Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor İdmanlarına Taraftarlarımız Gitmeli Mi?
EyüphanAydın 19.03.2008, 08:25 Meraba Arkadaşlar,
Önceden Böyle Bir Konu Açtım,Ancak Şimdide
Açma Gereği Duydum.
Çünkü Şampiyonluk Yarışında En BÜYÜK
En Güçlü Adaylardanız.
Neden Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahç e İdmanlarına
Gidiliyorda SİVASSPOR'umuzun İdmanlarına Gidilmesin???
Biliyorumki Bu Konuyu Açınca Herkeziz Diyeceği:
Maçlara Gitmiyorlarki?İdmanlara Gitsinler Diyecekler....
O Diyecek Arkadaşlarım,Abilerim Haklı OLabilirler
Ancak Sivasspor Büyüyor Sivas Gelişiyor
2 Sene Önce Maçlara KATILIM Fazla Yokken
Başarı Gelince Tüm Sivaslı Halkımız
Sivasspor'a Odaklandı.
Bende İdmanlara Katılım Yokken OLmasını İstiyorum,
Zamanla Zevkli Geçer SİZ NE DERSİNİZ??:confused:
handsome5867 19.03.2008, 09:22 evet kardeş güzel olurdu ama sehirden uzak tesisler gitmek sorun oluyo bazende giriş yasak die geri dönüyoz. takım sehirden halktan baya uzaklaştı. eskiden antramanlar stadda oldugun da persembe günleri herzmn ben giderdim idmanlara baya bi kalabalik olurdu ama artık takım halktan baya bi uzaklaştı.heves kalmadı gibi
merkez_emre 19.03.2008, 18:14 kardesım maca kac Taraftar gidiyor ki antremana kac kısı gıtsın :D
altuntas58 19.03.2008, 18:20 Haklısın eyüphan sivassporumuzu idmanlarda bile yanlız bırakmamak lazımher zaman her yerde desteklerimizi esirgemeyelim
merkez_ismail 19.03.2008, 19:15 Bak eyup kardesım her sey ıstemekle olmuyorr sen 2 sene once maclara taraftar gıtmıyordu dıyorsunda ya sen sıvassporun 2 sene oncekı taraftarını gormuyordun yada kafadan sallıyorsun super lıge ılk cıktıgımız sene ondan once 2 lıgde bundan daha guzel tarafrımız vardı emın ol ...!
kardesım maca kac Taraftar gidiyor ki antremana kac kısı gıtsın :D
aynen öle maça gitmiolarki antrenmana gitsinler
EyüphanAydın 19.03.2008, 19:37 Bak eyup kardesım her sey ıstemekle olmuyorr sen 2 sene once maclara taraftar gıtmıyordu dıyorsunda ya sen sıvassporun 2 sene oncekı taraftarını gormuyordun yada kafadan sallıyorsun super lıge ılk cıktıgımız sene ondan once 2 lıgde bundan daha guzel tarafrımız vardı emın ol ...!
Kusura Bakma Ama Abi,
Benden Büyüksün Saygım Sonsuz.
Benim Dediğimi Anlamamışşın?? İyi Okursan;) Anlarsın.
subasi29 19.03.2008, 19:52 yaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaa sivassporrrrrrrrrrrrrrrrr
EyüphanAydın 20.03.2008, 19:22 Arkadaşlar Bilgisi Olan Var Mı??
Şu Anda Anadolu Takımlarını İdmanlarına Gidiliyor Mu?
Bahattin 20.03.2008, 20:15 cok haklisin kardasim guzel dusunmussun tebrikler
Tarkan ÇeLik 20.03.2008, 20:18 Bak eyup kardesım her sey ıstemekle olmuyorr sen 2 sene once maclara taraftar gıtmıyordu dıyorsunda ya sen sıvassporun 2 sene oncekı taraftarını gormuyordun yada kafadan sallıyorsun super lıge ılk cıktıgımız sene ondan once 2 lıgde bundan daha guzel tarafrımız vardı emın ol ...!
Gardaş maçlarda aramızda olmayan insanlar burda taraftar idmana gitsin diyor.. :D :D :D Ayrıca İsmail'im doğru söylüyor ke$ke 2 sene öncesinde olsak..
yerliturkuaz 20.03.2008, 20:35 Meraba Arkadaşlar,
Önceden Böyle Bir Konu Açtım,Ancak Şimdide
Açma Gereği Duydum.
Çünkü Şampiyonluk Yarışında En BÜYÜK
En Güçlü Adaylardanız.
Neden Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahç e İdmanlarına
Gidiliyorda SİVASSPOR'umuzun İdmanlarına Gidilmesin???
Biliyorumki Bu Konuyu Açınca Herkeziz Diyeceği:
Maçlara Gitmiyorlarki?İdmanlara Gitsinler Diyecekler....
O Diyecek Arkadaşlarım,Abilerim Haklı OLabilirler
Ancak Sivasspor Büyüyor Sivas Gelişiyor
2 Sene Önce Maçlara KATILIM Fazla Yokken
Başarı Gelince Tüm Sivaslı Halkımız
Sivasspor'a Odaklandı.
Bende İdmanlara Katılım Yokken OLmasını İstiyorum,
Zamanla Zevkli Geçer SİZ NE DERSİNİZ??:confused:
EVET SİVASSPORUMUZ BÜYÜYOR GELİŞİYOR AMA BÖYLE ŞEYLER İÇİN ERKEN. DAHA FAZLA BAŞARI GELDİĞİ SÜRECE ELBETTE BUNLAR KENDİLİĞİNDEN GELECEKTİR... BAKIN MESELA SİVASIMIZ İKİ HAFTA İSTANBULDA ANTRENMAN YAPTI KAÇ KİŞİ GELDİ MERAK EDİYORUM....
samet yıldız 20.03.2008, 20:38 tesisler bizim okulun yanında
arada sırada hocalara diyoruz gidek diye ama ....
SenSetik 21.03.2008, 13:37 tartışılması gereksiz bir konu......
merkez_ismail 21.03.2008, 13:41 Kusura Bakma Ama Abi,
Benden Büyüksün Saygım Sonsuz.
Benim Dediğimi Anlamamışşın?? İyi Okursan;) Anlarsın.
O ZAMAN GEELCEKSIN SIVASA TOPLAYACAKSIN CEVRENI GIDECEKSIN IDMANLARA KUSURA BAKMA SENI BEN DEIL KIMSE ANLAMIYOR CUNKU ANLANILACAK BIR SEYLER YAZMIYORSUN KI BOSVER SEN MACLARA GIDEILMESI YONUNDE KONULARA YONELIK VER ..!
merkez_ismail 21.03.2008, 13:42 Gardaş maçlarda aramızda olmayan insanlar burda taraftar idmana gitsin diyor.. :D :D :D Ayrıca İsmail'im doğru söylüyor ke$ke 2 sene öncesinde olsak..
TARKAN YANI SU SEKILDEN COK DAHA IYI IDI TRIBUNLER SIMDI ARKADASLAR ISTANBULDAN IZMIRDEN ALMANYADAN BURDAKI INSANLARI YONETMEYE CALISIYOR NE GUZEL SIVAS BEEE...!
merkez_ismail 21.03.2008, 13:43 tesisler bizim okulun yanında
arada sırada hocalara diyoruz gidek diye ama ....
KARDESIM MACLARA KATILIM YETERLIMI ONCE STADDA SORUNSUZ OLALIMKI SONRA IDMANLARA GIDELIM DEILMI ...!
EyüphanAydın 21.03.2008, 14:26 Gardaş maçlarda aramızda olmayan insanlar burda taraftar idmana gitsin diyor.. :D :D :D Ayrıca İsmail'im doğru söylüyor ke$ke 2 sene öncesinde olsak..
Saygım Sonsuz Ancak,
Nerden Biliyorsunuz Benim Maçlara Gitmediğimi
Belki Şu Sıralar İstanbuldaki Maçlara Gitmiyorum
Ancak Sivassporumuzun Baya Bir Maçina Gittim;)
Böyle Düşündüğünüz İçin Sivas Sivasspor Gelişmiyor...
tartışılması gereksiz bir konu.
tartışılması gereksiz bir konu değil bnce...futbolcular bi yandan motive oluyor bi yandan da maça konsantre oldukları için konsantreleri dağılabiliyor...karar vermek çok zor...
EyüphanAydın 21.03.2008, 14:33 tartışılması gereksiz bir konu.
tartışılması gereksiz bir konu değil bnce...futbolcular bi yandan motive oluyor bi yandan da maça konsantre oldukları için konsantreleri dağılabiliyor...karar vermek çok zor...
Haklısın Kardeşim,
Gerçekten Futbolcuların Şimdi Desteğe Şimdi Bizlere
İhtiyaçları Var.
Ama Şartlar Çok Zor.
yeniceri_can 21.03.2008, 14:38 böyle saçma sapan bir konu olur.
erhanerdag 21.03.2008, 14:40 kardeş bu konuya benzer konu iki kere açtım ikiside kapandı silindi konular ben kendimi yırtıyorum antrenmana gidelim nasıl olacak antrenmanlar ne zaman oluyor diye ama kimse çıkıpta bişe sölemiyor anca açtığın konuları kapatmakla meşgul moderatörler ama ******************* sitesinin adminleri saolsunlar ben orda konu açtım adnan bey bizzat yöneticilerle telefonda konuşup beni bilgilendirecek hatta yigidolar.com u bilgilendirecek bu sayaede bizde antrenmana gidip gitmeyeceğimiz belli olacak bana haber gelince ben burdan sizleridew bilgilendiririm....
EyüphanAydın 21.03.2008, 14:41 böyle saçma sapan bir konu olur.
İşte Kardeşim Sizin Gibileri Olursa,
Unmadığınız Şeyler Baş Yarar.
Kim Bile Bilirdiki Lig Başında Sivasspor'un Buralara Kadar
Geleceği.
Ancak Böyle Davranmanızı Saygıyla Karşılıyorum.
yeniceri_can 21.03.2008, 14:42 biz antremanlara gidince şampiyonlar ligi şampiyonu mu olacak...
erhanerdag 21.03.2008, 14:45 biz antremanlara gidince şampiyonlar ligi şampiyonu mu olacak...
cevaba bak süper gerçekten siz böle düşünmeye devam edin tebrikler
yeniceri_can 21.03.2008, 14:48 cevaba bak süper gerçekten siz böle düşünmeye devam edin tebrikler
gardaş bi git bakalım antremanlara .
oturacak izleyebilecek yer varmı ? ancak ayakta izlersin.
ya da kapıdaki güvenlikçi seni bi güzel kalaylar geri gönderir.
tebriğin için teşekkür ederim aynı şekilde düşünmeye devam ediyorum.
şimdiye kadar sanki antrenmanlara giden taraftarlar sayesinde mi buralara geldi bu takım.
EyüphanAydın 21.03.2008, 14:49 biz antremanlara gidince şampiyonlar ligi şampiyonu mu olacak...
İşte Kardeşim Sen Böyle Düşünmeye Devam Et;)
Sivas Gelişiyor Sende Bari Çaktırmadan Ayak Uydurda.
Kimse Farketmesin.
Ben Fikrimi Sundum Senin Yazılarınada Saygım Sonsuz,Ancak
Bir Yere Kadar.
Eller Gidiyor Aya Sen Gitmeye Devam Et Yayan:rolleyes:
yeniceri_can 21.03.2008, 14:53 gülüm bende sana saygı duyuyorum yanlız açtıgın konu saçma.
antremana gidince gelişecez hemi :D:D komik olmayın
EyüphanAydın 21.03.2008, 14:53 gardaş bi git bakalım antremanlara .
oturacak izleyebilecek yer varmı ? ancak ayakta izlersin.
ya da kapıdaki güvenlikçi seni bi güzel kalaylar geri gönderir.
tebriğin için teşekkür ederim aynı şekilde düşünmeye devam ediyorum.
şimdiye kadar sanki antrenmanlara giden taraftarlar sayesinde mi buralara geldi bu takım.
Kardeşim Sen Anlamıyon Heralde,
Bizim Ağzımızdan Çıktımı Bu Takım İşte Buraya Kadar
Bunların Yüzünden Geldi V.s
Ben Fikrimi Sundum
Yaklaşık 2 Sene Öncede Abircan Adlı Abimiz Sitede
Çok Sevilen Bir Abimiz
Sivasspor İçin Destek Hattı Açılmalı Dedi,
Nasib Kısmet Bugüneymiş.
İşte Ben Böyle Bişeyi Sundum Arkadaşlarımın Abielrimin
Nabzını Ölçmek İçin.
Biraz Mantıklı Düşünmek Lazım,
Nerden Biliyorsunuz Yönetim Siteyi İzlemiyor,
İzliyorlardır Belkide Burda Görülen Konuları Hayata Geçirmek
İçin Uğraşıyorlardır.
Biz Burdan Konuşalımda Gerisini Bırakalım.
NİHAT_EKİCİ 21.03.2008, 15:37 BİR YILDIR İSTANBULDAYIM, SİVASTAYKEN 15 GÜNDE BİR GİDER FUTBOLCULARA MORAL VERİR TATLI İKRAM EDERDİK, ŞİMDİ TAKİP EDİYORUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY GÖREMİYORUM. LÜTFEN BİRAZ İLGİLİ OLALIM ARKADAŞLAR.
NİHAT_EKİCİ 21.03.2008, 16:06 BİR YILDIR İSTANBULDAYIM, SİVASTAYKEN 15 GÜNDE BİR GİDER FUTBOLCULARA MORAL VERİR TATLI İKRAM EDERDİK, ŞİMDİ TAKİP EDİYORUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY GÖREMİYORUM. LÜTFEN BİRAZ İLGİLİ OLALIM ARKADAŞLAR.
erhanerdag 21.03.2008, 17:03 işte bu sorunu çözelim güvenlik niye kalaylıyor bu sorunu çözelim niye oturacak yer yok bu sorunu çözelim biz takıma nasıl destek olabiliriz takımı süper lig de nasıl kalıcı yaparız. bunları konuşalım bu memlekette sorun zaten birşeyler yapan insanlara sürekli muhalefet olmak sorunumuz bu hiç kimsede çıkıp demezki arkadaşlar şöle diyosunuz ama biz şöle yapalım demez anca siz komik misiniz hiç öle olur mu bilmem ne bunu sölemenin daha nazik yollarıda var vesaire vesaire
S1vasLee 21.03.2008, 17:18 Evet Sivassporun da idmanlarına gidilsin ztn tesislerde giden izler ben 3-4 defa izlemiştim git izle kardeşim serbest :D:D
sivaslı-elif 21.03.2008, 17:53 çok haklısın idmanlardada bulunulmalı ama önce maçlarda stadı doldursak daha iyi olmaz mı?:):D:)
ibrahimovic7 21.03.2008, 18:16 tabiki gitmeli hele şu son haftalar çok iyi güzel olur sivassporumuz için yenilsede yensede gidilmeli çünkü en azından uefa ya gitme şansımız var ama inşallah bu ligi ya şampiyon yada şampiyonlar ligine gideriz çünkü uefa ya gidersek sivassporun masrafları kendi cebinden çıkar şampiyonlar ligine gidersek sivasspor kazanır ve 1 kuruş dahi harcamaz hayırlısı sivassporumuz için
alem_halil 21.03.2008, 18:17 idamanlarda çok zaman kaybı olur arkadaşlar herkes gelemez bunu öğrencisi var çalışanı var maçlarda geldiklerine şükredelim..
akifeker 21.03.2008, 19:54 baştan herkes sivassporun çıkışta olduğu zaman antramana gitme olayına sıcak bakar ama sonra sivasspor sendelediği zaman hiç kimse ne maça gelir nede antremana bence sadece maçlara gelsek 90 dk desteğimizi yapsak antrema gitmeye hiç gerek yokk(ama nerdeee öyle taraftar vay yawrum vayy puffffff)
erhanerdag 22.03.2008, 17:39 Gardaşlar idmanlar serbestmiş bi arkadaş yöneticiyle konuştu idmanlar salı, çarşamba ve perşembe günleriymiş cuma, cumartesi ve pazar günleri takım kampta oluyormuş. idman saatlerinide bülentt hoca ayarlıyormuş. Saati öğrenmek içinde tesisleri arayıp sormak lazım..
EyüphanAydın 22.03.2008, 17:43 Gardaşlar idmanlar serbestmiş bi arkadaş yöneticiyle konuştu idmanlar salı, çarşamba ve perşembe günleriymiş cuma, cumartesi ve pazar günleri takım kampta oluyormuş. idman saatlerinide bülentt hoca ayarlıyormuş. Saati öğrenmek içinde tesisleri arayıp sormak lazım..
Teşekkürler Bilgiler için,
İnşallah Gİderiz
EyüphanAydın 20.06.2008, 04:58 Yaz geldi bence olabilir tamda zamanı diye düşünüyorum.
evet idmanlara gidip sevgi gösterisinde bulunmak gerek yanlız dozunu aşmamak nedeniyle çünkü fazlası zarar...bide evde annelerimizin ablalarımızın yaptığı pasta böreklerden ikram etmek gerek bizzt yabancı oyuncularımıza çünkü onlara yabancılık çektirmemek için sahip çıkmak için gerekli bir çalışma herkese teşekkürler saygılarımla...
MustafaParlak 20.06.2008, 12:04 YAZINDA BİR YERE KATILMIYORUM BİZİM 2-3 YIL ÖNCEKİ TARAFTARIMIZ DAHA İYİYDİ Bİ MANİSA MAÇI HATIRLARIM HİÇ UNUTMAM TARAFTAR Bİ DAKKA SUSMAMIŞTI.EMRE ABİDE GİTTİYSE BİİLİR KESİN GİTMİŞTİR.YENİÇERİLER-MERKEZ TAYFA MÜTİŞTİ ONLAR OLMADIKÇA BU TRİBÜN ADAM OLMAZ
EyüphanAydın 21.06.2008, 17:04 Bu yazın köye gidersek katılmak için herşeyi yaparım..
EyüphanAydın 23.08.2008, 08:56 Yeni sezonda,yeni fikirler ortaya çıkmaktadır.Tabikide izin verilirse gidenler olucaktır diye düşünüyorum.
furkancfc 23.08.2008, 09:28 TARKAN YANI SU SEKILDEN COK DAHA IYI IDI TRIBUNLER SIMDI ARKADASLAR ISTANBULDAN IZMIRDEN ALMANYADAN BURDAKI INSANLARI YONETMEYE CALISIYOR NE GUZEL SIVAS BEEE...!
SONUNA KADAR KATILIYORUM ABİ SANA.
bhdr5858 23.08.2008, 09:51 doru evet maça bi fener galata bjk maçına geliyolar ama dier maçlara hiç ilgi yok geçen sene sivasın sivastayken bütün maçlarına gittim
EyüphanAydın 05.09.2008, 21:20 Bu konuya biraz daha ilgi gösterebilir miyiz Arkadaşlar.
58_SEMİH_58 05.09.2008, 21:22 Canı Gonulden Sıterız Tabııkı Takımımızın Idmanlarına Gıtmeyı.
Ama Yeterlı Alt Yapı Olmadıgı Icın Taraftar Rahat Bır SEkılde Idmanları Izleyemez.
Bıldıgım Kadarıyla Antreman SAhalarının Cevrelerınde Antremanı Izlemeye Yonelık Trıbun Seklınde Bır Olanak Yok...
konartr58 05.09.2008, 22:06 merak etme gidenler var.hatta okullar,bazı toplum kuruluşları gidip baklava götürüyorlar
mehmetyildiz58 05.09.2008, 23:13 bence gidilmeli..........Çünki futbolcularımıza ayrı bir motivasyon olur.
|