veysel
06.04.2008, 17:27
Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz ???
BENIM TAHMINIM:
KAYSERISPOR 1
SIVASSPOR 3
BENIM TAHMINIM:
KAYSERISPOR 1
SIVASSPOR 3
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz veysel 06.04.2008, 17:27 Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz ??? BENIM TAHMINIM: KAYSERISPOR 1 SIVASSPOR 3 GokhanTurna 06.04.2008, 17:28 Kayseri 3 Sivasspor 0 Gercekci Olmak Lazım GLoBe-Y-Gençlik 06.04.2008, 17:36 SİVASSPOR:5 KAYSERISPOR:2 ARKADASLAR BIRAZ SALLADI SANMAYIN BU FUTBOL NE OLACAGI HIC BELLI DEGILL sivaslimete 06.04.2008, 17:38 sivasspor-4 kayserispor-0 görceksiniz bu maci alicaz musakaya58 06.04.2008, 17:40 beşiktaşı yenseydik kayseri maça yatardı ama malesef yenemedik. sivas_kangallı 06.04.2008, 17:41 kayserispor 1 sivasspor 1 ......... GokhanTurna 06.04.2008, 17:44 Bende Şampiyonluk Ümidi Kalmadı... Büyük Takımları Yenemioz Bi Türlü Yha...Bare Ligi ilk 3de bitirebilsek serhatcan 06.04.2008, 17:49 BEYLERR kayseri maçından kimse umutlanmasın. işin gerçeği bu. Çünkü onlar bizi yendikleri takdirde fenerbahçeyi yenmiş gibi olacaklar. Senin hocan sezon başından beri gönlümün en güzel köşesinde fenerbahçe var diyor.Tolunay hoca da dünkü maçta bizim içinde isyan etti ama bizim ne teknikdirektörden ne yönetimden çıt çıkmadı.Ve bizim bülent hocaya sanırım hayatının en büyük dersini verecekler. Sen şampiyonluğa giden bir takımın patronusun senin gönlünde nasıl senin rakibin yatar deyizp sanırım ders vereceklerdir. mustafa_kavak58 06.04.2008, 17:56 kaysrispor maci bize vercek 1:0 yigido_sampiyon 06.04.2008, 17:58 bence kayseri maçı 2-0 bizim... antitoksidan 06.04.2008, 18:01 Bence Sivas farklı alır fener maçı sonunda tolunay kafkas sert konuştu geçen sene de kayseri ligin son haftasında sivası 5-0 yenmiş UEFa ya gitmişti onlar da bize iyilik yaparlar Nihat71 06.04.2008, 18:04 Ordan burdan iyilik bekelyeceğine, adam gibi maçları almak en doğrusu. Bize kimse torpil felan yapmaz, unutun bu hikayeleri. osman1990 06.04.2008, 18:21 KAYSERİ::1 SİVASSPOR::2 ====== akifeker 06.04.2008, 18:25 zor abi zor zor deplasman kay:1 sivas:1 sivsivfatih58 06.04.2008, 19:15 abi peşin konuşmayın futbolu gününe bırakalım medyada çoşturuyo ortalığı zaten bundan bu hale geliyoz fenere yenildiğimz maç öncesini hatrlayın medya neler yapmıştı beşiktaştada aynısı oldu iyisimi susalım onlar nemalanmasın bence diyorum niye bi denizli kasımpaşa maçlarını abartmayınca rahatca alıyoz işte bundan futbolcularımızın psikolojisine olumsuz yansımıyo birşeye nekadar şartlanırsan hataya okadar meyillisin demektir yeniceri_can 06.04.2008, 19:32 umutsuzum.tek bir umudum var onuda burada açıklamak olmaz. her ne olursa olsun gidip desteğimizi veririz .bekle bakalım kayseri. SİVAS MUSTİ 06.04.2008, 19:46 kayseri : 1 sivas : 2 arkadaşlar her kaybedilen maçın ardından moralleri bozup takıma olan desteği düşürme huyumuzdan vazgeçelim lütfen... daha herşey bitmiş değil, biraz daha destek ... altuntas58 06.04.2008, 19:50 2745-----2---------------- 2746..-- 2............................. ......... Bu macı berabere bitireceğiz yenemiyorsan yenilme taktiğini uygulamalıyız tabiki gönlümüz bu macın Sivassporumuzun galibiyeti bitmesinden yana ama Kayserispor hiçde yabana atılır cinsten değil son zamanlarda çok iyi futbol oynuyor ben sivassporuma şimdiden başarılar dilerim GokhanTurna 06.04.2008, 19:51 Kayseri Neden Macı Vercek Arkadaşlar Bi Sebep Söleyin...İki Kulup Arasında Dostluk Var Diyemi Vercek..O Zamn Fenerbahçe Verseydi Macları Bize... ertor58 06.04.2008, 19:57 kayseri 1 sivas 1 evet skor bu olur fatihada58 06.04.2008, 20:13 kayseri 3-sivasspor 0 gerçekçi olmak lazım.Habire gaz olmuyo.Madem öyle işte gerçek skor bu olur.İnşallah yanılan ben olurum ama futbol ortadayken kimin şampiyon olacağı belli olmuşken sonuç bu olur diyorum.febe şampiyon olunca artık sivasın yarısı sokağa dökülür diyorum ben.Nede olsa herkse fenerli sivasta yönetimden teknik drektöre kadar taraftar olmuş çokmu görelim gariplere. baha38 06.04.2008, 20:23 beşiktaşı yenseydik kayseri maça yatardı ama malesef yenemedik.artık böyle eskimiş düşünceleri bırakalım kardeşim.fenerbahce ye nasıl oynadıksa takımımız sivassporada pirestij için oynucaktır.Burası Türkiye,maça asılırsın,teşfik pirimi aldın derler(fbeşli yöneticiler gibi),yenilirsin maçı sattı derler.artık böyle işleri bırakalım. TS58 06.04.2008, 21:05 Biz BJK'yi yenseydik de Kayseri bizi yenecekti yine yenmeye çalışacaktır.Bizim Şampiyon olmamızı istemiyorlar.Eğer SİVAS şampiyon olursa havalarından geçilmez diyorlar.Kayseri'nin çoğu FB'li.SİVAS inadına bu maçı almalıdır.1-0 olsun bizim olsun. yusuf_yusuf 06.04.2008, 21:11 maç bızım olur 4-0 yenrız allahın ıznı ile K4r_Tugrul 06.04.2008, 21:13 Kayserispor--->2 SivasSpor----->1 Gerçekler Acıdır.....!!!!!!!! GLoBe-Y-Gençlik 06.04.2008, 21:14 ıNS yeNıcEz hErkEz kAySeRIyE VeRIYor AamA hYArıRLIıskıme neyınne olacagını bılmıyor BOUN 06.04.2008, 21:20 Ne yazık ki üç İstanbulluyla oynadığımız kritik maçların hepsini kaybettik. 16. haftada liderdik, GS'ye yenildik liderliği kaybettik... 20. haftada liderdik, FB'ye yenildik liderliği kaybettik... Geldik 29. haftaya UEFA'yı garantileyeceğimiz ve şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğimiz bir ortamda BJK ile oynadık ve yine yenildik... Gönül isterdi ki nasıl diğer anadolu takımları bu üç büyültülmüşle oynadıkları maçlarda bunlara kök söktürüyorsa biz de Sivasspor olarak bu adamların korkulu rüyası olsaydık ve bunlara kök söktürseydik. Ama olmuyor nedense bu üç büyültülmüşü -birkaç maçta BJK hariç- şöyle eze eze ağız tadıyla bir yenemedik! Demek ki bir yerlerde problem var, bu adamlara karşı motive olamıyoruz veya gözümüzde çok büyütüp panikliyoruz. Söyleyecek çok fazla birşey yok artık, şampiyonluk hedefinden önemli oranda sapmış olmamıza rağmen henüz UEFA veya şampiyonlar ligi şansımız sürüyor. En azından önümüzdeki beş hafta ciddiyetimizi kaybetmeden oyunumuza devam etmeli ve ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirerek UEFA veya Şampiyonlar ligine gitmeliyiz. Neyse geldik 30. haftaya ve Kayseri maçına, her ne olursa olsun bu maçı alacağımıza inanıyorum. Benim tahminim: Kayseri: 1 Sivas: 3 Hep destek tam destek... samet yıldız 06.04.2008, 21:22 deplasmanda başarılıyız kayseride epey bi sivas tarftarı var onlarında desteğiyle 2-0 kazanırız bjk maçını unutruz BOUN 06.04.2008, 21:23 Kayserispor--->2 SivasSpor----->1 Gerçekler Acıdır.....!!!!!!!! Hemen pes etmek Yiğidoya yakışır mı kardeşler? Bizi favori gösterdikleri maçlarda genelde kaybettik ama en umutsuz vaka olduğumuz anlarda desten yazdık bunu unutmayın. Hep beraber izleyip göreceğiz, Kayseri'yi çok rahat yeneceğiz, ancak Yiğido tavrından birşey kaybetmeyelim hemen! Dik durmaya devam! sarı şeytan 38 07.04.2008, 10:22 amacım ortamı germek degil.bir arkadaş kayserinin yarısının fenerli oldugundan bahsetmiş.bizim şampiyonlugumuzu istemiyorlar demiş.biz kaybetsek sattı derler yensek para aldı derler bu bir gerçek.şu unutulmasın ki şartlar ne olursa olsun sivas ve kayseri rakip takımlardır.birbirlerine maç vermeleri veya isteksiz oynamaları mümkün olmamalıdır.evet kayseride fenerli sayısı çok aynı şekilde sivastada var fenerli hatta bu sitede bile var.iki takım içinde prestij maçı.iyi oynayan hakeden kazansın. atababa111 07.04.2008, 10:41 KAYSERİSPOR:2 SİVASSPOR:3 BOL GOLLÜ GEÇER BU MAÇ. serhatcan 07.04.2008, 11:12 [QUOTE=rapjii;345801]Kayseri Neden Macı Vercek Arkadaşlar Bi Sebep Söleyin...İki Kulup Arasında Dostluk Var Diyemi Vercek..O Zamn Fenerbahçe Verseydi Macları Bize...[/QUOTEKardeşş. tamam işte. bizim fenerle dostluğumuz hatta gönül bağımız var. Onun için fenere karşı ölü gibi top oynadık. adamlar şampiyon olsun diye. ceyhun58 07.04.2008, 11:13 Eyer bir takım şampiyonluğa oynuyorsa vede yüreğini koyup oynuyorsa kendi sahasında fenerbahçe ve beşiktaşa yeniliyorsa o takımın büyüklüğünden söz etmek gerekmez sivasspor bir rüzgar yakaladı peşinden gitmiştir. bundan sonra benim için şampiyonluk espirisi kalmamıştır.biz bu şampiyonluğa inanmadık inandırıldık benim tahminim kaysire 2 sivasspor 0 bu rüya bitmiştir. Yiğiter 07.04.2008, 11:13 ben kayserinin maça asılacağını sanmıyorum..macı bize verirler.. çünkü; 1_ zaten evlerinde namağlup ünvanlarını kayebttiler..yani ünvan için maça çıkmayacaklar.. 2-febeden haksız yere yenildi...canı çok yandı..bizi yenerek fb ve diğer yalakaların ekmeğine yağ sürmez..ben bu maç bizim derim.. kadir984 07.04.2008, 11:15 amacım ortamı germek degil.bir arkadaş kayserinin yarısının fenerli oldugundan bahsetmiş.bizim şampiyonlugumuzu istemiyorlar demiş.biz kaybetsek sattı derler yensek para aldı derler bu bir gerçek.şu unutulmasın ki şartlar ne olursa olsun sivas ve kayseri rakip takımlardır.birbirlerine maç vermeleri veya isteksiz oynamaları mümkün olmamalıdır.evet kayseride fenerli sayısı çok aynı şekilde sivastada var fenerli hatta bu sitede bile var.iki takım içinde prestij maçı.iyi oynayan hakeden kazansın. yok kardeş bizim için prestij maçı değil. yanlış anlama sana muhalefet yapmıyorum ama gerçekten bizim için prestij maçı değil elimizden kaçanlara çok yanmamamız için kazanmamız gerekir. Yiğiter 07.04.2008, 11:32 amacım ortamı germek degil.bir arkadaş kayserinin yarısının fenerli oldugundan bahsetmiş.bizim şampiyonlugumuzu istemiyorlar demiş.biz kaybetsek sattı derler yensek para aldı derler bu bir gerçek.şu unutulmasın ki şartlar ne olursa olsun sivas ve kayseri rakip takımlardır.birbirlerine maç vermeleri veya isteksiz oynamaları mümkün olmamalıdır.evet kayseride fenerli sayısı çok aynı şekilde sivastada var fenerli hatta bu sitede bile var.iki takım içinde prestij maçı.iyi oynayan hakeden kazansın. hocam artık herşey ortada..kimin kime maç verdiği alenen olduğu bir ülkdede kayseri bu maçı bize verir kimsenin de bişey demeye hakkı yoktur.. Rallim58 07.04.2008, 11:54 Anadolu takımları dost olmalı dost yaşamalı dost kalmalı taki finalde rakip olana kadar. O zaman da iyi oynayan kazanmalı. Dostluk müsabakasına, özel aracımızla gidip, Kayseri Atatürk Stadyumundaki yerimizi alacağız. Tahmine gelince; Eğer FB, müsabakasında tüm futbol otoritelerinin de veryansın ettiği gibi Kayserisporun hakkının gasp edilmesini içine hazmedemeyen ve yürekli açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Kayserispor teknik direktörü Tolunay hoca, tepki olarak; bugüne kadar forma şansı bulamayan futbolcularla sahaya çıkabilir, Bu nedenle; Kayserispor : 0 - Sivasspor : 0 Kayserispor : 0 - Sivasspor : 1 3258murat 07.04.2008, 12:01 Evet Tolunay isyanı en çok bizim içindi.Çünkü Anadolunun en güçlü temsilcisi şu anda biz olduğumuz için.Bİzden ALLAH'ın bir kulu da çıkıp destek vermedi Kayseriye ve Tolunaya.Özünü ve benliğini ortaya koyan insanlara helal olsun.Tolunayı tebrik ediyorum, helal olsun. Haaa maça gelince bence Kayseride de puan kaybedeceğiz. Alacağımız en iyi sonuç beraberlik. Karamsarlık değil bu. Bu Kayseriyi yalnız bırakmamın bedeli olacak. SenSetik 07.04.2008, 12:11 BEYLERR kayseri maçından kimse umutlanmasın. işin gerçeği bu. Çünkü onlar bizi yendikleri takdirde fenerbahçeyi yenmiş gibi olacaklar. Senin hocan sezon başından beri gönlümün en güzel köşesinde fenerbahçe var diyor.Tolunay hoca da dünkü maçta bizim içinde isyan etti ama bizim ne teknikdirektörden ne yönetimden çıt çıkmadı.Ve bizim bülent hocaya sanırım hayatının en büyük dersini verecekler. Sen şampiyonluğa giden bir takımın patronusun senin gönlünde nasıl senin rakibin yatar deyizp sanırım ders vereceklerdir. 1. Bu maçta galip geleceğimize inanmıyorum !!!!!!!!!!!!!1 2. Sivassporun bulunduğu yeri 43 yıllık yaşamınızda hayal bile edemezdiniz.Ama şimdi eleştiriyorsunuz !!!!!!!!!!!! 3. Bülent Hoca giderse bu takımdan ancak o zaman değerini anlarsınız heralde !!!!!!!!!!!!!! 4. Sivasspor hem izlediği politika hem de bütün tavrı ile doğru yoldadır....SONUNA KADAR YANINDAYIZ BÜLENT HOCA !!!!!!!!!! slasher//z 07.04.2008, 12:18 kayseri:0 sivas:1 antik58 07.04.2008, 13:14 arkdaslar kayserı macı kımseye vermez 5 sene kayserıde yasadım kayserı-ercıyes macına gıttım ılk macta ercıyes kayserıyı yendı kayserının uefa umudu sondu ıkıncı yarıdada kayserı yendı ercıyes kume dustu yanı kendı sehırının takımına yatmıyorlar kımseye yatmazlar macta.dostuz vs bunlarda hıkaye kayserılıler sivaslıları hıc sevmez.SİVASSPOR uma guvenıyrum bu macı orda gıdıp 2-0 alır donerız.. yiğidocan58 07.04.2008, 13:22 kyserinin maçı bize vermesi lazım biz onlara geçen sezon vermiştik sivas:0 kayseri:5 ti biz verdik onlara maçı bence kay:0 sivas:3 ben bu gibi düşüncelerden utanıyorum ne demek biz geçen sene maçı verdik onlarda versin??? bunun izahı şu: biz geçen yıl ŞİKE yaptık onlarda yapsın...:mad: sivas çıkacak sahaya iyi oynarsa yenecek oynayamazsa yenilecek,bunun maç vermekle ne ilgisi var anlamıyorum Arif Coşkun 07.04.2008, 13:23 Olurmu öyle şey ? Hayali kurgular başlamış yine.Yok o ona yatsın yok o buna küme düşürmesin.Bu tür düşünceler dürüstlük adına lekesiz bir lig adına çok saçmasapan bir düşünce.Dün Samsun-Eskişehir maçınıda gördük,Samsun sanki şampiyon olacak gibi oynuyordu,Eskişehir'e vermedi maçı berabere bitti.Futbol bu üç ihtimalli bir sonucu var. Maça iyi hazırlanan gününde olan ve birazda şansı yanında olan alır maçı.Temennim odurki galibiyeti biz alalım. Bir sıfır olsun bizim olsun.Yarışa son ana kadar ortak olalım. Kayserispor:0 Sivasspor:1 özgühertaş 07.04.2008, 13:26 SİVASSPOR-3 KAYESERİ-1 BELKİDE KASIMPAŞA MACINDAN DAHA RAHAT BİR SONUÇ ALICAZ. NETLOG 07.04.2008, 14:18 Sİvasımızın önce kayserideki maçı değerlendirelim?? O maçı sivas zorda olsa kazancaktır, kayserideki maç taraftar bakımından güzel atmosferli maç olcagını düşünüyorum. şu geçtigimzi bjk maçından daha çook zevk alıcaz, bu maçın normal şartlarda 2-2 bitmesi güzel bi sonuç olurdu kardeş klübler arasında ama kayserinin bize biraz daha toleranslı davrancagını düşünüyorum vede (1-2)lik güzel bir skorla tamamlayacagını düşünüyorum... ŞAMPİYONLUK ŞANSINA GELİNCE?? bjk maçıyla beraber biraz daha azalmıştır bu maçı alsakdık bir umut vardı ama o kadar da karamsar olmayalım bazılarınız diyebilir fener götürdü diye ama gördünüz geçtimiz haftada hakem hatalarıyla maç alıyorlar ALLAH FENERE VE GS YE ŞAMPİYONLUGU NASİP ETMESİN DİYORUM çünkü iki takımda özellikle hakemlerle maç alıyorlar, gs ortada futbol yok G. BİRLİGİNİN verilmeyen penaltısı ama son dk.larda gelen golle üç puanı alıyorlar,Sivas en kötü intertoto gözüküyoo ama uefa ya gitme şansıda YÜKSEK dercede ŞAMpiyonluk ise HAYAL DEĞİL DOSTLAR!!! astaravisa 07.04.2008, 14:22 sanki iddaasımı var kayserinin. dostluk tan bahsediyorlar hep. bizim için 3 puan çok önemli. anladın sen onu ;) NETLOG 07.04.2008, 14:27 ben tersi bişey mi söledimde başka yerinden anlıyosun, bende dedimki kayseri zaten teloranslı davranır ve rahat bir maçımız olur ve 3 puanı alırız dedim o kadar!!!!!!!!!! bozkurt187 07.04.2008, 14:30 ya gercek söylemek gerekirse besiktas macinda galibiyeti hak eden takim bizdik ama olmadi insallah kayserisporu yenecegz konyahooligans 07.04.2008, 15:05 BEYLERR kayseri maçından kimse umutlanmasın. işin gerçeği bu. Çünkü onlar bizi yendikleri takdirde fenerbahçeyi yenmiş gibi olacaklar. Senin hocan sezon başından beri gönlümün en güzel köşesinde fenerbahçe var diyor.Tolunay hoca da dünkü maçta bizim içinde isyan etti ama bizim ne teknikdirektörden ne yönetimden çıt çıkmadı.Ve bizim bülent hocaya sanırım hayatının en büyük dersini verecekler. Sen şampiyonluğa giden bir takımın patronusun senin gönlünde nasıl senin rakibin yatar deyizp sanırım ders vereceklerdir. yüreğine saglık kardeşim çok güzel açıklamıssın emin ol bende bunu hazmedemedim teknik direktörünüz bana göre sivası yanlız bırakacak sezon sonunda SenSetik 07.04.2008, 15:23 ya bi gidin işinize..... ne yüreğine sağlığı.... bu şekilde düşünen adam yarın bülent hocaya gıcıklığına içten içe kayseri mağlubiyetine de sevinir..... geçin bunları NETLOG 07.04.2008, 15:42 ya ne saçma sapan konuşuyosunuz, bülent hoca fenere göz kırpıyoda bir mağlubiyetde adam demediginizi bırakmadınız 1-2 maç aldıgında,da övgüler yağar hemen dimi bırakın bu işleri adam bizim küme düşmeden çıkartdı 7.sırada bitirdik bu sene zirveye oynuyoz 3 senede böle başarı yapan takım gösterin bana bakayım ilk defa süper lige çıkmış vee herkez bekliy,o sivasspor gelecek sene kümeye oynıcak ben diyorum((( HAYIR)))) oynamıcak ..sivasın altyapısı sağlam bir kere bu bize nasıl diri güçlü altyapımız oldugunu gösterir. ve bülent hocayla avrupa bizi bekliyooooo boş konuşanlar gitsin( xx) siteli sitelere yorumlarda bulunsunlar!! lütfen! nazimgulturk 07.04.2008, 15:48 bjk maçını kaybettiğimize mi yanıyım ..buraya kadar gelip böyle kritik maçlarda saçma sapan oyun oynadığımıza mı yanıyım ..bide bu birbirine maç verme laflarınamı yanıyım sanki o kadar aciziz.. şöyle bi maçta yapılan hata acaba lig başından beri kaç maçta yapıldı ..bu kadar basit gol nasıl yedik..oda yetmiyor sanki öndeyiz deplasmandayız bide hücum yapmıyoruz..hey allahım kaç maçtır söylüyorum bu takım hücuma yatkın neden hep geride oynuyup rakibe pozisyon veriyoruz..neye yaradıki artık kayseriyi yensen nolur yenmesen nolur.. bence kazanabileceğimiz bir maç ..kayseri iy takım çokta seviyorum ..inşallah bu maçı alığ yolumaza devam ederiz.. kayseri:0 sivas :2 NETLOG 07.04.2008, 15:57 bende kayseriyi seviyorum ama yenmemiz lazım 3.lük için oynayalım olmadı 2.lik için şampiyonlu zor ama hayal değil... sivasli215 07.04.2008, 17:50 çok zor maç olacak,önemli olan kardeşçe,dostça geçmesi! bence berabere biter,ne şiş yansın ne kebap misali,ne de olsa federasyon şampiyonu (fb) belirlemiş,bjkı yenseydik gs ile 2.lik için çekişirdik ama şimdi 2.likte cok zor o yüzden bu mac bence berabere skor 1-1 58hayati 07.04.2008, 18:07 beraberlik bızim icin iyi kayseri 2 sivasspor ........................1 olacak herhal NETLOG 07.04.2008, 18:23 bu maçı sivasspor alıcak kimse kafasını yorup da düşünmesin:) fatihada58 07.04.2008, 18:25 Ne yazık ki üç İstanbulluyla oynadığımız kritik maçların hepsini kaybettik. 16. haftada liderdik, GS'ye yenildik liderliği kaybettik... 20. haftada liderdik, FB'ye yenildik liderliği kaybettik... Geldik 29. haftaya UEFA'yı garantileyeceğimiz ve şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğimiz bir ortamda BJK ile oynadık ve yine yenildik... Gönül isterdi ki nasıl diğer anadolu takımları bu üç büyültülmüşle oynadıkları maçlarda bunlara kök söktürüyorsa biz de Sivasspor olarak bu adamların korkulu rüyası olsaydık ve bunlara kök söktürseydik. Ama olmuyor nedense bu üç büyültülmüşü -birkaç maçta BJK hariç- şöyle eze eze ağız tadıyla bir yenemedik! Demek ki bir yerlerde problem var, bu adamlara karşı motive olamıyoruz veya gözümüzde çok büyütüp panikliyoruz. Söyleyecek çok fazla birşey yok artık, şampiyonluk hedefinden önemli oranda sapmış olmamıza rağmen henüz UEFA veya şampiyonlar ligi şansımız sürüyor. En azından önümüzdeki beş hafta ciddiyetimizi kaybetmeden oyunumuza devam etmeli ve ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirerek UEFA veya Şampiyonlar ligine gitmeliyiz. Neyse geldik 30. haftaya ve Kayseri maçına, her ne olursa olsun bu maçı alacağımıza inanıyorum. Benim tahminim: Kayseri: 1 Sivas: 3 Hep destek tam destek... ooooooooo üç büyültülmüşleri yenemiyoz daha bide kalkıp uefada şampiyonlar liginde oynayacaz.Bırakın Allah aşkına ya sivassporlu futbolcular büyük maçlarda yapamıyor bi yerde eksik var yahu bi febe maçı var en az 8 tane yerdik dünde enaz 4-5 tane yerdik.Kusura bakmayın saolun yönetim hoca futbolcular kısa bir sürede olsa(15 hafta) şampiyon olacağımıza inanmıştık rüyadan uyandık artık. NETLOG 07.04.2008, 18:30 haklı yanların var ama sivassporun dezavantajı büyük maçlara konsatre olamıyooo yoksa sivas hepsinden iii takım!!!! superglam 07.04.2008, 19:28 Kayseri 3 Sivasspor 0 Gercekci Olmak Lazım gerçekci olmak lazım... Kayserispor : 0 Sivasspor :1 superglam 07.04.2008, 19:35 beraberlik bızim icin iyi kayseri 2 sivasspor ........................1 olacak herhal Bak arkadaşım ben Kayseride yaşıyorum ve daha Sivassporun Süper ligde kayseride yenildiğine şahit olmadım.. ama galipte gelemedik.. hep berabere.. Bu durumda en kötü beraberlik ama galip gelme durumumuz var.. en az biz hariç 4997 kişi Sivassporu destekleyecek yani 5 bin taraftar hazır (ben ve 2 oğlum).. Çalıştığım işyerinde kayserili kardeşlerim sivassporun yenmesini istiyor.. Gurur verici bir durum bu.. Kayseri Sivas kardeş takım.. Beşiktaşa yenilmesine en az ben kadar üzüldüler.. Şampiyon SİVASSPOR... S1vasLee 07.04.2008, 19:41 Onu bilmem Arkadaş bu maçtan 3 puan alamazsak şampiyonlugu unutun bırakın sampiyonlugu sampiyonlar liginide unutun !!! NETLOG 07.04.2008, 20:15 bizim için bu SENE (UEFA) iyi bence Ş.ligine kısıtlı kadroyla gidersek sadece gruptan çıkarız ben düşünüyomki UEFA,da gruptan çıkalım çeyrek final yarı final final oynayalım veee o senede şampiyon olalım düşünce böyle nasıl ama:) baha38 07.04.2008, 20:54 Arkadaşlar bunu daha önce yazmak istiyordum ama moralinizi bozmamak ve yanlış anlaşılmalara sebep olmasın diye şimdi yazayım,artık sizin de birçogunuzun dedigi gibi,sivassporun şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.ee bide diyorsunuz şampiyonlar ligi,eeee be komşum sivas,sizi(biz kafaya oynasaydık,bizi)şampiyonlar ligine gönderirlermi sanıyorsunuz,şampiyonlar ligine adım attı parası olarak tam net olarak bilmiyorum ama 3,5 milyon euro veriyolar,yaklaşık 5 trilyon,bunu sivasspora verirlermi.karşınızda kurt gibi istanbul takımları,lobileri var.Burası Türkiye,inşallah ben yanılırımda siz hayallerinize kavuşursunuz.seneye anadoludan gider şampiyonlar ligine takım alem_halil 07.04.2008, 21:24 baha gardaşım artık verirlermi lafını unutmak lazım biz oraya gittikten sonra nasıl vermiyorlar artık bu lig başka olmaya başladı vermeyen takımlar bizi buraya kadarda getirtemezlerdi artık bu ligte oynayan istediği yere gider...ah biz bjk maçını almış olsaydık gerçekten bunu en açık şekilde görecektik hayırlısı inş herşey daha güzel olur..size kupa maçında başarılar inş alırsınız almanızı canı gönülden istiyoruz..belki finali kayseri gençlerbirliği yaparsınız... alem_halil 07.04.2008, 21:26 kayseri maçı zor olacak inş alırız komşu ilimizle avrupada boy gösteririz..1 olsun bizim olsun.:) yerliturkuaz 07.04.2008, 22:31 NE KADAR TÜM TÜRKİYE SİVASIN ŞAMPİYON OLMASINI İSTESEDE YADA İSTİYOR GÜZKSEDE HERKES BİZİM KUYUMUZU KAZMAYA ÇALIŞIYOR... BU MAÇ BERABERE BİTER VEYA KAYSERİSPOR ALIR... KAYSERİSPOR:1 SİVASSPOR:1 ali_zara 07.04.2008, 23:14 1-0 olsun bizim olsun ama tahminim kayserispor:1 sivasspor: 2 işallah kazanırız bu maçı haydi yğidom benım Engin58 08.04.2008, 03:09 KAYSERISPOR :0 SIVASSPOR:1 .Saygilarimla... yeniceri_can 08.04.2008, 08:31 umarım gider 3puanı alır geliriz.yoksa bize intet toto yolu gözüküyor. :( FALÇATA 58 08.04.2008, 08:37 Kayseri 3 Sivasspor 0 Gercekci Olmak Lazım seninki gerçekçilik değil karamsarlık FALÇATA 58 08.04.2008, 08:38 bence en az 2 veya 3 atarız....................... zaralım 58 08.04.2008, 09:59 ARKADAŞLAR ŞU BİR GERÇK BÜYÜK MAÇLARI KALDIRAMIYORUZ. zaralım 58 08.04.2008, 10:00 Kayseri 1-2 SİVASSPOR DİYORUM................ yigido_sampiyon 08.04.2008, 10:42 ARKADAŞLAR ŞU BİR GERÇK BÜYÜK MAÇLARI KALDIRAMIYORUZ. kaldıramamamız çok normal...takımdaki adamlar tecrübeli değil...eğer kadroyu korur 2-3 de transfer yaparsak seneyede şampiyonluğa oynarız... karamsarlığa yer yok... Nihat71 08.04.2008, 15:41 Bana berabere biter gibi geliyor ama bizim takımın ne ypaacağı belli olmuyor son zamanlar. Dostluk için de bir maç olması en önemlisi... tanju_58 08.04.2008, 15:44 kayseri geçen haftaya tepki olarak maçı sivasa verebilir..... myway 08.04.2008, 16:04 0-0 beraberlik kokan bir mac....2 takimda gol uretmekte zorlanacak... alem_halil 08.04.2008, 17:39 maç baştan sona kadar rahat geçecek sertlik bişey yaşanmaz... kasımpaşa maçındanda korkmuştuk umduğumuz gibi olmadı inş bu maçta kasımpaşa gibi geçerde youlumuza devam ederiz...komşumuz türkiye kupasına ağırlık verecek inş alacaktır.. sarı şeytan 38 08.04.2008, 18:22 büyük ihtimalle Gökhan Ünal dışında ideal 11 le çıkacagız maça.iki takımda ligin golcü takımlarından.maçın zevkli geçecegi kesin sivaslihakan 08.04.2008, 18:41 büyük ihtimalle Gökhan Ünal dışında ideal 11 le çıkacagız maça.iki takımda ligin golcü takımlarından.maçın zevkli geçecegi kesin kayserili kardesim hosgeldin sitemize, umarim mac dostca gecer, göriyorsun dimi bizim sitemizde size karsi hic bir saygiszlik veya kötü bi kelime yok ama sizin sitenizde cogu kisi nefretle bakiyor bize, ama yinede dostca gecmesini umarim EMREE58 08.04.2008, 19:42 SİVASSPORUN MAÇI ALICAĞINI VE SKORUNDA SİVASSPOR:2 KAYSERİSPOR:1 İNANIYORUM. koyu58 08.04.2008, 20:41 ben yaptığım konuşmada çokmu gerçekçi konuşmuşumki mesajım silinmiş arkadaşlar gerçekler acıdır ama kayseri kork bizden pazar günü felaket bi takım geliyor sahada çıtınız çıkmayacak sivsivfatih58 09.04.2008, 01:13 arkadaşlar maç sivas 3 kayseri 1 bitcek yada 2/0 sivas alcak bortecine 09.04.2008, 15:21 Ne olursa olsun anadolu kazanacak. Şaimpiyonluk kupası bizim, türkiye kupasıda sizin olur inşallah. jakobieen 09.04.2008, 15:43 kayserili kardesim hosgeldin sitemize, umarim mac dostca gecer, göriyorsun dimi bizim sitemizde size karsi hic bir saygiszlik veya kötü bi kelime yok ama sizin sitenizde cogu kisi nefretle bakiyor bize, ama yinede dostca gecmesini umarim ben bu kayseri taraftarını anlamış değilim bi türlü, her şeyi anlardımda geçen hafta öyle bi yazı yazmıştı ki forumlarında bi kayserili inanamadım; Bu maç önemli değil sakatları falan riske etmesinler, önemli olan Sivas maçı. Feneri yense bile Sivas'ı yenmedikten sonra benim için bir kıymeti yok şu nasıl bi ruh halidir ki anlamak mümkün diil.. ve bu tür yazıların bireysel olmamasıda insanı üzüyor.. ama ben her şeye rağmen kayserisporu çok seviyorum, inşallah seneye beraber ligin zirvesi için çekişiriz... erdem39 09.04.2008, 15:52 ligi ilk 2 de bitirelim de ne olursa olsun... tahminen Kayseri 1-2 Sivas.. serhatcan 09.04.2008, 16:05 1. Bu maçta galip geleceğimize inanmıyorum !!!!!!!!!!!!!1 2. Sivassporun bulunduğu yeri 43 yıllık yaşamınızda hayal bile edemezdiniz.Ama şimdi eleştiriyorsunuz !!!!!!!!!!!! 3. Bülent Hoca giderse bu takımdan ancak o zaman değerini anlarsınız heralde !!!!!!!!!!!!!! 4. Sivasspor hem izlediği politika hem de bütün tavrı ile doğru yoldadır....SONUNA KADAR YANINDAYIZ BÜLENT HOCA !!!!!!!!!! Kardeşşş sen galatasarayın uefa kupasını,süper kupayı alacağını hayal ediyormuydun pekiii. Demekki dünyaa gelişiyor sende gelişmek zorundasın. Divriği58- 09.04.2008, 16:58 kayserispor 1 sivasspor 2 ************ sivaslihakan 09.04.2008, 17:14 ben bu kayseri taraftarını anlamış değilim bi türlü, her şeyi anlardımda geçen hafta öyle bi yazı yazmıştı ki forumlarında bi kayserili inanamadım; şu nasıl bi ruh halidir ki anlamak mümkün diil.. ve bu tür yazıların bireysel olmamasıda insanı üzüyor.. ama ben her şeye rağmen kayserisporu çok seviyorum, inşallah seneye beraber ligin zirvesi için çekişiriz... aynisini bende okudum,bize karsi cok büyük nefret besliyorlar, nefrette degil aslinda basarimizi cekemiyorlar SenSetik 10.04.2008, 12:00 yav ne maçı vermesi niye versin Allah Allah.... yeneceksek kendi bileğimizin hakkıyla.... birileri oynamayarak maçı verecekse yenilelim kardeşim.. BİZİM KİMSENİN VERECEĞİ PUANLARA İHTİYACIMIZ YOK.... BİZ SİVASSPORUZ KARDEŞİM.. KENDİNİZE GELİN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!! SenSetik 10.04.2008, 12:05 BEN KAYSERİSPOR SİTESİNEDE YAZDIM.......... BİZ DOSTLUK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRKEN........ ANADOLU BİRLİĞİ, KOMŞULARIN KARDEŞLİĞİ DERKEN....... BİRİLERİ ÇIKIP SİVAS'A VE BÜLENT HOCAYA İNTERNET SİTESİNDE HAKARET ETME CESARETİNİ BULUYORSA KENDİNDE, BEN DAHA FAZLASINI O TAKIMA YAPARIM.. KAYSERİLİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞMANLIK İSTİYORSA HODRİ MEYDAN !!!!!!!!!! ırem58 10.04.2008, 12:46 BENCE MAÇ 2-0 BİZİM OLUR YETERKİ BİZ TAKIMIMIZA İNANIP ONLARA GÜVENELİM GERİSİ GELİR İNŞ TABİİİ DULARIMIZI DA UNUTMAYALIM..... altan54&58 10.04.2008, 12:51 Kayserispor:0 Sivasspor:2 Haydi Sevgili Hemşerim Bülent Hoca Haydi Yiğidolar puan kaybı olmamalı artık kayıp kredisi bitti serhatcan 10.04.2008, 13:04 ARKADAŞLARR . karamsar olmayalım ama birazda gerçekci olalımmı .? bu maçta 3 puan değil ders alacağız bence. yani onlar 3 puan değil ders verecekler gibime geliyor.Çünkü kayseri feberbahçe maçındaki hakem hatalarına,haksız puana en çok bizim isyan etmemiz gerekirken ( beşiktaş,galatasaray bile etti,çünkü onlarda şampiyonluk yarışındalar,biz de )sesimiz çıkmadı,hakkımız gasbedildi şampiyonluk maçında ama biz sus pus. kayserinin ligde hiç bir iddası oladığı halde isyan ettiler. VE Tolunay HOCA ÇOK ANLAMLI BİŞEY SÖYLEDİ.( anadolu takımının şampiyon olmasını istiyoruz safsatalarını geçin,kimseyide uyutmayın) Bu söylem çok önemliydi. Yanii kayseri bile bizim adımıza isyan ederken sivasspor teknikdirektöründen çıt çıkmadı. Kayserisporda diyecektir. hımmmm biz sizin hakkınızı savunuyoruz sizden çıt yok . öylemiiiii..* diye bi dders verecekler gibime geliyor. ve teknikdirektörümüzün kalbimizn en güzel yerinde fenerbahçe var demesi de sanırım kayseriyi motive edecek ve al sana fenerbahçe sevgisi diyecektir. bizi yenerek feneri yenmiş gibi sevineceklerdir. benim kuvvetle ihtimalim bu. SenSetik 10.04.2008, 14:35 bu maçı alsınlar uefa falan istemiyorum sarı şeytan 38 10.04.2008, 14:48 her kayserilinin ve sivaslının aynı görüşte olması mümkün degil.iki takımın taraftarı arasında birbirini sevmeyenler elbetteki olacaktır.buradaki insanlardan birisi bile gitse rakibiyle ilgili arkadaşlarına güzel şeyler söylese bu bile büyük bir kazançtır.bunu yapabilmek çok büyük erdemdir.maçın dostça geçeceginden şüphe yok.her zaman söyledim halada aynı şeyleri düşünüyorum.bir kaç kişinin düşüncesini tüm sivasa ve kayseriye mal etmek hatadır Yiğiter 10.04.2008, 14:55 BEN KAYSERİSPOR SİTESİNEDE YAZDIM.......... BİZ DOSTLUK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRKEN........ ANADOLU BİRLİĞİ, KOMŞULARIN KARDEŞLİĞİ DERKEN....... BİRİLERİ ÇIKIP SİVAS'A VE BÜLENT HOCAYA İNTERNET SİTESİNDE HAKARET ETME CESARETİNİ BULUYORSA KENDİNDE, BEN DAHA FAZLASINI O TAKIMA YAPARIM.. KAYSERİLİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞMANLIK İSTİYORSA HODRİ MEYDAN !!!!!!!!!! hocam boşver o siteye hiç üye olma..."körler sağırlar birbirini ağırlar"""" anladın elbette... Yiğiter 10.04.2008, 14:57 ben bu kayseri taraftarını anlamış değilim bi türlü, her şeyi anlardımda geçen hafta öyle bi yazı yazmıştı ki forumlarında bi kayserili inanamadım; şu nasıl bi ruh halidir ki anlamak mümkün diil.. ve bu tür yazıların bireysel olmamasıda insanı üzüyor.. ama ben her şeye rağmen kayserisporu çok seviyorum, inşallah seneye beraber ligin zirvesi için çekişiriz... çekememek böyle bir duygu işte..naparsın... Yiğiter 10.04.2008, 15:11 dostluk mostluk hikaye....tüm kayseri bu maçı yenmenin hesabını yapıyor...adamlar bu maça yılın maçı gözüyle bakıyor..internet sitelerinde sivasspora küfür ediliyor mod kılıklı zatlar da silme lüzumu görmüyor... -------------------------------------------------------------------------------- 4 farkdan asagisi beni kesmez açikçasi. Arada çoook kalite farki var. Ama büyük takimlara yalakalik farki da var. Puan farki ordan ibaret. yahu sensetik hocam sen bilirsin..böyle tiplere embesil mi moron mu yoksa idiot mu deniyordu...ama sanırım bu hasta 3ünü de taşıyor gibi değil mi..:D nuri_58 10.04.2008, 15:16 bnim tahminim: SİVASSPOR:2 Kayserispor:1 musty_58 10.04.2008, 17:49 Az önce Kayserispor'lu taraftarların forumunda gezindim de biraz. Çoğu Kayserisporlunun mağlup etmeyi istediği tek takım Sivasspormuş. "Sivas'ı yenelim başka bir şey istemiyorum" "Kayseri Sivasa mezar olacak" Ayrıca ellerinden gelse Bülent Uygun'u (onların deyişiyle bülo'yu) bir kaşık suda boğacaklar... Bunlar dikkatimi çeken mesajlardan bir kaçı. Biz Kayserili taraftarları bu derece öfkelendirecek ne yaptık bilen varmı ? Sivasspor bu sezon hiç üst üste mağlup olmadı. Cuma akşamı Beşiktaş Oftaş ile seyircisiz maç yapıcak. Cumartesi de Galatasaray Trabzon ile karşılaşacak. Onların olası puan kayıpları Sivasspor'u da ateşleyebilir. İnşallah da öyle olur. Kayserispor da içerde çok iyi performans sergiliyor. Fazla iddiaları kalmadı ama moral açısından bu maç onlar içinde önemli. Gönlümden 3-2 geçiyor ama bi beraberlik de çıkabilir. İnşallah kazanırız. sivasli215 10.04.2008, 18:05 kayseri :2 sivas:3 gollü bir mac olacak :) sivasli215 10.04.2008, 18:07 Az önce Kayserispor'lu taraftarların forumunda gezindim de biraz. Çoğu Kayserisporlunun mağlup etmeyi istediği tek takım Sivasspormuş. "Sivas'ı yenelim başka bir şey istemiyorum" "Kayseri Sivasa mezar olacak" Ayrıca ellerinden gelse Bülent Uygun'u (onların deyişiyle bülo'yu) bir kaşık suda boğacaklar... Bunlar dikkatimi çeken mesajlardan bir kaçı. Biz Kayserili taraftarları bu derece öfkelendirecek ne yaptık bilen varmı ? Sivasspor bu sezon hiç üst üste mağlup olmadı. Cuma akşamı Beşiktaş Oftaş ile seyircisiz maç yapıcak. Cumartesi de Galatasaray Trabzon ile karşılaşacak. Onların olası puan kayıpları Sivasspor'u da ateşleyebilir. İnşallah da öyle olur. Kayserispor da içerde çok iyi performans sergiliyor. Fazla iddiaları kalmadı ama moral açısından bu maç onlar içinde önemli. Gönlümden 3-2 geçiyor ama bi beraberlik de çıkabilir. İnşallah kazanırız. bülent hocanın yorumlarına kızmışlar sanırım... sarı şeytan 38 10.04.2008, 18:41 bülent hocanın yorumlarına kızmışlar sanırım... bülent uygunun bize antipatik geldigi dogrudur.mehmet topuz için küçük takımın büyük topçusu demesine anlam veremedim.daha bir çok şey.bizimle ilgili konuşmadıgı zaman onu daha çok seviyorum.ama önemli olan isimler degil renkler ve baki dostluk.mehmet topuzda bülent uygunda gün gelecek gidecek,kayseri ve sivas kalacak. sivasli215 10.04.2008, 19:08 bülent uygunun bize antipatik geldigi dogrudur.mehmet topuz için küçük takımın büyük topçusu demesine anlam veremedim.daha bir çok şey.bizimle ilgili konuşmadıgı zaman onu daha çok seviyorum.ama önemli olan isimler degil renkler ve baki dostluk.mehmet topuzda bülent uygunda gün gelecek gidecek,kayseri ve sivas kalacak. yeri geliyor bizde kızıyoruz bülent hocaya ama sonucta bizim hocamızdır saygı duyarız. bence de dostluklar kalıcı olmalı,kişiler önemli değil... sametkarayün 10.04.2008, 19:45 sivasspor 3 kayserispor 1 kesin yeneceğiz NETLOG 10.04.2008, 20:53 BENCE YENİLCEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! diyenler yanılıyo tabikide:) mutlak galibiyet kayseriye şans tanımıyorumda,, demiyorum zorlu ve zevkli bir karşılaşma olsun ve sonucu bizi mutlu etsin.............SİVAS/KAYSERİ ademgoze 10.04.2008, 21:09 önce dosluk kazansın kayseri:0 sivas:1 baha38 10.04.2008, 21:18 BEN KAYSERİSPOR SİTESİNEDE YAZDIM.......... BİZ DOSTLUK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRKEN........ ANADOLU BİRLİĞİ, KOMŞULARIN KARDEŞLİĞİ DERKEN....... BİRİLERİ ÇIKIP SİVAS'A VE BÜLENT HOCAYA İNTERNET SİTESİNDE HAKARET ETME CESARETİNİ BULUYORSA KENDİNDE, BEN DAHA FAZLASINI O TAKIMA YAPARIM.. KAYSERİLİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞMANLIK İSTİYORSA HODRİ MEYDAN !!!!!!!!!!kardeşim sen provakatörmüsün,her maçdan önce sen gibi insan bizdede çıkar,sizdede sen gibileri çıkar.yaşından başından utan bee.bizim sitede nerde hakaret var,siz nasıl bizi yenmek istiyorsanız,bizdede milletin tek söyledigi söz sivası yenelim diyor,bundanda dogal ne olablir. fatih_5834 10.04.2008, 21:59 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^kays eri:1 sivasspor:2^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^ sinan58_34 10.04.2008, 22:06 bence sivassporum :::::2 kayseri::1 Gurbetci Gokhan 11.04.2008, 03:31 Arkadaslar, gonlumden Sivasspor’un kazanmasi geciyor. Skor kac kac hic onemli degil, yeterki kazanan Sivasspor olsun… Ancak, mantigim beni biraz daha gercekci olmaya zorluyor. Kayserispor cok guclu bir takim, bunu kimse inkar edemez. Ayrica forvetleri cok formda ve bunun tam aksine bizim defensimizdan imdat sesleri yukseliyor. Bence gectigimiz haftaki BJK macinda yedigimiz goller bunun en iyi gostergesi. Ozellikle Saidi, Diallo hatta Murat’in cok abartildigini, agir olduklarini, hava toplarinda yetersiz olduklarini, iyi adam marke edemediklerini dusunuyorum. Sahsen soz konusu futbolulcarimiz ozellikle son performanslariyla Mehmet Topuz, Gokhan ve cok formda olan yabanci forvetlerini durdurabileceklerini sanmiyorum… Bu durumda Sivasspor’da yedek bekleyen veya kadroya giremeyen futbolcularimizin ne gune durduklari, faydalanilmayacaksa, formada olmayan futbolcularimiz yerine sans verilmeyecekse basta neden alindiklari tamamen ayri bir tartisma konusu… Ayrica Sylla ve hatta Musa, Apo ve Hayrettin’in son donemde performaslariyla vasatin ustune cikamadiklarini dusunuyorum. Ancak Musa, Apo ve Hayrettin’in kalitesine kesinlikle inaniyorum. Dogrusu tek tesellim, Mehmet Yildiz. Bu hafta rakiplerimizin maclarini goz onunde bulundurursak, ozellikle Avrupa hedefimiz surdurmek acisindan Sivasspor icin cok onemli ve zor bir sinav olacak. Belki bardagin yarim bos tarafindan baktigim icin tepki cekebilirim. Bunuda saygiyla karsilarim. Ancak soyledigim gibi biraz daha gercekci olmayi tercih ediyorum. Butun samimiyetimle, dilerim yaniliyorumdur... Saygilarimla albina58 11.04.2008, 04:26 Acaba bu maçta,geçen hafta deplasmanda fenerbahçe karşısında hakem hatasına kurban olan kayserispor için bir hediye verme niyetinde olabilirlermi.Zira bu maçın hakemi Fırat AYDINUS,kafam baya karıştı,inşallah federasyon camiasının ve beşiktaş'ın kendine yakın hissettiği bu hakemden dolayı başımız ağrımaz. Bu maça hakemin kafasının rahat çıkacağını zannetmiyorum,acaba ''bu haftada kayseri aleyhine bir hatalı düdük çalarsak hiçte iyi olmaz'' mantığı ile takdir hakkını kayserispor lehine kullanabilir. İnşallah hakem AYDISUS be düşüncelerden kendini soyutlamış,cesurca karalar verebilir. Gurbetci Gokhan 11.04.2008, 06:37 Acaba bu maçta,geçen hafta deplasmanda fenerbahçe karşısında hakem hatasına kurban olan kayserispor için bir hediye verme niyetinde olabilirlermi.Zira bu maçın hakemi Fırat AYDINUS,kafam baya karıştı,inşallah federasyon camiasının ve beşiktaş'ın kendine yakın hissettiği bu hakemden dolayı başımız ağrımaz. Bu maça hakemin kafasının rahat çıkacağını zannetmiyorum,acaba ''bu haftada kayseri aleyhine bir hatalı düdük çalarsak hiçte iyi olmaz'' mantığı ile takdir hakkını kayserispor lehine kullanabilir. İnşallah hakem AYDISUS be düşüncelerden kendini soyutlamış,cesurca karalar verebilir.albina58 kardesim, Vallahi cok dogru soyluyorsun, bak o sekilde dusunmemistim, birde o var, cok haklisin... Dilerim hakem gunah cikarmaya kalkmaz. yigidomustafa58 11.04.2008, 14:01 Kayserispor:1 (Cangela) SİVASSPOR:3 (Mohammed Ali Kurtuluş,Mehmet Yıldız,Murat Sözgelmez) Del Piero 11.04.2008, 20:14 sivassporumuz kesin galip gelmeli ki Şampiyonlar ligine gitmeliyiz 0-1 olsun bizim olasun Birde maça gidecek arkadaşlar imkanı olanlar pankart felan yaptırsınlar Şaibesiz, Sivrisevrisiz bir Lig İstiyoruz gibisinden. Del Piero 11.04.2008, 20:22 Evet bir öz eleştiri daha kayserispor trabzon maçından sonra bize en çok desteği veren takım olmuştur.... ama biz şampiyonluk yolunda koşarken hakemler kayseri-fener gençlerbirliği-galatasaray maçını katlettirler bizim daha çok ses çıkarmamız lazımken ne yönetimden nede hocadan ses seda çıkmadı tarfatarlar kan ağladı.. yerel basın bangır bangır bağırdı ama kimse sesini duyuramadı burada yönetim ve hoca bence üzerine düşen görevi yerine getirmedi. bari kayseride trübünde güzel bir pankart açında beyler dostluklar pekişisin bizasnlı kahpelere karşı. slasher//z 11.04.2008, 21:06 , KAYSERISPOR 0 SIVASSPOR 1 NETLOG 11.04.2008, 21:33 arkadaşın dedigi gibi 0-1 olsun bizim olsun dimi arkadaşım:) SONMEZ 11.04.2008, 22:14 Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz ??? BENIM TAHMINIM: KAYSERISPOR 1 SIVASSPOR 3 Aynen, katılıyorum : 1-3 İNAT MURATTIR...! :);) Rook 12.04.2008, 11:09 Kayserispor'umuz : 3 Sivasspor'unuz : 0 Benim tahminimde bu.. ertor58 12.04.2008, 11:11 Kayserispor'umuz : 3 Sivasspor'unuz : 0 Benim tahminimde bu.. HERKESİN BİR TAHMİNİ OLABİLİR TABİ AMA HEDEFSİZ BİR KAYSERİ SİVASI YENSE NOLACAK BU YÜZDEN MAÇI DAHA ÇOK İSTEYEN TARAF YANİ SİVASSPORUMUZ KAZANACAKTIR. AMA BIRAKIN BUNUDA DOSTLUK KAZANSIN. Rook 12.04.2008, 11:19 Dostluk diyorsunuzda Şampiyonluk yolunda size nasıl destek verdiğimizi biliyorsunuz. Gerek Taraftar olarak gerek yönetim olarak desteğimizi verdik. Şu son günlerdeki olaylar hakkında Sivasspor'dan ne taraftar olarak nede Yönetim olarak bi destek göremedim ben ? Aksine Bülent Uygun FB kazandığı için seviniyordur. zaralı19 12.04.2008, 11:35 2-0 sivassporumuzun maç işallah sivaslihakan 12.04.2008, 14:30 arkadaslar lütfen silmeyin bu mesaji herkes görsün kayserinin gercek yüzünü dostluk falan yok,ama kimsede lütfen hicbir sekilde muhatab olmasin böyleleriye mesaj su kayserispor sitesinden alintidir mehmet_efe´isimli üyeden Alıntı hanginizin var böyle şanlı tarihi kim öldürdü kırk kişiyi kayserispor bu şanlı taraftarınla şampiyonluk yakışır sana..... sarı şeytan 38 12.04.2008, 14:43 arkadaslar lütfen silmeyin bu mesaji herkes görsün kayserinin gercek yüzünü dostluk falan yok,ama kimsede lütfen hicbir sekilde muhatab olmasin böyleleriye mesaj su kayserispor sitesinden alintidir mehmet_efe´isimli üyeden Alıntı hanginizin var böyle şanlı tarihi kim öldürdü kırk kişiyi kayserispor bu şanlı taraftarınla şampiyonluk yakışır sana..... kayserili degilim ama kayserisporu tutuyorum.bir kendini bilmezin densizligini tüm kayseriye mal etmeyiniz.sivastanda bana bir sürü küfür yazan oldu özelden.ama ben aldırmıyorum bile.çünkü herkesin öyle olmadıgını biliyorum sivaslihakan 12.04.2008, 14:47 kayserili degilim ama kayserisporu tutuyorum.bir kendini bilmezin densizligini tüm kayseriye mal etmeyiniz.sivastanda bana bir sürü küfür yazan oldu özelden.ama ben aldırmıyorum bile.çünkü herkesin öyle olmadıgını biliyorum sagol kardesim senin dost oldugunu biliyorum kayseri sitesindeki mesajlarini biliyorum sana lafimiz yok ama bi bak bakalim % kaci bizi düsman görüyo ve bizde % kaci kayseriye düsmanlik besliyo bizdeki yüzde orani %10 gecmez ama sizde en az %80 baha38 12.04.2008, 15:09 arkadaslar lütfen silmeyin bu mesaji herkes görsün kayserinin gercek yüzünü dostluk falan yok,ama kimsede lütfen hicbir sekilde muhatab olmasin böyleleriye mesaj su kayserispor sitesinden alintidir mehmet_efe´isimli üyeden Alıntı hanginizin var böyle şanlı tarihi kim öldürdü kırk kişiyi kayserispor bu şanlı taraftarınla şampiyonluk yakışır sana..... yaa abicim bizim siteden,o kadar insanın arasından 1 kişinin mesajını almışın ,buraya kopyalamışın.sanki tüm kayserililerin düşüncesi böyleymiş gibide bi imaj yaratmışın.senin sanırım haberin yok,sivasdaki sivas kayseri maçında,biz kendi takımımızdan çok sivas için bagırdık,başkanınızı,takımınız ı,hocanızı,trübüne çagırdık...şampiyonluk yolunda başarılar diye pankart açtık,istanbul grubumuz da sizin trabzon maçından sonra size destek pankartı açtı...tüm bunları görmezlikden gelerek yorum yapmazsan sevinirim.ortamı gerecek yorumlar kimseye yakışmaz... ora_lee_chicano 12.04.2008, 15:53 Kayseripor 2 Sivasspor 0 akifeker 12.04.2008, 16:18 Kayseri 3 Sivasspor 0 Gercekci Olmak Lazım ewt gerçekçi olmak lazım kayseri:0 sivas:2 altan54&58 12.04.2008, 16:22 Bu maçı alacağız başka yolu yok olamaz ne telafisi ne alternatifi ne de mazereti kazanmaktan başka yol yok.Panik yapmaya da gerek yok Kayseri'nin derdi de kupa bu maça konsantre olacaklarını sanmıyorum. HAYDİ BASTIR YİĞİDO Kayseri:0 SİVASSPOR:2 Yiğiter 12.04.2008, 16:54 şov ulann!!!:) yani yenezec demek istedim..:) ekingölü 12.04.2008, 16:59 öyle yada bu maçı almak zorundayız. NETLOG 12.04.2008, 17:06 BU maç bizim kim ne derse desin bjk puan kaybetmiş biz yenilcez hiç sanmam!!! serhatcan 12.04.2008, 18:05 bülent uygunun bize antipatik geldigi dogrudur.mehmet topuz için küçük takımın büyük topçusu demesine anlam veremedim.daha bir çok şey.bizimle ilgili konuşmadıgı zaman onu daha çok seviyorum.ama önemli olan isimler degil renkler ve baki dostluk.mehmet topuzda bülent uygunda gün gelecek gidecek,kayseri ve sivas kalacak. Kardeşşşş. Bülen hoca henüz hoca değil. normal karşılayın. evet İyi bir hoca kalkıp başka takım topcusu hakkında saçma sapan konuşmaz. Bülent hocanın hoca olması için çooook ekmek yemesi lzımm çokk. GLoBe-Y-Gençlik 12.04.2008, 19:42 YENICEZ ALLAHIN IZNIYLE OFTAS BJK INDIRDI EN COK ONA SEVINDIM dülger58 12.04.2008, 20:58 SİVAS İNŞALLAH KAYSERİYİ YENER.SONUÇ KAYSERİ-SİVAS:1-2 OLUR DERİM..... xremix 12.04.2008, 21:30 gercewkci olalimm kayseri 2 sivassporum 0 mustang38 12.04.2008, 22:13 Kayserisporumuza başarılar diliyoruz 3 hafta yenildik 4.hafta kayseri bizi üzmez NETLOG 12.04.2008, 22:28 Çogu kişi diyorlar bu maçta kayseri bize toleranslı davrancak fazla yormıcak kayseri ister yorsun ister yormasın hiç farketmez sivas yenmek zorunda ookadar eksiğe RAĞMEN sivasın galibiyeti çok istemesi lazım isteyen tarf sivas olmalı tamam maç zevkli çekişmeli ve seyiri güzel atmosfer farklı bir maç olcak o nedenden dolayı alnımızın hakkı ve güzel skor ve galibiyetle çıkmalıyız! Bahattin 12.04.2008, 22:29 bence 3 1 bizim olacak mac sivasspor |