Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler STSO ve Osman YILDIRIM

merkez_emre
20.04.2008, 20:37
Galiba Site yönetiminden ve üyelerden bu Konu hakkında Bir haber cıkmadı..

gecen hafta cuma gununden itibaren Sivasın işlek caddelerinin çoğuna STSO (Sivas Ticaret ve Sanaayi Odası) tarafından dağıtılan bayraklar dükkanları Süslüyor...Sivas İnsanın bu konuda Duyarsızlıgını herkes biliyor..5 milyon verip bi bayrak alıp dukkanına evine asmayan bir toplumumuz var...

Daha öncede Sivasspor a otobus alımı ıcın kampanya baslatan Stso Bu davranısıyla Bir kere daha Sivasspor a verdiği Önemi gösterdi...

Başta Stso başkanı Osman YILDIRIM a ve Tüm Yönetim kuruluna Gönülden Teşekkürler....

(Digital makinaları olanlar varsa bu Görüntüleri Çekip Buraya Koyabilirlerse Güzel olur)

RECEP_YÜKSEL
20.04.2008, 20:47

gecen hafta cuma gununden itibaren Sivasın işlek caddelerinin çoğuna STSO (Sivas Ticaret ve Sanaayi Odası) tarafından dağıtılan bayraklar dükkanları Süslüyor...Sivas İnsanın bu konuda Duyarsızlıgını herkes biliyor..5 milyon verip bi bayrak alıp dukkanına evine asmayan bir toplumumuz var...

Daha öncede Sivasspor a otobus alımı ıcın kampanya baslatan Stso Bu davranısıyla Bir kere daha Sivasspor a verdiği Önemi gösterdi...

Başta Stso başkanı Osman YILDIRIM a ve Tüm Yönetim kuruluna Gönülden Teşekkürler....

(Digital makinaları olanlar varsa bu Görüntüleri Çekip Buraya Koyabilirlerse Güzel olur)

güzel bi çalışma teşekürler emeği geçenlere ben burda bişeye daha dikkat çekecem Ankara maçından sonra SİVASSPORLU Futbolcular türbüne gidiyor inanın belki 1 belki 2 tane kırmızı beyaz var ya alah aşkına market sahipler reklam yapmak isteyen kurluşlar ne olur kırmızı beyaz thşortlar dağıtn reklmaınız olsun hiç yokdan naklen verilen maçlarda sizin içinde güzel reklam olur saygılar

yigidomustafa58
21.04.2008, 12:46
güzel bi çalışma teşekürler emeği geçenlere ben burda bişeye daha dikkat çekecem Ankara maçından sonra SİVASSPORLU Futbolcular türbüne gidiyor inanın belki 1 belki 2 tane kırmızı beyaz var ya alah aşkına market sahipler reklam yapmak isteyen kurluşlar ne olur kırmızı beyaz thşortlar dağıtn reklmaınız olsun hiç yokdan naklen verilen maçlarda sizin içinde güzel reklam olur saygılar

evet abi reklam yapmak isteyenler bassınlar.İstanbulda Sivasla Sivassporla ilgili 20-30 una bakmadan alıyorum ben hasretim çünkü memleketime..

video58
21.04.2008, 12:50

aynen öle.duyarsız duyarsız insanımız.
kulüp ürünlere girecek.ama kim alacak ki.

adam gibi adamlara teşekkürler.

merkez_emre
21.04.2008, 20:34
belli olduki bu sitede fos cıktı Sivasspor a boyle destek verenlere bile bir teşekkur yazısı bile atılmıyor...

bu sitedekilere konuyu gorup msj atmayanlara (üyesinden site yönetimine kadar) bu 3. sıradakı konum ve sampıyonluk ümidi fazla

58 memo
21.04.2008, 20:41
Sivasın önemli şahıslarından Sn Osman Yıldırım ve STSO çalışanlarına çok teşekkür ederiz
Sivasta evlerde ve işyerlerinde herkes bayrak asarsa çok güzel görüntüler olur.

RECEP_YÜKSEL
21.04.2008, 21:14
belli olduki bu sitede fos cıktı Sivasspor a boyle destek verenlere bile bir teşekkur yazısı bile atılmıyor...

bu sitedekilere konuyu gorup msj atmayanlara (üyesinden site yönetimine kadar) bu 3. sıradakı konum ve sampıyonluk ümidi fazla

MAALSESEF KARDEŞ BAZI KONULARDA SANA KATILMASAMDA BURDA ÇOK HAKLISIN BİZ TEŞEKÜR ETMEYİ BİLE BİLMİYORUZ

OKUYUP GEÇENLERDENİZ

KIRMIZI BEYAZ ANADOLUDA TARİH YAZ

TARFATARIN OLMASA BİLE SEN YİNEDE TARİH YAZ

FurkaN
21.04.2008, 21:15
Evet bu bayraklar bugün benimde dikkatimi çekti... Bu memleket için taş üstüne taş koyan herkese teşekkürler...

merithan58
21.04.2008, 22:12
STSO'DA OLSAMASA TAKIMA KİMSE SAHİP ÇIKMAYACAK.ALLAH RAZI OLSUN ADAMLARDAN.HEM BAYRAK DAĞITIYOR HEM OTOBÜS ALIYOR HELAL OLSUN.

ANCAK O BAYRAKLARI ASMAYANLARADA YUH OLSUN.BİR BAYRAĞI CAMINA ASMAK BU KADAR MI ZOR.ARKADAŞLAR BAYRAĞI ASMAYAN ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.

ANTİ-İSTANBUL ANTİ-3 BÜYÜTÜLMÜŞ