Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakki Hocaoğlu...

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 08:48
Geçen senede açılan topiclere yazmıştım, Hakkı Sivassporun en iyi oyuncularından biri diye.. Haksızda cıkmadım..üç maçtır süper oynuyor...Malatya ve Samsun maçlarında gol attığı için yazmıyorum bunları, gol atmasada sanki 40 yıldır süperligte oynuyormuş gibi, sakin ne yaptığını bilen...

Helal sana adaşım...İnşallah bu formunu sezon sonuna kadar korursun..Allah seni sakatlıktan korusun...

Bilmiyorum
22.08.2005, 09:04
Geçen senede açılan topiclere yazmıştım, Hakkı Sivassporun en iyi oyuncularından biri diye.. Haksızda cıkmadım..üç maçtır süper oynuyor...Malatya ve Samsun maçlarında gol attığı için yazmıyorum bunları, gol atmasada sanki 40 yıldır süperligte oynuyormuş gibi, sakin ne yaptığını bilen...

Helal sana adaşım...İnşallah bu formunu sezon sonuna kadar korursun..Allah seni sakatlıktan korusun...

Ek bilgi :Hakkı Sivasspor a gelmeden Önce süperlig de Samsunspor forması giyiyordu şimdi eski takımına gol attı

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 09:16
bunu bilmiyordum teşk.ederim

twity_58
22.08.2005, 10:55
walla bende aynısını dusunuyordum topıc acılır dıe beklıordum kiiii dedem acmıs adasına topıc cidden bu sene hakkı süperrr hem gol atıyor hemde güzel oynuyorr HELAL OLSUN HAKKI YA :D:D arkandayızz hakkı

HakkıTİMUÇİN
22.08.2005, 11:37
Tabiki torun....

Hakkı'lar aslan olur zaten..
:):)

twity_58
22.08.2005, 11:48
Aslan Dedemmm :d

Dağcı
22.08.2005, 13:18
Hakkı'yı haftanın karmalarında görmeye alışacağız galiba. İnşaallah yiğidolardan Milli Takım'a seçilen ilk futbolcu da olur.

1967_DERNEK_10UR
22.08.2005, 13:51
HAKKI'NIN ALLAH'I VAR 3 MAÇTIR SÜPER OYNUYOR BOŞTA GEÇMİYOR...BİZ ONA BABA HAKKI DİYOZ..

casus84
22.08.2005, 14:03
Hakki baba'ya İstanbuldan selamlar............

Baba büyüksünnnnnn

serhankaburcuk
22.08.2005, 14:07
Hakkı çok sevilen ve beğenilen bir futbolcumuz hem ahlakı ile hemde futbolculuğu ile...Hatta bu hafta Samsun seyircisi onu tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulundular...Hakkı perfonmasıylada bu sene göz dolduruyor...Bu aralar Raymond Kalla da geldi ama Bence Werner LORANTIN işi çok zor olacak seçim konusunda...

Sivasli-Imparator
22.08.2005, 16:31
Hakki hakikaten süper oynuyor, Bende onu begenenlerdenim.
Çok sakin, sogukkanli..BRAVOO HAKKI

GuNaY
22.08.2005, 16:33
Hakkı'yı haftanın karmalarında görmeye alışacağız galiba. İnşaallah yiğidolardan Milli Takım'a seçilen ilk futbolcu da olur.
haklısın abi haftanın 11'ine bir kişi banko... darısı diğer futbolcularımızın başına... kısa sğrede milli takıma çıkarak bize ayrı bir gurur kaynağı olacaktır inş. :)

GeCeVeMaVi58pRf
23.08.2005, 15:58

amin inşallah tam bir takım ruhuyla oynuyor basarılarının devamını dılıyorum...

kangalli_irfan_almanya
23.08.2005, 16:01
hakki abimiz insallah bu formunu korur biz daha cok yardimi dokunacak
aivasspora daha cok huzmet edecek ins.

serhankaburcuk
23.08.2005, 18:22
hakki abimiz insallah bu formunu korur biz daha cok yardimi dokunacak
aivasspora daha cok huzmet edecek ins.

Allah nazardan korusun...

DJMuRaT
23.08.2005, 20:22
Hakkı bu haftanın Karmasındaydı.Ligin En değerli oyuncualrı sırasındada 3.Sırada

1967_DERNEK_10UR
23.08.2005, 20:45
GOLÜ ATAN HAKKI BABA KADAR TOPU KAFASINA İNDİREN MOHAMMED ALİDE SÜPER BİR ASİST YAPTI..

kadir20
23.08.2005, 20:47
arkadaslar masallah deyinde nazar degmesin insallah böyle devam ilerde milli takima

agca58
23.08.2005, 20:52
ABİ HEPSİ GÜZEL TOPCU VALLA..HELAL OLSUN BİZİM USAKLARA..HEHE

.-.-.-.--.-.-.-.AGCA58.-.-.-.-.-.-.-.

5841
23.08.2005, 22:08
arkadaslar masallah deyinde nazar degmesin insallah böyle devam ilerde milli takima
inşallah böyle devam eder. :?

1967 dernek serkan20
23.08.2005, 22:10
sivasımızın en fedakar cefakar oyuncusu hakkı babaya Allah zeval vermesin

sVs
23.08.2005, 23:09
LİGİN ENLERİ

1. Hasan Şaş ........................ G.Saray ................ 14 (+8)
2. Ümit Karan ...................... G.Saray ................ 11 (+8)
3. HAKKI HOCAOĞLU.............. SİVAS ..................... 11 (+4)

baba hakkı ya herşey yakışır aslında milli takımımızın çektiği savunma oyuncusu sıkıntısı varken performansını böyle devam ettirirse milli takımda neden yer almasın NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZMI?

FatihSoner58
24.08.2005, 23:36
Hakki Babaya Gurbet Diyari Hollandadan Sevgiler Saygilar

GeCeVeMaVi58pRf
25.08.2005, 15:27
Hakkı çok sevilen ve beğenilen bir futbolcumuz hem ahlakı ile hemde futbolculuğu ile...Hatta bu hafta Samsun seyircisi onu tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulundular...Hakkı perfonmasıylada bu sene göz dolduruyor...Bu aralar Raymond Kalla da geldi ama Bence Werner LORANTIN işi çok zor olacak seçim konusunda...

bencede işi zor ama en iyisini sececegıne inanıyorum sivasspor gumbur gumbur gelıyor...

ilteriş58
26.08.2005, 14:22
LİGİN ENLERİ

baba hakkı ya herşey yakışır aslında milli takımımızın çektiği savunma oyuncusu sıkıntısı varken performansını böyle devam ettirirse milli takımda neden yer almasın NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZMI?

milli takımda bir sivaslının hatta belki sivaslıların oynaması elbette çok hoş bir haber olur bizim için.

rguler
26.08.2005, 16:09
Hakki Kardeşimiz Oynadiği Yerin Hakkini Veriyor Fazlasiyla Ayni Ismi Gibi

BROTHERS58
31.08.2005, 18:50
Gecen Senede Hakki Baba Cogu Zaman Bizim Aramizda En Iyi Oyuncu Diye Gösterilmişti,buna Birde Golleri Eklenince Artik Süper Liginde Yildizi Oldu.helal Sana Hakki Baba.allah Saglik Sihhat Ve Bol Basari Nasip Etsin Sivassporun Formasi Sana Helal Olsun.

superglam
31.08.2005, 19:14
LİGİN ENLERİ

HAKKI BABAYA GÜVENİMİZ TAM..! BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ..http://www.sivasspor.com/forum/images/icons/icon14.gif

Er58Ol
31.08.2005, 20:00
HAKKI'NIN ALLAH'I VAR 3 MAÇTIR SÜPER OYNUYOR BOŞTA GEÇMİYOR...BİZ ONA BABA HAKKI DİYOZ..

BABA HAKKI YA VE SİVASIN BÜTÜN BABA FUTBOLCULARINA SONSUZ BAŞARILAR,,,NE DE OLSA YİĞİDO BU ŞEHİR,,,HAVASI SUYU BİLE YETİYOR EVELALLAH

Everest
01.09.2005, 10:41
cok klas bir oyuncu , bize cok seyler kazandiracak

sivasli_tufan
01.09.2005, 11:07
super bi futbolcu insalllah performansi böyle devam ederr

serhankaburcuk
02.09.2005, 14:23
Hakkı HOCAOĞLU ve Sergio FRAN eğer geçen 4 haftrada sergilediği futbolu bu hafta Galatasaray maçında sergilerse Galatasaray bizi inanın yenemez...Ben bu maçta Hakkıdan çok şey bekliyorum...

HakkıTİMUÇİN
02.09.2005, 14:33
adaşim Bu Hafta Galatasaray Forvetlerine Gol Imkani Vermediği Gibi...bide Gol Atacak Inşallah...

Ya Bu Hakki'nin Formasini Almam Lazim....

serhankaburcuk
02.09.2005, 14:38
adaşim Bu Hafta Galatasaray Forvetlerine Gol Imkani Vermediği Gibi...bide Gol Atacak Inşallah...

Ya Bu Hakki'nin Formasini Almam Lazim....

Valla ben Andersonunkini aldım darısı senin başına...Abim sanada yakışır yani..

GeCeVeMaVi58pRf
02.09.2005, 16:49
Valla ben Andersonunkini aldım darısı senin başına...Abim sanada yakışır yani..

oldu baska bı emrın varmı durda bı formada biz alalım bak daha benım formama bile yok ayıp yani :)

serhankaburcuk
03.09.2005, 18:10
oldu baska bı emrın varmı durda bı formada biz alalım bak daha benım formama bile yok ayıp yani :)

İnşallah diğer maçtada sen alırsın...

GuNaY
03.09.2005, 19:22
helal olsun hem attırmıyor hemde gidip gol atıyor :D rakiplerimiz pek sevmez bu tip oyuncuları :D :D

GuNaY
08.09.2005, 02:20
sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)

skywriter
08.09.2005, 02:57
sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)

Milli takim??

Dağcı
08.09.2005, 08:44

Günay gardaş çok haklısın. Sivasspor'dan bir futbolcumuzun milli takımda forma giymesi bizleri gururlandıracaktır. Takımımızın ortaya koyduğu futbol ortada. . .

rguler
08.09.2005, 09:25

hakkı milli takımamı alındı.???

CÜSSKB-Aynur
08.09.2005, 09:49
Bence, Hakkı Alpay ın yerine Milli takımda olsa daha iyi olur.
Süperligdeki yerli Defans oyuncuları arasında en iyilerden birisi ve çok formda.

Sivasli-Imparator
08.09.2005, 13:22
Bence, Hakkı Alpay ın yerine Milli takımda olsa daha iyi olur.
Süperligdeki yerli Defans oyuncuları arasında en iyilerden birisi ve çok formda.

Alpay defansin en iyi oyuncusu kardesim?
Yaninda'da Toraman var..:s
Bende Hakki'yi basarili buluyorum, Ve A2 Milli Takima alinmasini düsünüyorum.
Ordanda Insallah Milli Takima yükselir

CÜSSKB-Aynur
08.09.2005, 13:33
Alpay ın dünkü hatalarını İbrahim Toraman kapattı.

Sivasli-Imparator
08.09.2005, 17:06
Alpay 1 buçuk aydir oynamiyor ve boyle bir performans ortaya koyuyor.
Vallaha kutlamak lazim..

Dağcı
08.09.2005, 17:07
Yiğidolar her yerde . . .

Dağcı
08.09.2005, 17:10
A Millide,
Ümit Millide,
A2 Millide,
Türkcell Süper Liginde . . .

sVs
20.09.2005, 23:13
Bu yıl 23. kez düzenlenen "11 Altın Adam" yarışmasının yeni sezondaki ilk jüri toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Süper Lig'de ilk 4 haftanın değerlendirildiği toplantıda, Sivasspor'un kaptanı Hakkı Hocaoğlu 140 puanla ayın altın adamı seçildi. Konyaspor'dan El Saka 97 puanla gümüş adam, Beşiktaşlı Gökhan da 96 puanla bronz adam oldu.

bu gurur sana ait büyük kaptan seni eleştirenlere en sert cevabı bu altın adam olman verdi tebrikler büyük kaptan

BOSS_58
05.12.2005, 10:08
SEVGİLİ KAPTANIMIZIN BANA GÖRE BİRAZ DİNLENMEYE İHTİYACI VAR.DİKKATLE İZLİYORUM BU SEZON YEDİĞİMİZ 16 GOLUN BELKİ YARISINDA HAKKI'NIN İÇİNDE BULUNDUĞU POZİSYONLARDAN (HATALARINDAN) GELDİ. EN BASİT ÖRNEK DÜNKÜ MAÇ 1. GOL VE PENALTI POZİSYONU HAKKI ADAMINI KAÇIRIYOR VE BUNLAR BAŞIMIZA GELİYOR.
FUTBOLCULARIMIZIN NASIL BAŞARILARINI ÖVÜP TAKTİR EDİYORSAK FORMSUZ DÖNEMLERİNİDE SÖYLEMEMİZ LAZIM. YANİ KRAL ÇIPLAK DİYEBİLMELİYİZ.HAKKI'NIN İYİ NİYETİNDEN HİÇBİR ŞÜPHEM YOK FAKAT BU KADAR HATA OLUYORSA BUNU DA SORGULAMAK GEREKİR.BENCE BİRKAÇ HAFTA DİNLENDİRİLİRSE KENDİNE GELECEKTİR.
KALLA İLE F.SERGİO'NUN DEFANSIN GÖBEĞİNİ DAHA İYİ KAPATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HAKKI'NINDA ONLARIN ÖNÜNDE KESİCİ OLARAK OYNAMASI HEM ORTASAHAMIZI KUVVETLENDİRİR HEMDE DEFANSIMIZI.
ESKİ BAŞARILI FUTBOLUNU İZLEMEK DİLEĞİ İLE

Etem-Murat
05.12.2005, 10:13
HAKKI DOGRU BİRAZ DİNLENMELİ KAYSERİ MACINDA KAPTAN DİĞERLERİNİ SAKİNLEŞTİRECEĞİNE KENDİ AMMA AKRASİF HAREKET ETMEYE BAŞLADI ALLAHTAN MACTA ATILMADI BİRAZ DİNLENSİN ONUN İCİNDE İYİ OLACAK

hemso58
05.12.2005, 10:16
LORANT'IN HAKKIYLA UZUN UZUN KONUSMASI LAZIM VE HATTA ONU BIRAZ KENARA CEKMESI LAZIM.
TABIKI HAKKI BABA O HATALARI KASITLI YAPMIYODUR BUNDAN SONRA YAPMAZ DIYEDE DUSUNUEMEZSIN.FUITBOLDA ISINI SANSA BIRAKMAYACAKSIN.ONUN YERNI LACABILECEK FUTBOLCUALR VARDIR ELBETTE BIRAZDA ONALRI DUSUNMESI LAZIM...

Cem-Can
05.12.2005, 10:24
HAKKININ ESKİ PERFORMANSINI BİLMESEM HEMEN KOVUN BU ADAMI DİYECEM AMA,HAKKIDA HER HAFTA BİZLERİ ÜZMEYE DEVAM EDİYOR.FUTBOLDA DÜN YOKTUR BUGÜN VARDIR,BİR AN ÖNCE KENDİNİ TOPLA HAKKI BU PERFORMANSINLA YAKINDA FORMA ŞANSI BULAMAYABİLİRSİN

mami_LEE
09.01.2006, 22:00
hakkı tek kelime ile sivasspor un en önemli oyuncusu savunmada mükemmel , kornerden hücüma destek veriyor . frikik desen alası ... daha ne istersin ...

yerliturkuaz
20.03.2006, 09:12
Bahsettigim kisi takimimiza alti lig golu kazandiran Hakki Hocaoglu. Attigi kritik gollerin yanisira defansimizin onemli oyuncularindan biri olan hakki Sivasspora geldigi gunden bu yana cok buyuk katkilar saglamistir Tesekkurler degerli kaptanimiz devam et boyle arkandayiz biz yanindayiz her zaman. Sivassporun efsane futbolcularindan biri olma yolunda hizla ilerliyosun...

teknik
20.03.2006, 09:15
HAKKI İYİYDİ.AMA TAKIM KAPTANIMIZ DAHA SAKİN VE ARKADAŞLARINI TESKİN ETTİRİCİ OLMALI.OYUNUNA KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ AMA TAKIMI SAHADA KONTROL ETMEK,YÖNETMEK,HAKEMLE DİYALOGLARINI SAĞLAMAKTA KAPTANIN İŞİ.YOKSA YANGINA KÖRÜKLE GİTMEK DEĞİL.

serhankaburcuk
20.03.2006, 22:11
Büyük kaptan o nasıl bir gol attın ya halen bu gol hafızamda...Tek kelime ile mükemmeldi....

YatodaSin
20.03.2006, 22:37
Bu gol türkiye tarihin en güzel gollerinden birisiydi.Bu golü bide canli görmek var ama malesef bize nasip olmadi.Bu frikik ustaligi bizim kaptanlik bandinda var galiba MOHAMMED de bomba gibi kullaniyodu ama ben bunun gibi gol daha görmedim helal sana kaptan.bu golnen resmen fatih hoca ya mesaj attin

Etem-Murat
20.03.2006, 22:50
HAKKI İYİYDİ.AMA TAKIM KAPTANIMIZ DAHA SAKİN VE ARKADAŞLARINI TESKİN ETTİRİCİ OLMALI.OYUNUNA KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ AMA TAKIMI SAHADA KONTROL ETMEK,YÖNETMEK,

TracyMcGrady58
20.03.2006, 22:52
vallaha nasil gol attiysa kaptan hakki roberto carlos bile atamaz o mesafeden.hakki tam bir frikik ustasi.insallah daha nice böyle goller görürüz

CÜSSKB-Aynur
21.03.2006, 10:50
Top 10

EN DEĞERLİ OYUNCU
Oyuncu ............................Ta kım .........................Puanı
Oyuncu........................ ........Takımı................ .......Puanı
1.Alex de Souza.................F.Bahçe ...................79 (+7)
2.Necati Ateş......................G.Sa ray...................50 (+3)
3.Ümit Karan......................G.S aray...................48 (+4)
4.Gökhan Ünal...................Kayseri .....................48 (-1)
5.Hakkı Hocaoğlu..............Sivas... .....................44 (+3)
6.Tuncay Şanlı....................F.Bah çe ...................41 (+3)
7.Önder Turacı ...................F.Bahçe .....................39 (0)
8.Nicolas Anelka................F.Bahçe .....................39 (0)
9.Hayrettin Yerlikaya........Sivas........ ..................38 (0)
10.Kais Ghodhbane ..........Konya .......................38 (0)

Fotomaç tan

1967_DERNEK_10UR
21.03.2006, 10:56
KAPTANIMIZA HELAL OLSUN ÖLÜ TOPLARA CAN VERİYOR.O NE BİÇİM VURDU TOPA ÖYLE KALECİ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI..BENCE HAFTANIN GOLÜ...

yerliturkuaz
21.03.2006, 11:43
birinci olmasi cok zor ama.....

erhan5834
21.03.2006, 11:57

kaptanı anlatmaya gerek yok ya o zaten herşeyi sahada söylüyor bu yollar sana feda olsun kaptan...helal olsunn...

aciyurt
21.03.2006, 14:06
Sivasspor'un tecrübeli kaptanı Hakkı Hocaoğlu, takımının başarısında önemli rol oynuyor !.. Hakkı defansta görev yapmasına rağmen takımının en golcü 2. futbolcusu !..

24 maçta 5 gol atan Hakkı 7 kez fileleri havalandıran Brezilyalı Dos Santos Anderson'dan sonra takımının en golcü ikinci oyuncusu olma unvanını da elinde bulunduruyor.

Özellikle frikiklerden attığı gollerle dikkat çeken Hakkı, ligin en çok gol atan savunma oyuncuları arasında da yer alıyor.

Hakkı Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nda da Eylül ayının altın adamı seçilmişti..

Hakkı ayrıca 5. hafta oynanan Galatasaray maçının son dakikalarında hakemin devam işaretini görmeyerek topu ceza alanı içerisinde elle tutmuş ve çok tartışılan bir penaltıya neden olmuştu..

kaynak : Ajansspor

bugrakova
21.03.2006, 14:09
hakkı baba takımımızın kurtarıcısı ya....

Bilmiyorum58
08.08.2006, 09:41
Geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla göz dolduran ve takımı adına kritik goller atan kaptan Hakkı bu sezona çok kötü başladı. Önce kendi kalesine gol atan tecrübeli futbolcu daha sonrada rakibine yaptığı sert hareket nediyle kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Özellikle firikikten attığı gollerle adından söz ettiren Hakkı, henüz sezonun ilk maçında kırmızı kartla oyun dışında kalarak hem takım arkadaşlarını, hem de taraftarları üzdü. Hakkı’nın en az iki maç ceza alması bekleniyor

Champion_58
15.08.2006, 18:10
HAKKI DİNLENDİRİLMELİİİİİİİİİİ

ş.usta
15.08.2006, 18:29
hakkı tecrübeli.bir oyuncu hatalarının farkına varmıştır.
bunda sonraki maçlarda, yine eski hakkıyı göreceğimizden eminim.

PRoFeSSioNaL
15.08.2006, 19:15
helal kaptanaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakışırrrr

serap__1990
31.08.2006, 16:19
BABA HAKKI TABİKİ YAW ONDAN DA BÖYLE İYİ BİR PERFORMANS BEKLENRDİ LİG BOYUNCA SÜPERDİ HELAL OLSUN SANA HAKKI BABA MUHTESEMSİN BÖYLE DEWAM ETMEN DİLEGİYLE

cebrail_58
31.08.2006, 18:30
hakkı bne ce takımda formu yöksek bi futbolcu hakkıya herzamn başarılar dilerim kuçak dolusu sevgiler hakkı

büyük kaptan

58hayati
31.08.2006, 18:35
HAKKI TAM BİR SİVASSPORLU DİYORUM ÇÜNKÜ KAPTANIMIZ BUNUDA İSPATLIYOR ZATEN

yigido_bekir
14.09.2006, 12:33
ha gayret hakkı bızı bu sene dıbe vurdurcan bıtırdın bızı ya kendıne gel kaptan ya

Bilmiyorum5
14.09.2006, 12:42
HAKKI NOLDU SANA DERDINDE MUHTESEM YETENEKLISIN BU ASABIYETIN NEDENI NE

serrrkan
01.10.2006, 12:48
SUSTUK SUSTUK SUSTUK...HAKKI HOCAOĞLU HEP DÜZELMENİ BEKLEDİK.GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA MEHMET ÇAKIRIN HİÇBİR MÜDAHELESİ OLMAMASINA RAĞMEN KENDİNİ YERE ATTIN VE YENİLMEMİZE SEBEP OLDUN.KONYASPOR MAÇINDA YAPMAMAN GEREKEN BİR HAREKETLE DEFANSIMIZI YANLIZ BIRAKTIN VE SON ANKARASPOR MAÇI...PAF TAKIMINDAN BİR FUTBOLCU GETİRSEK SENİN YERİNE EMİN OLKİ SENDEN DAHA İİ DEFANS YAPAR.WOOTHER E TOPU ÖNÜME AÇ DİYOSUN 2 METRE GERİDESİN VE TOPU KAYBEDİYOSUN HİÇ UMRUNDA DEĞİL.SERVET MEVKİİNİ SANA EMANET EDİP İLERİ ÇIKIYOR AMA SENDE SERVETLE BİRLİKTE FORVETE GİDİYOSUN BU NASIL PROFESYONELLİK.?.BİLİYORUZ MAĞLUBİYETİ SENİN ÜZERİNE YIKMAK MANASIZ AMA SEN SİVASSPORUN KAPTANISIN SENİN EN İYİ OLMAN,TAKIMINI TOPARLAMAN GEREKİR.AMA SEN DİĞER FUTBOLCULARDAN DAHA VASATTIN.
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN.İNŞALLAH.

ceza_tolga_rep
01.10.2006, 12:54
HAKKI BU 5 MAÇTIR MAÇLARIN HAKKINI VERMİYOR?ANKARA MAÇINDA FRİKİK KULLANIYORUZ FRİKKİDE ALFI ANKARASPORLU HÜRRİYETE VERDİ,ARTIK YETER KENDİNE GEL,NE KŞUYOSUN NE BİŞEY YAPIYOSUN,LÜTFEN KAPTAN BİZİM GEÇEN SENEKİ HAKKI KAPTANA İHTİYACIMIZ VAR.KAPTANLIĞINI GÖSTER.İNŞALLAH OKURSUN???????

ua_boys_of_hell
01.10.2006, 13:51
kaptanın oynadığı futbolun yarısını oynayan 5 tane daha futbolcu olsa sivasspor şuan zirveyi kovalıyor olurdu helal olsun sana kaptan başarılarının devamını dilerim...

erhan5834
01.10.2006, 16:16
kaptana yapılan eleştirelere katılmıyorum bu benim kendi görüşüm kaptan bu takım için çok şey yapmıştır insan hata yapar ama bukadar yüklenmek bence yanlış başarılar fedakar kaptan...

FurkaN
01.10.2006, 16:23
kaptana yapılan eleştirelere katılmıyorum bu benim kendi görüşüm kaptan bu takım için çok şey yapmıştır insan hata yapar ama bukadar yüklenmek bence yanlış başarılar fedakar kaptan...

İnsan hata yapar beşer şaşar ancak bu kadar hata yapmaz Hakkı sezona iyi başlayamadı. Gençlerbirliği maçında hatalar yaptı ve bunların sonucunda bir gol yedik ve kırmız kart gördü. Bir an önce kendini toparlamalı yoksa Sivasspor için ve kendisi için iyi olmayacak zor haftalar geliyor...

erhan5834
01.10.2006, 16:31
İnsan hata yapar beşer şaşar ancak bu kadar hata yapmaz Hakkı sezona iyi başlayamadı. Gençlerbirliği maçında hatalar yaptı ve bunların sonucunda bir gol yedik ve kırmız kart gördü. Bir an önce kendini toparlamalı yoksa Sivasspor için ve kendisi için iyi olmayacak zor haftalar geliyor...

eyvallah kardeş sana katılıyorum ama her takımın bi inişi ve çıkışı olduğu gibi futbolcunun da vardır bende diyorumki kaptana bu zor dönemde yıkıcı değilde yapıcı eleştiri yapalım...

Bilmiyorum5
12.11.2006, 09:38
kaptan yavas yavas toparlanıyor herhalde bu arada adı hala kaptan dıye kalmıs aklımda hakkı nın bu takıma verdıkelrını kımse ınkar edemez bjk macında gayet ıyı oynadı bu performansını tum maclara yayması dılegıyle

esu
12.11.2006, 20:11
Baba Hakkı sen bizim herşeyimizsin

aykut-akay
12.11.2006, 20:33
hakki gercekten iyi oyuncu sivasa cok seyler katiyor

Engin58
20.11.2006, 05:32
Sayin Hakkiya basarilarinin devamini temeni ediyoruz ...Saygilarim ile

yigidolar06
20.11.2006, 09:55
SUSTUK SUSTUK SUSTUK...HAKKI HOCAOĞLU HEP DÜZELMENİ BEKLEDİK.GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA MEHMET ÇAKIRIN HİÇBİR MÜDAHELESİ OLMAMASINA RAĞMEN KENDİNİ YERE ATTIN VE YENİLMEMİZE SEBEP OLDUN.KONYASPOR MAÇINDA YAPMAMAN GEREKEN BİR HAREKETLE DEFANSIMIZI YANLIZ BIRAKTIN VE SON ANKARASPOR MAÇI...PAF TAKIMINDAN BİR FUTBOLCU GETİRSEK SENİN YERİNE EMİN OLKİ SENDEN DAHA İİ DEFANS YAPAR.WOOTHER E TOPU ÖNÜME AÇ DİYOSUN 2 METRE GERİDESİN VE TOPU KAYBEDİYOSUN HİÇ UMRUNDA DEĞİL.SERVET MEVKİİNİ SANA EMANET EDİP İLERİ ÇIKIYOR AMA SENDE SERVETLE BİRLİKTE FORVETE GİDİYOSUN BU NASIL PROFESYONELLİK.?.BİLİYORUZ MAĞLUBİYETİ SENİN ÜZERİNE YIKMAK MANASIZ AMA SEN SİVASSPORUN KAPTANISIN SENİN EN İYİ OLMAN,TAKIMINI TOPARLAMAN GEREKİR.AMA SEN DİĞER FUTBOLCULARDAN DAHA VASATTIN.
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DÜZELİRSİN.İNŞALLAH. GARDAŞ GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN ONUN YÜZÜNDEN BU SENE 12 PUANDAN OLDUK KENDİNİ TARAFTARA AFFETTİRMESİ İÇİN ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM

yigido_furkan
12.02.2007, 15:40
Hakkı Hocaoğlu sezonu kapattı..

Sezonun ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapan Sivasspor'a başarılı defans oyuncusu Hakkı Hocaoğlu'dan kötü haber geldi.. Hakkı'nın ön çapraz bağlarında yırtılma olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi..
kaynak:ajansspor.com

OLCAY_58_AKKUS
12.02.2007, 15:48
VALLA HAKKI BU SENE KENDİNE BİR TÜRLÜ GELEMEDİ.ASLINDA KUMAŞI KALİTELİ AMA SANIRIM SORUNLAR YAŞIYOR.ARTIK YAŞLANMAYADA BAŞLADIĞINI GÖZ ÖNÜNDE TUTARSAK BU SAKATLIKTAN SONRA SENEYE DE OYNAMASI ZOR GALİBA.SAĞLIK OLSUN YİNEDE YERİ DOLACAK FUTBOLCU

ademgoze
12.02.2007, 16:02
son maçlarda çok hırslı inşallah böyle gider çok başarılı

1967_Dernek_Murat
12.02.2007, 16:08
Hakkı Hocaoglu gercekden cok güzel bi defans ama bazı talihsizlikler yaşadı