Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜLENT UYGUN: "GÖNLÜM FENERDEN YANA"

ertor58
25.04.2008, 12:36
"Derbi maçların favorisi olmaz. Birçok derbi maç oynamış eski bir futbolcu olarak taşıdığınız düşüncenin çoğu kez tersinin gerçekleştiğini iyi bilirim. Stratejik olarak iyi hazırlanan takım galibiyete yakındır. Son zamanların en zor derbisi oynanacak. Herkesin, özellikle taraftarların sağduyulu olması gereken bir maç. Sahadan galip ayrılan şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Çok zor bir maç olacak. Gönlümden geçen Fenerbahçe’nin kazanması. Ben Fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. Gönlümden tabii ki Fenerbahçe geçiyor. Fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. Dolayısıyla ağırlık Fenerbahçe’den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. Takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız. Biz Sivasspor olarak herkesten taktir gören bir takımız. Kendi takımı şampiyon olamıyorsa bizim şampiyon olmamızı isteyen bir kitleye sahibiz artık. Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından toplam 9 puan alarak şampiyon olan veya Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım olmayı hedefliyoruz."

www.ligtv.com.tr

hocam şampiyonluğa oynayan bir takımın teknik direktörü olarak bu sözler size hiç yakışmadı sizin bu tutumunuz sivassporu gönülden destekleyenlerin arasını açacak sözler. sivasspora hizmetlerinizden dolayı tebrik ve teşekkür ederiz. ama artık feneri unutsanız. futbol camiasında bizi şaibe altına sokacak söZler bunlar. üstelik o maçın sonucunun beraberlik olması bize en çok yarayan sonuç ne demek gönlüm fenerden yana. siz fenerin mi sivassporumuzun mu şampiyon olmasını istiyorsunuz?. o zaman önceden galatasarayı tutanlarda gönlüm gs den yana der bjk lılarda bjk dan yana der hatta sivaslı kartallar diye forma giyip maçada gelir... kimsede bişey diyemez çok kızmıştım o arkadaşlara ama şimdi hak vermek durumunda kaldım. çok talihsiz çok üzücü açıklamalar bunlar. bu açıklama bizim şampiyonluğa oynamadığımız anlamına geliyor. ve fenerle oynadığımız maçlarada şaibe düşürüyor. sivası gönülden seven bir çok gs li ve beşiktaşlı arkadaşım bu açıklamadan sonra nefret duymaya başladı. lütfen daha dikkatli olalım. sivasspor hiç bir takımın uşağı değildir.

haberin linki
http://77.79.75.3/Default.aspx?r=1&hid=37478

ferhat_58_oğuz
25.04.2008, 12:45
BÜLEN HOCANIN BU SÖZLERİ SÖYLEDİĞİNE İNANASIM GELMİYOR DEMEKKİ HOCAMIZ ŞAMPİYONLUĞA İNANMIYOR DEMESİ GFEREKEN SİVASSPORUMUZUN ÇIKARLARI NE İSE O OLSUN YANİ BERABERE BİTSİN HA ŞÖYLE DİYEBİLİR FENERBAHÇE DAHA GÜÇLÜ KADRO YAPISIYLA BU MAÇI KAZANABİLR GİBİ SÖYLEM MAKULDÜR AMA BİR TARAFTAR GİBİ SÖZLERİ BENİ GERÇEKTEN ÇOK İNCİTTİ ÖNEMLİ OLAN TABİKİ SİVASSPORUMUZDUR O ZAMAN AKILLARA SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI GELİYOR HEMEN YOKSA O MAÇ HİKAYEMİYDİ ÖNCEDEN KAZANILMIŞ BİR MAÇMIYDI FENERDEN YANA HOCAM SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA BU TÜR KONUŞMALAR SANA VE SİVASSPORU TEMSİL EDEN KİŞİLERE YAKIŞMAZ UMARIM SEZON SONUNDA GÜLEN BİZ OLURUZ EGER ŞAMPİYONLUĞU 3 PUAN VEYA AVERAJLA KAYBEDERSEK BU ÇELİŞKİ BEYNİMİZİ ÇOK TIRMALAR

elbeyli09
25.04.2008, 12:49
var dır bülent hocanın bir bildiği,hayırlısı,

ygd
25.04.2008, 13:04
Şu fenerbahçe mevzusudaa bülent hocanın hep yumaşak karnı olacakk,bi alıştıramadı kendini tam profesyonelliğee,Sanane fenerden hocam,takımının liderle arasında 3 puan varr,şampiyonluk şansın sürüyoo...off yaaa!!bu sözlerinden sonra birilerii şaibe lafları ederse kızmıcaz o zaman,böle demeç mi olur yaww.İnşallah dogru değildir!!!

ertor58
25.04.2008, 13:08
YANİ BU MAÇI FENERİN YENMESİ SİVASSPORA HİÇ BİR TÜRLÜ YARAMIYOR BU MAÇIN SONUCUNDA YA GS YENECEK YADA BERABERE KALACAK Kİ BİZE YARASIN. BİZ ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIMIZ FENER YENSE BİZİM NEYİMİZE YARAYACAK.ANLAMIYORUM.DA YAKIŞTIRAMIYORUMDA.

B.DUMANLI
25.04.2008, 13:31
Bülent hoca bildim bileli talihsiz aciklamalarda bulunuyor. Bir isi sonuna kadar getiremeyen maymun istahlilara benziyor.Pes etti gibi üc mac kala. Senin ve Mecnun baskanin bu FB hayranliginiz SIVASSPOR´a olan ilgiyide azaltiyor.Sonrada 4Eylül niye dolmuyor diyorsunuz.Sizlerin gönlünde FB sevdasi oldugu sürece SIVASSPOR´dan UEFA´ya katilmasi bile mucize.

sinan-58
25.04.2008, 13:40
boyle bir açıklama yapması yanlış ama o da tabiki fenerbahçeyi destekliyecek kaç yıl formasını giydiği takımı mecbur destekler basına yansıtmasaydı daha iyi olurdu

kendalli
25.04.2008, 13:41
bulent uygun seni bu yapmış olduğun açıklamalarından dolayı bir yiğido olarak kınıyorum...umarım bu yazımı okursun...ne zaman bu gömleği üzerinden çıkarırsın o çok sevdiğin takım hakkında istediğin şeyleri söylersin...

sivassporummm58
25.04.2008, 13:55
Bülent hoca yaptığı bu açıklamayla gerçekten ayıp etmiş, bülent hoca şunu bil ki sen sivassporun teknik direktörüsün fenerbahçe nin değil fenerbahçe,galatasaray veya beşiktaşın yapacağı maçlar seni ilgilendirmemeli sen işine bakmalısın.Bu takımlardan birini destekleyici açıklamalar yapmak istiyorsan o zaman sivasspor teknik direktörlüğünden ayrılman lazım ama maalesef ki bu durumda bu açıklamayı yapmışsın yazık çok yazık...

winner58
25.04.2008, 14:00
böyle bi açıklama sivasspor forması altında görev yapan hiç bi kimseye yakısmaz yönetim olarakta bu konuşanları uyarmak lazım kim olursa olsun

Yiğiter
25.04.2008, 14:15
balık baştan kokar..kusura bakma hocam ama sen hem gönlüm fenerden yana,fenerin başına geçmek istiyorum diyeceksin,hem de sivaslılar sivastan başka takım tutmasın diyeceksin..maalesef o zor işte...

Del Piero
25.04.2008, 14:23
böyle bi açıklama sivasspor forması altında görev yapan hiç bi kimseye yakısmaz yönetim olarakta bu konuşanları uyarmak lazım kim olursa olsun

Aynen katılıyorum arkadaşıma artık bülent uygun hocamızın bu tip Fb açıklamarı benide çok rahatsız ediyor..... ama yinede çok seviyorum seni bülent hoca ;)

Bortecine23
25.04.2008, 14:24
aRkadaslar BEn Bulent hocanın boyle bı demec verdıgıne ınanmıorum bence bı eksıklık, bı yanlıs varr doldurma haber bu sanırım belkı de ınanmak ıstemıorum : (

ertor58
25.04.2008, 18:07
balık baştan kokar..kusura bakma hocam ama sen hem gönlüm fenerden yana,fenerin başına geçmek istiyorum diyeceksin,hem de sivaslılar sivastan başka takım tutmasın diyeceksin..maalesef o zor işte...

yani bu açıklama trübüne gelmeyen sivaslılar için yeterli bir açıklama olabilir belki. yada stada beşiktaş formalarıyla gelenlere bir şey söyleme hakkımızı elimizden alır. üzüldüm doğrusu oysa şampiyon olabileceğimiz hayal ediyordum

YİĞİDOLAR 58
25.04.2008, 18:16
BÜLENT HOCAM SEN NEDİYON YA.BİLİYORUM SEN SİTEYİ TAKİP EDEN BİR İNSANSIN.BIRAK ARTIK ŞU FENERİ MENERİ.AYNI AÇIKLAMAYI GS İÇİN YAPSAN YİNE AYNISINI DERDİM.GİT TOPCULARINI MOTİVE ET SEN.HAY BIKTIK SENİN BU FENER SEVDANDAN YA.1 AYDA BİR FENERLE İLGİLİ YORUMLAR YAPIYON.TAMAM ANLADIK 2-3 SENE SONRA FENERDESİN.ŞİMDİ NOLUR ŞU TAKIMINLA İLGİLEN YENİN ŞU DENİZLİYİ.ÇILDIRACAM YA FENER FENER.BAŞKANDA AYNISI YAPMIŞTI.DESEKİ İYİ OLAN KAZANSIN DERBİDİR BELLİ OLMAZ.GÖNLÜ FENERDEYMİŞ.GÖNLÜN SİVASSPORDA OLSUN HOCAM.İŞİNE BAK.
BAŞARILAR HOCAMIZA VE EKİP ARKADAŞLARINA.

kadir984
25.04.2008, 18:22
HOCAM SPEKÜLASYON ORTAMI MI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORSUN BU NE ANLAMA GELİR YOK GÖNLÜM FENERDEN YANA

YOK SİVASLININ ÜZERİNDE ÖLÜ TOPRAĞI VAR.

HOCAM BIRAK BU LAFLARI BAK İKİ KELİME ETTİN KAYSERİSPORLULAR BİZE KIZGINLIKLA BAKIYOR.

PROFESYONEL FUTBOLDASIN HOCA GÖNLÜNÜN NERDE OLDUĞU DEĞİL BEDENİNİN NERDE OLDUĞU VE NEREDE OLMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLMELİSİN..

TABİ EĞER BU SÖZLERİ SEN SÖYLEDİYSEN!

merkez_emre
25.04.2008, 18:27
hayret ettim bu konunun neden sımdıye kadar sılınmediğine...

valla dıger ıllerden tribünlerden arkadaslar siz fenerın arka bahcesısınız dedıgı zaman ben yerın dıbıne gırıyorum...yonetıme teknık ekibe bakıyorum cogunun fb ile teması olmuş.hatta yönetim basa geldıkden sonra gelen futbolculara bakıyorum cogu fb den ya kiralık yada satılık gelmiş...

ayrıca baskan üni ye geliyor diyor ki '' 33 yasıma kadar fenerbahçeliydim bıldıgım herseyi ben orda ogrendım 33 dk da fenerbahceyi bırakıp tam Sivassporlu olamam''....

bulent hoca sivassporda teknık drektörken fb nin yorumculugunu internet sitelerinde yapıyor..artık soylenecek kelıme bulamıyorum...bırılerının golgesınde sampıyon olmaktansa bagımsız olarak küme düşmek bence daha iyidir..

sivasfutbol
25.04.2008, 19:10
fatih altaylı nın dedigi fenerin B takımımı olmuş oluyor sivas spor sanki sivastaki fener maçını bilerekmi verdik fenere yazık bu şehre 18 tane takım var uygundan çok konuşan yok konuştukca batıyor sürekli gündemde kalmak içinde konuşulmazki biraz daha dikkatli olsada sevenlerini kırmasa sivas spor varken başka bir takım olamaz gönlümüzde şampiyon sivasspor

sait arslan
27.04.2008, 09:14
anlamadım bülent hocam.bişey mi dedin.

Arif Coşkun
27.04.2008, 10:14
Hiç gereksiz bir açıklama,benim altta bir yazım var tam ona uygun."Dilin düşüncenden önce haraket etmesin" Buna çok uyuyor.Böyle bir açıklamanın bazı çevreleri üzeceğini,taraf kazandığın kadarda,sanakarşı olan bir taraf oluşacağını hiç hesaplamadınmı sayın Bülent hocam. Şunu diyebilirdin: Bizim için hangi sonuç hayırlısıysa o sonuç çıksın,oda beraberliktir.Her iki takımada dosthane içinde bir maç ve başarılar diliyorum demen yakışırdı.Şimdi, gönlüm fenerde dediğin zaman,doğal olarakta insanlar fener maçlarında acaba bilinçlimi bir oyun oynandı gibi düşünce içine girmeleri kaçınılmaz olur.Neyse şimdi bu durumda bu sonuçta fazla üzerine gitmekte doğru değil.Herne olursa olsun İnşallah kazanan biz oluruz.

çılgın-sedat
27.04.2008, 10:21
işleri güçleri fener sanane fenerden seni ne ilgilendiriyor fener sen şampiyonluğa oynayan bir takımsın
bulent hoca aklın başına gelsin
akıllı ol terbiyesizlik yapma

çılgın-sedat
27.04.2008, 10:24
yani bu açıklama trübüne gelmeyen sivaslılar için yeterli bir açıklama olabilir belki. yada stada beşiktaş formalarıyla gelenlere bir şey söyleme hakkımızı elimizden alır. üzüldüm doğrusu oysa şampiyon olabileceğimiz hayal ediyordum

evet sivaslı kartallara söylemdiğiniz laf kalmadı çok hakeret etttiniz önce hocanıza sahip çıkın
şimdi bana çok kızacaksınız o kesin
ama banada hak verin

sivaslitaner58
27.04.2008, 11:11
sen bizim antrenorumuzsun hoca fener yan bakma bu taraftar senin ve takimina ve senin icin geliyor

ertor58
27.04.2008, 11:21
hocam denizli maçı sonrası doğruyu buldun sende elbette maç berabere bitsinki bize yarasın :-)

Uygun, "40 milyon insanımızın duasıyla buralara geldik. Sivasspor şampiyon olamazsa bile gönüllerin şampiyonudur. Futbolcularımla gurur duyuyorum." dedi.

Sivassporlular maçtan sonra büyük sevinç yaşarken, Teknik Direktör Bülent Uygun, "Gönüllerin şampiyonuyuz" dedi. Ligdeki 22. galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Uygun, "Bunu Anadolu'dan mütevazi bir takım başardı. 40 milyon insanımızın duasıyla buralara geldik. Sivasspor şampiyon olamazsa bile gönüllerin şampiyonudur. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Sivasspor doğru bir sistem varsa, Anadolu'dan da şampiyon çıkabileceğini kanıtladı. Biz yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin berabere bitmesini arzuluyoruz. Kalan iki maçımızı da kazanarak ligi en iyi yerde tamamlamayı hedefliyoruz Denizlispor'u şaibeye meydan vermeden aslanlar gibi mücadele ettiği için kutluyorum" diye konuştu.

yigidolar06
27.04.2008, 11:27
"Derbi maçların favorisi olmaz. Birçok derbi maç oynamış eski bir futbolcu olarak taşıdığınız düşüncenin çoğu kez tersinin gerçekleştiğini iyi bilirim. Stratejik olarak iyi hazırlanan takım galibiyete yakındır. Son zamanların en zor derbisi oynanacak. Herkesin, özellikle taraftarların sağduyulu olması gereken bir maç. Sahadan galip ayrılan şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Çok zor bir maç olacak. Gönlümden geçen Fenerbahçe’nin kazanması. Ben Fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. Gönlümden tabii ki Fenerbahçe geçiyor. Fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. Dolayısıyla ağırlık Fenerbahçe’den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. Takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız. Biz Sivasspor olarak herkesten taktir gören bir takımız. Kendi takımı şampiyon olamıyorsa bizim şampiyon olmamızı isteyen bir kitleye sahibiz artık. Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından toplam 9 puan alarak şampiyon olan veya Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım olmayı hedefliyoruz."

www.ligtv.com.tr

hocam şampiyonluğa oynayan bir takımın teknik direktörü olarak bu sözler size hiç yakışmadı sizin bu tutumunuz sivassporu gönülden destekleyenlerin arasını açacak sözler. sivasspora hizmetlerinizden dolayı tebrik ve teşekkür ederiz. ama artık feneri unutsanız. futbol camiasında bizi şaibe altına sokacak söZler bunlar. üstelik o maçın sonucunun beraberlik olması bize en çok yarayan sonuç ne demek gönlüm fenerden yana. siz fenerin mi sivassporumuzun mu şampiyon olmasını istiyorsunuz?. o zaman önceden galatasarayı tutanlarda gönlüm gs den yana der bjk lılarda bjk dan yana der hatta sivaslı kartallar diye forma giyip maçada gelir... kimsede bişey diyemez çok kızmıştım o arkadaşlara ama şimdi hak vermek durumunda kaldım. çok talihsiz çok üzücü açıklamalar bunlar. bu açıklama bizim şampiyonluğa oynamadığımız anlamına geliyor. ve fenerle oynadığımız maçlarada şaibe düşürüyor. sivası gönülden seven bir çok gs li ve beşiktaşlı arkadaşım bu açıklamadan sonra nefret duymaya başladı. lütfen daha dikkatli olalım. sivasspor hiç bir takımın uşağı değildir.

haberin linki
http://77.79.75.3/Default.aspx?r=1&hid=37478ARKADAŞIM OLAYLARI ARAŞTIRMADAN ANLAMADAN YORUM YAPIYORSUN DERKEN BU ANLAMDA BU KONUYU BURDA ACIP HOCAMIZI KARALAYIP KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSUN. TÜRKİYENİN TEK DERBİSİ BÜLENT HOCA FENERDE TOP OYNAMIŞ BİR FUTBOLCU OLARAK SÖYLEYEBİLİR SÖYLEMESİDE NORMALDİR. BURDA CEVAP YAZANLARDA BJK VEDE GALATASARAYLI ARKADAŞLAR CEVAP YAZIP KARALIYOR HOCAYI ŞİMDİ ANLADINMI

TS58
27.04.2008, 11:42
SİVASSPOR bu sene ŞAMPİYONLAR Ligine gitsin.FB GS'yi yenerse Şampiyon olur.Bizde GS'yi yenersek 2.oluruz. Yoksa 3 veya 4.üncü oluruz.Gönül ŞAMPİYON olmamızdan yana ama çok zor.

Sweetgirl
27.04.2008, 11:43
yaaa bunlari ne zaman söylemis :)
gülesim geliyor
lig tv'de telefonla canli yayina baglandigidinda ve her röportaj'inda dedigi
"tabiki bizim icin beraberlik en iyisi, rakiplerimize puan olarak yaklasmamizdir"

Agcalli
27.04.2008, 11:47
Bülent hocanın açıklaması bence talihsizlik. Çünki eğer bu şekilde açıklama yapmışsa bende o zaman Sivas Fenere yattı söylentilerine daha çok inanırım. Hatta inanmam içinde çok nedenim var. Bu yüzden herkes durduğu yere göre açıklama yapmalı. Bülent hoca açıklarımana biraz daha dikkat et bizleri üzme, çünki biz seni çok seviyoruz.

TS58
27.04.2008, 11:55
Bülent Hoca işi biliyor. O yokken 2.ligte 3.ligte sürünüyorduk.Bulduk ta BEĞENMİYORUZ.Ben FB'yi hiç sevmem ama BÜLENT HOCA'yı seviyorum.FB'li olsa bile.

ertor58
27.04.2008, 12:13
ARKADAŞIM OLAYLARI ARAŞTIRMADAN ANLAMADAN YORUM YAPIYORSUN DERKEN BU ANLAMDA BU KONUYU BURDA ACIP HOCAMIZI KARALAYIP KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORSUN. TÜRKİYENİN TEK DERBİSİ BÜLENT HOCA FENERDE TOP OYNAMIŞ BİR FUTBOLCU OLARAK SÖYLEYEBİLİR SÖYLEMESİDE NORMALDİR. BURDA CEVAP YAZANLARDA BJK VEDE GALATASARAYLI ARKADAŞLAR CEVAP YAZIP KARALIYOR HOCAYI ŞİMDİ ANLADINMI

araştırmadan yorum yazdığım kim söyledi haberin linki var dikkat ettiysen eğer bu haber yalansa çıksın bülent hoca ben böyle demedim desin. kaynakta lig.tv.com sıradan bir site değil. hocamız çıkmış derbide gönlümden fenerin kazanması geçiyor demiş ben mi uydurdum bunu. söyleyecegim o ki bülent hoca çok iyi bir hoca evet ama yerli yersiz konuşmaları da sivassspora zarar veriyor. fenerlilerin sempatisini kazanırken diğerlerinin düşmalığını kazanıyor. sonra mehmet yıldızı sürekli satmaya çalışması mehmeti alan şampiyon olur demeside hem mehmetin değerini düşürdü hemde bir takım soru işaretleri yarattı. sonra plaka meselesi puanımız 61 trabzonun plakası onların dualarıyla buraya geldik demesi. vb. birçok açıklaması zarar veriyor. hocam görevini yapsın hepimiz seviyoruz ama talihsiz açıklamalarada bir dur desin artık.

bahadır erdem
27.04.2008, 12:31
ARKADAŞLAR BÜLENT HOCA DOĞRU SÖYLÜYOR.

GALATASARAY FENER'İ YENERSE SİVASSPOR GALATASARAY'I YENSE BİLE FENERBAHÇE

GALİP GELDİĞİ ZAMAN BİZ YİNE ÜÇÜNCÜ OLURUZ.FENERBAHÇE GALİP GELDİĞİNDE

BİZ GALATASARAY'I YENMEMİZ HALİNDE ŞAMPİYNLAR LİGİ GARANTİ.

AMA BERABERE KALIRLARSA TABİİ Kİ DAHA GÜZEL OLUR...

ertor58
27.04.2008, 12:38
ARKADAŞLAR BÜLENT HOCA DOĞRU SÖYLÜYOR.

GALATASARAY FENER'İ YENERSE SİVASSPOR GALATASARAY'I YENSE BİLE FENERBAHÇE

GALİP GELDİĞİ ZAMAN BİZ YİNE ÜÇÜNCÜ OLURUZ.FENERBAHÇE GALİP GELDİĞİNDE

BİZ GALATASARAY'I YENMEMİZ HALİNDE ŞAMPİYNLAR LİGİ GARANTİ.

AMA BERABERE KALIRLARSA TABİİ Kİ DAHA GÜZEL OLUR...

birde şöyle br durum var bu derby maçı berabere bitse biz haftaya gs yi yensek gs nin önündeyiz ve fenerle aramızda 1 puan olacak son haftaya şampiyonluk iddaasıyla çıkacagız fener trabzonda 1 puan bırakırda bizde gençleri yenersek şampiyon olacaz bu nasıl daha iyi değilmi ? o yüzden bu derbyi ya gs yenmeli yada berabere bitmeli fb nin galibiyeti bize yaramaz.

yigidolar06
27.04.2008, 12:49
fazla heycanlanmayın bu işi gençlerbirliği çözecek arkadaşlar feneride cimbomuda yenecekler veya en az bir puanla dönerler sivasıda gençler şampiyon yapar

TS58
27.04.2008, 12:55
GENÇLER kimseyi ŞAMPİYON yapmaz sadece bileti 50 ytl yapar,2.yarıda taraftarı maça alır.CAVCAV yine CAVLAR.

murteza
14.05.2008, 08:38
bülent hoca gönlün hala fb den yana mı seninde mi ikinci takımın sivas

fatih_bm
16.05.2008, 17:09
Şimdi mantıklı düşünecek olursak her hoca 4 büyüklerden birinde çalışmak ister,hayali odur.Bülent Hocanın kide bu hesap benim anladığım kararıyla.

tugrulist
16.05.2008, 18:06
Fener Galatasarayı yenseydi,Sivas UEFA'daydı

abdullah58
16.05.2008, 18:15
YA HER TEKNIK DIREKTÖR FUTBOLCULUK YASANTISINDA BIR TAKIMIN FORMASINI GIYMISTIR
VEYA HER TEKNIK DIREKTÖR BIR TAKIMI TUTAR
AMA SEN HOCA OLMUSSAN VE AYNI KULVARDA SEVDIGIN VEYA TUTTUGUN TAKIMLA-CALISTIRDIGIN TAKIM MÜCADELE EDIYORSA
VE BU TAKIMIN BÜTÜN TÜRKIYENIN SEVGILISI OLMUSSA
ACIKLAMALARINA BEYANATLARINA DIKKAT EDECEKSIN
VE BÜLENT HOCAM BIRDE COK GÖRÜS BILDIRIYORSUN BIRAKTA YÖNETIM VE BASKANIMIZ GÖRÜS BILDIRSIN

fatih_bm
17.05.2008, 16:22
Benimde Bülent Hocanın en çok kızdığım huyu bu tarz gereksiz demeçleri.NE gerek var herşeyede konuşulmazki.ama olsun Bülent hocayı yinede çok seviyoz.

XXCakir58
17.05.2008, 17:16
Bu Sözlere inanmak istemiyorum.Bunu Hocamiz yazamaz. YOksa Bülent hocamiz fenerbahceli mi?

fatih_bm
29.05.2008, 18:15
Bu Sözlere inanmak istemiyorum.Bunu Hocamiz yazamaz. YOksa Bülent hocamiz fenerbahceli mi?
fenerbahçeli olabilir bunda b,şey yok zamanında orada oynamıştır.Ama böyle bir açıklamayı başka bir takımı çalıştırırken yapmasına kızıyorum ben.Ne yani sorarlar ozaman adama fbisivas maçlarında gönlün kimden yana.Biz sormayız belki ama art niyetli istanbul medyası sorar.En ufak bi hatalı kararında derler ki maçı mı sattın.onun için demeç verirken daha dikkatli olmalı bülent hoca.