Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbolda ilginç birleşme
samet yıldız 09.05.2008, 22:02 Futbolda ilginç birleşme
Küme düşen Kasımpaşa gelecek sezon da Süper Lig'de yer almak için formülü buldu
SÜPER Lig'e geçen yıl yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kasımpaşa kulüplerinin birleştirilmesi düşünülüyor. Kasımpaşa'nın Süper Lig'e veda etmesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligde kalması üzerine iki kulüp yöneticilerinin birleşme konusunda görüşmeler yaptıkları öğrenildi.
Kasımpaşa'nın taraftar desteği ve modern bir stadı olmasına rağmen Süper Lig'de tutunamaması, mavi beyazlı yönetimi harekete geçirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğup büyüdüğü semtin takımı olan Kasımpaşa'nın Süper Lig'de tutulması için çareler aranıyor. Diğer taraftan Süper Lig'de kalmasına rağmen hedeflenen taraftar desteğine ulaşamayan ve maçlarını futbolseverlerin gitmek istemedikleri Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un, Kasımpaşa ile birleştirilerek daha güçlü bir halde önümüzdeki sezonlarda Süper Lig'de yeralması hadefleniyor. İki kulüp yöneticilerinin bu konuyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'a açıktıkları ve gerekli desteği de gördükleri öğrenildi.
sezon bittiği için yine senaryolar dolaşıyor
yani medya malzeme arıyor
öyle bir şey olacağını zannetmiyorum
ertugrulss 09.05.2008, 22:29 olabilir yaw kayseri yapmadımı aynını buda olabilir :D
samet yıldız 09.05.2008, 22:34 güzel iş haa
:)
ilker_8787 09.05.2008, 22:57 hayırlı uğurlu olsun...................
izmirliyiğido35 09.05.2008, 23:05 bence daha iyi olur belediyenin seyircisi yok
oftaş da aynı şekilde olursa daha iyi olur hatta oftaşı göztepe alsa çok çok süper olur seyirci açısından
seyirci olmazsa futbolun tadı çıkmıyo
sarı şeytan 38 09.05.2008, 23:25 olabilir yaw kayseri yapmadımı aynını buda olabilir :D
biz isim ve tesisleri degiştirdik.iki takımı birleştirmedik.veya kamuoyundaki söylentilerdeki gibi milletin hakkını yemedik.iki takımımız birden lige çıkmadı.kimseyi enayi yerine koymadık.maksat şehrin ismini temsil edilmesiydi.isim degiştirme ayrı iki kulübün birleşmesi ayrı kayserinin olayıyla bunun ne alakası var???
tanju_58 09.05.2008, 23:51 enteresan bir olay.birleşirse ismi nasıl olcak merak ediyorum.aslında ne istanbulun ne kasımpaşanın ne oftaşın hiç bi seyirci topluluğu yok.lig böle takımlara kalıyorsa vay halimize.şehir takımları olursa daha iyi olur düşüncesindeyim...
EyüphanAydın 10.05.2008, 00:13 Gerçekten İki Takım İçin Çok İşe Yarıyacaktır.
Birisi Düştü,Birisi 4 Büyüklerin Belası Oldu..!!
Birleşirlerse Her İki Takım İçin Gerçekten Mükemmel Sonuçlar Çıkar.
Ben Şimdiden Yeni Adlarını Buldum Bile ' İstanpaşa '
İnşallah Her İki Takım İçinde İyi Sonuçlar Ortaya Çıkar
yigido Atilla 10.05.2008, 00:24 biz isim ve tesisleri degiştirdik.iki takımı birleştirmedik.veya kamuoyundaki söylentilerdeki gibi milletin hakkını yemedik.iki takımımız birden lige çıkmadı.kimseyi enayi yerine koymadık.maksat şehrin ismini temsil edilmesiydi.isim degiştirme ayrı iki kulübün birleşmesi ayrı kayserinin olayıyla bunun ne alakası var???
Peki Nicin K.Erciyes 1.ci ligden düsürdünüz ?????. Kayserispor 1.ci ligde kalmayi hak etmedi o sezon ve düsmesi gerekiyordu.!!!! K.Erciyesin nicin hakki yenildi.. onun ismide Kayseri o da Kayseriyi temsil etmiyormu !!! yoksa Van sporumu temsil ediyordu !!! ama burasi türkiye demokraside care tükenmez...
G.birligi oftas da ayni durumda Parasi olan basar parayi degistir ismini, Alin ve Emek teri olmadan süperlige cikilir !!! Bizmi kandiriliyoruz yoksa Futbolumuz mu kandiriliyor ?????
metincetin58 10.05.2008, 00:37 valla artık yorum yapmayada korkuyorum bişey yazsak nişantaşı çocukları diyolar
yigido_sampiyon 10.05.2008, 01:09 bence iyi olur...bu şekilde anadolu takımları daha ağır basmış olur süper ligde...
ben canı gönülden destekliyorum bu birleşmeyi...
olabilir belki....belkide olmaz......
sivas_kangallı 10.05.2008, 10:39 olabilir neden olmasın.........
aSivaslı 10.05.2008, 10:44 bunlar malzeme, göreceksiniz birleşme olmayacak..
sarı şeytan 38 10.05.2008, 11:12 Peki Nicin K.Erciyes 1.ci ligden düsürdünüz ?????. Kayserispor 1.ci ligde kalmayi hak etmedi o sezon ve düsmesi gerekiyordu.!!!! K.Erciyesin nicin hakki yenildi.. onun ismide Kayseri o da Kayseriyi temsil etmiyormu !!! yoksa Van sporumu temsil ediyordu !!! ama burasi türkiye demokraside care tükenmez...
G.birligi oftas da ayni durumda Parasi olan basar parayi degistir ismini, Alin ve Emek teri olmadan süperlige cikilir !!! Bizmi kandiriliyoruz yoksa Futbolumuz mu kandiriliyor ?????
bazı şeyleri ya anlamak istemiyorsunuz yada birşeyleri yanlış biliyorsunuz.
iki takımımızda 2.ligde oynarken kayseri erciyesspor şampiyon oldu.şampiyon olan takımın futbolcuları mehmet topuz,gökhan ünal,kamber arslan vs.. idi.o sezon isim degiştirip süper lige çıkan kayserispor un kadrosunda da yukardaki futbolcular vardı.yani şampiyon olan futbolcuların hakları elinden alınmadı.o futbolcular şampiyon oldu çıktı süper ligde oynadı.ama erciyesspor adı ile degilde kayserispor adı ile.Kimseye bir haksızlık yapılmadı hak eden futbolcular,yönetim ve hoca süper lige çıktı.kimse kandırılmadı.şampiyon olan takımın futbolcuları ikinci ligde kalmış gibi bir düşünceye sahipsiniz sanırım.yukarda anlattım inşallah anlamışsınızdır.iki takımın isminin birleştirilip takımın birinin faaliyetine son vermek ile ikinci ligde şampiyon olup aynı kadro aynı teknik heyet ile farklı bir isimle lige çıkımış bir takım arasındaki farkı sanırım anlayabilirsiniz.
samet yıldız 10.05.2008, 11:34 muhteşem bi kadro olur
bnce güzel fikir
unsal_58 10.05.2008, 12:08 bazı şeyleri ya anlamak istemiyorsunuz yada birşeyleri yanlış biliyorsunuz.
iki takımımızda 2.ligde oynarken kayseri erciyesspor şampiyon oldu.şampiyon olan takımın futbolcuları mehmet topuz,gökhan ünal,kamber arslan vs.. idi.o sezon isim degiştirip süper lige çıkan kayserispor un kadrosunda da yukardaki futbolcular vardı.yani şampiyon olan futbolcuların hakları elinden alınmadı.o futbolcular şampiyon oldu çıktı süper ligde oynadı.ama erciyesspor adı ile degilde kayserispor adı ile.Kimseye bir haksızlık yapılmadı hak eden futbolcular,yönetim ve hoca süper lige çıktı.kimse kandırılmadı.şampiyon olan takımın futbolcuları ikinci ligde kalmış gibi bir düşünceye sahipsiniz sanırım.yukarda anlattım inşallah anlamışsınızdır.iki takımın isminin birleştirilip takımın birinin faaliyetine son vermek ile ikinci ligde şampiyon olup aynı kadro aynı teknik heyet ile farklı bir isimle lige çıkımış bir takım arasındaki farkı sanırım anlayabilirsiniz.
beyler kayseriyle bi alakası yok bu durumun...bunun dısındada ewt parası olan konusuo bugun futbolda yoksa bu yıl sivasın sampıyon olmaması imkansızdı...
yusuf_yusuf 10.05.2008, 12:48 bence olabılır hata çok doğru yaaa olsun
merkez_emre 10.05.2008, 12:51 iyi muhabbet valla :D her kume dusen baska takımla bırlesirse ligin ne anlamı kalıyor...
samet yıldız 10.05.2008, 15:48 gayet güzel bi fikir
ama kayseri böle bişey yapmadı
onlarınki daha başka
kasımpasanın stadı taraftarı ve ruhu ile büyükşehirin muhtesem kadrosu birleşirse ligde baya bi ses getirirler ama şöyle bi soru işareti var teknik direktör kim olucak: abdullah avcı m ı yoksa uğur tütünekermi? abdullah avcı zaten doğma büyüme kasımpaşalıdır o görevde bence onun hakkıdır
|