Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİM BU SESE KULAK VER!!!

SivasSpor.Com
15.05.2008, 12:43
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivas kamuoyu ve Teknik Direktör Bülent Uygun,artık İntertoto`yu kabullenmiş görünüyor. Ancak Sivasspor yönetimi bu konuda son derece ısrarlı ve TFF`ye itirazını resmen yaptı. Bu konuyla ilgili olarakta Başkan Mecnun Otyakmaz „Federasyonunun vereceği kararı bekliyoruz, hakkımız saklı“ diyerek, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Neresinden bakarsanız bakın, mevcut durum sonrasında Sivasspor`un UEFA`ya,Beşiktaş`ında İntertoto`ya gitmesi kadar doğru ve mantıklı bir durum olamaz. Ancak gelin görünkü ilgili maddelerdeki bazı fluluklar Sivasspor`u hak ettiği UEFA`dan edecek gibi. Zaten, ilk 9 dakikada rakibine 4 gol atan ve daha sonra „Aman durum çakılmasın“ diyerek gol atmayan Beşiktaş`ta bunu biliyordu.

Buradan Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz`a ve yönetime sesleniyorum ve bu durumu sindiremeyen, kabullenemeyen ,dahası elindeki süper lig statüsüyle Sivasspor`un 3. olduğunu savunan Asım Yücekaya isimli bir hemşehrimiz var.

Bu konuda bir hayli iddalı ve ilgili maddeyi mercek altına alıp,örnekleriyle olması gereken tabloyu çıkarmış. Asım Yücekaya, aynı tabloyu çeşitli yerlerede göndermiş ve diyorki; „Ben bu işin peşini bırakmayacağım, tek başımada olsa bunun mücadelesini vereceğim. Çünkü mevzuata göre Sivasspor 3, Beşiktaş ise 4. olmalı“.

Asım beyin bu feryadına kulak verilmeli. Bende onu dinlediğim ve yazdıklarını okuduğumda Sivasspor`un 3. olması gerektiğini çok açıkca söyleyebilirim.

Önceki akşam bu konuyla ilgili ulusal bir kanalda aynen şöyle bir haber geçti „UEFA`ya gidip gitmemek Sivasspor`u ikiye böldü, yönetim bizim gitmemiz gerekir derken,Teknik Direktör Bülent Uygun Beşiktaş`ın gitmesi gerektiğini söylüyor“

TFF`ya yapılan itiraz sonuçlanmadan Bülent hocanın neden böyle dediğini bilmiyorum. Daha doğrusu bunları söylediğini zannetmiyorum.

İşin prestiji kadar,maddi boyutuda var. Sivasspor`un UEFA`ya gitmesi demek,kasasına en az 3 milyon YTL para girmesi demek. Onun içinde bu işin peşini bırakmamak ve gidebilenecek yerlere kadar gitmek gerekir.

Tekrar ediyorum. Yukarıdada bahsettiğim gibi Asım Yücekaya isimli hemşerimizi dinlemekte ve onun mevcut statüyü baz alarak çıkardığı tabloya ciddi şekilde bakmak gerekir.

abdullah58
15.05.2008, 13:26
HELAL OLSUN SANA
ASIM YÜCEKAYA

tykinik58
16.05.2008, 15:28
SAYGI DEĞER BÜLENT HOCAMIZIN BU LAFINI BEN DE ÇÖZEMEDİM AMA. YİNE DE BÜLENT HOCANIN AĞZINDAN BİRİLERİ YAZMIŞTIR DÜŞÜNCESİNDEYİM.BEN DE HALA İDDİA EDİYORUM Kİ UEFA BİZİM HAKKIMIZ. FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEN 2. TAKIM OLARAK SONDAN 2. HAFTA G.BİRLİĞİ MAÇI İLE GARANTİLEDİĞİNE GÖRE UEFA'YA GİDECEK VE TFF SÜPER LİGİNDE 3. SIRADAKİ TAKIMI BELİRLEMEYE KATILMASININ NE MANTIĞI VAR. 1. VE 2. TAKIM BELLİ GERİYE KALDI 3. VE 4. TAKIMI BELİRLEMEYE... O DA SİVAS VE BJK ARASINDA 2Lİ AVERAJA SONRA GENEL AVERAJA BAKILIR O DA EŞİTSE TARAFSIZ SAHADA MAÇ YAPTIRILIR. YENERSE BJK GİTSİN O ZAMAN ÖYLE BİŞEY OLMADIĞINA GÖRE SİVAS 3. VE UEFA'YA GİDER...SÜPER LİG 3 BÜYÜKLERİN ELİNDE DEĞİL HERKES BUNU BİLSİN... TABİİ BUNU BÖYLE YAPAN MEDYA VE 3 BÜYÜKLER... DİĞER TAKIMLAR DA SİNEYE ÇEKİYOR. ARKANIZDAYIZ SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ, ARKANIZDAYIZ SAYIN YÖNETİCİLERİMİZ, ARKANIZDAYIZ SİVASSPORUMUZ... HAKKIMIZI YEDİRME SAYIN ASIM YÜCEKAYA... 41 SENE DE BİR GELEN ŞANSIMIZI DEĞERLENDİRELİM.

Harput0658
16.05.2008, 15:54
tff nin sitesindeki statüyü okuyunca açıkça 3. olmamız gerektiği görülüyor zaten.

özgühertaş
16.05.2008, 16:24
birileri yine bülent hocamızın üzerinden haber yapmış galiba bülent hocayı her defasında öne sürerek bi şekilde yıpratmaya çalışıyorlar.ama yiğidolar buna müsade etmez.

nevkaya
16.05.2008, 17:05
tff nin sitesindeki statüyü okuyunca açıkça 3. olmamız gerektiği görülüyor zaten.
tabi tff o sırada hep beraber körebe oynadıkları için statüyü okuyamamışlar.:mad:

YiğidoGençlik
16.05.2008, 17:42
Bülent hocayı çok seviyorum ama bazen lüzumsuz açıklamalar da yapmıyor değil buna bir örnek Fenerbahçenin şampiyon olmasını isterim demesi gibi herşeye rağmen İmparator Bülen Uygun....

kaya0758
16.05.2008, 17:43
bülent hoca o sözü demiştir veya dememiştir dediysede haklı sebepleri vardır.
ama bülent hoca ne kadar yıpratılmaya çalışılsada onun ardında sivas ve kocaman anadolu olduğu müddetçe o hiçbir zaman yıpratılamayacaktır.