yenicubuklu
21.03.2008, 16:31
Sivassporda onemli basarilara imza atan Bulent Uygun onumuzdeki sezon buyuklerin kancasina takilacak gibi gorunuyor.
Ancak hocanin bu tekliflere nasil bakacagi merak konusu. Eger Sivasspor bu sezonu ilk ucte bitirebilirse(buyk ihtimalle oyle olacak) futbolcular ve teknik direktore rahat vermezler.
kac futbolcu gider? Hoca kalirmi
GokhanTurna
21.03.2008, 16:40
Tahmini Olarak Bülent Hocaya Bi Trabzonspor teklif eder... Beşiktaş Ve Fenerbahçe Teknikdirektör Degiştirmicek...Gs İse Lucescu yada Mustafa Denizliyi Getircek... 4 5 Futbolcumaz Teklif Gelir...Diallo..Mehmet Yıldız...Chetkov...Akın Vardar...Hayrettin...Murat Sözgelmez
sivaslı-elif
21.03.2008, 16:56
sivasspor avrupaya giderse bülent uygun kesinlikle gitmez adam dişiyle tırnağıyla avrupaya götürcek takımı sonra bırakıp gidicek olmaz öyle bülent hoca tekliflere cevap verceğini sanmıyorum verirsede fbden olursa onlara verir!!
S1vasLee
21.03.2008, 17:14
Bülent Uygun bırakmaz İnşallah Sivassporu futbolcularıda klubumuzun menfeatlari doğrultusunde verebilirleR.
INSALLAH NE BÜLENT HOCAMIZ NEDE FUTBOLCULARIMIZDAN BIRILERI SIVASSORDAN AYRILMAZ
yerliturkuaz
21.03.2008, 19:57
BÜLENT HOCAMIZ TAKIMDA KALACAK BEN HEMEN HEMEN TÜM KADROYA TEKLİF GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM NEDE OLSA HEPSİ DEĞERLİ...
akifeker
21.03.2008, 20:16
bulent hoca daha genç 3-5 sene daha bizle olur heraldee
samet yıldız
21.03.2008, 20:33
inş. hocamızda futbolcularda gitmez
ilk üçe girersek çok güzel oyuncualrda gelir takım dahada güçlenir
ama bülent hocamızı rahat bırakmazlar
ofgurleyuk78
21.03.2008, 22:24
Hiç meraklanmayın Asker Bülent Onbaşı da olacaksa Sivassporla, Çavuş olacaksa yine Sivassporla,Yüzbaşı da olacaksa yine sivassporla olacak.Yani tüm terfilerini burada yapacak emin olun. Çünkü Asker Vatanını sever. Bülentinde ikinci Vatanı Sivas gibi.
merkez_ismail
21.03.2008, 22:26
BULENT HOCAMIZ GELECEK SENEDE TAKIMIMIZIN BASINDA OLUR BIR COK FUTBOLCUMUZA TEKLIF GELIR AMA OYUNCU SATILACAGINI TAHMIN ETMIYORUM EGER AVRUPAYA GIDERSEK KI ODA GIDIYORUZ KESIN BU KADRO A DAN Z YE KORUNUR VE TAKVIYE YAPILIR ...!
Rallim58
21.03.2008, 22:28
Başkan Otyakmaz bugün Üniversitede yapılan söyleşide sinyali verdi ;
BÜLENT HOCANIN ŞARK GÖREVİ 2 YIL DAHA SÜREBİLİR