Orijinalini görmek için tıklayınız : UNUTULAN "5058" İ HATIRLATAYIM DEDİM
SivasSpor.Com 24.05.2008, 13:03 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Unutulan „5058“`i hatırlatıyım dedim!..
Bu konuda Sivaslılara seslenmeyeceğim! Biliyorumki, sonuçta hiç bir şey olmayacak ve yine „Biz çalıp biz oynayacağız“ Aslında Sivasspor yönetimide içinde aynı tereddütleri taşıyorum, onlarda birazdan yazacağım konuya „ burun büküp“ geçecekler, bundan önce genellikle olduğu gibi!
Gelelim konumuza.
Çok iyi bilindiği gibi Sivasspor`a maddi gelir elde etmek için Valiliğimizinde desteğiyle Sivasspor için yardım kampanyaları başlatıldı ve birde „5058“ mesaj hattı oluşturuldu. Sivasspor`a „adam gibi“ yardım sağlanması için özellikle mesaj hattının amacına ulaşacağından çok emindik ancak „dağ fare doğurdu“ ve Sivaslı sayısıyla tezat denecek sayıda mesaj atıldı. Son aldığımız bilgilere göre,5058`e atılan mesaj sayısı 25 bini bulmamıştı.
Bu rakamı bulduğunu farzetsek bile çok az, aynı zamanda komik bir rakam! Bildiğim kadarıyla mesaj kampanyası 6-7 ay daha devam edecek. Böyle gittiği müddetçe bırakın 6-7 ay devam etmesini, 6-7 sene sürse bile hiç bir sonuç alınamaz.
Sivasspor ligde şampiyonluğa koşarken, bütün Türkiye Sivasspor`dan övgüyle bahsederken bile mesaj atılmadığını düşünürsek, bundan sonra da bir şeyler olmasını beklemek biraz saflık olur herhalde!
Peki ne yapmak lazım? Yapılacak tek şey var, yönetim yeni sezon öncesi „SMS`le bir futbolcuda sen al“ adını vereceği bir kampanya başlatarak, unutulan „5058“i tekrar gündeme getirmek. Bunun başka çaresi yok!
Hatta bu kampanya ile ilgili Başkan Mecnun Otyakmaz`da dahil bazı futbolcularında konuşacağı kısa metraj film yapılıp yerel televizylonlarda sürekli yayınlatmak, sanırım tek çözüm yolu olur.
Bizim insanımızın harekete geçmesi için biraz „Vatan, Millet, Sakarya`ya“ ihtiyaç var.Bu konuda yapılacak kısa filmde, Sivasspor maçlarında coşkulu sahneler, gol sevinçleri, basında Sivasspor`la ilgili çıkan övgü dolu haberler vs. insanları harekete geçirmeye yeterli olur.
Bu „5058“ kampanyası şu ana kadar Sivasspor`a bir şey kazandırmadığı gibi,çok şeylerde kaybettirdi! Bunlardan birisincisi ve en önemlisi, Sivasspor`un büyüklüğünü tarıtışılır hale getirdi. Bu mesaj hattına şimdiye kadar 400-500 bin mesaj atılsaydı,inanın ulusal basının Sivasspor`a bakış açısı daha farklı olur ve daha çok yer verirdi.
35fulya58 24.05.2008, 13:12 Abdullah abiye ketılıyorum Öneri çok güzel ve çarpıcı. Bence de etkili olur. Ben her maçta her gole 1 SMS attım. Bundan sonrada atarım.
sivaslı-elif 24.05.2008, 13:20 evt çok gzl bizde her galibiyet ardından 5058 den sivasspora destek verdik vermeyede devam edeceğiz...!
Del Piero 24.05.2008, 13:22 hep destek tam destek :D
anca kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz...
sivaslıların pekte umrunda değil.. onlar sivas sokaklarında
ge-se fe-be be-je-ke formaları ,ile geziyorlar bol bol :mad:
Ya arkadaşlar ben anlamıyorum gerçekten memleketinin takımı yıllar sonra süper lige çıkıyor ve tüm türkiye hatta dünya konuşuyor sen onu desteklemen yerine kalkıyorsun istanbul takımını kendi şehrinde destekliyorsun ben istanbuldayım ve bir gün bile istanbul takımı forması giymedim sivasspor süper lige çıkmadan da ben bu siteye sürekli takip ediyordum çünkü seviyorum sivasımı ve sivassporumu taraftarlık konusunda alkışladığım tek takım var oda bursaspor
Malesef, kampanyadan ziyade,
kimliklerini unutmuş olan hemşehrilerimize,
kimliklerinde yazılı olan, KÜTÜK bilgileri hatırlatılmalı...!
KÜTÜĞÜNÜ unutmuş olan KÜTÜKLERE,
kampanyayı hatırlatmışsın ne yazar...?
Del Piero 24.05.2008, 13:47 Malesef, kampanyadan ziyade,
kimliklerini unutmuş olan hemşehrilerimize,
kimliklerinde yazılı olan, KÜTÜK bilgileri hatırlatılmalı...!
KÜTÜĞÜNÜ unutmuş olan KÜTÜKLERE,
kampanyayı hatırlatmışsın ne yazar...?
eline sağlık herzaman ki gibi çok güzel özetlemişin helal olsun....
tykinik58 24.05.2008, 14:00 Bence de çok güzel olur. Yerel Tv'lerde izleyen belki daha çok etkilenir.
edebiyatisyen 24.05.2008, 14:35 Bence ulusal basın ve yayın organlarına klip gibi bir şey yapıp vermeliyiz.
SİVAS'lı SİVASSPOR'u tutmaz.Ya ne yapar,İstanbul takımını tutar.Niye?
ONU BİLİM ADAMLARI BİLE BİLEMEZ.
sinan-58 24.05.2008, 18:10 şu anda 35.000 civarında çok az en az 100.000 olmalıydı
ilker_8787 01.07.2008, 21:19 hep destek tam destek :D
ge-se fe-be be-je-ke formaları ,ile geziyorlar bol bol :mad:
dayıoğlu gezebilir yaa neden gezemezinki.Gezerken sana mı soracak o takımların formalarıyla.Anayasada mı var sivas sınırları içinde o takımların formaları giyilmez diye.
Km ne kadar inkar ederse etsin bu ülkede 25 milyon gs li , 25 milyon fb li var.Bu 50 milyonun da içinde muhakkak sivaslılar da var
BirSubat2oo7 03.07.2008, 13:56 Abdullah abi unutulmadı.İlgi azdı ve ilgi içinde reklamdan kaçınmamak gerek.El 10 reklam yapıyor 50 kazanıyor.
sivasli215 18.07.2008, 22:43 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Unutulan „5058“`i hatırlatıyım dedim!..
Bu konuda Sivaslılara seslenmeyeceğim! Biliyorumki, sonuçta hiç bir şey olmayacak ve yine „Biz çalıp biz oynayacağız“ Aslında Sivasspor yönetimide içinde aynı tereddütleri taşıyorum, onlarda birazdan yazacağım konuya „ burun büküp“ geçecekler, bundan önce genellikle olduğu gibi!
Gelelim konumuza.
Çok iyi bilindiği gibi Sivasspor`a maddi gelir elde etmek için Valiliğimizinde desteğiyle Sivasspor için yardım kampanyaları başlatıldı ve birde „5058“ mesaj hattı oluşturuldu. Sivasspor`a „adam gibi“ yardım sağlanması için özellikle mesaj hattının amacına ulaşacağından çok emindik ancak „dağ fare doğurdu“ ve Sivaslı sayısıyla tezat denecek sayıda mesaj atıldı. Son aldığımız bilgilere göre,5058`e atılan mesaj sayısı 25 bini bulmamıştı.
Bu rakamı bulduğunu farzetsek bile çok az, aynı zamanda komik bir rakam! Bildiğim kadarıyla mesaj kampanyası 6-7 ay daha devam edecek. Böyle gittiği müddetçe bırakın 6-7 ay devam etmesini, 6-7 sene sürse bile hiç bir sonuç alınamaz.
Sivasspor ligde şampiyonluğa koşarken, bütün Türkiye Sivasspor`dan övgüyle bahsederken bile mesaj atılmadığını düşünürsek, bundan sonra da bir şeyler olmasını beklemek biraz saflık olur herhalde!
Peki ne yapmak lazım? Yapılacak tek şey var, yönetim yeni sezon öncesi „SMS`le bir futbolcuda sen al“ adını vereceği bir kampanya başlatarak, unutulan „5058“i tekrar gündeme getirmek. Bunun başka çaresi yok!
Hatta bu kampanya ile ilgili Başkan Mecnun Otyakmaz`da dahil bazı futbolcularında konuşacağı kısa metraj film yapılıp yerel televizylonlarda sürekli yayınlatmak, sanırım tek çözüm yolu olur.
Bizim insanımızın harekete geçmesi için biraz „Vatan, Millet, Sakarya`ya“ ihtiyaç var.Bu konuda yapılacak kısa filmde, Sivasspor maçlarında coşkulu sahneler, gol sevinçleri, basında Sivasspor`la ilgili çıkan övgü dolu haberler vs. insanları harekete geçirmeye yeterli olur.
Bu „5058“ kampanyası şu ana kadar Sivasspor`a bir şey kazandırmadığı gibi,çok şeylerde kaybettirdi! Bunlardan birisincisi ve en önemlisi, Sivasspor`un büyüklüğünü tarıtışılır hale getirdi. Bu mesaj hattına şimdiye kadar 400-500 bin mesaj atılsaydı,inanın ulusal basının Sivasspor`a bakış açısı daha farklı olur ve daha çok yer verirdi.
üzülerek okudum bu haberi
ama malesef tamamen katılıyorum :mad::mad::mad:
XXCakir58 16.09.2008, 16:10 dediklerine tamamen katiliyorum. Insallah iyi olur.
MURAT SARI 16.09.2008, 16:25 EVET ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZIYI OKUYAN DURARSIZ KALMASIN HEMEN ELİNİZE ALIN VE 5058 E BENİM YAPTIGIM GİBİ LÜTFEN BİR MESAJDA OLSA GÖNDERİM.
SİVASLIYSAN SİVASSPORU SEVİYORSAN BUNU YAPMALISIN
SAYGILARIMLA
YigidoGenclik38 16.09.2008, 16:26 EWT DESTEK TE BULUN MALIYIZ İYİ GÜNDE DEGİL KÖTÜ GÜNDE
MURAT SARI 16.09.2008, 16:27 EVET ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZIYI OKUYAN DURARSIZ KALMASIN HEMEN ELİNİZE TELEFONUINUZU ALIN VE 5058 E BENİM YAPTIGIM GİBİ LÜTFEN BİR MESAJDA OLSA GÖNDERİN.
SİVASLIYSAN SİVASSPORU SEVİYORSAN BUNU YAPMALISIN
SAYGILARIMLA MURAT SARI
alperen5841 23.09.2008, 20:52 SEVGİLİ YİĞİDOLAR
SON GÜNLERDE TAKIMIMIZA YAPILANLAR HEPİNİZİN MALUMU SAHADA KAZANIYORUZ AMA MASADA KAYBEDİYORUZ
BU SEBEPLE Bİ KAMPANYA BAŞMATMA GEREĞİ DUYUYORUM
BİZE KARŞI SATIN ALINAN HAKEM FEDERASYON GÖREVLİSİ VEDE BENZERİ ZEVATI GERİ ALMAK İÇİN ( BİZDEN YANA OLSUN DİYE DEĞİL TARAFSIZ OLSUN DİYE ) SİVAS SPOR BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTIM 5058 E DESTEK YAZ MESAJ AT....
AKLIMA GELEN TEK ÇARE BU
yusuf_yusuf 23.09.2008, 21:00 bende atarım şimdi gardas sivasspor kurtulsunda
izmirliyigido 30.09.2008, 00:33 Unutmayalım, unutturmayalım. Haydi herkes bu mübarek bayram hatırına 1'er mesaj atalım.
.
.
yigido0058 30.09.2008, 03:01 abdullah yiğit abi güzel bir konuya değinmişsin kanayan yaramızı dile getirmişsin bu kampanya sivasspor için çok önemliydi maddi anlamda büyük gelir kapısı olacaktı ama ne yazık ki kampanya sadece faturalı hatlar için geçerli olduğundan amacına ulaşamadı evet sivaslılar olarak sayıca çokluğumuzla övünüyoruz çoğu zaman bu çoğunluk azınlık olarak kalıyor söz söylemeye gelince kimseye pabuç bırakmıyoruz ama iş icraata gelince ortada ne sivaslı kalıyor ne hemşeri bu sms kampanyasında da aynı durum söz konusu kampanya başlatılmadan önce sms kampanyası açılsın diye avaz avaz bağırıldı sözler verildi ama kampanya başlatıldıktan sonra ne yazık ki sözler tutulmadı kampanya kendi kaderine terk edildi bence bu kampanyanın başarısız olmasının tek sebebi kontörlü hatları kapsamamasıdır türkiyede kontörlü hat kullananların sayısı faturalı hat kullananlarınkinden kat ve kat fazla bu sayıyı sivaslılara oranlarsak düşünün artık eğer kampanya kontorlu hatlara da olsaydı yardım istenilen seviye ulaşmış hatta daha da fazla olmuş olacaktı bu yanlışlığı herkes dile getirdi ama ne yazık ki kimse sesini dinletemedi sayın abdullah yiğit abi ben sizden bu sese kulak vermenizi ve sorunumuzu ilgili yerlere iletmenizi bekliyorum medya devreye girerse bu sorun çok daha çabuk halledilir lütfen bu konuya duyarlı olun ve sesimizi yetkililere duyurun...
emre58ua 30.09.2008, 08:16 evet arkadaşlar sivassporumuza sahip çıkalım
YuNuSPaSa58 30.09.2008, 09:14 Ya arkadaşlar ben anlamıyorum gerçekten memleketinin takımı yıllar sonra süper lige çıkıyor ve tüm türkiye hatta dünya konuşuyor sen onu desteklemen yerine kalkıyorsun istanbul takımını kendi şehrinde destekliyorsun ben istanbuldayım ve bir gün bile istanbul takımı forması giymedim sivasspor süper lige çıkmadan da ben bu siteye sürekli takip ediyordum çünkü seviyorum sivasımı ve sivassporumu taraftarlık konusunda alkışladığım tek takım var oda bursaspor
Hacı ne yıllar sonrası yaa.. TArihinde iLk defa lige çıkıyor. 3 Yıl sonra avrupa kupalarına katılıyor.. Ama ßiz yinede destek çıkmıyoruz..
hep destek tam destek
ge-se fe-be be-je-ke formaları ,ile geziyorlar bol bol
dayıoğlu gezebilir yaa neden gezemezinki.Gezerken sana mı soracak o takımların formalarıyla.Anayasada mı var sivas sınırları içinde o takımların formaları giyilmez diye.
Km ne kadar inkar ederse etsin bu ülkede 25 milyon gs li , 25 milyon fb li var.Bu 50 milyonun da içinde muhakkak sivaslılar da var
|
|