Orijinalini görmek için tıklayınız : B.UYGUN: GEREKİRSE MAÇ YAPARIZ

Abdullah DuMaN
12.05.2008, 08:05
Sivas isyanda

Teknik direktör Uygun, adaletsiz bir durumla karşılaştıklarını belirterek, "Gerekirse Beşiktaş ile bir maç daha yapardık" dedi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, üçlü averajla lig dördüncüsü olmalarına tepki gösterdi. Ünsal, "Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur. Bu durum hukuki açıdan doğru değildir. Camia olarak üzüldük" dedi. Ünsal, kulüp olarak UEFA'ya gideceklerini
ve haklarını sonuna kadar arayacaklarını da belirtti.

BİR MAÇ DAHA OLMALI
Kırmızı-beyazlı takımın hocası Bülent Uygun ise ikili averaj durumunda, gol averajına göre Beşiktaş'ın önünde olduklarını ifade ederek, "Eğer adaletten söz ediliyorsa Beşiktaş ile bir maç daha yapalım. Üçlü averaj kuralının adaletli olduğunu düşünmüyorum. İkili averajla 4. olsak bu durumu kabul edebilirdik. Sivas'a yazık oldu" diye konuştu.

TARAFTARLAR ÜZGÜN
Sivaslı futbolseverler de takımlarının Turkcell Süper Lig'i F.Bahçe ve Beşiktaş ile aynı puanda tamamlamasına rağmen, üçlü averajda rakiplerinin gerisinde kalarak UEFA Kupası'na katılamamasının üzüntüsünü yaşıyor. Taraftarlar bu duruma üzülürken, "Gönüllerin Şampiyonu'' ve "Yılın Takımı'' olarak nitelendirilmeleriyle teselli buluyorlar.

BAŞKAN SESSİZ KALDI
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise ligin bitiminin ardından sessizliğe büründü. Başkanın 4. lüğe üzüldüğü ancak, oyuncuları tek tek tebrik ettiği öğrenildi. Öte yandan İntertoto'ya katılacak olan Sivasspor yeni sezon hazırlıklarına erken başlamak zorunda kalacak. Teknik patron Bülent Uygun ve bazı oyuncular tatil için yurt dışına gidecek.

FOTOMAÇ

zaralım 58
12.05.2008, 08:08
o sevinç kursaklarından gelsin fb-gs-bjk'nin

58svs58
12.05.2008, 08:19
bakın arkadaşlar durum adaletsiz ama gerçek. kimseye kızmaya hakkımız yok fener geldi sivaslılar fenerli oldu, galatasaray geldi sivaslılar galatasaraylı beşiktaş geldi sivaslılar beşiktaşlı oldu yani sivaslıların istediği oldu sivassporumuzu avrupaya göndermek istemediniz. idareciler basbas bağırdıki takımınıza destek olun diye ama içimizdeki hainlerin istanbul sevdası ağır bastı alın size geleneksel türkiye birinci futbol ligi sen istemezsen istanbullu seni hiç istemez.

kanuni sultan süleyman demişki YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE sivasslı olarak istanbula hayrandık istanbulda hakkını verdi durum bu kadar. taraftar takıma sahip çıkmadı kuzgun leşe kondu

Mehmet Akif Ersoy aynen şöyle demişti
sahipsiz kalan vatanının batması haktır sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır. yani sahip çıkmadık ve vatan battı. istanbul sevdamız bizi bitirdi

bu sezon bu kadar başarılı olmamıza ve çok başarılı bir yönetim kurulumuz olmasına rağmen taraftarın istanbul sevdası yüzünden YETİM MUAMELESİ gördük

çılgın-sedat
12.05.2008, 08:40
her nekadar beşiktaş fener galatarayı tutarsan tut ama hiç bir zaman sivassporumuzdan ustun gormeyın sivassporumuza sahip çıkın yılda 2 maç sadece 2 maç yapıyolar o maçlarda bari sivassporumuz desdekleyin bende beşiktaşı desdekliyorum ama hiç bi zaman sivasspordan ustun gormedim her ne olursa olsun

kızılova
12.05.2008, 08:51
sivasspor avrupa kupalarında beşiktaştan daha fazla başarılı olacaktır.sivasspora başarılar dilerim.

özgühertaş
12.05.2008, 09:13
İSTANBUL SEVDALISI YALAKA İÇİMİZDEKİ BİZANSLILARA EN İYİ CEVAP İNTERTOTODAN GELİP UEFADA BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEKTİR.

yeniceri_can
12.05.2008, 12:10
maç yapmaya luzüm dahil yok 2 li averaj eşit genel averajda da 2 farklı üstünüz.

yigidomustafa58
12.05.2008, 12:35
ya bizim fb yle işimiz yokken fb çıktı bir de başımıza bencede bjk la özel bir maç yapalım kim kazanırsa o takım Uefa'ya gitsin...

58svs58
12.05.2008, 13:44
benim buraya yazdığım mesajlar birleştirilmiş

samet yıldız
12.05.2008, 14:23
BİR MAÇ DAHA OLMALI
Kırmızı-beyazlı takımın hocası Bülent Uygun ise ikili averaj durumunda, gol averajına göre Beşiktaş'ın önünde olduklarını ifade ederek, "Eğer adaletten söz ediliyorsa Beşiktaş ile bir maç daha yapalım. Üçlü averaj kuralının adaletli olduğunu düşünmüyorum. İkili averajla 4. olsak bu durumu kabul edebilirdik. Sivas'a yazık oldu" diye konuştu.

güzel fikir

sulker48
12.05.2008, 14:37
slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam

sulker48
12.05.2008, 21:03
beyler kendi hatanızı fenerbahçemizin üstüne atmayın burası türkiye türkiyeninde tek büyüğü fenerbahçe ulu önder mustafa kemalde fenerbahçeliydi ve fb gsye samiyende çok kötü bir mücadele sonucunda yenildi gençleri zar zor yendi devler ligini garantiye aldı ts zaten fenerede sivasada kıcık gsye oftaş karşısında beraberlik yetiyordu ilk yarıda 2 0 yaptı fenerde moral bozukluğu sakat futbolcular maç deplasmanda ts ile bizde 2 0 yenik kapattık bu duruma rağmen direkten dönen toplarımız oldu ofsayt gerekçesi ile verilmeyen goller oldu ts kalecisinin çıkardığı toplar oldu ha manisaya gelirsek adamlar ligden düşmüş moral çöküntüsü var maça motive olamamışlar bjkde büyük takım kendi sahasında seyircisi önünde farklı skorla kazanmak sorunda 10 dk 4 yaptı sonra durakladı maç 5 1 bitti yani ona buna suç atmayın sizin takımınız bu sene ligde kalmak içinde mücadele edebilirdi yani sizin takımınız bu sezon iyi işler yaptı gelecek senede avrupadada ligdede iyi işler yapabilecek kapasitesi var sivas başarılar bülent hocaya selam milas_liseligençfenerliler

yigido_sampiyon
12.05.2008, 21:05
yok arkadaş maç falan olmayacak ya...

neden maç yapalım...3. lük sivasın hakkı...

yigido Atilla
12.05.2008, 21:37
Benim sadece ögrenmek istedigim Hocanin ve Yöneticilerin 3 lü Avarajlardan Haberi varmiydi ????????