Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasımpaşaspor küme düştü
samet yıldız 19.04.2008, 18:00 Kasımpaşaspor küme düştü
Kasımpaşa geldiği gibi gitti. İkinci yarı toparlanan takım son maçlarını da kaybedince lige el salladı.
Kasımpaşaspor Turkcell Süper liginin 31. haftasında matematiksel olarak Bank Asla ligine düştü. Bursaspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek son umutlarını kaybettiler.
Küme düşme hattının bir üstünde yer alan 15. sıradaki Gençlerbirliği, Trabzon deplasmanından puan aldı. Ankara takımı puanının 32'ye çıkardı. 22 puanlı Kasımpaşa kalan üç maçını da kazansa yetmiyor.
İkinci yarıda Uğur Tütüneker ile iyi bir grafik yakalayan İstanbul takımı ilk yarıda kaybettiği puanlara yanıyor.
İlk yarıda 17 maçta 9 puan toplayan takım ikinci yarıda 14 maçta 13 puan topladı.
İyi oldu fazla İstanbul takımına gerek yok.Birkaç tanede Ankara'dan düşmesi dileğiyle:)
Bize Kasımpaşa'da i..e Sivas olamazsın Şampiyon diyenlerin hali ortada
zuhahahaha
puhahahaha
Kasımpaşa Lig A'ya
:D :D :D :D
koyulhisar 19.04.2008, 18:11 Bir kasımğaşalı olarak üzüldüm ama sivaslı olarak şampiyon olursak üzüntümün anlamı kalmaz....
GLoBe-Y-Gençlik 19.04.2008, 18:15 sıvas sampıyon kasımpasa dusmus ıst azaldı
akifeker 19.04.2008, 18:17 ANTİ-İSTANBUL
ŞAMPIYON SİVAS
BU SENE ŞAMPIYON ANADOLUDAN
yigidomustafa58 19.04.2008, 22:45 ya arkadaşlar size katılmıyorum ben istanbulda oturyorum Sivasa maçlara gelemiyoruz ama İstanbulda olunca maçların hepsine gidiyoruz.gerçekten kötü oldu Sivasa hasretiz biz..
bortecine 19.04.2008, 22:49 Laik olduğu yere geri gittiler.
ofgurleyuk78 19.04.2008, 22:54 Bir kasımğaşalı olarak üzüldüm ama sivaslı olarak şampiyon olursak üzüntümün anlamı kalmaz....
Ne demek istediğini anlamadım doğrusu. Hem Sivas'lı hem kasımpaşalı olunmaz. Rengini belli et. İyi oldu bir İstanbul takımı gitti. Torpille stad yaptılar. Gelsin Sivas'a yapsınlar. Paracıklarımızı boşa harcıyorlar. Hak edene harcasınlar. Bir yıllık takıma stad yapılır mı Allahaşkına?
zaralım 58 19.04.2008, 22:56 ANTİSTANBUL...................
SenSetik 19.04.2008, 23:19 kıyakçılığın sonu ayakçılıktır.....
anladın sen onu kasımpaşa......
darısı ankaraspora inşallah......
yigido_sampiyon 19.04.2008, 23:21 valla ne yalan söylüyüm kasımpaşanın süper lige çıkmasına bile üzülmüştüm..
çünkü hakettiğini düşünmüyordum kasımpaşanın süper ligi...
sivas_kangallı 19.04.2008, 23:27 kasımpaşanın lig düşmesine sevindim
zaten süperligi hak edemiyolardı..
kadir0911 20.04.2008, 00:04 vallah düstüklerine bende cok sevindim , insallah genclerbirligi'de düser ve ankara/istanbul takimlarin sayisi biraz daha düser
kadir0911 20.04.2008, 00:05 bu ankara istanbul takimlarin taraftari olsa neyse derim ama onlarin yüzünden ligin kalitesi pek iyi degildi
ademgoze 20.04.2008, 00:12 sivasa satarlarsa 20 ytl bilet dörttane yer küme giderler güle güle
hiç fena olmadı...bizi bomboş tribünlere sokmadın..ne oldu..4 tane yedin aldın hakkını..
memati baba 20.04.2008, 00:17 İyi olmuş sivasla dalga geçilmeyeceğini öğrensinler...
RECEP_YÜKSEL 20.04.2008, 00:18 burda öncelikle spor sever olarak Kasımpaşaya başarılar dilerim ve burda kaşımpaşaya lav söyleyenlenler tafatarı yok diyenlere tek cevap O KASIMPAŞA BİZİM YERİMİZDE OLSAYDI TÜRBÜNLER ASLA BOŞ KALMAZDI ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPOR 15.000 KİŞLİK STAD DOLMUYASA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN O TAKIMLAR BİZİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR ONLAR İLÇE TAKIMI BİZ İL HEMDE TOPLAMDA 7 MİLYONUZ DİYE ÖVÜNEN İL BANK ASYADA BAŞARILAR KASIMPAŞA BURAYA HAKKINLA GELDİN VE HAKKIN OLARAK GİDİYORSUN İLK YARIDA LORANTI GETİRMEKLE GİTMEYİ İSTEDİN
ONLARIN TARAFTARI YOK BİZİM ÇOK ?????
Pasa Pasa 2. lige...........:)
kubilay68 20.04.2008, 00:25 birileri gider birileri gelir bu isler boyle arkadaslar
burda öncelikle spor sever olarak Kasımpaşaya başarılar dilerim ve burda kaşımpaşaya lav söyleyenlenler tafatarı yok diyenlere tek cevap O KASIMPAŞA BİZİM YERİMİZDE OLSAYDI TÜRBÜNLER ASLA BOŞ KALMAZDI ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPOR 15.000 KİŞLİK STAD DOLMUYASA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN O TAKIMLAR BİZİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR ONLAR İLÇE TAKIMI BİZ İL HEMDE TOPLAMDA 7 MİLYONUZ DİYE ÖVÜNEN İL BANK ASYADA BAŞARILAR KASIMPAŞA BURAYA HAKKINLA GELDİN VE HAKKIN OLARAK GİDİYORSUN İLK YARIDA LORANTI GETİRMEKLE GİTMEYİ İSTEDİN
tayyip bey iktidara kasımpaşa ilk yıl 2 lige 3 yıl süper ligee...bir de stat var ki adı dillere destan..tuhaf...harbiden hakkıyla..
yerliturkuaz 20.04.2008, 00:29 OLMASI GEREKEN OLDU NE İŞİ VAR BU TARZ BİR TAKIMIN ANKARADANDA Bİ TAKIM DÜŞSE ÇOK GÜZEL OLACAK...
RECEP_YÜKSEL 20.04.2008, 00:41 tayyip bey iktidara kasımpaşa ilk yıl 2 lige 3 yıl süper ligee...bir de stat var ki adı dillere destan..tuhaf...harbiden hakkıyla..
evet ben kasımpaşayı savunuyorum çıktığındada öyle dediler ama onlar altayı nasıl yendiler seyreden herkez biliyor hakem altayın çıkması için elinden geleni yaptı ama Kasımpaşa hakemide alt etti ve bu lige çıktı eğer tayip bu takıma destek verseydi bu takım ligde kalırdı bu arada Göztepede SÜPER LİGDEN AMATÖRE 5 SENEDE İNDİ ACABA O NEDEN yazık bizlere ki yazık neden her şeyde öküz altında buza ararız
NOT: SPORA SİYASET KARIŞTIRANLARA LAFIM ULUSOYUN FEDERASYON BAŞAKNI SEÇİLDİĞİ DÖNEM OY VERENLER KİMLER BİLMEDEN YORUM YAPANLAR YETER ARAŞTIR VE YAZ ŞİMDİ BANA SİTEM EDECEKLER TAYİBİ SAVUNDU DİYECEKLER AMA BENİ BEN BİLİYOM BİDE TANIYANLAR AMA SIRF KARALAM OLSUN DİYEDE YAZMAM
evet ben kasımpaşayı savunuyorum çıktığındada öyle dediler ama onlar altayı nasıl yendiler seyreden herkez biliyor hakem altayın çıkması için elinden geleni yaptı ama Kasımpaşa hakemide alt etti ve bu lige çıktı eğer tayip bu takıma destek verseydi bu takım ligde kalırdı bu arada Göztepede SÜPER LİGDEN AMATÖRE 5 SENEDE İNDİ ACABA O NEDEN yazık bizlere ki yazık neden her şeyde öküz altında buza ararız
NOT: SPORA SİYASET KARIŞTIRANLARA LAFIM ULUSOYUN FEDERASYON BAŞAKNI SEÇİLDİĞİ DÖNEM OY VERENLER KİMLER BİLMEDEN YORUM YAPANLAR YETER ARAŞTIR VE YAZ ŞİMDİ BANA SİTEM EDECEKLER TAYİBİ SAVUNDU DİYECEKLER AMA BENİ BEN BİLİYOM BİDE TANIYANLAR AMA SIRF KARALAM OLSUN DİYEDE YAZMAM
yani ak partinin iktidar olmasıyla kasımpaşanın bir anda aralıksız süper lige çıkmasının aynı yıllara denk gelmesi arasında hiç bir ilişki,korelasyon,bağıntı artık ne dersen yok mu yani...
RECEP_YÜKSEL 20.04.2008, 00:49 yani ak partinin iktidar olmasıyla kasımpaşanın bir anda aralıksız süper lige çıkmasının aynı yıllara denk gelmesi arasında hiç bir ilişki,korelasyon,bağıntı artık ne dersen yok mu yani...
VARSA BU TAKIM NİYE DÜŞSSÜN HEMDE ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VARKEN NE DERSİN??????
memati baba 20.04.2008, 01:01 burda öncelikle spor sever olarak Kasımpaşaya başarılar dilerim ve burda kaşımpaşaya lav söyleyenlenler tafatarı yok diyenlere tek cevap O KASIMPAŞA BİZİM YERİMİZDE OLSAYDI TÜRBÜNLER ASLA BOŞ KALMAZDI ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPOR 15.000 KİŞLİK STAD DOLMUYASA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN O TAKIMLAR BİZİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR ONLAR İLÇE TAKIMI BİZ İL HEMDE TOPLAMDA 7 MİLYONUZ DİYE ÖVÜNEN İL BANK ASYADA BAŞARILAR KASIMPAŞA BURAYA HAKKINLA GELDİN VE HAKKIN OLARAK GİDİYORSUN İLK YARIDA LORANTI GETİRMEKLE GİTMEYİ İSTEDİN
Kasımpaşa nın canı cehenneme tamam mı koçum!!!
SapsalDavulcu 20.04.2008, 09:04 recep tayip takım gitti desenize yazık oldu
RECEP_YÜKSEL 20.04.2008, 12:55 Kasımpaşa nın canı cehenneme tamam mı koçum!!!
konuşmana dikkat et koçum velan özenti olmayın kendiniz olun
velibircan 20.04.2008, 12:59 çok iyi oldu..birde gençlerbirliği düşerse süper olcak
Bence çok iyi oldu. Kasımpaşa, Manisa gibi taraftar kapasitesi düşük olan takımlarınm yerine Antalya, Eskişehir, Sakarya gibi potansiyeli yüksek olan takımların süper lige çıkacak olması sevindirici. Bu arada Eskişehirspor'da çıkarsa süper ligde İç Anadolu'dan 8 takım mücadele edecek.
sinan-58 20.04.2008, 13:40 çok iyi oldu..birde gençlerbirliği düşerse süper olcak
bizim maça kadar inş. ya ligde kalmayı garantiler yada duser bırakın artık kasımpaşa muhabbetini dikkat ederseniz biz şampiyonluğa oynuyoruz
YuNuSPaSa58 20.04.2008, 13:48 qerçekten Kötü oLdu.. zaten fenerbahçenin maçlarına zar zor qidioz ßide Kasımpaşanın Liqden düşmesi oLunca Sivasın maçLarına qidemicez.. ama oLsun ßize Kasımpaşa maçında "ßiLetLer 1 YtL" diye bağırıp maça qidincede 20 ytL diyen ßi takımın ßank Asya'da ßiLe yeri yok direk amatör küme.. Haksızsam Haksızsın deyin:):):):):):):):):):):)
XXCakir58 20.04.2008, 14:29 bana sorarsaniz bence kasimpasa degil baska takimlar düsmeliydi. Yani Kasimpasa son haftalardir iyi mac gösteriyordu. Eger suanki Kasimpasa Teknik Direktörü bastan beri Kasimpasanin basinda olsaydi, o zaman Kasimpasa baska yerlerde olurdu, yani düsme hattinda olmazdi.
Bence küme düsmesi gereken takimlar, Turkcell Süper Ligde cok kalan takimlar.
Misal: Manisa, Rize gbi takimlar
EyüphanAydın 20.04.2008, 14:33 Bence Çok İyi Oldu...
Bir İstanbul Takımının Olmasını Artık İstemiyoruz..
Bi Eskilerden Eskişehir Spor'u Bir Sakarya Spor'u V.s
Gibi Anadolu Takımlarını Süper Ligde Görmek İstiyoruz...
Gerçekten Çok Sevindim..
RECEP_YÜKSEL 20.04.2008, 14:36 bana sorarsaniz bence kasimpasa degil baska takimlar düsmeliydi. Yani Kasimpasa son haftalardir iyi mac gösteriyordu. Eger suanki Kasimpasa Teknik Direktörü bastan beri Kasimpasanin basinda olsaydi, o zaman Kasimpasa baska yerlerde olurdu, yani düsme hattinda olmazdi.
Bence küme düsmesi gereken takimlar, Turkcell Süper Ligde cok kalan takimlar.
Misal: Manisa, Rize gbi takimlar
kardeş haklısın ama ben bu ligde renkli ateşli taraftarı olan takımlar kalsın tarfatarı olmayanlar düşsün isterim bunlara örnek
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR -- GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ - GENÇLERİRLİĞİ - ANKARASPOR - BU TAKIMLARDA NE TARAFTAR VAR NE SEYİRCİ SEYİRCİ YOKSA SEYİR ZEVKİ OLMAZ SEYİRCİSİZ SPOR SESSİZ FİLME BENZER
VARSA BU TAKIM NİYE DÜŞSSÜN HEMDE ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VARKEN NE DERSİN??????
r.tayyip ömür boyu bu takımın başında duracak değil ya...üstelik süper ligdeki takımlar kulis yönünden diğer ligdeki takımlara nazaran daha güçlü..yani tayyibin ne kadar kulis gücü varsa diğer takımların da var..
izmirliyigido 20.04.2008, 17:20 Bence de düşmesi iyi oldu. Seneye sırada İBB, Ankara BŞB, GB.Oftaş var. Ç.Rizespor'da gitti. Şöyle taraftarı olan, takımı ateşlyen, şehirler arası rakabet olan takımlar çıksın. Iıımmmm kimler mesela.... Mesela, Sakaryaspor, mesela Eskişehirspor, mesela Kocaelispor, mesela Antalyaspor gibi.
Kasımpaşaspor'a Ç.Rizespor ve V.Manisaspor ile birlikte Bank Asya 1. Ligde başarılar dileriz.
Ben asıl Manisapor'un düşmesine üzüldüm. Hiç olmazsa İzmir'e yakındı ve Sivasspor'umuzu orada seyredebiliyorduk. Şimdi birtek Denizli kaldı seyredebileceğimiz yer. İnşallah İzmir'den bir takım çıkarda Sivasspor'u İzmir'de ağırlarız.
.
GLoBe-Y-Gençlik 20.04.2008, 17:32 duser duser duser sende dus aslanım dus dus
35fulya58 20.04.2008, 17:42 Bence de kayıp değil. Zaten çıkması ayıp.. Güle güle Kasımpaşa. Gerçi bizim averaj takımımızdı, o açıdan kötü oldu.
|