Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido Gençlik Fırat Üni
Yiğido Gençlik Fırat Üni kurulmuştur.
Elazığ' daki Sivaslılar olarak her zaman Sivasspor'un yanındayız!!
Yiğido Gençlik Fırat Üni - Elazığ
Başkan : Buğra OKYAY
Elazığ F.Ü. T.E.F.
http://www.sivasspor.com/forum/image.php?u=375913&type=sigpic&dateline=1201192026
GLoBe-Y-Gençlik 24.05.2008, 15:58 bASARIAR dılErız FırAt UnIYee hEP SENINLEYIZZ.:!!
sinan-58 24.05.2008, 15:59 yavaş yavaş türkiyeye yayılıyoruz hayırlı olsun
YiğidoGençlik 24.05.2008, 16:14 İşte Sivasta Yiğido gençlik farkı dalga dalga yayılıyoruz önce Kayseri sonra Elazığ İnşallah ilerde daha başka illerde kollarımız olcak hep söyledim yine söylüyorum bizi izlemeye devam...
furkancfc 24.05.2008, 16:20 sivas yiğido gençlik olarak arkanızdayı hayırlı olsun.
GLoBe-Y-Gençlik 24.05.2008, 17:48 vede almanyaaaa helal sızee bız ılerledıkce basarımız artacakk
XXCakir58 24.05.2008, 18:00 Tsk ediyorum. Hayirli ugurlu olsun. Paylasim icin sagol
EyüphanAydın 24.05.2008, 18:01 Başarılar Dileriz,
Desteklerinizin Devamını Bekleriz.
kangallı58 24.05.2008, 18:02 teşekkür ediyoruz hayırlı olsun
GLoBe-Y-Gençlik 24.05.2008, 18:02 Sagol Gardass Basarılar DILERIZZZ
yener_sahin 25.05.2008, 12:54 fırat üniverstesinde benimde aklımda olan bir projeydi.sizin yapmanızda güzel olmuş.bizde katılırız.ama yiğido gençlik adı altında olmaktan ziyade faklı bir isimle olması gerekirdi diye düşünüyorum...
YiğidoGençlik 26.05.2008, 08:32 fırat üniverstesinde benimde aklımda olan bir projeydi.sizin yapmanızda güzel olmuş.bizde katılırız.ama yiğido gençlik adı altında olmaktan ziyade faklı bir isimle olması gerekirdi diye düşünüyorum...
Bizim her görüşe saygımız var ama Yiğido Gençlik grubu olarak kuruyoruz ve sizlerinde katılması bizi mutlu eder ayrıca grubumuz Sivassporun da lakabı olan Yiğido adı ile anılıyor daha ne olsun ki...
BASARILAR BEN DE YİGİDO GENCLİK KAYSERİ BASKANI EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE
yener_sahin 28.05.2008, 10:09 Bizim her görüşe saygımız var ama Yiğido Gençlik grubu olarak kuruyoruz ve sizlerinde katılması bizi mutlu eder ayrıca grubumuz Sivassporun da lakabı olan Yiğido adı ile anılıyor daha ne olsun ki...
Gruba dahil olup olmamayı yapılacak işlerden sonra karar veririz.Fakat yaptığınız her işte arkanızda olacağımızı burdan söyleyebilirim.
YiğidoGençlik 28.05.2008, 11:06 Gruba dahil olup olmamayı yapılacak işlerden sonra karar veririz.Fakat yaptığınız her işte arkanızda olacağımızı burdan söyleyebilirim.
Teşekkürler böyle düşünmen bizi mutlu etti
GLoBe-Y-Gençlik 28.05.2008, 11:22 Gruba dahil olup olmamayı yapılacak işlerden sonra karar veririz.Fakat yaptığınız her işte arkanızda olacağımızı burdan söyleyebilirim.
Evet MUTLU OLDUK AYNENSIZEDEORADA BASARIL DILERZ
YigidoSaskın58 28.05.2008, 11:55 Hayırlı olsun ulke capında ses getırmek dılegıyle basarılar
Yorum yapan herkese teşekkürler.
Erol-Tan 28.05.2008, 15:01 Yiğido Gençlik Fırat Üni kurulmuştur.
Elazığ' daki Sivaslılar olarak her zaman Sivasspor'un yanındayız!!
Yiğido Gençlik Fırat Üni - Elazığ
Başkan : Buğra OKYAY
Elazığ F.Ü. T.E.F.
http://www.sivasspor.com/forum/image.php?u=375913&type=sigpic&dateline=1201192026
Buğra OKYAY kardeşim ,, çalışmalarınızda başarılar dilerim,,eminim siz de başarılı işler çıkaracaksınız,hizmetleriniz için çok teşekkür ederim ,,
---------------------------------------------------------------------------
Anlamayız hayatı felsefeyle, ilimle;
Hayat çelik ellerle atılan zar olmalı.
Rahat yatakta ölmek acep olmaz mı çile?
Kanlı sınır boyları bize mezar olmalı.
Hüseyin Nihal Atsız
Biz, mezarsız ölüp giden genç atsızlarız;
Yaramızı suyla yıkar, otla sararız;
Kimsemiz yok, fakat gönüllerde biz varız,
Bize şefkat sunmaz hiç bir kadın dudağı...
YiğidoGençlik 28.05.2008, 15:42 Buğra OKYAY kardeşim ,, çalışmalarınızda başarılar dilerim,,eminim siz de başarılı işler çıkaracaksınız,hizmetleriniz için çok teşekkür ederim ,,
---------------------------------------------------------------------------
Anlamayız hayatı felsefeyle, ilimle;
Hayat çelik ellerle atılan zar olmalı.
Rahat yatakta ölmek acep olmaz mı çile?
Kanlı sınır boyları bize mezar olmalı.
Hüseyin Nihal Atsız
Biz, mezarsız ölüp giden genç atsızlarız;
Yaramızı suyla yıkar, otla sararız;
Kimsemiz yok, fakat gönüllerde biz varız,
Bize şefkat sunmaz hiç bir kadın dudağı...
Ağzına sağlık kardeş güzel yazmışın
Eyvallah gardaş başarılar.. Türkiyenin ve Dünyanın her yerinde karşınıza çıkabilecek bir memleketiz zaten biz.. Genel olarak her tarafa dağılan her yerde kolu olan bir yer Sivas ama organizasyonlar birleşimler olmadıkça yeterince güçlü olunamıyor.Birbirimize destekte verirsek 80 il bir yana SİVAS bir yana...
YiğidoGençlik 03.06.2008, 17:38 Sivas lıyız Yiğido Gençliğiz hepinize yeteriz
GLoBe-Y-Gençlik 06.06.2008, 15:24 elazıga sevgıler saygılar basarılar dılerız Okyayaada
YiğidoGençlik 06.06.2008, 16:58 Buğra nın başarılı olacağından hiç şüphem yok haydi Buğra göreyim seni koçum
furkancfc 06.06.2008, 18:39 inş türkiyenin her yerine yayılırız ve en büyük biz oluruz.
YiğidoGençlik 07.06.2008, 11:39 inş türkiyenin her yerine yayılırız ve en büyük biz oluruz.
olacak İnşallah olacak tabiki millet bize köstek değilde destek olursa daha da kolay olacak
yener_sahin 21.10.2008, 14:18 bu grup kuruldu da kurduğunu söyleyen kişiden başka bir üyesi var mı.sadece palavra sözler yazılmış buraya.kardeşim kurdun tamam gel bir irtibata geç.kaç sefer sana söyledim.ben fen edebiyat matematikdeyim görüşelim diye ama senden ses çıkmadı.kurdun kaç kişi ile irtibata geçtin.ne yaptın hiç ses seda yok sende.ahmetturan sen demi bilmiyorsun bu kurulan şubenizin detaylarını.kaç sefer sordum sana bilgi ver diye.ilgilenin artık şununla.yok bir kişi ise onu söyleyin baride ben gidip irtibata geçip bir kaç şey söyleyeyim yapması için.
GLoBe-Y-Gençlik 21.10.2008, 14:24 bu grup kuruldu da kurduğunu söyleyen kişiden başka bir üyesi var mı.sadece palavra sözler yazılmış buraya.kardeşim kurdun tamam gel bir irtibata geç.kaç sefer sana söyledim.ben fen edebiyat matematikdeyim görüşelim diye ama senden ses çıkmadı.kurdun kaç kişi ile irtibata geçtin.ne yaptın hiç ses seda yok sende.ahmetturan sen demi bilmiyorsun bu kurulan şubenizin detaylarını.kaç sefer sordum sana bilgi ver diye.ilgilenin artık şununla.yok bir kişi ise onu söyleyin baride ben gidip irtibata geçip bir kaç şey söyleyeyim yapması için.
Kardeşim aha dıyınce olmuyorkı adam bır halletsın kendı ıslerını bana bılgı verıcek bende sıze aktarıcagım..!!
yener_sahin 21.10.2008, 14:28 Kardeşim aha dıyınce olmuyorkı adam bır halletsın kendı ıslerını bana bılgı verıcek bende sıze aktarıcagım..!!
bu gurup ne zaman kuruldu aylar önce.ne iş yaptı hiç bir şey.iki kişi bulup bir maçdamı izleyemediler.grubu üstlendiğine göre bir kaç kişi bulmalıydı.yok iş yapmayacaksa kapatın.
hayırlı olsun tüm arkadaşlara başarılar
|