Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

Del Piero
25.04.2008, 13:12
Hakan Şükür'ün haftasonu oynanacak derbi için 'Kutlu Doğum haftasına yakışır bir maç olsun' sözlerine destek veren Sivas'ın hocası Hakan'ı hedefe koyan Milliyet'i fena şaşırttı

Hakan Şükür'ün gündeme damgasını vuran derbi çağrısına destek verenler de Karteli rahatsız etti.

Haftasonu oynanacak hayati derbi öncesi 'Kutlu Doğum haftasına yakışır bir maç olsun' sözlerinden dolayı özellikle Doğan medyası tarafından adeta linç edilen Hakan Şükür'e destek veren Sivasspor'un başarılı Teknik Direktörü Bülent Uygun'a da tepki geldi. Uygun'un, Hakan'a gmsterilen tepkilerden sonra yaptığı, “Hakan Şükür’ü eleştirenleri hiç cumaya giderken görmedim” sözlerini, "Uygun Şaşırttı" diye veren Milliyet, Uygun'un bu sözlerle Hakan'a sahip çıktığını belirtti.

Hakan Şükür'ün kamuoyunda geniş yankı uyandıran açıklamalarına tüm çevrelerden destek gelirken, özellikle Aydın Doğan'ın sahibi olduğu, Hürriyet, Milliyet ve Vatan, Hakan Şükür'ü hedef gösteren haber ve yorumlarda bulunmuştu...

http://img103.imageshack.us/img103/9265/milliyetvq9.jpg

Bortecine23
25.04.2008, 13:33
Son kısım cıkmamıs ama bence dogru bı tespıt yapmıs bulent hocam.

yigidomustafa58
25.04.2008, 13:54
Hakan Şükür de insan yani o da cennet cehennem arasında o da Müslüman niye gitmesin ki Kutlu Doğum kutlamalarına..

sivas_kangallı
25.04.2008, 14:13
hakan şükürün dediğinde bişi yok daha ne desin adam maça gülle gelin dior bülent hocada sahip çıkmış en iyisini yapmış hocamız.

karaca eren
25.04.2008, 14:57
medyayı anlamak mumkun dgl bır turlu yaranamazsn hakan sukurun dedıklerı dgru guzel bır mesaj vermek ıstemıs ama anlayan medya yok ayrıca bulent hocamıza tesekkur ederız

Gokay58
25.04.2008, 15:15
baslıga bakarmısınız Uygun Şaşırttı.ne demek yani bülent hoca müslüman olamaz mı? bu haberi sivastan yollayan eraydın aytekini kınıyorum ben.dogan medya gurubu daha dogrusu tekel medya hakan şüküre linc kapmanyansı baslattı ve bülent hocamız hakan sükürü destekleyince(haklı bencede)bülent hocayıda karalamaya basladılar...!

merithan58
25.04.2008, 15:47
arkadaşlar bu milliyet hürriyet ve vatanın tamamıyla kukla gazeteler olduğunu hepimiz biliyoruz.adamlar müslümanları karalamak için elinden geleni yapıyor. kanald de bunlara dahil.

neden şaşırttı Bülent hoca sizi kartel medyası?

bizi hiç şaşırtmadı ve sonuna kadar destek vereceğiz hocamıza.

YİĞİDOLAR 58
25.04.2008, 15:58
BEYLER ŞİMDİ DİĞER GAZETELEREDE BAKACAKSINIZ.BU SÖZLERİ DESTEKLEYEN GAZETELER VAR.MİLLİYET TE KENDİ DURUŞUNU ORTAYA KOYMUŞ.
ÖRNEK ZAMAN GAZETESİ HELAL OLSUN HAKAN DEMİŞ.EEE GÖRDÜNÜZ GİBİ MİLLİYETTE AÇIKLANDIĞI GİBİ TAVIR KOYMUŞ.SİZDE NAPACAKSINIZ OKUMAYACAKSINIZ BÖYLE GZETELERİ.RAMAZAN AYINDA EK GAZETE VERİYOR MESELA RAMAZANLA İLGİLİ MİLLİYET.ŞİMDİDE BÖYLE DİYOR.KAFANIZI KARIŞTIRIYOR YANİ.HAKAN DEMİŞ FELAN FARK ETMİYOR.EMREDE SABAH NAMAZINA GİDİYORDU YİNE MİLLİYET FATİH HOCA GÖR BUNU DEMİŞTİ.YA SANANANE MİLLETİN DİNİNDEN.
TELEFON AÇIN GAZETEYE TEPKİ KOYUN.
HALKIN GRUBU YİĞİDOLAR Bİ ÇIKSIN ORTAYA.HERŞEY VAR BİZDE.NAPCAMIZI BİLİYOZ.

SONMEZ
25.04.2008, 15:59
Öncelikle, Hakan ŞÜKÜR' ün, bu iyiniyetli çağrısına,
Bülent Hocamızın bu rasyonel yaklaşımını ve desteğini
takdirle karşılıyorum.

Bazı arkadaşlarında ifade ettiği gibi, Hristiyan ve yahudi
futbolcular dünyanın heryerinde olduğu gibi, ülkemizde de
çok rahat bir şekilde, inançlarının yaşamalarında ve motiflerini
kullanmalarında hiç sıkıntı yaşamazlarken,
(İyi hatırlayalım Balili, yahudilerin dini bayramları gününde maça çıkamayacağını belirtince,
federasyon maçı ertesi güne ertelemişti...! ve saygı duymuştuk...!)
bizim futbolcularımızın bu hümanist yaklaşımlarını
''Gerici, yobaz, dini spora sokmaya çalışıyor,...vs'' gibi
kıçı yanmış kediler gibi ciyak ciyak bağıran, dar çerçeveli,
sığ ufuklu, düşünce fakiri, inanç zavallısı, beyinsizleri gördükçe ve izledikçe, :
Çok yazıklar olsun diyorum ve o zavallılara acıyorum.

- Ula ham yobazlar,
- Ula en ileri gericiler,
- Ula az gelişmiş ülkelerin taze kelle soğanları,
- Ula ecayip heyvanlara benziirler,
- Ula at gözlüklü, bağnaz çığırtkanlar,
- Ula kendilerini dev sanan cüceler,
- Ula çanakçı zıpırlaaaarrrrrrrr...
- .........
- ULAAAANNNN YILIŞIK YALAKALAAAAR...!

- Ülkemizdeki yabancı futbolcuların, inançları gereği her maça çıkarken,
hristiyanlık motiflerini kullanmalarını normal görüyorsunuzda,
kendi ülkemizin rekorlar sahibi bir futbolcusunun, kendi inançlarımızın doğrultusunda,
kendi peygamberimizin, ''kutlu doğum haftasında''
evrensel boyutta olan, sevgi kokan, gül kokan bir çağrısı neden GÖ(Z)ÜNÜZE battı...?

- Milli takımızdaki Mehmet ismini almış Brezilyalı bir futbolcunun,
maça çıkarken, halaa haç işaretini yapması karşısında,
neden susuyorsunuz da şimdi HAVLAMAYA başladınız...?

- Balili' nin maçı erteleten inançlarına ses çıkarmıyorsunuzda,
Benim özbeöz kendi inancımın peygamberinin doğum günü hatırına bir mesaj
sizi çok mu rahatsız etti ki ZIRLAMAYA başladınız...?

- Beni deellendirmeyiiin...
- Beni zıvanadan çıkarmayın...
- HIYARLAAAAAAAAAAAR...

- ZORUNUZA MI GİTTİ ULAAANNNNNNNNNN...!
- ZORUNA GİDENİN BORUSUNA GİTSİN...!

YİĞİDOLAR 58
25.04.2008, 16:03
Öncelikle, Hakan ŞÜKÜR' ün, bu iyiniyetli çağrısına,
Bülent Hocamızın bu rasyonel yaklaşımını ve desteğini
takdirle karşılıyorum.

Bazı arkadaşlarında ifade ettiği gibi, Hristiyan ve yahudi
futbolcular dünyanın heryerinde olduğu gibi, ülkemizde de
çok rahat bir şekilde, inançlarının yaşamalarında ve motiflerini
kullanmalarında hiç sıkıntı yaşamazlarken,
(İyi hatırlayalım Balili, yahudilerin dini bayramları gününde maça çıkamayacağını belirtince,
federasyon maçı ertesi güne ertelemişti...! ve saygı duymuştuk...!)
bizim futbolcularımızın bu hümanist yaklaşımlarını
''Gerici, yobaz, dini spora sokmaya çalışıyor,...vs'' gibi
kıçı yanmış kediler gibi ciyak ciyak bağıran, dar çerçeveli,
sığ ufuklu, düşünce fakiri, inanç zavallısı, beyinsizleri gördükçe ve izledikçe, :
Çok yazıklar olsun diyorum ve o zavallılara acıyorum.

- Ula ham yobazlar,
- Ula en ileri gericiler,
- Ula az gelişmiş ülkelerin taze kelle soğanları,
- Ula ecayip heyvanlara benziirler,
- Ula at gözlüklü, bağnaz çığırtkanlar,
- Ula kendilerini dev sanan cüceler,
- Ula çanakçı zıpırlaaaarrrrrrrr...
- .........
- ULAAAANNNN YILIŞIK YALAKALAAAAR...!

- Ülkemizdeki yabancı futbolcuların, inançları gereği her maça çıkarken,
hristiyanlık motiflerini kullanmalarını normal görüyorsunuzda,
kendi ülkemizin rekorlar sahibi bir futbolcusunun, kendi inançlarımızın doğrultusunda,
kendi peygamberimizin, ''kutlu doğum haftasında''
evrensel boyutta olan, sevgi kokan, gül kokan bir çağrısı neden GÖ(Z)ÜNÜZE battı...?

- Milli takımızdaki Mehmet ismini almış Brezilyalı bir futbolcunun,
maça çıkarken, halaa haç işaretini yapması karşısında,
neden susuyorsunuz da şimdi HAVLAMAYA başladınız...?

- Balili' nin maçı erteleten inançlarına ses çıkarmıyorsunuzda,
Benim özbeöz kendi inancımın peygamberinin doğum günü hatırına bir mesaj
sizi çok mu rahatsız etti ki ZIRLAMAYA başladınız...?

- Beni deellendirmeyiiin...
- Beni zıvanadan çıkarmayın...
- HIYARLAAAAAAAAAAAR...

- ZORUNUZA MI GİTTİ ULAAANNNNNNNNNN...!
- ZORUNA GİDENİN BORUSUNA GİTSİN...!

AYNEN KATILIYORUM ABİMİZE.
BIRAK BU İŞLERİ MİLLİYET....

sivaslıavukat
25.04.2008, 16:13
İşte bu yüzden eleştiriliyor hakan şükür ve onun gibi düşünenler ve eleştirenler son derece haklı.Bakın nelere sebep oluyor dinin siyasete spora alet edilmesi.

Asıl eleştirilen hakan şükür yada onun din ve müslümanlık anlayışı değil , bu tavrın spor veya futbolla bir ilgisinin bulunmamasıdır.

İşte bu zihniyet insanların içine nifak sokar ve sitemizde olduğu ve yukarıda görüldüğü üzere insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve bölücülüğe dahil eder.

Yukarıda yazılanlar okuduğunda hakan şükürün ve malesef bülent uygunun bir sporcu değil siyasetçi yada din adamı olduğu ve düşüncelerinden dolayı eleştirildiği sanılacaktır.

Yapılmak istenen açıkca laik düzeni baltalamaktır , sistemin zayıflatılması çabası açıktan açığa yapılmaya başlanınca hakan şükür ve onun gibi düşünenler de su yüzüne çıkmıştır.hakan şükürün kendi klubünü ve milli takımı nasıl böldüğü bilinmiyor mu , bakın burada bile insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve siyasetin alet etmeye çalıştığı din duygularına sokmuştur.

hakan şükür ve malesef üzülerek bülent uygunu bu zamansız yakışıksız yada bilinçsiz desteğinden ötürü kınıyorum.

YİĞİDOLAR 58
25.04.2008, 16:26
KİŞİLERİ BOŞ VER SEN.MİLLİYET MÜSLÜMANLIĞIN YAŞANDIĞI VEYA DİĞER DİNLERİN YAŞANDIĞI BU ÜLKEDE KİMSEYİ ELEŞTİREMEZ.ELEŞTİRİRSEDE ORTADA KÖTÜ BİRŞEY OLMALI.KENDİ İŞİNE BAKACAK.ELEŞTİRİYORSADA CEVABINI ALACAK.BEN İSTEMİYORUM BU ÜLKEDE HIRISTİYANA,MUSEVİYE VE MÜSLÜMANA DİL UZATILMASINI.NE SİYASETİ YA.GÜLÜYORUM SANA.ÖYLE BİRŞEY OLSA ŞİMDİ UÇURURLARDI MİLLİYET BİNASINI.HERKEZ HÜRDÜR HÜR YAŞAMALI.YANİ BU ADAM VEYA BU GİBİ İNSANLAR HİÇ Mİ DİNLERİNİ VURGULAMAYACAKLAR.FENERLİ YAHUDİLER VE HIRISTİYANLAR DUA EDİYOR O ZAMAN.ONLARIDA MI YERDEN YERE VURALIM.VEYA ONLARA NİYE BÖYLE DAVRANILMIYOR.YÜZDE 40 OLARAK BAZI YAZILARINA KATILMIYORUM AVUKAT EFENDİ.

MESELA HAKAN İSLAM DİNİNE BAĞLI OLMASAYDI.
BU MAÇI KAZANIRSAK TÜM YAHUDİLERE ARMAĞAN EDİYORUM DESEYDİ BİŞEY OLMAZDI.BEN MÜSLÜMANIM OLUYORSA BÖLE ŞEYLER ELEŞTİRİRİM TEPKİMİ KOYARIM.AMA DİĞERLERİ İÇİNDE AYNI DÜŞÜNCEDE OLURUM.BELİRTEYİM....

AVUKATA

merithan58
25.04.2008, 16:29
İşte bu yüzden eleştiriliyor hakan şükür ve onun gibi düşünenler ve eleştirenler son derece haklı.Bakın nelere sebep oluyor dinin siyasete spora alet edilmesi.

Asıl eleştirilen hakan şükür yada onun din ve müslümanlık anlayışı değil , bu tavrın spor veya futbolla bir ilgisinin bulunmamasıdır.

İşte bu zihniyet insanların içine nifak sokar ve sitemizde olduğu ve yukarıda görüldüğü üzere insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve bölücülüğe dahil eder.

Yukarıda yazılanlar okuduğunda hakan şükürün ve malesef bülent uygunun bir sporcu değil siyasetçi yada din adamı olduğu ve düşüncelerinden dolayı eleştirildiği sanılacaktır.

Yapılmak istenen açıkca laik düzeni baltalamaktır , sistemin zayıflatılması çabası açıktan açığa yapılmaya başlanınca hakan şükür ve onun gibi düşünenler de su yüzüne çıkmıştır.hakan şükürün kendi klubünü ve milli takımı nasıl böldüğü bilinmiyor mu , bakın burada bile insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve siyasetin alet etmeye çalıştığı din duygularına sokmuştur.

hakan şükür ve malesef üzülerek bülent uygunu bu zamansız yakışıksız yada bilinçsiz desteğinden ötürü kınıyorum.

Baro'lar şimdide dinin spora alet edilmesine mi karşı çıkıyor acaba?:):) Bu nasıl oldu acaba? Hakan ŞÜKÜR böyle bişeyi neden yapma ihtiyacı duysun oy mu toplayacak. Ne Hakan ŞÜKÜR'ün nede Bülent UYGUN'un bunu yaparak bir çıkar sağlayabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle burada bir alet edilmeden söz edilemez.Asıl burada dini kendi amaçlarına ulaşmak için negatif bir araç olarak kullanan kesimlere tepki koymanız daha gerçekçi olur.Kaldı ki Hakan ŞÜKÜR hümanist bir mesaj vermiştir bu mesajı vermek için müslüman olmayada gerek yok.Kutlu doğum haftasıda bu mesajın verilebilmesi için uygun bir zemin hazırlamıştır.Kaldı ki sporun içerisinden dinin soyutlanması söz konusu olamaz çünkü stadlar kamusal alana girmez.:)Futbolcular ve teknik direktörler devlet memuru, taraftarlarda öğrenci değildir.

sivaslıavukat
25.04.2008, 16:31
KİŞİLERİ BOŞ VER SEN.MİLLİYET MÜSLÜMANLIĞIN YAŞANDIĞI VEYA DİĞER DİNLERİN YAŞANDIĞI BU ÜLKEDE KİMSEYİ ELEŞTİREMEZ.KENDİ İŞİNE BAKACAK.ELEŞTİRİYORSADA CEVABINI ALACAK.BEN İSTEMİYORUM BU ÜLKEDE HIRISTİYANA,MUSEVİYE VE MÜSLÜMANA DİL UZATILMASINI.NE SİYASETİ YA.GÜLÜYORUM SANA.ÖYLE BİRŞEY OLSA ŞİMDİ UÇURURLARDI MİLLİYET BİNASINI.HERKEZ HÜRDÜR HÜR YAŞAMALI.YANİ BU ADAM VEYA BU GİBİ İNSANLAR HİÇ Mİ DİNLERİNİ VURGULAMAYACAKLAR.FENERLİ YAHUDİLER VE HIRISTİYANLAR DUA EDİYOR O ZAMAN.ONLARIDA MI YERDEN YERE VURALIM.VEYA ONLARA NİYE BÖYLE DAVRANILMIYOR.YÜZDE 40 OLARAK BAZI YAZILARINA KATILMIYORUM AVUKAT EFENDİ.

%40 olarak neyi kastediyorsun bilmiyorum ama ulaşamayacağın makamlara hitap ederken dikkatli olmanı öneririm.

Düşüncelerini istediğin gibi yaz ve başka insanların da düşüncelerini dile getirmesine saygı duy.

Bak görüyorsun değil mi spor üzerine açılmış bir forumda hiç tanımadığın birine avukat efendi diyebilecek noktaya geliyorsun , üstelik bu insan senden yaşca büyük ve hemşehrin. Ne acı , ne yazık.

YİĞİDOLAR 58
25.04.2008, 16:31
Baro'lar şimdide dinin spora alet edilmesine mi karşı çıkıyor acaba?:):) Bu nasıl oldu acaba? Hakan ŞÜKÜR böyle bişeyi neden yapma ihtiyacı duysun oy mu toplayacak. Ne Hakan ŞÜKÜR'ün nede Bülent UYGUN'un bunu yaparak bir çıkar sağlayabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle burada bir alet edilmeden söz edilemez.Asıl burada dini kendi amaçlarına ulaşmak için negatif bir araç olarak kullanan kesimlere tepki koymanız daha gerçekçi olur.Kaldı ki Hakan ŞÜKÜR hümanist bir mesaj vermiştir bu mesajı vermek için müslüman olmayada gerek yok.Kutlu doğum haftasıda bu mesajın verilebilmesi için uygun bir zemin hazırlamıştır.Kaldı ki sporun içerisinden dinin soyutlanması söz konusu olamaz çünkü stadlar kamusal alana girmez.:)Futbolcular ve teknik direktörler devlet memuru, taraftarlarda öğrenci değildir.

SİYASİYMİŞ.SANKİ BİZ SİVASSPOR PARTİSİ ÜYESİYİZ BÜLENT HOCADA LİDERİMİZ.HELAL GARDAŞ İYİ AÇIKLAMA.

sivaslıavukat
25.04.2008, 16:35

Değerli hemşehrim , fikirlerini ifade ederken benim mesleğime sarılmanın özel bir gerekçesi var mı merak ediyorum.

Hümanist mesaj , stadyumlara gelirken silah getirmeyin gül getirin demektir , hakan şükürün yaptığı ise insanları birbirine düşürmekten ibarettir.

Onu da anlayışla karşılamak lazım , nasıl olsa aldığı emirleri yerine getiren bir emir kulu.

merithan58
25.04.2008, 16:51
Hakan ŞÜKÜR'de tam olaraak bunu demiş stada gül getirin demiş meşale döner bıçağı değil.Bir yerden emir alarak yapsada(ben böyle olduğuna inanmıyorum) erdemli bir davranış.

Bence kimsenin kimseye düştüğüde yok fikir ayrılıkları olağan birşeydir.bunu çatışmaya çevirmezsek en güzel gelişim aracıdır farklı fikirlerin oluşu.bence kişilere ve düşüncelerine inançlarına saygı göstermeliyiz.Zaten bu mesajı veren kişi sırada bir vatandaş olarak vermiştir bu mesajını.Bunu tehdit ve bir çatışma unsuru olarak nasıl görebiliyorsunuz anlayamıyorum.

ayrıca benim sizin mesleğinize sarılma gibi bir derdim yok.kaldı ki sizin mesleğiniz(baro) kendini ilgilendirmeyen birçok şeye sarılmış durumdayken.

SONMEZ
25.04.2008, 17:47
VAY VAY VAAAYYYYYYYYY...
NELER DUYUYORUM...NELER OKUYORUM...!

KUTLU DOĞUM HAFTASININ HATIRINA DERBİDE :
- KÜFÜR OLMASIN,
- KAVGA OLMASIN,
- GÜRÜLTÜ OLMASIN,
- ELİNİZDE TAŞ, SOPA OLMASIN,
- GÜL OLSUN
- SPORTMETNLİK OLSUN,
- CENTİLMENLİK OLSUN,
- BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK OLSUN...

GİBİ SON DERECE ERDEMLİ ÇAĞRILAR;

- NASIL OLUYOR DA NİFAK TOHUMU OLUYOR...?
- NASIL OLUYOR DA LAİKLİĞİ BALTALAMAK OLUYOR...?
- NASIL OLUYOR DA BÖLÜCÜLÜK OLUYOR...?

VAY BABAM VAAAYYYY...!
BU NASIL BİR MANTIK...?
BU NASIL BİR BAKIŞ AÇISI...?

KİŞİLERİN FİKİRLERİNE, HAKKINA, HUKUKUNA
SAYGILI OLMASI GEREKENLERİN HATTA SAVUNMASI GEREKENLERİN,
BÖYLE BİR BAKIŞ AÇISIYLA, HAKAN ŞÜKÜRÜ VE BÜLENT UYGUN' U KINAMALARI
NE KADAR TALİHSİZ BİR DURUM...!

DAHA ÇOK ŞEYLER YAZACAKTIM AMA,
NEYSE, BEYAN EDİLMİŞ BİR FİKİRİ NİFAK TOHUMU OLARAK GÖREN VE
BU BEYANA DESTEK VEREN BÜLENT HOCAYI KINAYAN BİR FİKİRE
BEN BARİ, HUKUKÇU OLMASAM DA,
BİR HUKUKÇU GİBİ, HUKUKA VE GÖRÜŞLERE SAYGILI OLAYIM DA İBRET OLSUN BARİ.
SAYGI DUYUYORUM...!

Del Piero
25.04.2008, 18:07
VAY VAY VAAAYYYYYYYYY...

- KÜFÜR OLMASIN,
- KAVGA OLMASIN,
- GÜRÜLTÜ OLMASIN,
- GÜL OLSUN
- SPORTMETNLİK OLSUN,
- CENTİLMENLİK OLSUN,

VAY BABAM VAAAYYYY...!
BU NASIL BİR MANTIK...?

SAYGI DUYUYORUM...!

+++++++++++++++++++++++++++ imza +++++++++++++++++++++++

kasko
25.04.2008, 18:11
Kimin medyası bunlar!Bir bilen varsa söylesin ama sakın kimse bizim medyamız demesin, bizim medyamız bu değil, bizim medyamız halkın dinine, değerlerine,örfüne,adetine,değ er yargılarıne uzak değil olamaz da sahi ya kim bunlar...

mermerbey
25.04.2008, 18:12
VAY VAY VAAAYYYYYYYYY...

- KÜFÜR OLMASIN,
- KAVGA OLMASIN,
- GÜRÜLTÜ OLMASIN,
- GÜL OLSUN
- SPORTMETNLİK OLSUN,
- CENTİLMENLİK OLSUN,

VAY BABAM VAAAYYYY...!
BU NASIL BİR MANTIK...?

SAYGI DUYUYORUM...!

BU TÜR KONULARDA YORUM YAPMAKTAN KAÇINIYORUM.MALUM BENİ SEVMEYEN KESİM HER AN ÜSTÜME YİNE ÇULLANA BİLİR.YAKAMI O ORTAMDAN KURTARDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.YUKARDAKİ BAZI ŞAHISLARIN AÇIKLAMALARINI BENDE YANLIŞ BULUYORUM.İYİ BİR ANLATIM SERGİLEYEN DEĞERLİ BÜYÜĞÜM MUSTAFA SÖNMEZ BAŞKANIMA KATILIYORUM.YAKAMI O ORTAMDAN İYİKİ KURTARMIŞIM.ORALARDA OLSAYDIM GEREKLİ CEVABI VERMESİNİ BİLİRDİM.MUSTAFA SÖNMEZ BAŞKANIMIN AYRICA DİĞER SAYFADA BULUNAN YAZISINADA KATILIYORUM.BÖYLE GÜZEL İNSANLARLA ALLAH İNŞALLAH BENİ BİR DAHA KARŞILAŞTIRIR.BOZULAN BU DÜZENİMİZDE AİLEMİZDEN VE ÇEVREMİZDEKİ BÜYÜKLERDEN EĞİTİM VE NASİHAT ALMAK GEREKİYOR.DOĞRU İNSANLARI ZAMANLA ALLAHIN VERDİĞİ BU AKILLA ÇÖZDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.MUSTAFA SÖZNMEZ BAŞKANIMA GEREKLİ CEVABI BİR KAÇ ŞAHSA İLETTİĞİ İÇİN İSE TEŞEKKÜR EDERİM.

OPERASYON
25.04.2008, 18:50
S.A.Denge kisideki akil seviyesini gosterir ,denegeli kisi akilli kisidir.Ne gelmise Bu milletin basina GAFLETTEN gelmistir.Insan inadigi gibi yasamas yasadigi gibi inamaya baslar problemde burad baslar.Dengesiz insanlar dengeli konusanlara karsi cikinca boyle olur.onlar yasadiklari gibi inamaya baslamislarHakan ve Bulent Guzel konusmus Allah ve resulullah efendimiz v ebuyukler razi olsun gonulleri neseyel dolsun.Dualari yerini bulsun evleri Halilibrahim bereketi ile dolsun.Allah herzaman korusun.Onlarda su cevap yeter.medya gurubu ev yandaslarina .IT URUR kERVAN YURUR.Peygamberimiz zamanindada vardi her devirdede olacak musrikler.O medrese egtimi lamis Aydin Dogan Allah kalbinimi Muhurledi hep uygunsuzlar etrafinda topladi.

Gokay58
25.04.2008, 18:58
VAY VAY VAAAYYYYYYYYY...

- KÜFÜR OLMASIN,
- KAVGA OLMASIN,
- GÜRÜLTÜ OLMASIN,
- GÜL OLSUN
- SPORTMETNLİK OLSUN,
- CENTİLMENLİK OLSUN,

VAY BABAM VAAAYYYY...!
BU NASIL BİR MANTIK...?

SAYGI DUYUYORUM...!

duygularıma tercüman bir yazı...!

karkinsivas
25.04.2008, 19:12
HOCAMIZIN DEDİĞİ LAFLARIN ALTINA İMZA ATIYOM VEDE O KARTEL MEDYASINI KINIYIRUM ALLAH ONLARA İMAN NASİP ETSİN NE DİYİM YİNEDE ONLAR KARIİTIRMAYA DEVAM EDECEKLER ETSİBLER ALLAH DOĞRUNUN YARDICISI HAKANA BÜLENTE TŞKRL EDİYORUM SAYGILAR

BEAT58
25.04.2008, 19:23
DOGRU SÖYLEMİŞ HOCAMIZ KATILIYORUM

yerliturkuaz
25.04.2008, 19:56
HAKAN ŞÜKÜR İYİ NİYETLİ BİR ÇAĞRI YAPIYOR FAKAT BÖYLE BİR MAÇ ÖNCESİ VE BÖYLE BİR DÖNEMDE YAPILMASI YANLIŞ SİYASİ AMAÇLI OLARAK KULLANNALAR OLABİLİR BUNU BÜLENT HOCAMIZINDA ONU DESTEKLEMSİ YANLIŞ...

sofularlı34
25.04.2008, 19:58
HERKESİN İNANCINA SAYGI DUYULAMALI.
BUNLAR GAZETECİ DEĞİL.
DEMOKRATİK DEĞİL
BUNLARIN OYU ÇOBANIN OYUYLA EŞİTTE DEĞİL?!!!!
OLAMAZDA ZATEN BUNLAR İNSAN DEĞİL!!!!

Arif Coşkun
25.04.2008, 20:47
Sanırım bunda Hakan Şükür'ün yalnış anlaşılma ve yalnış iafade kullanma sorunu var.Hakan Şükür'ün demek istediği,"kutlu doğum haftası nedeniyle son yılların en iddilaı bir derbi maçında kimse küfür etmesin, çok günah olur" demek istemesi.Buraya kadar tamam güzel.
Peki, Hakan Şükür kardeşim.

Bunları açıklama sanamı düştü?
Neden böyle bir şeyi başkası değilde sen açıklama gereği duydun?
Dini neden spora alet etme gereği duydun?
Kutlu doğum haftasında edilen küfür günahta diğer haftalarda değilmi?
Bu ülkenin bir diyanet başkanı varken, sana neler oluyor?
Tepki alacağını bile bile neden böyle bir söylem kullandın?
Diğer ülkelerde bu tür söylemlerlemi sahalarda küfür yok?
Sonra sana ne..?

Zaten adın çıkmış tarikatçı bilmem ne diye, birde bunları açıklayınca basında üzerine gidiyor.
Sana görev verlirse sen sahada futbolunla gündemde ol.Herkes senden iyi bir oyun bekliyor gol atmanı bekliyor bu tür söylemler değil.
Din görevlisi din görevini yapar.Futbolcu futbolunu oynar.Siyasetçi siyasetini politikasını yapar.Üzerine olmayan şeylere kalkışmak her zaman başını ağrıtır kişinin.

Bakın işte ortaya bir sorun çıktı,Hakan'ı haklı bulanlar Hakan'ı haksız bulanlar.Bunlara ne gerek vardı,hiç olamdık bir şey için insanlar biribirini suçluyor birbrini kırıyor sırf bu yüzden. Bülent Uygun'ununda bununla ilgili bir açıklamada bulunmasını doğru bulmuyorum.Şimdi başka teknik adamalrda çıkıp yok haklıydı yok yok haksızdı gibi tartışma ortamına girip farklı bir gündem yaratmaları ne derece doğru bir şey olabilir.? Gereksiz ve lüzumsuz buluyorum. Saygılar.

bahadır erdem
25.04.2008, 20:58
BU ÜLKEDE MÜSLÜMAN OLMAK YASAK...

NEYE İNANDIKLARI BELLİ OLMAYAN 3-5 TANE ZAVALLI ÇIKIYOR.

% 90'I MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE PEYGAMBERİMİZE DOLAYLI OLARAK DİL

UZATIYOR.KİMSENİN DE SESİ ÇIKMIYOR.

YAZIK

BİZEDE MÜSLÜMANLIĞIMIZADA...

Arif Coşkun
25.04.2008, 21:11
BU ÜLKEDE MÜSLÜMAN OLMAK YASAK...

NEYE İNANDIKLARI BELLİ OLMAYAN 3-5 TANE ZAVALLI ÇIKIYOR.

% 90'I MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE PEYGAMBERİMİZE DOLAYLI OLARAK DİL

UZATIYOR.KİMSENİN DE SESİ ÇIKMIYOR.

YAZIK

BİZEDE MÜSLÜMANLIĞIMIZADA...

Lütfen tartışmayı farklı yönlere çekmeye zorlamayın.En çok camisi olan ülkeyiz.Neler saçmaladığınızın farkındamısınız? Bu ülkede dinde biryere gitmez,inaçta bir yere gitmez.Ama bunu kendi çıkarları için kullananlar gelir gider.Senin gibi ksır düşüncelerle, türbünlere konuşmalarla birşey yaptığını sananlar ne kadar talihsizlik içinde olduklarını anlamalılar bence.

alem_halil
25.04.2008, 21:35
bu haberi bende bi gastede okudum (sanırım bugun gastesiydi) başlığıda sivas hakan şüküre sahip çıktı diye yazmıştı çok hoşuma gitti helal olsun dedik yanımda koyu bi gs lı vardı halal olsun bülent hocaya dedi...
ne olursa medyadan olur bunlar varya bunlar adımı suya götürür susuz getirirler inş birgün gerçeği anlayacaklar..

SONMEZ
25.04.2008, 21:42
Arif Abi,
Bahadır kardeşimizin yazdıklarına saçmalık demen
ve kısır düşünceyi yaftalaman sana yakışmamış...!
Haa sana göre saçmalık olsa bile fikirlere saygı gerekmez mi...?
Kaldı ki; yukarıdaki ifadelerde saçmalık nerede...?
Lütfen biraz saygı abi...!

Bir de abi,
Hakan ŞÜKÜR' e :
''Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanı var, sana mı düşmüş''
diye çıkışmışsın.

Dünyanın bir çok yerinde ve ülkemizde,
Hristiyan futbolcular sahaya çıkarken, haç işaretleri yaparken,
Kliseden papaz mı getiriyorlar veya
Vatikan' dan piskopos mu getiriyorlar abi...?

Onlara da :
''Kardeşim, klise var, Vatikan var,
sen neden elini göğsüne götürüp haç işareti yapıyorsun...?''
mu demek icap eder abi...?
Saygılar...

Arif Coşkun
25.04.2008, 22:39
Arif Abi,
Bahadır kardeşimizin yazdıklarına saçmalık demen
ve kısır düşünceyi yaftalaman sana yakışmamış...!
Haa sana göre saçmalık olsa bile fikirlere saygı gerekmez mi...?
Kaldı ki; yukarıdaki ifadelerde saçmalık nerede...?
Lütfen biraz saygı abi...!

Bir de abi,
Hakan ŞÜKÜR' e :
''Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanı var, sana mı düşmüş''
diye çıkışmışsın.

Dünyanın bir çok yerinde ve ülkemizde,
Hristiyan futbolcular sahaya çıkarken, haç işaretleri yaparken,
Kliseden papaz mı getiriyorlar veya
Vatikan' dan piskopos mu getiriyorlar abi...?

Onlara da :
''Kardeşim, klise var, Vatikan var,
sen neden elini göğsüne götürüp haç işareti yapıyorsun...?''
mu demek icap eder abi...?
Saygılar...

Mustafa gardaş,öncelikle sana sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.
Aslında hiç sevmediğim bir şey,bir konuyu kişiselleştirmek ve onun üzerinden yorum yapmak ama konu gereği öyle gerektirdiği için mecburen böyle cevap hakkımızı kullanıyoruz.
Bahadır kardeşimiz,"bu ülkede müslüman olmak yasakmı" cümlesi bana biraz garip geldiğinden cevap verme gereği duydum.Ya ne kadar tehlikeli birşey din üzerinden siyaset yapmak din üzerinden tartışma ortamı yaratmak.Bunlara hiç gerek ve lüzüm yok aslında.Bahadır arkadaşımızın"bu ülkede müslüman olmak yasakmı"cümlesi kadar saçma bir cümle daha olabilirmi?Yine yineliyorum "Bu ülkede, dinede inancada zerre kadar bir zarar gelmez." siz hiç duydunuzmu inanıyor diye,veya müslüman diye oruç tutuyor diye birinin saldırıya uğradığını? yakılmaya kalkıldığını, Dine dil uzatan,ya yakılır ya yıkılır.Kim cesaret edebilir böyle bir şeye kalkışmaya.?
Fikirlere elbetteki saygı. Ama tek bir fikire olmamalı.Herkes benim fikrim doğru derse, ortaya doğrusuzluk çıkar.O zaman her görüşe saygı ve ortak bir zemin aramak gerekmezmi?

Ha birde hiristiyan futbolcular sahaya çıkarken elleirini göğüsüne götürme meselesine gelince, Hakan Şükür veya başka bir futbolcu sahaya çıkarken ellerini havaya kaldırıp bir dua okusa,kimse ona birşey diyemez ve deme hakkıda yok.Ama kamoyuna yönelik bir açıklama yaparsa bu tepki olur.Hiristiyan futbolcu böyle bir açıklama yapsa oda hoş karşılanmaz,çünkü üzerlerine düşen fazife değil.
Neyse Mustafa gardaşım laf lafı açıyor nereden nerelere geldik.Ne olursa olsun hangi dil hangi ırk hangi inanç olursa olsun, saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü unutmamalı insanlığın gerektirdiği ve evrensel anlayışın bir kuralıda bu bence. Herkese sevgi ve saygılarımla.

rsimsek
25.04.2008, 23:27
HELAL OLSUN BÜLENT HOCAM SANADA BU YAKIŞIRDI

1967 dernek serkan20
25.04.2008, 23:31
hakan şükürü düşüncelerinden dolayı bülent hocamızıda ona verdiği destekten dolayı tebrik ediyorum
bu ülkede müslüman bir futbolcunu kamuoyu bile olsa düşüncelerini paylaşması suçmu??
hakan şükürün ağzına sağlık ne güzel konuşmuş bunun neresinde kasıt var??
asıl kasıt hakan şükürün sözlerini fitneye çevirmek için uğraşanlarda var.
ki bu hep böyle süregelmiştir. burası türkiye bir futbolcu asla din ile ilgili en ufak bir szö bile edemez
çünkü bizim inanca saygımız yokki
müslümanlık lafı veya onu ima edecek kelime geçince hele bide bunu söyleyen hakan şükür ise hemen etiket hazır "tarikatçı"
eyy Ahali bu hakan şükür sayesinde ülke bir çok maçlarda başarıya imza atmadımı? adımızı dünyaya duyurmadımı??
ama yok bu hakan şükür yanlış konuştu
diyecektiki " ey fanatikler maça satırla bıçakla gelin ne gülü
siz ne anlarsınız gülden yıllardır yaptığınızn gibi yeyin birbirinizi bizim sahalarımız sizin için kapanıyor zaten
sizde olmasanız biz naparız
ne müslümanlığı boşver kezman gol atsın isanın resmini göstersin biz onu saygıyla karşılarız"
işet bunu dese hiç bişicik olmaz milliyete ve onun gibi düşünenlere BATMAZDI.
yok laiklikmiş yok futbol dine alet oluyormuş felan hikaye bunlar
kimi kandırıyorsunuz etiketçiler??

Haberler Benden
26.04.2008, 08:00
Sanırım bunda Hakan Şükür'ün yalnış anlaşılma ve yalnış iafade kullanma sorunu var.Hakan Şükür'ün demek istediği,"kutlu doğum haftası nedeniyle son yılların en iddilaı bir derbi maçında kimse küfür etmesin, çok günah olur" demek istemesi.Buraya kadar tamam güzel.
Peki, Hakan Şükür kardeşim.

Bunları açıklama sanamı düştü?
Neden böyle bir şeyi başkası değilde sen açıklama gereği duydun?
Dini neden spora alet etme gereği duydun?
Kutlu doğum haftasında edilen küfür günahta diğer haftalarda değilmi?
Bu ülkenin bir diyanet başkanı varken, sana neler oluyor?
Tepki alacağını bile bile neden böyle bir söylem kullandın?
Diğer ülkelerde bu tür söylemlerlemi sahalarda küfür yok?
Sonra sana ne..?

Zaten adın çıkmış tarikatçı bilmem ne diye, birde bunları açıklayınca basında üzerine gidiyor.
Sana görev verlirse sen sahada futbolunla gündemde ol.Herkes senden iyi bir oyun bekliyor gol atmanı bekliyor bu tür söylemler değil.
Din görevlisi din görevini yapar.Futbolcu futbolunu oynar.Siyasetçi siyasetini politikasını yapar.Üzerine olmayan şeylere kalkışmak her zaman başını ağrıtır kişinin.

Bakın işte ortaya bir sorun çıktı,Hakan'ı haklı bulanlar Hakan'ı haksız bulanlar.Bunlara ne gerek vardı,hiç olamdık bir şey için insanlar biribirini suçluyor birbrini kırıyor sırf bu yüzden. Bülent Uygun'ununda bununla ilgili bir açıklamada bulunmasını doğru bulmuyorum.Şimdi başka teknik adamalrda çıkıp yok haklıydı yok yok haksızdı gibi tartışma ortamına girip farklı bir gündem yaratmaları ne derece doğru bir şey olabilir.? Gereksiz ve lüzumsuz buluyorum. Saygılar.

CELTİC-G.RENGERS maçı 7 ülke tarafından derbi maç seçilmiştir.nedeni ise din konusudur.fakirlik zenginlikte vardır.şimdi ordakiler veya ülkemize gelen diğer yabancı topcular dinlerini istedikleri gibi uyguluyor.ve hatta maçlarda işaretlerini bile yapıyorlar.bunu sende biliyorsun arif abi.inkar etme.hakan yapınca yüzde 99 müslüman olan bir ülkede suçmu oluyor.BİLMEDİĞİNİZ KONULARI ARAŞTIRIN.hakan o sözü GALATASARAY seyircisi için söylemek istemiştir.anncak iyi niyeti FENERBAHÇEYE yöneltmiş ve her iki taraftar için söyleyerek konuşmasına son noktayı koymuştur.FENERBAHÇE CAMİASI ve GS CAMİASI HAKANA TEŞEKKÜR EDERKEN burda birkaç insan ve sen arif abi vıdı vıdı yapıyorsunuz.Ayrıca gazatelerde öyle.sizene ya her iki camia eyvallah demiş.ŞİMDİ HAKANIN GEÇEN SENE GÖRDÜĞÜ PANKART İÇİN KONUŞMA YAPTIĞINI ANLAYACAKSINIZ.ÇÜNKÜ SÖZ KONUSU GS VE FB CAMİASIDIR.

size kapak olsun
hakan geçen sene bunları sivasta vanda hakkaride görmedi.ALİ SAMİ YENDE gördü.o yüzden açıklama yaptı.
hakan bilgili ve akıllı insan.

BU KONU HAKKINDA DA KİMSE AÇIKLAMA YAPMASIN.ARİF ABİYE BENDE KATILMIYORUM.SİVASLI AVUKATADA.
SÖYLEYEN MEMNUN SÖYLENEN KİŞİLER MEMNUN.SİZENEEEE
BİDE DERBİDEKİ OLAYLAR BİDAHA OLMASIN DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞTIR.

Del Piero
26.04.2008, 12:10
CELTİC-G.RENGERS maçı 7 ülke tarafından derbi maç seçilmiştir.nedeni ise din konusudur.fakirlik zenginlikte vardır.şimdi ordakiler veya ülkemize gelen diğer yabancı topcular dinlerini istedikleri gibi uyguluyor.ve hatta maçlarda işaretlerini bile yapıyorlar.bunu sende biliyorsun arif abi.inkar etme.hakan yapınca yüzde 99 müslüman olan bir ülkede suçmu oluyor.BİLMEDİĞİNİZ KONULARI ARAŞTIRIN.hakan o sözü GALATASARAY seyircisi için söylemek istemiştir.anncak iyi niyeti FENERBAHÇEYE yöneltmiş ve her iki taraftar için söyleyerek konuşmasına son noktayı koymuştur.FENERBAHÇE CAMİASI ve GS CAMİASI HAKANA TEŞEKKÜR EDERKEN burda birkaç insan ve sen arif abi vıdı vıdı yapıyorsunuz.Ayrıca gazatelerde öyle.sizene ya her iki camia eyvallah demiş.ŞİMDİ HAKANIN GEÇEN SENE GÖRDÜĞÜ PANKART İÇİN KONUŞMA YAPTIĞINI ANLAYACAKSINIZ.ÇÜNKÜ SÖZ KONUSU GS VE FB CAMİASIDIR.

size kapak olsun
hakan geçen sene bunları sivasta vanda hakkaride görmedi.ALİ SAMİ YENDE gördü.o yüzden açıklama yaptı.
hakan bilgili ve akıllı insan.

BU KONU HAKKINDA DA KİMSE AÇIKLAMA YAPMASIN.ARİF ABİYE BENDE KATILMIYORUM.SİVASLI AVUKATADA.
SÖYLEYEN MEMNUN SÖYLENEN KİŞİLER MEMNUN.SİZENEEEE
BİDE DERBİDEKİ OLAYLAR BİDAHA OLMASIN DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞTIR.

++++++++++++++ imza +++++++++++++++++++++ ;)

ADNANDEMIRISIK
26.04.2008, 12:14
sağol bülent hocam sen o satılmış kalemlere bakma onlar ne anlar namazdan cumadan onlar birbirinin yağcılğını yapsın utanmazlar sen bildiğin yolda yürü yolun açık olsun

Haberler Benden
26.04.2008, 17:49
yukardaki resimli anlatım herkeze örnek olmuştur inş.

serhatcan
29.05.2008, 21:17
AH Bİ BİLİNSE. SPORUN DİLİ,DİNİ,IRKI,VATANI,MİLLİYET İ NİN BİR VE TEK OLDUĞU.

karadavut58
29.05.2008, 22:49
bulen hocaya tesekkurler hakan a desdeyinden dolayi ona saldiranlara gelince onlar dini gunlerde medyalarinda kuran okuturlar din somurusu yaparlar ama baskalarina gelince konulari carpitarak insanlarla alay ederler ben bu sebebtendirki 2yildir yeminliyim o saldirganlarin ne tv sine nede gazatelerine bakmiyorum Hakan sukure aciklamalarindan dolayi tsk ediyorum.hocamizin bu destegindendirki siasspor un basarisini bile konusmadilar onlar konusmasada biz bir gercegiz biz SIVASSPOR uz ins seneye anadolu takimlarinin senesi olacak sivas i sampiyonlar liginde gorecekler amin

sewaz58
29.05.2008, 23:22
Başka dine mensup biri yapınca dindar ne güzel bir davranış denir ,bir Müslüman evladı yapınca yerden yere vurulur.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz etnik kimliğimiz ne anlamak mümkün değil..Herkes dini ne olursa olsun istediği her şeye inanmakta ve yaşamakta özgürdür ki en güzel dine sahip olan bizler bunu yaşamakta sonuna kadar haklıyız ... Din konuşulmadıkça unutulan bir konu değildir ki hele ki ne bir siyaset ne de bir polemik uğruna faydalanabilecek bir olgudur.Öncelikle bunların farkına varmamız lazım..Ve böyle bir ortamda görülüyor ki aslında konuşulmaması bile gerek ki anlamayan veya anlamak istemeyen dayatılmış güçler bunları kendine malzeme olarak kullanmasın..Bir dine inanmak,onun yasaklarına ve emirlerine uymak asla ve asla hiçbirşeyle karıştırılmamalıdır çünkü bu maneviyat bu olgu herşeyden üstündür...