİDE ÜYESİ OLDUĞU FENERBAHÇE KLUBÜNE SATTI
TÜRKİYEDE İLKİ YAPIYORUZ BÜTÜN TRİBÜN GRUPLARI OLARAK
MABEDİMİZE GİDİYORUZ,BÜYÜDÜĞÜMÜZ TRİBÜNÜMÜZE GİRMİYORUZ
100 YILLIK BU KLUBÜN BAŞINA GELECEKLERİN TEK SORUMLUSU
C.AYDIN VE SİNDİRİLMİŞ YÖNETİMİDİR...
TARİH AFFETMEYECEK SİZLERİ
SAGOLSUNLAR BIZDE TESEKKUR EDERIZ.
İnşallah en kısa zamanda hakettikleri üst sıralara doğru çıkarlar. Türkiyedeki en iyi taraftar gruplarından biri Ankaragücü taraftarı.
bu yonetımle devam ettığimiz surece hiç bi başarı kazanamıycamız dıbı lıgın dıbıne demır atcağımızı dusunuorum.hernse olduğu gıbı yıne buyuk ankaragucu taraftarı şampiyon olcaktır.sıvaslı hemşerilerıme ve kardeslerıme selamlar....
üçyıldız58 19.11.2008, 12:32 ankaragücüne taraftarına ligden düşmemeye oynamak yakışmıyorrr ankaragücüne en büyük darbeyi melih gökcek vurdu belediye takımı kuruyorrr 100 yıllık mazisi muhteşem tarafatarı olan kulup versene desteğini başkentimizden bir şampiyon çıksın.
hep yarım olsun benim olsunn düşüncesiii.
ikinciye cemal aydın vurdu bank asyada küme düşecek kapasitede bir takım kurarsan böylee olurrrr.
ankaragücünün yönetimi,hocası, futbolcusu aldığı puanları biz aldık demesinlerr taraftarının büyükülüğü baskısı yüzünden aldılarrr.
ankaragücüme o muhteşem taraftarına şampiyonluk yakışırrrr.
GELİN HEP BERABER BEN DEMİYELİM BİZ DİYELİM ,ANADOLU DİYELİM
yener_sahin 19.11.2008, 12:47 ankaragücüne taraftarına ligden düşmemeye oynamak yakışmıyorrr ankaragücüne en büyük darbeyi melih gökcek vurdu belediye takımı kuruyorrr 100 yıllık mazisi muhteşem tarafatarı olan kulup versene desteğini başkentimizden bir şampiyon çıksın.
hep yarım olsun benim olsunn düşüncesiii.
ikinciye cemal aydın vurdu bank asyada küme düşecek kapasitede bir takım kurarsan böylee olurrrr.
ankaragücünün yönetimi,hocası, futbolcusu aldığı puanları biz aldık demesinlerr taraftarının büyükülüğü baskısı yüzünden aldılarrr.
ankaragücüme o muhteşem taraftarına şampiyonluk yakışırrrr.
GELİN HEP BERABER BEN DEMİYELİM BİZ DİYELİM ,ANADOLU DİYELİM
abi hani her zaman derler ya devlet düşer ankaragücü düşmez diye :D bakalım bu snee ne ler getirecek.
GeCeKoNDu_58 19.11.2008, 12:56 tek kardeş BURSA tek dost SİVAS
sivasli215 19.11.2008, 17:10 hükümet düşer ANKARAGÜCÜMÜZ düşmez!
gururluyuz güçlüyüz ANKARAGÜÇLÜYÜZ...
GURBET KUŞU 29.11.2008, 19:59 BİZİ DESTEKLEYEN BÜTÜN İNSANLARA SPOR DEDİĞİN İŞTE BU:rolleyes:;)
anilolcay 02.12.2008, 12:18 çok özledim be gecekonduyla maç izlemeyyi onlarında tadı başka oluyor
ilkeryilmaz58 06.12.2008, 10:04 helal olsun size teşekkürlerr bizde sizi destekliyoruzzzzz
Emre AKBAŞ 12.04.2009, 22:13 Ankaragücü taraftarları bizide play-off mücadelelerinde desteklemişlerdi .. Büyük ALTAY adına bende teşekkür ederim ...
carizma0658 12.07.2009, 11:52 KARDEŞİM SİVASI BİR TS ÇEKEMIOOOO YOKSA SİVASA SEMPATI DUYAN VE DESTEK VEREN ÇOK TAKIM TARFATARI VAR
carizma0658 12.07.2009, 11:53 AYRICA ANKARA GÜCÜ TARAFTARLARINA ÇOKK TEŞKKRLER
emrekocturk58 14.07.2009, 09:42 Sivas spor u her fırsatta destekleyen ANKARAGÜCÜ ne teşekkürler . ŞAMPIYONLAR LIGI maçına da bekliyoruz . :-)
TekSivas 14.07.2009, 11:24 Arkadaslar saten onlardan baskasi bizi isemiyor!!! ANKARAGUC ile oynadigimisda lig sonuna dogru sor mir mac olmusdu almisdik Ankara Taraftari Kendileri düsmehatina girdikleri halde tesauratlari neydi ?? Bu Sene Sampion Anadoludan!!
Bende onlar icin duaci oldum. Allah ne muradiniz varsa versin benim gösümde Önce Sivas Sonra Ankaragücü!!! Basi Takimlar var itasi bile kalmamis mesela Gaziantepspor,, Hacettepe SK,, Kiclarini yirtiyorlar Anadoludan Sampion cikmasin diye yani cikabilirde sade kendileri!!! Hacetepe giti haketi yere! Sira geldi Gaziantepspor seninle hesabimiz bitmedi.
ankaragücü bu sene yaptıgı transferlerle iddaalı oldugunu kanıtladı,yüzüncü yılına girerken buyuk bı basarıya ımza atmalarını gonulden ısterım. bu sene en az üç anadolu takımı olarak ıstanbul+trabzona yıne kok sokturecegımızı dusunuyorum.(bursasporuda unutmak olmaz sımdı)
TekSivas 14.07.2009, 11:48 Ankargücü Türkiyenin eniyi takimlarindan biri!!! Tabiki TS Lular duymasin Onlardan daha büyügünü olmasini anlamiyorlar sat 12 misali!!! Neymisde Sampion Olmuslar Tamam Olmuslar Birsözümüz Varmi??? Ha Sunu söylemeyi unutum Benim yasim 26 Trabzonsporun Sampion Oldugunu Görmedim!!! Görmeyecegimdende eminim!!! Uruguay da dünya sampionu olmus ama görmedim TS Misali Uruguay birdaha dünya sampionu olursa ts türkiyede sampion olur!!! Bir mum bile yanar yanar sonra Tükenir TS Misali!!! Ankaraya ve Sivasspor in TS aut. Büyüksenis birkere sade birkere bizi yenin biz okadar kücügüski TS Bizi Yenemior!!!
Beyaz Kirmisi Anadolu Yildizi SIVASSPOR
TRABZONSPOR GAMEOVER
DeathRow 14.07.2009, 12:52 evet ankaragücünün taraftarları cok iyi . burda sivas ankgücü macında biz yendik futbolcularımızı cagırıp sivasspor diye bagırdılar yani cok harika taraftarlar
subasi29 14.07.2009, 13:45 herseyden once cok centilmen bir taraftar kitlesi var,verdikleri destek unutulacak cinsten degil bizlerde yeni sezon oncesi sevgili ankaragucune basarilar diliyoruz
|