Orijinalini görmek için tıklayınız : ‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’
samet yıldız 06.04.2008, 12:31 DEMİRÖREN: HAKEM SATILMIŞ
Fenerbahçe - Kayserispor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Sivas'ta bulunan Beşiktaş yönetimi ayağa kalktı...
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ı saat 21.25’te telefonla arayarak hakem Sivriservi ile ilgili şikayetlerini aktaran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören “Sivas maçına çıkmak istemiyoruz. Tepkimizi göstermek için bu maçı pazartesi oynayalım” teklifinde bulundu.
Demirören, Sivriservi için çok ağır ithamlarda bulundu....
DEMİRÖREN: Sayın başkan, şu hakem faciasını gördünüz mü?
DOĞAN: Evet, söyleyecek hiçbir şeyim yok, çok üzgünüm...
DEMİRÖREN: Başkanım, siz üzgünsünüz ama biz ne yapalım? Bu Hakan Sivriservi’nin satılmış bir hakem olduğunu size daha önce söylememiş miydim? Hatırlayın, bizim İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında size tribündeyken söyledim, “Bu adam buraya bizi bitirmek için gelmiş, bu hakem tetikçi” dedim... Zaten 2 dakika sonra da Bobo’yu attı...
DOĞAN: Ama Bobo’nun kırmızı kartı doğruydu...
DEMİRÖREN: Neresi doğru? Her maçta bu tip 100 pozisyon oluyor... Adam bir tek Bobo’yu atıp işimizi bitirdi... O maçtaki tepkimizi biliyorsunuz, aynı adamı F.Bahçe-Kayseri maçına nasıl atarsınız?
DOĞAN: Başkan, biz bu işlere hiç karışmıyoruz, MHK Başkanı Oğuz Sarvan belirliyor hakemleri...
DEMİRÖREN: Karışmıyorsunuz ama Hakan Sivriservi sizin değil, Ulusoy döneminin uzantısı... Karışmanız gerekir... Bizim tepkimize siz de destek verin, böyle hakemlerin kökünü kazıyalım...
DOĞAN: Verelim ama nasıl?
‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’
DEMİRÖREN: Başkanım, Türk futbolunu Aziz Yıldırım’ın ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, değil mi? Sizin böyle düşünmediğinizi bildiğim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçı kazandırdı... Olmayan penaltı verdi, golü 95. dakikada attırdı, Semih’in ofsaytını görmedi... Görevli gelmiş oraya! O Tolunay’a sarılmak istiyorum.
DOĞAN: Tepkinizi anlıyorum ama bu konuda açıklamayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan yapacak...
DEMİRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçına çıkmak istemiyoruz... Maçlarımızı 24 saat sonra, pazartesi oynayalım... Herkes tepkimizi görsün, bu ayıbı anlasın...
DOĞAN: Olur mu öyle şey Allah aşkına... Ceza alırsınız...
DEMİRÖREN: Bana kalsa maça çıkarmam takımı... O zaman yine zararını biz çekeceğiz... Ceza alacağız... Şimdi çıksam, ’Bu hakem satılık’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayı yapıştıracak... Yine kirli oyunları oynayanlar kazanacak...
DOĞAN: Sakin olup, düşünelim. Maça çıkmamayı kabul edemeyiz, siz oynayın, biz gerekeni yaparız. (Vatan)
baysivaslı 06.04.2008, 12:37 kendileri satılmış haberi yokmu..nerde eski süleyman seba ...nın bjk sı ...başarısız oldunmu birilerine taş atmaya çalışıyorlar...
hasan doğan bjk kongre üyesi değilmi...anca onlardan destek alır ...
zamanında ..sn:demirören,haluk ulusoy,a.polat...beraberlerdi. ..olarak çıkmıştı ....o zaman neye biz satın almaya çalışıyoruz ....demedi...gs ye son dakika yemedilermi...cordoba ile...hasan kabze...atmıştı ...sivaslı kardeşimiz...
çıkmayacaklarsa çıkmasınlar...sivas üzerinden kimse prim yapmaya çalışmasın ...
Besyo_cu 06.04.2008, 12:40 Ortalıgı karıştırıp bugun 3 puanı alıp gitmeye calışıyorlar ama yemezler demirören yemezler
akifeker 06.04.2008, 12:42 bir insan bu kadar olur yaww hatırlarsanın geçen sezonda sivas maçına paf takımla çıkacaklardı.
-------------------
sivas-bjk resimleri
-------------------
yigidomustafa58 06.04.2008, 12:45 ama bu olaya tepki göstermemiz gerekir hakem dünkü maçta 90+5 veriyor ve de resmen gözüküyor Semih'in ofsaytı olmaz böyle bir işler...
ferhat_58_oğuz 06.04.2008, 12:51 kendileri satılmış haberi yokmu..nerde eski süleyman seba ...nın bjk sı ...başarısız oldunmu birilerine taş atmaya çalışıyorlar...
hasan doğan bjk kongre üyesi değilmi...anca onlardan destek alır ...
zamanında ..sn:demirören,haluk ulusoy,a.polat...beraberlerdi. ..olarak çıkmıştı ....o zaman neye biz satın almaya çalışıyoruz ....demedi...gs ye son dakika yemedilermi...cordoba ile...hasan kabze...atmıştı ...sivaslı kardeşimiz...
çıkmayacaklarsa çıkmasınlar...sivas üzerinden kimse prim yapmaya çalışmasın ...
asıl sen sivas spor üzerinden pirim yapmaya çalışıyosun 2 takım tutulmaz ya fb yi tut yada özüne dön sivassporu tut her yerinden belli oluyo fb fanatiği olduğun
sivaslihakan 06.04.2008, 12:51 hakemi federasyonu ma#c öncesinde etkilemeye calisiyorlar tipik bi ingiliz oyunu bu yaptiklari allah yardimcimiz olsun bizi bu macta yakacaklar
GokhanTurna 06.04.2008, 12:55 İlk Mactada Böle Yapıtlar..Pafla Cıkcagız Dediler Bizim Takımı Etki Altına Alamaya Çalıştılar Bu sefer Yemezler...Bu Adam Hiç Zaman Sözünde Durmaz...İddaaya Girerim Tam Zamanında Sahaya Cıkcaklar
EyüphanAydın 06.04.2008, 13:27 Gerçekten Burda Şampiyonlukla Oynanıyor Böyle Büyük Bir
HATANIN Son Dakikada Yapılması Çok Ayıp.
Bari Çaktırmadan Yapınca İnanalım...
Gerçekten Kınıyorum...
MustafaParlak 06.04.2008, 13:30 demirörene katılmıyorum ama bizimde hakkımız yendi eger fener dün yenilseydi aramızdaki puan varkı iki olucaktı burda gelipte fenerin lehine konuşana karşı gerçekten büyük üzüntü duyuyorum işte böyle yapanlar bizi sivastan ve sivasspordan uzzaklaştırıyorlar onlara tek sözüm ölümüne sivas ölümüne şampiyon sivasspor...
anti-istanbul-funk
Bence hakemi etkilemeye yönelik demeçler. Ya penaltı olsa, hakem şimdi bu mızmızlar mızmızlanmasınlar diye vermez se? SİVAS'a yazık olmaz mı?
Hala bu FB-BJK-GS'yi tutan SİVAS'lılar varsa yazık gerçekten çok yazık.
KEŞKE HİÇ ÇIKMASANIZ MAÇA O ZAMAN NASIL BİR TEPKİ OLDUGUNU GÖRÜRLER BİZDE ŞAMPİYONLUĞA SİZDEN DAHA YAKIN OLDUĞUMUZ İÇİN 3 PUAN KAZANIRIZ.
FB hiçbir zaman hakkı ile şampiyon olmadı ki? Ya penaltıbahçe- ya da 1995-1996 'da TRABZONSPOR'dan can güvenliğimiz yok diye psikolojik şampiyonluk aldılar.
KAHPE BİZANS.
FB Bu liglerin iskender BÜYÜK'üdür.
sivassporummm58 06.04.2008, 13:42 o sıkar biraz heralde yenileceklerini anladılar...
sivasli215 06.04.2008, 13:53 ama adamın söylediği bir lafa dikkat ettiniz mi?
'aziz yıldırım türk futbolunu eline geçirmeye calısıyor diye'
bence %100 haklı,bu aziz denen silah kaçakçısı herif yakında türk futbolunun katili olacak,ve bu adam için heykelini dikin diyenler var!
aziz efendi basımızdan defolup gittiği gün,türk futbolu asıl tertemiz bir sayfa acacaktır...
Her maç aynı muhabbet sıktı artık çıkmasında görelim nasıl çıkmayacakmış...
Hala FB'liyim diyen SİVAS'lılar var mı acaba.?
samet yıldız 06.04.2008, 21:34 bence adam haklı
zorla fb ye maçı kazandırdılar
kayseri aleyhine düdük çalıp durdu hakem
adamları zorla şampiyon yapacaklar
yusuf_yusuf 06.04.2008, 21:35 ya gedın srudan sizi sahtekarlar her maçta bır hıle çıkartıp koya sivaspor u knadıracakalardı
aslanbey1907 07.04.2008, 10:46 BU TARAFTARI GÖREN VARMIYDI ARANIZDA....SİVAS TARAFTARI NERDE...TAKIM BİLE KÜSMÜŞ...TARAFTARA....
ÇARŞI GURUBUNDA: AÇILAN PANKARTA BİLE TEPKİ VEREMEDİLER DÜZGÜNCE...ADAMLAR SİVASLI KARTALLARMIŞ...
beşiktaş yönetiminin ne kadar kıvrak,dönek olduğunu ilk yarıdaki sivas maçında da gördük...siz de o yürek bulunmaz..
RECEP_YÜKSEL 07.04.2008, 11:37 DEMİRÖREN: HAKEM SATILMIŞ
Fenerbahçe - Kayserispor maçının bitiş düdüğüyle birlikte Sivas'ta bulunan Beşiktaş yönetimi ayağa kalktı...
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ı saat 21.25’te telefonla arayarak hakem Sivriservi ile ilgili şikayetlerini aktaran Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören “Sivas maçına çıkmak istemiyoruz. Tepkimizi göstermek için bu maçı pazartesi oynayalım” teklifinde bulundu.
Demirören, Sivriservi için çok ağır ithamlarda bulundu....
DEMİRÖREN: Sayın başkan, şu hakem faciasını gördünüz mü?
DOĞAN: Evet, söyleyecek hiçbir şeyim yok, çok üzgünüm...
DEMİRÖREN: Başkanım, siz üzgünsünüz ama biz ne yapalım? Bu Hakan Sivriservi’nin satılmış bir hakem olduğunu size daha önce söylememiş miydim? Hatırlayın, bizim İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında size tribündeyken söyledim, “Bu adam buraya bizi bitirmek için gelmiş, bu hakem tetikçi” dedim... Zaten 2 dakika sonra da Bobo’yu attı...
DOĞAN: Ama Bobo’nun kırmızı kartı doğruydu...
DEMİRÖREN: Neresi doğru? Her maçta bu tip 100 pozisyon oluyor... Adam bir tek Bobo’yu atıp işimizi bitirdi... O maçtaki tepkimizi biliyorsunuz, aynı adamı F.Bahçe-Kayseri maçına nasıl atarsınız?
DOĞAN: Başkan, biz bu işlere hiç karışmıyoruz, MHK Başkanı Oğuz Sarvan belirliyor hakemleri...
DEMİRÖREN: Karışmıyorsunuz ama Hakan Sivriservi sizin değil, Ulusoy döneminin uzantısı... Karışmanız gerekir... Bizim tepkimize siz de destek verin, böyle hakemlerin kökünü kazıyalım...
DOĞAN: Verelim ama nasıl?
‘SİVAS MAÇINA ÇIKMAYACAĞIZ’
DEMİRÖREN: Başkanım, Türk futbolunu Aziz Yıldırım’ın ele geçirmesine izin vermeyeceksiniz, değil mi? Sizin böyle düşünmediğinizi bildiğim için rahat rahat söylüyorum... Bu hakem resmen F.Bahçe’ye maçı kazandırdı... Olmayan penaltı verdi, golü 95. dakikada attırdı, Semih’in ofsaytını görmedi... Görevli gelmiş oraya! O Tolunay’a sarılmak istiyorum.
DOĞAN: Tepkinizi anlıyorum ama bu konuda açıklamayı MHK Başkanı Oğuz Sarvan yapacak...
DEMİRÖREN: Yeter mi bu? Biz Sivas maçına çıkmak istemiyoruz... Maçlarımızı 24 saat sonra, pazartesi oynayalım... Herkes tepkimizi görsün, bu ayıbı anlasın...
DOĞAN: Olur mu öyle şey Allah aşkına... Ceza alırsınız...
DEMİRÖREN: Bana kalsa maça çıkarmam takımı... O zaman yine zararını biz çekeceğiz... Ceza alacağız... Şimdi çıksam, ’Bu hakem satılık’ dersem, PFDK bana 6 ay cezayı yapıştıracak... Yine kirli oyunları oynayanlar kazanacak...
DOĞAN: Sakin olup, düşünelim. Maça çıkmamayı kabul edemeyiz, siz oynayın, biz gerekeni yaparız. (Vatan)
BURASI ÜÇ EZİKLERİN AĞLAMA DUVARI DEĞİL SAYIN DEMİRÖREN KAYSERİ ERCİYESLİ TOPCULARIN BİR ÖMÜR BOYU ÇOÇUKLARINA VE TORUNLARINA ANLATACAKLARI TÜRKİYE KUPASINI HAKETMEDEN ALDINIZ NİYE ONU GÖTÜRÜP BİZ HAKETMEDİK BU KUPA ERCİYESİN DEMEDİNİZ UTANMADAN HER OLAYDAN SONRA MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ DİYORSUNUZ ALIN MİSKETLERİNİZ ÇEKİLİN BU LİGDEN GİDREKEN YANINDA 2 EZİĞİDE AL LÜTFEN
yıldırım demirören kıvırmak sana yakışmaz
SenSetik 07.04.2008, 11:53 tencere dibin kara seninki benden kara.........
hepiniz çirkefsiniz, birbirinizden hiçbir farkınız yokki.......
utanmadan çıkıp bide ağlıyor........
slasher//z 07.04.2008, 12:24 abi işte ne hallerde oldugunu göruyosunuz ya ligin; bi de kendimizi kandırıp yok sivas şimpiyon olucak diyoruz;
ilk 3 belli;
sivas 4. olursa şampiyon olmuş olucak zaten
<< SİZ OYNAYIN BİZ GEREĞİNİ YAPARIZ.>> Oynandı da gereği mi yapıldı. Acaba.
astaravisa 07.04.2008, 15:29 bugün bjk nin ağladığına bakmayın . timsah gözyaşı bunlar. sanki onlara az kıyaklar yapıldı. hepsi yanı bunların.
SEMİH-58 07.04.2008, 15:37 benimde zoruma gitti. ne kadar saçma bir durum el birliğiyle fener şampiyon oluyor...
samet yıldız 07.04.2008, 21:49 o değilde fb yi zorla şampiyon yapacakalr o çok canımı skıyor
adiler dönüp arkanıza bakın ne maçlar satın aldınız bizans kırmaları dğilmisiniz hepinizin köküne kibrit çakmalı
albina58 07.04.2008, 22:16 Serdar BİLGİLİ döneminde,kendi eliyle,başta sinan Engin,sahada tayfur-sergen-pancu- gibi beş altı futbolcu,trübünde ise şeref locasında onbeş yirmi arkadaşı ile beraber BİLGİLİ'nin kuyusunu kazıma operasyonunu unuttu herhal.
Türkiye'de futbolu katledenler,bugün akkaşık gibi ortaya çıkmaları çok acı.Galatasaray'da,george HAGİ ile başlayan kirlilik bütün organlarını sararak devam etmektedir.
Bazı arkadaşlar tepki veriyor ama kısa dönem SİVAS 1. amatör kümede oynadığım tecrübem ile gelinen nokta çok acı.Tepkiye peşin cevab olsun diyerek kısa bir anı ile detaylandırmak daha doğrudur.
1989-1993 yılları arasında amatör kümede maç yaparken,hakem 22 futbolcuyu orta yuvarlağa toplar,kısa bir konuşma yapardı''Çocuklar,ben düdük çaldığım an bitmiştir,ondan sonra bana itirazı ,küfür etmiş sayarım ve oyundan atarım ''derdi.Yine 1980 li yıllarda,birinci liğde,Mehmet,metin-ali-feyyaz- lı BJK,fatih-cüneyt-metin li GS,Oğuz,rıdvan,aykut'lu FB li futbolcular başta olmak üzere seyrettiğimiz zaman,centilmenliğin ön plana çıktığı,bazen hakemin verdiği hatalı kararlarda futbolcuların hakemi uyararak doğruya yönelttiklerine şahit olmuşumdur.
George HAGİ ile başlayan,''Hakeme tükürme,ayağına basma,çekiştirmeler,Emre BEÖZOĞLU ile,hakemi aldatmaya yönelik hareketlerin '' geldiği nokta ne yazıkki,yeni yetişen jenerasyonda iyi bir örnek teşkil etmediği bariz bir şekilde görülmektedir.
Futbolumuz en alt tabakadan,en üst mevkisinece bataklığın içinde yüzmektedir.Zira,ankaragücü başkanı Cemal AYDIN'In,maçlarda hakem atanmasından,kulüp başkanlarına verilecek cezaya müdahalesi Sesli kayıtlarla sabirt olup,hakem camiası içinde gizliden 4x4 adı verilen örgütlenme iyice ayyuka çıkdığı gibi,futbol adına geleceğimizi pek parlak görmüyorum.
Tüm bu sorunlar ayrı SİVASSPOR'umuzun yakaladığı ivme,hiçbir şaibeye meydan vermeme,sahadaki futbolcu karakterimizden,yöneticilerimi ze,trübündeki seyircimizin fair-play ölçüsünde hareketleri beni onurlandırmaktadır.
Başka takımların kirli ilişkilerine,burda yorum yaparak dahi müdahil olmak,bence bataklığa bulaşmakla eşdegerdir.Olanları bilip,uzak durmak daha erdemli bir yaklaşımdır.
SapsalDavulcu 09.04.2008, 19:59 adamda haksız degilki gardaş yani
|
|