Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Yardım Eder misiniz ?

DENİZEVİ
06.04.2008, 01:03
Sayın değerli ve çok kıymetli sitemizin dost ve üyeleri ;

Öncelikle sevgi-saygı ve selamlarımı sunar,merhaba derim !..
Nasılsınız? Lütfen bana yardım eder misiniz ? Ben Sivas marşı ile birlikte Sivasspor şampiyonluk marşını arıyorum.Sivasspor ile ilgili sitelerde paylaşmak adına yarın ki maç adına slayt sunumu yaptım.Maalesef daha önce benim pc de olan dosyaları bulamadım.Ya benim çocuklar yanlışla sildi,bilemiyorum.Mümkünse yardımcı olursanız fon müziği olarak slaytıma koyacaktım.Acil olarak bu konuda sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var.Bu konuda bana yardımcı olacak tüm-dost ve arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Bana yardımcı olmak isteyenlere gerekirse ; bu dosyaları paylaşmak için msn adresimi verebilirim.Teşekkür ederim.
Saygılarımla..

Engin58
06.04.2008, 02:51
SAYGI DEGER HAVA KUVVETLERI KOMUTANIM EMRINIZ BASIMIZIN ÜZERINE BENDE VAR HEMEN ISTEGINIZI YERINE GETIRMEK BENI MEMUN EDER .SAYGILARIMLA...

Engin58
06.04.2008, 02:54
AYRICA KOMUTANIM SIVASSPORUMUZA VERMIS OLDUGUNUZ DESTEKDEN DOLAYI SIZE SITEMIZ ADINA TESEKKÜR EDERIZ.SAYGILARIMLA...

Engin58
06.04.2008, 02:56
AYRICA BIZDE KOMUTANIM BALIKESIRSPORA VEDE BANDIRMASPORUMUZA ÜSTÜN BASARILAR DILERIZ .SAYGILARIMLA...

DENİZEVİ
06.04.2008, 12:10
Ya çok teşekkür ederim ama...Dün akşamdan beri kafa yiyecektim !..Yollamış olduğunuz 14 mp3 nün hepsi içleri boş muş.Sabaha kadar hatayı hep kendimde aradım !Kara kara çözüm yolları aramaya çalıştım.Hepside nasıl boş olur anlamadım.Lütfen bana biri kontrol ederek gönder sin yaa ?
İçi boş olmasın ?