Orijinalini görmek için tıklayınız : EMEKLİ OLMA ZAMANI GELMEDİ Mİ?
yerliturkuaz 18.03.2008, 20:39 LİGİMİZDE TEKNİKTREKTÖRLÜK KAVRAMINDA SENELRDİR ALIŞAGELMİŞ YÜZLER GÖRÜYORUZ. BU TEKNİK ADAMLAR LİGİMİZİN KALBÜRÜSTÜ TEKNİKTREKTÖRLERİNİN BAŞINI ÇEKMEKTEDİRLERKİ NERDE KÜME DÜŞMEYUE OYNAYAN BİR TAKIM VARSA HEMEN ONUN BAŞINA GETİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR... NE KADAR DOĞRUYSA TABİKİ...
ERDOĞAN ARICA YILMAZ VURAL GÜVENÇ KURTAR VE NİCELERİ... ENKAZ OLAN TAKIMLARI DAHA DA BİR ENKAZ YIĞININA ÇEVİRİP BIRAKIP GİDİYORLAR...
LİGİMİZ ARTIK BÜLENT UYGUNUN SİVASSPORDA YAPTIĞI BAŞARI GİBİ
ERTUĞRUL SAĞLAMIN BEŞİKTAŞI GİBİ TOLUNAY KAFKASIN KAYSERİSPORU GİBİ GENÇ TEKNİK ADAMLARA GENÇ BEYİNLERE İHTİYACI VAR. ARTIK EMEKLİLİL ZAMANI GELDİ BEYLER... BIRAKIN TÜRK FUTBOLUNU GENÇLER YÖNETSİN....
merkez_ismail 18.03.2008, 21:48 BENCE GUZEL BIR ANESTEZI AMA SUNUDA UNUTMAMAK LAZIM SAYDIGIN ISIMLERIN HEPSI BIRBIRINDEN DEGERLI VE TURK FUTBNOLUNA ZAMANINDA COK BUYUK BASARILAR GETIRMIS TEKNIK D.LER ONLARI BOLE BIR CIRPIDA KIMSE SILEMEZ...!
tanju_58 18.03.2008, 21:53 çok doğru bir konu açmışsın.senelerdir bikaçtane teknik adam bütün süper lig takımlarının başlarına geçirildiler.yarım dönem duruyorlar başka takıma geçiyorlar.mesela saffed susiç senelerdir türkiyede o takımdan bu takıma geçti.ama birşey yaptığı yok.böyle t.direktörelere boşuna para gidiyor.bencede emeklilik zamanları geldi
omercoskun 18.03.2008, 22:21 ewet bu teknik adamlar zamanında iyi işler yaptılar fakat konuyu açan arkadaşın dediği gibi artık genç yeteneklerede yer werilmeli misal 2.lig ten bizi çıkaran ismail kartal hoca gibi
yerliturkuaz 18.03.2008, 22:36 ewet bu teknik adamlar zamanında iyi işler yaptılar fakat konuyu açan arkadaşın dediği gibi artık genç yeteneklerede yer werilmeli misal 2.lig ten bizi çıkaran ismail kartal hoca gibi
BU ADAMLARIN AKALRINDA SAĞLAM KİŞİLER Mİ VAR DİĞERLERİNE ŞANS TANIMIYORLAR...
omercoskun 18.03.2008, 22:41 ewet bence öyle bundan 3 sene önce t-s bi karışmıştı teknik adamı şutladılar t-s li eski futbolcu ve o zaman menejer olan lemi nin ewinde bulundum iş sebebi ile beni de istiolar diodu ama arkamda lobi desteği yok o yüzden çok zor diyordu buna tanık olmuştum kim bilir daha niceleri wardır elbettte
sivas_kangallı 18.03.2008, 22:48 haklısın artık genç t.direktörlerimizin önü açılma vakti geldi...
GokhanTurna 19.03.2008, 16:01 Cok Haklısın Yaşlılar Dükkanı Kapatsınlar... Yakında Ümit Özatta Türkiye Gelip Teknikdirektörlük yapar... Bülent Uygun gibi başarılı olcagına inanıyorum..nede olsa sivaslı=)
ofgurleyuk78 19.03.2008, 23:11 Saydığın hocalar çok değerli aslında.. Yabancılar tanınan imkanlar onlarada tanınsın bak neler yaparlar.
omercoskun 20.03.2008, 00:12 elbette değerli hocalar ama yenilere de yer açmak lazım yeni beyinlere yeni fikirlere de ihtiyaç war.
GokhanTurna 20.03.2008, 18:11 O kadar degerli hoca degiller bana göre...Dogru düzgün başarıları yokh..İstikrar yokh
altuntas58 20.03.2008, 18:38 Ben bazı genc arkadaşlara katılmıyorum neden onlardan tecrübeli türk futbolunu iyi biliyor diye bahsedilmiyor neden o isimlere fazla şans tanınmıyor ben bunların içinde sizi sadece bir örnek vereyim Yılmaz vural adam akademisyen futbolun okulunu okumuş avrupada diplamasını almış senelerce avrupa tecrübesi var ama adamın eline iyi bir takım teslim edilmemiş diğerlerinede hep düşecek takımlar teslim ediliyor bunlarda bizim gibi bir insan sihirbaz değillerki takımlarını şampiyon yapsınlar bizim tek eksiğimiz sabır bu insanlarımıza müsamalı davranamıyoruz elin ecnebilerine tahmül edeiyoruz bizim içimizden cıkan vatan evlatlarına azıcık sabır göstermek yerine takımın iki mağlübiyetinde hemen kovuyoruz bence onlar türk futbolunda birer ekoldür gencler elbetteki gelmei ancak bu insanları kaldırıp atamayız her zaman onların tecrübesinden faydalanmalıyız
bozkurt187 20.03.2008, 18:48 ya ebn sana tam olarak atilamayacagim bence su aganda yasli olan ama isini hala iyi yapanda var yani genel olarak konusmak bence yanlis
Feldkamp 72
GokhanTurna 20.03.2008, 19:17 ya ebn sana tam olarak atilamayacagim bence su aganda yasli olan ama isini hala iyi yapanda var yani genel olarak konusmak bence yanlis
Feldkamp 72
Feldkamp Türk mü..Sen olayı yanlış anlamıssın Türk teknik adamlardan bahsediliyor
EVET ZAMANLARI GELDI AMA ADAMLARDA HAKLI.. DEVIR PARA DEVRI.. 7 MAC TAKIM CALISTIR AMA 1 SENELIK PARANI ALIYOSUN.. TAKIMI BIRAK BASKA TAKIMA.. ORDANDA 1 SENELIK PARANI ALIYOSUN.. OHHH. NE GUSEL YA.. YÖNETIM ZIHNIYETLERI DEGISMEDIGI SURECE HOCALAR HAKLI.. ADAMLAR PARA KAZANACAK.. LEVENT ERİŞİ MANISA KOVMUSTU.. TEKRAR CAGIRDILAR..ADANAYI SATTI KOSA KOSA KOVULDUGU TAKIMA GITTI... İŞTE PARANIN GUCU..
Bahattin 20.03.2008, 20:14 ERDOĞAN ARICA YILMAZ VURAL GÜVENÇ KURTAR VE NİCELERİ... ENKAZ OLAN TAKIMLARI DAHA DA BİR ENKAZ YIĞININA ÇEVİRİP BIRAKIP GİDİYORLAR...
bu sozune katiliyorum
yerliturkuaz 20.03.2008, 20:27 Ben bazı genc arkadaşlara katılmıyorum neden onlardan tecrübeli türk futbolunu iyi biliyor diye bahsedilmiyor neden o isimlere fazla şans tanınmıyor ben bunların içinde sizi sadece bir örnek vereyim Yılmaz vural adam akademisyen futbolun okulunu okumuş avrupada diplamasını almış senelerce avrupa tecrübesi var ama adamın eline iyi bir takım teslim edilmemiş diğerlerinede hep düşecek takımlar teslim ediliyor bunlarda bizim gibi bir insan sihirbaz değillerki takımlarını şampiyon yapsınlar bizim tek eksiğimiz sabır bu insanlarımıza müsamalı davranamıyoruz elin ecnebilerine tahmül edeiyoruz bizim içimizden cıkan vatan evlatlarına azıcık sabır göstermek yerine takımın iki mağlübiyetinde hemen kovuyoruz bence onlar türk futbolunda birer ekoldür gencler elbetteki gelmei ancak bu insanları kaldırıp atamayız her zaman onların tecrübesinden faydalanmalıyız
İYİ GÜZEL DİYOSUNDA GARDAŞ BUNLARIN ELİNEDE SEZON BAŞLARINDA TAKIM VERİLDİ. ÖRNEK YILMAZ VURAL GEÇEN SENE ANTALYASPORU KÜME DÜŞÜRDÜ...İYİ BİR TEKNİK ADAM OLABİLİR FAKAT ARTIK LİGİMİZ YENİ YÜZLER GÖRÜP GENÇ BEYİNLERE İHTİYACI VAR TABİ BİRDE TÜRK FUTBOLUNU İLERİ GÖTÜRMEK İSTİYORSAK....
yerliturkuaz 21.04.2008, 20:40 BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM BU TAKIM YÖNETİCİLERİNİ ADAMLAR TAKIMLARINI KÜME DÜŞRÜYORLAR HALEN TAKIMIN BAŞINDALAR ERDOĞAN ARICA BAĞIRA BAĞIRA DÜŞÜRTÜYOR Ç.RİZESPORU...
Artık eskilerin yerini yenilerin doldurması zamanı gelmiştir adam 5-6 maç bir yerde çalışıyor bi bakıyoruz başka yere geçmiş
zaralım 58 21.04.2008, 22:09 DEĞERLENDİRMEN İÇİN TEŞEKKÜRLER
merithan58 21.04.2008, 22:17 BIRAKALIM DEVAM ETSİNLER ARKADAŞLAR.RAKİPLERİMİZİN SAYISI AZALIR HİÇ DEĞİLSE.BU ADAMLAR SADECE PARA İÇİN YAPIYOR BU İŞİ.İŞ BULUNCAYA KADAR TVDE YORUMCULUK YAPIYORLAR:)
ANCAK EN AZ ONLAR KADAR ONLARI GÖREVE GETİREN YÖNETİCİLERİNDE SUÇU VAR.
İYİKİ MECNUN BAŞKAN VE BÜLENT HOCA BİZİM TAKIMIN BAŞINDA.YATIP KALKIP ŞÜKÜR EDELİM.
karacaorenli 21.04.2008, 22:27 OLURMU YAHU adamlar yeni öğreniyor yaşlandıkça verımlı olacaklar...
ONLARIN BİR SUÇU yok saydığın adamlar BEŞ KURUŞSUZ ANADOLU TAKIMLARINDA kalıtesiz futbolcu kalıtesiz YÖNETİM LE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTI saygı duyulacak kişi onlar.... YÖNETİMLERİN BASİRETSİZLİĞİNDEN FUTBOLDAN ANLAMAYAN YÖNETİCİLER YÜZÜZÜNDEN TAKIM TAKIM DOLAŞIYORLAR
SEN O SAYDIĞIN TEKNIKDİREKTÖRLERDEN KAÇTANESİ BULUNDUĞU FUTBOL TAKIMI YÖNETİCİLERİ ŞİKE YAPTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN İSTİFA EDİP TAKIMLARINI BIRAKTILAR BİLİYOMUSUN... yok. futboldan anlasan böle yorum yapmazsın...
yigidomustafa58 21.04.2008, 23:18 bende katılıyorum size artık emekli olmaları gerekir...
ofozturk 24.04.2008, 10:23 artık demir alma günü gelmişse zamanda,
emekliliğe giden bir gemi kalkal limandan.:)
yerliturkuaz 27.04.2008, 13:28 OLURMU YAHU adamlar yeni öğreniyor yaşlandıkça verımlı olacaklar...
ONLARIN BİR SUÇU yok saydığın adamlar BEŞ KURUŞSUZ ANADOLU TAKIMLARINDA kalıtesiz futbolcu kalıtesiz YÖNETİM LE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTI saygı duyulacak kişi onlar.... YÖNETİMLERİN BASİRETSİZLİĞİNDEN FUTBOLDAN ANLAMAYAN YÖNETİCİLER YÜZÜZÜNDEN TAKIM TAKIM DOLAŞIYORLAR
SEN O SAYDIĞIN TEKNIKDİREKTÖRLERDEN KAÇTANESİ BULUNDUĞU FUTBOL TAKIMI YÖNETİCİLERİ ŞİKE YAPTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN İSTİFA EDİP TAKIMLARINI BIRAKTILAR BİLİYOMUSUN... yok. futboldan anlasan böle yorum yapmazsın...
ARKADAŞIM BANA FUTBOLDAN ANLAMIYORSUN DİYOSUN FAKAT BAK ERDOĞAN ARICA DÜN KAYSERİSPORA YENİLEREK KÜMEDEN DÜŞTÜ...
YENİ YENİ GENÇ BEYİNLER GELDİĞİ SÜRECE FUTBOLUMUZ DAHADA İLERİYE GİDECEKTİR...
yerliturkuaz 19.09.2008, 21:37 Artık bazı hocalarımızın emekli olma zamanı gelid...
Bakın Konyaspor'a Raşit Çetiner'i gönderdiler...
Nurullah Sağlam'ın Ertoğrul Sağlam'ın Bülent Uygun'un yaptıklarını artık görmeli Türk takımları ve de yabancı hoca sevdasından vazgeçmelidirler...
konya zaten teknik direktörü gönderdi benim ilk adayım yılmaz vural :D
konya zaten teknik direktörü gönderdi benim ilk adayım yılmaz vural :D
Bence Hikmet Karaman olur :) eğer Erdoğan Arıca boştaysa O da olabilir...
Bence Hikmet Karaman olur :) eğer Erdoğan Arıca boştaysa O da olabilir...
ziya doğan ve saffet susiçi de es geçme bence ..:)
YuNuSPaSa58 19.09.2008, 23:02 3 ßüyük devri ßitmedikçe o hocalarıda silemessin..
yerliturkuaz 03.11.2008, 21:36 Ülkemizde anlamıyorum bu işleri Hacettepe'nin başına Erdoğan Arıca'yı getireceklermiş bunlar ne yaptılar bugüne kadar bir döngü gibi sürekli bu sistem dönüyor
Yöneticiler ya bu işi bilmiyorlar yada biz bilmiyoruz.....
tanju_58 03.11.2008, 21:41 yöneticiler çok amatörce düşünüyor.biraz profosyonelce düşünen sistemini azda olsa yerleştiren takım ve yöneticilerin neler yapabileceğine mecnun başkanımız bir örnektir.
ofgurleyuk78 03.11.2008, 21:55 Fb. li Aragonnes'e bir şey diyen yok mu? Rezil etti takımı...
yigidomustafa58 03.11.2008, 22:34 kardeşim bu yazına gerçekten katılıyorum artık gençlere bırakın...
Ülkemizde anlamıyorum bu işleri Hacettepe'nin başına Erdoğan Arıca'yı getireceklermiş bunlar ne yaptılar bugüne kadar bir döngü gibi sürekli bu sistem dönüyor
Yöneticiler ya bu işi bilmiyorlar yada biz bilmiyoruz.....
Erdoğan Arıcanın yorumlarınıda dinledim aslında fazla bişeyden anladığı yok.
Bu tip hocalar genelde ligde kalmaya çalışan takımların başına geçiyorlar güzelce maaşlarını alıp gidiyorlar. başarılı olmuş olmamış kimse sorgulamıyor bi bakıyorsunuz üç beş ay sonra başka bi takımın başında.
ha diyeceksinizki neden iyi teknik direktörler yada gençleri getirmiyorlar.
iyi teknik direktör bi kere revizyon yapmak istiyor vede hedef koyuyor.
tabi bu tip takımların yöneticileri klubü babalarının arpalığına çevirdikleri için vede tek amaçları ligde kalmak olduğu için bu tip teknik direktörler yerine bu işi kendilerine meslek edinmiş malum teknik direktörleri tercih ediyorlar.
Tabiki bu tip teknik direktörlerin emekli olması gerekiyor ama ondan önce emekli olması gereken yöneticiler ve klup başkanları olduğunuda unutmayalım.
yerliturkuaz 04.11.2008, 20:45 Erdoğan Arıcanın yorumlarınıda dinledim aslında fazla bişeyden anladığı yok.
Bu tip hocalar genelde ligde kalmaya çalışan takımların başına geçiyorlar güzelce maaşlarını alıp gidiyorlar. başarılı olmuş olmamış kimse sorgulamıyor bi bakıyorsunuz üç beş ay sonra başka bi takımın başında.
ha diyeceksinizki neden iyi teknik direktörler yada gençleri getirmiyorlar.
iyi teknik direktör bi kere revizyon yapmak istiyor vede hedef koyuyor.
tabi bu tip takımların yöneticileri klubü babalarının arpalığına çevirdikleri için vede tek amaçları ligde kalmak olduğu için bu tip teknik direktörler yerine bu işi kendilerine meslek edinmiş malum teknik direktörleri tercih ediyorlar.
Tabiki bu tip teknik direktörlerin emekli olması gerekiyor ama ondan önce emekli olması gereken yöneticiler ve klup başkanları olduğunuda unutmayalım.
Ulkemizde ki durumu o kadar güzel özetlemişsinki ağzına sağlık....
subasi29 04.11.2008, 21:21 bunlar hurda olmuslar hurdaciya versen almaz boyle bizim millet ileriye gitmek yerine genc beyinler yerine yilmaz vural gibi acayip, ersun yanal gibi deneyimsiz,dede gibi yasli adamlar tercih ediliyor yazik!!!!!
YuNuSPaSa58 04.11.2008, 21:28 Onlara para wer Seni ßiLe Ligden düşürür:D sanki futßoLu ßiLiyoLarmış gibi gittikleri takımlarıda ßatırıyorLar...
karahisarli 04.11.2008, 22:07 kardes ne güzel bir konu cok iyi düsünmüssün ve cok haklisin
yerliturkuaz 06.02.2009, 21:08 Gene devran dönmeye başladı Ümit Kayıhan gitti şimdi Mesut Bakkal geldi sırada kim var bakalım...
Arkadaşlar bu yazdığınız isimlere bir de terimin ismi yazılmaz mı? Bence onunda emekli olması gerekir.
velibircan 06.02.2009, 21:45 Özellikle Yılmaz Bural ...... ..
korsan hüsam 21.02.2009, 08:11 bencede gençlerin önünü açmak gerekiyo vadesi dolan bıraksın:D
effenberg 10.03.2009, 15:12 Ben TDlerin yas icabi emekli olmalarina kesinlikle karsiyim bir A.Ferguson bir A.Wegner kac yaslarina???
Veya Fener bir sürü para vererek en son Avurpa sampiyonu TD aldi neresi yanlis bunun??
Ha 1.Ligde bir cok takim calistirmis olanlar var ve O takimlar küme düsmüs yani basarisiz Hocalar emekli olabilirler.
Örnegin.E.Arica,Y.Vural, Z.Dogan,ve bunu gibileri........
Ama ne hikmetse bu adamalar devamli calistirmak icin takim bulabiliyorlar...
haklısın kardeş yılmaz vural,güvenş kurtar,erdogan arıcı ve bir çogu yıllardır aynı çalıştırmadıkları takım kalmadı.artık yeter bak rıdvan beceremeyince bıraktı yorumcuuuuuuuuuuuu:):):):)
Arkadaşlar bu yazdığınız isimlere bir de terimin ismi yazılmaz mı? Bence onunda emekli olması gerekir.
haklısın kardeş en başa onu yazmalıydık.............:)
bhdr5858 10.03.2009, 15:35 tolunay kafkas kım ya trabzon yalakası adam bıze orda ıkı puan kaybettırdı bızse onlar ılk cıktıgımız sende uefaya gıtsın dıe 5-0 yenıldık yazıklar olsun
effenberg 11.03.2009, 09:57 haklısın kardeş en başa onu yazmalıydık.............:)
Bu Ülke de bu Ülkeye Futbol adina bir sey veren varsa biri F.Terim biri S.Günes simdi bu adamlarda biraksin demek gercekten Fanatiklik den baska bir sey degil.
S.Günes ile Dünya III.olduk(Her ne kadar hic bir Avurpa takimi ile oynamasak da önemli olan netice)
F.Terim ile Milli takim YILLAR sonra Avurpa Arenasina cikti ve daha sonar
basarili oldu veya olamadi önemli olan oralara gitmek.
En son Avurpa sampiyonasinda yer aldik ve cok güzel maclar yaparak ilk 4e kaldik.
Galatasray ile yaptiklari orta da suanki ÜLKE Puanlarin enaz %50 sini yine Terim zamanin da Galatasaray ile topladi.
Kisilikler ve zamanin da nerde oynadiklari ve tutuklari takimlar beni hic ilgilendirmez.
Türk Futbolu icin bir seyler yapmis her TD e Saygim sonsuzdur....
AYNEN !!!!!! ÖYLE!!! KATILIYORUM ŞU KOLTUK SEVDALLARI GENÇ BEYİN VE GENÇ TEKNİK HEYETE İZİN VERİLSİN ESKİ BEYİNLERE ARTIK YOL VERİLSİN TABİKİ ONLARDANDA ÖĞRENİLECEK ÇOK ŞEY OLDUĞUNU BİLİYORUZ AMA ATİK OLMAK LAZIM GENÇ İNSANLARLA
|