Orijinalini görmek için tıklayınız : Sokak veya Mahalleye B.Uygun Adı (Öneri)
ofozturk 15.04.2008, 13:31 Evet değerli sivaslı kardeşlerim ve abilerim.
Değerli hocamız Bülent uygun'un sivas ve sivasspor için yaptıkları ortada. Bir sivaslıdan daha fazla sivaslı ve sivasımızın reklamı için elinden geleni yapıyor.
sezonun su son maçlarında hocamıza jest yapmak ve ilerki sezonlarda kendisinin daha da başarılı olabilmesi için böyle bir ödül nasıl olur.
belediyemize hocamızın adını herhangi bir sokaga veya mahalleye vermesi bizleri de çok mutlu edecektir.
tanju_58 15.04.2008, 13:45 çok güzel bir düşünce.hatta yapıla bilirse futbolcularımızın isimleride konulmalı :)
Gerçekten önemli bir konuya değinmişsin,
Hocamızla birlikte, Başkanımızında bu konuda onure edilmesi gerekiyor.
Bence isimlerinin koyulacağı sokak ve caddeler bir şekilde stada yada tesislere bağlanan yollar olursa daha bir anlamlı olur.
ofozturk 15.04.2008, 14:06 tanju kardeş o kadarı biraz abartılı olur sanırım ama ilerki yıllarda sivasspora emeği geçen insanların isimleri verilirse çok güzel olur. sonuçta sivasın bacasız fabrikası ve birçok insan sivasspor un vesilesi ile evine ekmek parası götürüyor. yani sivasa kattıkları ve kalıcı oldugu zaman katabilecekleri ortada. takıma ve takımda emeği geçenlere sahip çıkılmalı.
mesela bir sokagın adı 11. sokak olacagına bülent uygun sokak olur.
ofozturk 15.04.2008, 14:13 Gerçekten önemli bir konuya değinmişsin,
Hocamızla birlikte, Başkanımızında bu konuda onure edilmesi gerekiyor.
Bence isimlerinin koyulacağı sokak ve caddeler bir şekilde stada yada tesislere bağlanan yollar olursa daha bir anlamlı olur.
desteğiniz için teşekkürler.
stad veya tesislere giden sokak veya mahalle aralarına adların verme fikri çok güzel. hem daha bi manalı olur dediğiniz gibi. belediye başkanımıza mail falan atmamız gerekiyor talep için ne yapabiliriz sivasta olanlar bilgi verirse sevinirim.
mesut_koçak_58 15.04.2008, 14:15 paylasımınız için tesekkurler bence çokıyı olur
yusuf_yusuf 15.04.2008, 14:23 evet ya koysunla r ne olacak uygun ismı ben ce çok harıka
sivas_kangallı 15.04.2008, 15:12 güsel bir düşünce olursa çok güsel olur.
ofozturk 15.04.2008, 16:12 Başvuru Konusu Başkana Mesaj
Başvuru Özeti Bülent Uygun Hakkında
Başvuru Açıklama İyi günler sayın başkanım. Sivasımız için çalışmalarını taktirle takip etmekteyiz. Sivasımza kazandırdıgınız güzellikler ve harcadığınız emekleriniz için sivaslı olarak teşekkürü bir borç bilirim. Başkanım sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Bildiğiniz gibi sivasspor bu sene süper ligde adından çokta söz ettiriyor ve bu başarıda herkesin oldugu gibi hocamız bülent uygunun da payı büyük. sivaslı olmayan bir hocanın sivasspor ve sivas için yaptıkları da tarafınızdan bilinmektedir. Hocamıza ilerki günlerde çalışma koşullarına bir nevi motive olması ve hocamızı bugüne kadar yaptıkları için onure etmek amacıyla sivasımızda bulunan herhangibir mahalleye veya sokağa hocamızın adını vererek sivasımıza yaptıklarından dolayı manevi olarak ödüllendirebilir misiniz veya mümkün mü? bilgi verirseniz sevinirim. iyi çalışmalar.
Bilgi verilmesini isteği yöntem EPosta
-------------------------------------------------------------------------
Sayın Sami Aydın'a gönderdiğim mesaj.
GLoBe-Y-Gençlik 15.04.2008, 16:35 çok güzel bir düşünce.hatta yapıla bilirse futbolcularımızın isimleride konulmalı :)
aynen katılıyorum eve super bır dusunce hakettı
ofozturk 15.04.2008, 16:50 arkadaşlar belediye baskanımızın bana göndereceği cevaba göre gerekli girişimleri kendi çapımızda yapalım mı ne dersiniz.
EyüphanAydın 15.04.2008, 18:17 Kardeşim Haklısın,
Çünkü Sivasspor'un Lig Tarihinden Beri Böyle Başarısı YOktu.
Daha Doğrusu Türkiyede Tranzondan Başka Hiç Bir Anadolu Takımının
Yoktu.
Bence Sokak,Cadde,Mahalle V.s Gibi Yerlere Verilirse.
Ölümsüzleştirmiş OLuruz.
Veya Sivasta Yapılan Parklar Gibi Belediyeye Ait Olan Yerlerede
Verilebilir.
Evet değerli sivaslı kardeşlerim ve abilerim.
Değerli hocamız Bülent uygun'un sivas ve sivasspor için yaptıkları ortada. Bir sivaslıdan daha fazla sivaslı ve sivasımızın reklamı için elinden geleni yapıyor.
sezonun su son maçlarında hocamıza jest yapmak ve ilerki sezonlarda kendisinin daha da başarılı olabilmesi için böyle bir ödül nasıl olur.
belediyemize hocamızın adını herhangi bir sokaga veya mahalleye vermesi bizleri de çok mutlu edecektir.
SANA KATILIYORUM ABI SIVAS MILYONLARCA PARA HARCASA BU KADAR TANITAMAZDI SIVASIN ADINI
ofozturk 16.04.2008, 08:05 bakalım başkanımız ne diyecek. sivasspor.com yöneticileri bu konuda bizlere öncülük edebilirler mi acaba.
ofozturk 24.04.2008, 11:21 bu konu hakkında çalışma yapan oldu mu acaba.
yigidomustafa58 24.04.2008, 13:15 güzel bir düşünce kimse bizi buralara kadar getiremedi çünkü..
alem_halil 01.05.2008, 23:32 bence de çok güzel bir fikir. bir haftadır sivasımızın reklamının nasıl yapıldıgını görüyoruz arkadaşlar. çok güzel olur diye düşünüyorum.
navruz58 01.05.2008, 23:39 bülent hocama en güzeline yapin gardaslarim ooooooooooo herseyin güzeline layikdir sen seviyorum bülen hocam abimmmmmmmmmmmmmm seni cok seviyoruz bülent hocam abim..... en büyük sivasspor sivasspor sivasspors ivasspor58
navruz58 01.05.2008, 23:41 hayretin abi nasilsin ya seni den cok özledim sivasim cok özledim sivasspor
yigido_sampiyon 01.05.2008, 23:42 belkide bazı spor tesislerin adına verilebilir...
ama bülent uygundan önce mecnun başkanın adı bir yere verilmeli...
candayanmaz58 02.05.2008, 02:38 BAZI SOKAK VEYA CADDELER DE ÇOK GEREKSİZ İSİMLER MEVCUT. HOCAMIZ %100 TÜRK VE MÜSLÜMANDIR O BUNU HER TÜRLÜ HAK EDİYOR
sivas_sevdamiz 02.05.2008, 08:01 desteğiniz için teşekkürler.
stad veya tesislere giden sokak veya mahalle aralarına adların verme fikri çok güzel. hem daha bi manalı olur dediğiniz gibi. belediye başkanımıza mail falan atmamız gerekiyor talep için ne yapabiliriz sivasta olanlar bilgi verirse sevinirim.
Sivas Belediyesi'nin internet sitesinde (www.sivas.bel.tr) Başkan'a mesaj bölümü var. Oraya isteklerimizi yazabiliriz.
zaralım 58 02.05.2008, 08:03 güzel bir düşünce belediye tarafından yapılırsa güzel olur
|