Orijinalini görmek için tıklayınız : Deplasman Organizasyonları

eker
14.01.2005, 14:55
Evet arkadaşlar. İkinci yarı çok zor olacak. Takımımızın deplasmanda yapacağı maçlar için yapılacak organizasyonlar bu başlıkta tartışılsın. Gazamız mübarek ola. :lol:

yeniceri_emre
14.01.2005, 15:39
BENCE SİVASTA BULUNAN FİRMALAR VEYA İL DISINDAKI İŞLETME SAHİPLERI BİR İKİ TANE OTUBUS KALDIRSSA HEM REKLAMI OLUR HEMDE SİVASSPOR KAZANIR

ForzaSivas
14.01.2005, 17:31
abi güzel bir başlık açmıssın biz YENİÇERİLER grubu olarak takımımızı hemen hemen hiç bir deplasmanda yalnız bırakmıyoruz deplasmana bizimle gelecek olan arkadaşlar hem bu başlıktan hemede YENİÇERİLER sayfasından bizleri takip edebilirler.

HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER....

b1glord
14.01.2005, 22:44
evet beyler yeniceriler olarak onumuzdeki ilk mac olan telekom haric tum deplasmanlara tam tayfa gidicez..bu basliktan takip edebiliriz..telekom macina da gidilecek ancak biraz eksigiz sinavlar felan filan..

tamtam
15.01.2005, 11:45
Tamam reiiiiiis sen nasıl istersen.Öl de ölelim yol ver ezip geçelim.Bu arada ankara ya ben de gelecem beni de haberdar edin
Ne okulu bitirmek
Ne de bir kızı sevmek
Tek arzumuz SİVASIM
Seni şampiyon görmek

ForzaSivas
24.01.2005, 16:29
Cuma gecesi saat: 12-1 arası ankara yollarındayız telekom maçına gelecek olan arkadaşlar bizlerle irtibata geçsinler.

Kandıramazlar Bizi Susturamazlar Bizi Alem Biliyorki En Büyük YENİÇERİ

abcde
26.01.2005, 10:02
allah yolunuzu açık etsin,hepiniz allaha emanet olun,inşallah maçıda alır gelirsiniz!!!

antalyali_yigido
31.01.2005, 15:30
fazla söze gerek yok en büyük antalyali_yigidolar

serhankaburcuk
01.02.2005, 08:28
fazla söze gerek yok en büyük antalyali_yigidolar

Tamam gardaş en büyük sizsiniz tebrik ediyorum...ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK...(Alkışlıyorum) :lol: :lol: :lol:

onur58
14.02.2005, 18:31
abiler gardaşlar yeniçeri-ist diye bir organzasyon yapalım istanbuldaki maçlarda buluşup gidelimm.birlikte olalım.biz kocaeli maçına gitmeyi planlıyoruz ne dersiniz msn de konuşalım ve birlikte tanışıp kaynaştıktan sonra maçlara gidelim.benim şurada bir endişem var yeniçeri arkaddaşlarda çarşı grubundan arkadaşlar var bende fenerbahçeli bir kardeşinizim sizzzde fanatiksiniz bende öyle birbirimizde kötü bir husumet olmaz dimi gardaşlar.bir sürtüşme kalp kırma felan olmasında.çünkü hepimiz ilk önce sivaslıyız.takılmalar olur ancak,kötü söz bize yakışmaz.

abcde
15.02.2005, 11:16
abiler gardaşlar yeniçeri-ist diye bir organzasyon yapalım istanbuldaki maçlarda buluşup gidelimm.birlikte olalım.biz kocaeli maçına gitmeyi planlıyoruz ne dersiniz msn de konuşalım ve birlikte tanışıp kaynaştıktan sonra maçlara gidelim.benim şurada bir endişem var yeniçeri arkaddaşlarda çarşı grubundan arkadaşlar var bende fenerbahçeli bir kardeşinizim sizzzde fanatiksiniz bende öyle birbirimizde kötü bir husumet olmaz dimi gardaşlar.bir sürtüşme kalp kırma felan olmasında.çünkü hepimiz ilk önce sivaslıyız.takılmalar olur ancak,kötü söz bize yakışmaz.

öncelikle avatar resimlerini değiştirin beyler,sözüm hepinize....
BİZ SİVASSPORLUYUZ....

puar
15.02.2005, 11:37
GARDAS SİVASLIYIZ BENDE FB LİYİM AMA BENİM HERŞEYİM SİVAS ARIK

ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ

Yildizeli
15.02.2005, 12:08
arkadaslar kirici olmayalim lutfen hersey sivasspor icin bu sitede sadece sivasporun menfatlari onemli baska takimlari goruntulemeyin lutfen hersey sivasspor icin ben fanatik taraftarim ama once sivasspor sivasspor sivasspor selam olsun hollandadan saygilar simdiden boyle konulari tartismayalim

ForzaSivas
15.02.2005, 16:12
Pazar günü saat 08:00 'da Yozgat deplasmanına gidiyoruz maça bizle gelecek olan arkadaşlar 1967 Genç Taraftarlar derneğine isimlerini yazdırsınlar.YENİÇERİLER
Adres:Selçuk işhanı K:4
Tel:2211967

1967_DERNEK_10UR
15.02.2005, 17:12
YOZGATA 3 OTOBÜS İLE ÇIKARMA YAPIYORUZ EN AZ 5000 TARAFTARIMIZ OLUR YOZGATTA

MÜRACAT:1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

REZERVASYON:(0346)221 1967

GuNaY
16.02.2005, 23:30
onur58 gardasım çok iyi bir düşünce. istanbuldaki öğrenci ve yaşayanlar olarak tanışıp hem beraber gideriz hemde birlik beraberlik oluştururuz. diğer takım konularına gelince beşiktaşlı olmama rağmen SİVASSPOR'u herşeyden üstün tutuyorum. benim için ve sivasspora gönül veren her taraftar içinde aynı olduğunu düşünüyorum.

b1glord
21.02.2005, 18:54
Yeniceri grubu olarak Kocaeli-Sivasspor Macina Otobus Kaldiriyoruz..Otobusun Kalkacagi kesin..Ancak tam olarak son rutuslar atilmadigi icin herhangi bir gelisme oldugu anda mesaji editleyerek sizlere gerekli bilgiyi vericem..Ama belli olan bir kac kuralimiz var..Onlari yazalim en basta..

OTOBUS KURALLARI

- 30 Yas ustu kesinlikle otobuse alinmiyacak.
- Kusmadiginiz surece kesinlikle alkol serbesttir.
- Sigara icmek serbesttir.Ancak belirli saat araliklarinda otobus havalandirilacaktir..( Malum yol 12 saat surecek nerden baksan.Oluruz valla )
- Yolda herhangi bi sekilde bize satasma olmadigi takdirde taskinlik kesinlikle yasaktir.( Taskinlik yapana ceza olarak herkesten 1 er sille )
- Yuksek sesle bagirmak,kafaniza gore otobusu durdurup çiş molasi verdirmek kesinlikle serbesttir
- Su an icin para miktari belli degil ancak max 20 milyon civari dusunuyoruz..20 milyonun ustune cikmasi imkansiz oldugu gibi daha uygun fiyatlara inmesi an meselesidir..

İlgilenen arkadaslar su no lardan ulasabilirler..

Ahmet EKER(bu benim) 0536 480 11 01
Veysel Oktemgil(ForzaSivas) 0533 346 28 66

Gonul isterdiki telsim veya aycell numarada yazalim ama yok nabalim

Cok eglenceli olacak cooookkkk..Dardanel macinda gorusmek uzere arkadaslar..

ForzaSivas
21.02.2005, 19:22
Kocaeli maçında takımımızı yalnız bırakmamak için elimizden gelen bütün fedakarlığı yapacağız sonuna kadar takımımızın yanında olacağız
Yağmurlarda Çamurlarda 4Eylülde Deplasmanda Sivasspor Sen Çok Yaşa Canım Feda Olsun Sana....

1967_DERNEK_MUSTAFA
22.02.2005, 16:48
Veysel Ahmetin yazısını okurken çok duygulandım.Nerdeyse ağlayacaktım.Yazdığı yazı için teşekkür ederim.Kendine yakışanı yazmış.Destekleyenede teşekkür ediyorum.özellikle sana FoRZa!!!

yeniceri_emre
22.02.2005, 16:59
yeniceriler yeni yeni çeriler

ForzaSivas
23.02.2005, 12:13
Teşekkür ederim

since1967
23.02.2005, 16:28
KIRMIZI şiddette BEYAZ Kefene ŞAMPİYONLUK SİVAS SA yakışır

wrongway
23.02.2005, 18:29
selam arkadaşlar ben ist dakı sivasımın maçlarını kaçırmam ama ben isterımkı ist dan olan arkadaşlar bırleşıp deplasmanlar gıdıp sivassporumu desteklemek ben bu yonden heryere varım yeterkı ole bır organızasyon yapılsın.

AYRICA BURDAN YENİÇERI GRUBUNDAKI ARKADAŞLARI CANI GONULDEN TEBRİK EDERİM GEREK İÇERDEKİ MAÇLARDA GEREKSE DIŞARDAKİ MAÇLARDA SİVASSPORUMU YAGMURDA ÇAMURDA YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN HEPSINE BURDA HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN DEMEK İSTERİM....

İYİKİ VARSANIZ İYİKİ ÇEKIRDEK YEMEYİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZZZZZZ

tuncay_58Genclik
28.02.2005, 15:16
BİZ 58GENÇLİK TARAFTAR GURUBU OLARAK KOCAELİ MAÇINA GİDECEĞİZ.
İSTANBULDAKİ TÜM SİVASSPOR LU ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.
MAÇ İÇİN DEĞİŞİK SEMTLERDEN OTOBÜSLERİMİZ KALKACAKTIR.
GİTMEK İSTEYEN TÜM SİVASLILARI BEKLERİZ.

İRTİBAT:MUSTAFA TURAN 05374114200

VATAN 58 MEKAN 34

58GENÇLİK

1967_DERNEK_10UR
13.03.2005, 14:44
HADİ BAKALIM BURSAYA GİTME ZAMANI İŞİ OLMAYAN MÜSAİT OLAN HERKES BURASAYA GİTSİN

V1CT0RY
13.03.2005, 20:20
sen gitmiyon mu len onur
______________________________ ______________
BULT FOR THE DESTROY...
S&S

s_i_v_a_s
17.03.2005, 16:42
slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım... maça giderken abdullatif şenerin portresinide götürelim belki işe yarar... ne dersiniz....

V1CT0RY
17.03.2005, 17:36
abi bu yazını 3. defa gördüm ve sölemeden rahat edemicem 1 kere ve en uygun topiğe yazsan daha iyi olurdu bence bu yazıyı!!!
______________________________ _____________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S

1963bursaspor16
17.03.2005, 20:01
bir gün yeniden süper lige döneceğiz ama sivas ait olduğu yere dönecektir türkiye de bazı olaylarla birinci ıkan hakettiği yere dönecektir tabi bursaspor da inşallah sivas ı bursa da geçip yolumuza devam ederiz maçı iyi izleyin taraftar görmüş olursunuz hem taraftar nasıl olunurmuş

b1glord
17.03.2005, 20:04
bir gün yeniden süper lige döneceğiz ama sivas ait olduğu yere dönecektir türkiye de bazı olaylarla birinci ıkan hakettiği yere dönecektir tabi bursaspor da inşallah sivas ı bursa da geçip yolumuza devam ederiz maçı iyi izleyin taraftar görmüş olursunuz hem taraftar nasıl olunurmuş

geliyoruz merak etme..GELiCEZ GORUCEZ RAHAT OLUN

paulfromceltic
17.03.2005, 20:28

HERKEZ GELCEZ ETCEZ DİYO AMA KİMSE GELEMİYORMUŞ NEDEN ACABA HADİ GELİN YİĞİDOLAR GELİNDE GÖRÜN TARAFTAR NASIL OLUYORMUŞ :lol:

serhankaburcuk
18.03.2005, 09:14

HERKEZ GELCEZ ETCEZ DİYO AMA KİMSE GELEMİYORMUŞ NEDEN ACABA HADİ GELİN YİĞİDOLAR GELİNDE GÖRÜN TARAFTAR NASIL OLUYORMUŞ :lol:

Bak Bursalı biz heryere alnımızın akıyla gittik ve döndük bursayada gelecez ve alnımızın akıyla dönecez...Ne bu ya kaç gündür yok biz intertotoda oynadık yok biz büyüklere 5 attık ...Artık o günler geride kaldı şuanda nerdesiniz ona bakın tamammı Bursalı kardeşim...

s_i_v_a_s
18.03.2005, 10:21

Bak Bursalı biz heryere alnımızın akıyla gittik ve döndük bursayada gelecez ve alnımızın akıyla dönecez...Ne bu ya kaç gündür yok biz intertotoda oynadık yok biz büyüklere 5 attık ...Artık o günler geride kaldı şuanda nerdesiniz ona bakın tamammı Bursalı kardeşim... bizim intertotoyla büyüklere 5 atmışlıgımızla falan işimiz yok... bizim sizlede işimiz yoookkkk.... antibizans , antistanbul...

V1CT0RY
18.03.2005, 10:22
SERHAT ABİ KAÇ GUNDUR SÖLÜYORUZ AMA ANLAMIYORLAR YADA DAHA DOĞRUSU KABULLENEMİYORLAR.BOŞUNA ANLATMAYA ÇALIŞMAYALIM SAHADA CEWABINI WERİCEZ...
______________________________ _______________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S

serhankaburcuk
18.03.2005, 10:26
SERHAT ABİ KAÇ GUNDUR SÖLÜYORUZ AMA ANLAMIYORLAR YADA DAHA DOĞRUSU KABULLENEMİYORLAR.BOŞUNA ANLATMAYA ÇALIŞMAYALIM SAHADA CEWABINI WERİCEZ...
______________________________ _______________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S

Evet haklısın herhalde sinancıgım sahada yiğidolar cevabını verir onlara...

b1glord
18.03.2005, 10:30

hep ariza tam ariza ya...

gazete alana texas bedava.. :lol: :lol: :lol:
Texas disari tommiks iceri :D :D :D

s_i_v_a_s
18.03.2005, 10:32
.........

V1CT0RY
18.03.2005, 10:34
...........

serhankaburcuk
18.03.2005, 10:38
.........

serhankaburcuk
Arkadaşlar gereksiz tarışmaları bırakalım işimize bakalım Sivassporum Pazar günü gereken dersi verecektir sahada zaten...

V1CT0RY
....

1967_DERNEK_10UR
18.03.2005, 17:28

HERKEZ GELCEZ ETCEZ DİYO AMA KİMSE GELEMİYORMUŞ NEDEN ACABA HADİ GELİN YİĞİDOLAR GELİNDE GÖRÜN TARAFTAR NASIL OLUYORMUŞ :lol:LİGT BURSALI BİZ HER YERE GİDERİZ .MARMARANIN NÜFÜSÜ BİZDEN SORULUR .SİZ DAHA SÜPER LİGİ RÜYANIZDA GÖRÜRSÜNÜZ.ŞİMDİ VİTRİNE ÇIKMA SIRASI BİZDE ....

1967_DERNEK_10UR
18.03.2005, 17:30
LİGHT BURSA O BİR GÜNÜ GÖREMİYECEKSİNİZ.AÇIKÇA ŞUNU SÖYLESENİZE SİVASIN ÇIKMASI ZORUMUZA GİDİYOR VE ZORUNUZA GİDEN ŞEY BORUNUZA GİTSİN.ÇIKTIK İŞTE UĞRAŞIN 2.LİGE DAHA BETER OLUN....

1967_DERNEK_10UR
18.03.2005, 17:31
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ DEPLASMAN İÇİN ORGANİZE YAPIYOR.SİVASSPOR NERDEYSE BİZ ORDAYIZ...

V1CT0RY
18.03.2005, 19:26
onur gardaş kolay gelsin.bunlar yasdıkça daha da gasa geliyorum iyimi...
______________________________ ____________________
BUILT FOR THE DESTROY....
S&S

OzkanBaskan
23.03.2005, 18:06
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ DEPLASMAN İÇİN ORGANİZE YAPIYOR.SİVASSPOR NERDEYSE BİZ ORDAYIZ...

masallaah masallah hic yanliz birakmiyosunuz takimi

ForzaSivas
24.03.2005, 08:46

Allah meyfaza

b1glord
24.03.2005, 09:47

Allah meyfaza

:D:D:D

V1CT0RY
24.03.2005, 13:14

Allah meyfaza
:lol: :lol: :lol: :lol:

1967_DERNEK_NAİL
25.03.2005, 12:04

Allah meyfaza

:D:D:DİNKAR EDENİN GÖZÜNE DURSUN!!!

ForzaSivas
25.03.2005, 13:09
:twisted: orda burda şurdadır
şurda burda ordadır
sivasspor nerdeyse
Yeniçeri ordadır

Yalan söleyen manisalı olsun

yeniceri_emre
25.03.2005, 13:29
BENIM GORDUGUM BURSADA SADE BİZ(YENICERILER)VARDI.SİVASTAN GELEN

1967_DERNEK_MUSTAFA
25.03.2005, 17:04
ultrasivas_58 Onurcuğum ya lütfen bizim dernekle ilgili böyle şeyler yazma biz dernek olarak araba falan kaldırmadık Sivastan deplasmanlara giden arkadaşlarımızda başkalarından buldukları fayton,kağnı,eşek arabası vs. ile gitmişlerdir.Onurcuğum sana bir abi nasihatı;bunu her zaman kulağına küpe et ve Mustafa abinin ne demek istediğini anlarsın;
SANDIKLARIM SANDIKLARIM AÇILSIN SANDIKLARIM ...... ÇIKTI SİVASLI SANDIKLARIM[

b1glord
25.03.2005, 20:42
ultrasivas_58 Onurcuğum ya lütfen bizim dernekle ilgili böyle şeyler yazma biz dernek olarak araba falan kaldırmadık Sivastan deplasmanlara giden arkadaşlarımızda başkalarından buldukları fayton,kağnı,eşek arabası vs. ile gitmişlerdir.Onurcuğum sana bir abi nasihatı;bunu her zaman kulağına küpe et ve Mustafa abinin ne demek istediğini anlarsın;
SANDIKLARIM SANDIKLARIM AÇILSIN SANDIKLARIM ...... ÇIKTI SİVASLI SANDIKLARIM[

mustafa abi ayip oluyor..baskalarindan buldugumuz kagni,essek arabasi veya fayton ne olursa olsun gidioruz..ama en azindan baskasindan buldugumuzu, baskasindan bide ustune para alarak kaldirmiyoruz..oyle bi baglanti kurulmus ki her tarafla derneklerden baskasina araba veya mazot verilmiyor..kendi cebinizden kaldiriyormus gibi burda biseyler ima etmek olmuyor..hadi o ima edilse bile bize camur atmak hic olmuyor abi..ister essek arabasiyla giderim ister faytonla giderim ister milletin cebinden cikan parayla giderim..bunuda inkar etmem..cogumuzun luksu yok bi pazar gunu maca gitmek icin 50-60 milyon lira harcamaya..ama yazmaman gereken bi yazi yazmissin..ama hic sorun degil arkamizdan atip tutulacagina burdan yazilip bize cevap hakki verilmesi cok daha iyi..neyse sorun degil pazar gunu stadda bizzat yuz yuze konusalim mustafa abi..yanlisda anlamis olabilirim..umarim bize yazilmamistir..umarim yanlis anlamisimdir..ama harbiden de cok merak ettim..sivasli sandiklarin ne cikti oraya .......... koymussun..burda yazamassin ya abi ayip olur diye..stadda yuzumuze solersin artik..

OzkanBaskan
26.03.2005, 15:48
........... ne demek abi..eger bizi kasteden bi ima soz konusuysa ayip etmissin..biz deplasmana gittik..giderkende istedigimiz arabayla istedigimiz sekilde gittik..sizi de goremedik oralarda..burdan yazi yazmakla deplasman olaylari birbirinden cok farkli haberiniz olsun hani..biz saygida kusur etmemeye calisiyoruz ama bizede saygisizlik edilmesin..

ForzaSivas
26.03.2005, 15:51
........... ne demek abi..eger bizi kasteden bi ima soz konusuysa ayip etmissin..biz deplasmana gittik..giderkende istedigimiz arabayla istedigimiz sekilde gittik..sizi de goremedik oralarda..burdan yazi yazmakla deplasman olaylari birbirinden cok farkli haberiniz olsun hani..biz saygida kusur etmemeye calisiyoruz ama bizede saygisizlik edilmesin..

dostumuz olmaz, hasmımız yaşamaz

puar
26.03.2005, 16:28
helal olsun size be...elazığada gidiliyormu?? istanbuldan gelelimmi?????

b1glord
26.03.2005, 16:50
helal olsun size be...elazığada gidiliyormu?? istanbuldan gelelimmi?????

mac seyircisiz olmassa ordayiz..

her yere gider hic farketmez..

V1CT0RY
26.03.2005, 20:58

dostumuz olmaz, hasmımız yaşamaz
işte o kadar abim ne derse o :!:

V1CT0RY
07.04.2005, 20:09
SEN HAYATINDA HİÇ DAYAK YEMEDİYSEN YİCEKSİN YAKINDA AKILLI OL ADAM GİBİ YAZACAKSAN YAZ YOKSA UZA...

b1glord
11.04.2005, 21:55
SEN HAYATINDA HİÇ DAYAK YEMEDİYSEN YİCEKSİN YAKINDA AKILLI OL ADAM GİBİ YAZACAKSAN YAZ YOKSA UZA...

hayirdir sinanim..kim attirdi yine kafani..

V1CT0RY
11.04.2005, 22:00
BURSALININ TEKİ GELMİŞTİ SONRA MESAJI SİLDİLER ORDAN KALMA!

since1967
14.04.2005, 13:33
öLümüne SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSP ORRRRRRRRRRRRR

since1967
14.04.2005, 13:34
öLümüne SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSP ORRRRRRRRRRRRR