Orijinalini görmek için tıklayınız : Olmuşla Ölmüşlere Çare Bulunmaz (!)
EyüphanAydın 24.05.2008, 21:48 Çok Gördük Sivas İçin Yanıp Tutuşanları,
Çok Gördük Sivas İçin Feda Olanları.
Nerdeler ? Nerdesiniz ? Neredeler ? Kiminleler ?
Hanisiniz ? Göremiyorum ? Duyamıyorum ? Anlayamıyorum ?
Sitede Yazıldığı Gibi Değilmiş.
Biz Belki Yeni Oluşumu Destekledik,Ancak Fazla Destek Görmedik.
Belki Bu Dönemlerde Yeni Olabiliriz,Bunu Ancak Bizden Büyük Olan,
Bu Yolda Canlarını,Mallarını Feda Eden Abilerimiz Daha İyi Bilir.
Herkez Dışardan Göründüğü Gibi Olsa,Mustafa Sönmez Abi'nin Dediği
Gibi:KEŞKE SİVAS'I SEVDİĞİM KADAR,SİVASLILARI DA SEVEBİLSEYDİM..!
Ah Ah Şurda Bi Kaynaşıp,Tanışmak Vardı.
Şu Pazar Gününü İNÖNÜ'DE Sivaslı Olarak Geçirmek Vardı.
Dediğim Gibi Sözüm Meclisten Dışarı,Işı Olmayanlar İçin Bişey
Demiyorum,Onlara Karşı Boynum Kıldan İnce.
Maddi Sıkıntısı V.s Olanlarada Demiyorum..
Ama Keyfi İçin Gelmek İstemeyenler Çıkartsınlar O Cüzdandaki
Kütüğü Sivas'lıyım Demesinler...(!)
DAKİKADA 2 KİŞİNİN DAKİP ETTİĞİ SİTEDE ÖNCE KONULARIN SABİT KALMASI GEREKİR.
YANLIŞLIK BURDADIR.SİZİDE DESTEKLİYORUM EYÜP GARDAŞ.
MustafaParlak 24.05.2008, 21:53 NE DESEK BOŞ YILLARDIR SÜPERLİGDE OLAN BİR TAKIMIN TARAFTARIYIZ SANKİ OLSUN ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK...!
NE DESEK BOŞ YILLARDIR SÜPERLİGDE OLAN BİR TAKIMIN TARAFTARIYIZ SANKİ OLSUN ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK...!
YOLA DEVAM.LİSELİLERE DESTEK TAM OLMALI.
akifeker 24.05.2008, 22:20 gardaş bazı insanlar boyledir
sivasspor yuksleişte olduğu zaman en buyuk sivas şampıyon sivas derler
sonra iş biter kiç kimse sallamaz
bunlar olacak iş deil
berat.demir 24.05.2008, 22:26 DAKİKADA 2 KİŞİNİN DAKİP ETTİĞİ SİTEDE ÖNCE KONULARIN SABİT KALMASI GEREKİR.
YANLIŞLIK BURDADIR.SİZİDE DESTEKLİYORUM EYÜP GARDAŞ.
ya bencede bu konular belli bir süre anasayfada sabit kalması lazım ki herkes görsün
MustafaParlak 24.05.2008, 22:30 ya bencede bu konular belli bir süre anasayfada sabit kalması lazım ki herkes görsün
sana katılıyorum forumu anasayfada tutmak için ugraşıoruz foruma en çok mesaj yazan biz oluyoruz:D
yerliturkuaz 24.05.2008, 22:35 Bakın dikkat edin forumda yorum yapanlar hep sabit kişiler birlik olalım diyoruz fakat hiç bir şekilde birleşemiyoruz bir şekilde bir oluşum gerekli bir ıvılcım gerekli bence....
MustafaParlak 24.05.2008, 22:39 Bakın dikkat edin forumda yorum yapanlar hep sabit kişiler birlik olalım diyoruz fakat hiç bir şekilde birleşemiyoruz bir şekilde bir oluşum gerekli bir ıvılcım gerekli bence....
biz kıvılcımı yaktık sıra katılımda ama nerde...!::mad::mad::mad::mad:
yerliturkuaz 24.05.2008, 22:41 biz kıvılcımı yaktık sıra katılımda ama nerde...!::mad::mad::mad::mad:
Bu kıvılcım dostum ya Sivasımız ikinci lige düşecek yada dahada kötü durumlara düşecek öyle anlıycaz bu sizin bizim yapacağımız bir olay değil
Malesef biz Türk milleti ancak kaybedince değerleri anlıyoruz...
MustafaParlak 24.05.2008, 22:52 Bu kıvılcım dostum ya Sivasımız ikinci lige düşecek yada dahada kötü durumlara düşecek öyle anlıycaz bu sizin bizim yapacağımız bir olay değil
Malesef biz Türk milleti ancak kaybedince değerleri anlıyoruz...
dogru söze yorum yapmak istemiyorum sen herşeyi anlattın abi türk milletiyiz sivassporun degerini kaybedince anlıcaz...!inşallah geç anlamayız;)
ilker_8787 24.05.2008, 23:04 Çok Gördük Sivas İçin Yanıp Tutuşanları,
Çok Gördük Sivas İçin Feda Olanları.
Nerdeler ? Nerdesiniz ? Neredeler ? Kiminleler ?
Hanisiniz ? Göremiyorum ? Duyamıyorum ? Anlayamıyorum ?
Sitede Yazıldığı Gibi Değilmiş.
Biz Belki Yeni Oluşumu Destekledik,Ancak Fazla Destek Görmedik.
Belki Bu Dönemlerde Yeni Olabiliriz,Bunu Ancak Bizden Büyük Olan,
Bu Yolda Canlarını,Mallarını Feda Eden Abilerimiz Daha İyi Bilir.
Herkez Dışardan Göründüğü Gibi Olsa,Mustafa Sönmez Abi'nin Dediği
Gibi:KEŞKE SİVAS'I SEVDİĞİM KADAR,SİVASLILARI DA SEVEBİLSEYDİM..!
Ah Ah Şurda Bi Kaynaşıp,Tanışmak Vardı.
Şu Pazar Gününü İNÖNÜ'DE Sivaslı Olarak Geçirmek Vardı.
Dediğim Gibi Sözüm Meclisten Dışarı,Işı Olmayanlar İçin Bişey
Demiyorum,Onlara Karşı Boynum Kıldan İnce.
Maddi Sıkıntısı V.s Olanlarada Demiyorum..
Ama Keyfi İçin Gelmek İstemeyenler Çıkartsınlar O Cüzdandaki
Kütüğü Sivas'lıyım Demesinler...(!)
Dayıoğlu iyi konuşuyon güzel konuşuyon da pazar günü adamın bir evi ailesi var.Çoluğu çocuğu var.Adam bir hafta boyunca pazar gününü iple çekiyor ki sen bu adamdan çok şey istiyon.Kaldı ki adam senin karakaşını kara gözünü görmeye çok ta meraklı olmayabilir.Ben bir sivaslıyım göğsümü gere gere sivasımı her koşulda savunurum.Sen beni bir sivaslı olarak ister sev ister söv.Çok ta umrumda hani ;)
her trenın nasıl vardıgı bır ıstasyon varsa SİVASSPOR taraftarı olarak gecınen ınsanlarında bır varıs duragı var oda SİVASSPOR basarısız olunca.
SİVASSPOR tökezlemeye baslayınca emın olun burda 3 buyuklerın taraftarına celallenenler o 3 buyuk(butce olarak) takıma yanasacaklar.hakıkı SİVASSPORlular kalsak bu bıze yeter ama cakma SİVASSPORlular araya gırınce ısler karısıyor.
EyüphanAydın 24.05.2008, 23:12 Dayıoğlu iyi konuşuyon güzel konuşuyon da pazar günü adamın bir evi ailesi var.Çoluğu çocuğu var.Adam bir hafta boyunca pazar gününü iple çekiyor ki sen bu adamdan çok şey istiyon.Kaldı ki adam senin karakaşını kara gözünü görmeye çok ta meraklı olmayabilir.Ben bir sivaslıyım göğsümü gere gere sivasımı her koşulda savunurum.Sen beni bir sivaslı olarak ister sev ister söv.Çok ta umrumda değil hani ;)
Benim Demek İstediğini Annamadınız Annamak İstemediniz ?
Kardeşim,
Forumlarda Görüyoruz,Bi Konu Açılıyor.Hemen Bazı Kullanıcılar,
Bende Geliyorum,Bende Ordayım Diyor.
Doğru Haklı Olabilirler İnsanlık Hali, Bi İşi Olabilir,Bi işi
Çıkabilir Bişey Demiyorum.
Dediklerimi Dikkatlı Okursanız Sevinirim.
Benim Babam Der'ki:Bi İşi Yapmadan Önce En Az 3 Ay Düşünürüm Derdi.
Bunu Her Yöne Çekerseniz Çekin.Aynı Hesaba Çıkıyor.
Yani Bazen Sözde Değil Özde Sivaslı Olmak Gerekir.
Bu Sırf Sıradan Bi Şöhretler Turnuvası İçin Değil,
Sivasspor Maçlarındada Aynılarını Gördük ;)
MustafaParlak 24.05.2008, 23:18 her trenın nasıl vardıgı bır ıstasyon varsa SİVASSPOR taraftarı olarak gecınen ınsanlarında bır varıs duragı var oda SİVASSPOR basarısız olunca.
SİVASSPOR tökezlemeye baslayınca emın olun burda 3 buyuklerın taraftarına celallenenler o 3 buyuk(butce olarak) takıma yanasacaklar.hakıkı SİVASSPORlular kalsak bu bıze yeter ama cakma SİVASSPORlular araya gırınce ısler karısıyor.
yazık senin gibilere yazık sensin çakma sivaslı sivasın hangi maçına deplasmana gittin çakma sensin yeminediyorum aynı yorumdan biri daha yazsın hepsini yarın taksime bir bir getirtirim sonra noluyo görürsünüz...!erkeksen emre abiye ahmet abiye veli abiye laf at istersen msnlerinide veririm
XXCakir58 24.05.2008, 23:20 Yola devam, dönmek yok. Genclerin ve birbirimize sahip cikmamiz lazim
mustafa senın emre abınıde senıde dıgerlerınıde tanımıyorum benım ne demek ıstedıgım orda acıkca yazıyor ustune alınmanada sasırdım hergun bu sıtede vakıt gecırıyorum senınde bırkac kısınınde yorumlarını hergun goruyorum once sen benım yazımı bırdaha oku ondan sonra ustune alınman gerekırse alın benım lafım SİVASSPORlu gecınenlere.SİVASSPORu gercekten destekleyenlere degıl usttekı yorumumda dıkkat edersen sadece gercek SİVASSPORlular kalsak yeter dedım.
MustafaParlak 24.05.2008, 23:34 mustafa senın emre abınıde senıde dıgerlerınıde tanımıyorum benım ne demek ıstedıgım orda acıkca yazıyor ustune alınmanada sasırdım hergun bu sıtede vakıt gecırıyorum senınde bırkac kısınınde yorumlarını hergun goruyorum once sen benım yazımı bırdaha oku ondan sonra ustune alınman gerekırse alın benım lafım SİVASSPORlu gecınenlere.SİVASSPORu gercekten destekleyenlere degıl usttekı yorumumda dıkkat edersen sadece gercek SİVASSPORlular kalsak yeter dedım.
tamam sinirlerim bozuldu artık hiç bişhyi anlayamıyorum millet neden gelmiyor neden destek vermiyor anlayamıyorum artık...!:confused::confused:: confused::confused:
titizyiğido 24.05.2008, 23:37 eyüphan ve lisemustafa kardeşim verdiğiniz çabayı bu siteden takip ediyorum şuan istediğinize ulaşamamış olabilirsiniz ama sizler liseli gençler olarak asla pes etmeyin göreceksiniz sonunda başarılı olacaksınız ve bu oluşumun önderi olacaksınız durmak yok devam
velibircan 24.05.2008, 23:44 Valla mustafa ve eyüp acayip çalışıyor acayip azim gösteriyorlar karşılığını alamiyinca sinirleniyorlar...
mustafa biz ne dedik : ölmek var dönmek yok ;)
EyüphanAydın 24.05.2008, 23:45 eyüphan ve lisemustafa kardeşim verdiğiniz çabayı bu siteden takip ediyorum şuan istediğinize ulaşamamış olabilirsiniz ama sizler liseli gençler olarak asla pes etmeyin göreceksiniz sonunda başarılı olacaksınız ve bu oluşumun önderi olacaksınız durmak yok devam
Teşekkür Ederiz,
Tabikide Sonuçta Biz Bir Aileyiz.
Her Yönüyle Örnek Alınması Gereken Bir Aile,
Burda Şimdi Durduk Yere Bazıları Bizimle Dalaşa Girmeye Çalışıyor..
Sonuçta Hepiniz Aynı Çatı Altında Toplanmalıyız.
Yine Söylüyorum Hepte Söyleyeceğim...Belki Mustafa Sönmez Abimiz
Kızabilir Ama Yinede Söylim Onun Sözünü İzinsiz Kullanıyorum Ama,
Yeri Geldiğinde Sölemekte Fayda Var.
Keşke Sivas'ı Sevdiğim Kadar Sivas'lılarıda Sevebilsem.
Bazen Susmak En İyi Yöntemdir.
Bende Bu Kişiler İçin Bu Şaçma Sapan Konuşanlar İçin,
Susuyorummm ;)
titizyiğido 24.05.2008, 23:56 Teşekkür Ederiz,
Tabikide Sonuçta Biz Bir Aileyiz.
Her Yönüyle Örnek Alınması Gereken Bir Aile,
Burda Şimdi Durduk Yere Bazıları Bizimle Dalaşa Girmeye Çalışıyor..
Sonuçta Hepiniz Aynı Çatı Altında Toplanmalıyız.
Yine Söylüyorum Hepte Söyleyeceğim...Belki Mustafa Sönmez Abimiz
Kızabilir Ama Yinede Söylim Onun Sözünü İzinsiz Kullanıyorum Ama,
Yeri Geldiğinde Sölemekte Fayda Var.
Keşke Sivas'ı Sevdiğim Kadar Sivas'lılarıda Sevebilsem.
Bazen Susmak En İyi Yöntemdir.
Bende Bu Kişiler İçin Bu Şaçma Sapan Konuşanlar İçin,
Susuyorummm ;)
kardeş bu mesajındaki veryansın benim içinmi eğer benim içinse ben kötü bişey söylemedim
EyüphanAydın 24.05.2008, 23:59 kardeş bu mesajındaki veryansın benim içinmi eğer benim içinse ben kötü bişey söylemedim
Yok Be..Abi Sana Niye Olsun.. :D
Sana Demedim..Bu Konudaki Tüm Yazılan Yazılara Bakarsan ?
Kime Demek İstediğimi Ço İyi Anlarsın.
Ben Asla Bizim Yanımızda Olanlara Hiç Bişey Demem.
Her Zaman Boynum Kıldan İnce Ve..Bunu Her Zamanda Söylicem.
Ama Size Demedim..
yigidomustafa58 25.05.2008, 00:33 beyler boşverin bize kalmaz kimin ne kadar Sivaslı olduğunu sorgulamak biz desteğimizi verelim belki sesimmiz duyulur tam olarak ...
MustafaParlak 25.05.2008, 08:14 beyler boşverin bize kalmaz kimin ne kadar Sivaslı olduğunu sorgulamak biz desteğimizi verelim belki sesimmiz duyulur tam olarak ...
GARDAŞ NE YAPARSAN YAP Bİ SÜREDEN SONRA SÖYLENENLERE DAYANAMIYORSUN...!AMA BİZİ ONLAR YILDIRAMAZ BU YOLDA ÖLMEK VAR, DÖNMEK YOK...!Bİ KAÇTANE KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN GARDAŞLARIMI SATIPDA BU YOLDAN ASLA DÖNMEM...!;)
MustafaParlak 25.05.2008, 08:17 eyüphan ve lisemustafa kardeşim verdiğiniz çabayı bu siteden takip ediyorum şuan istediğinize ulaşamamış olabilirsiniz ama sizler liseli gençler olarak asla pes etmeyin göreceksiniz sonunda başarılı olacaksınız ve bu oluşumun önderi olacaksınız durmak yok devam
SİTEDEN VERİLEN DESTEK AZ BU SİTEDEKİ ALT YAPIYI TAMAMLAYIP AFİŞ ÇALIŞMASINA BAŞLIYACAGIZ AMA ŞUAN TAMAMEN ALT YAPIYI TAMAMLAYAMADIK ÇÜNKÜ İSTEDİGİMİZ SAYIYA ULAŞAMADIK...!EGER ULAŞIRSAK İSTANBULDA DAHA BÜYÜK KİTLELERE ULAŞICAGIMIZA İNANIYORUM...!
EyüphanAydın 25.05.2008, 08:22 Artık Bu Konuşanları Blle Takmıyorum Kafama,
Biz Kendi Yolumuzda İlerlemek Varken Neden Onlarla Söz Dalaşına Girelim ?
Biz Kendi Yolumuzdan Başkasını Şeçmeyeceğiz.
İnşallah'ta Emeklerimizin Karşılığını Alıcağız.
MustafaParlak 25.05.2008, 08:24 Artık Bu Konuşanları Blle Takmıyorum Kafama,
Biz Kendi Yolumuzda İlerlemek Varken Neden Onlarla Söz Dalaşına Girelim ?
Biz Kendi Yolumuzdan Başkasını Şeçmeyeceğiz.
İnşallah'ta Emeklerimizin Karşılığını Alıcağız.
İNŞALLAH KARDEŞİM İNŞALLAH EMEKLERİMİZİN KARŞILIGINI ALICAGIZ.BİR GÜN BİZDE STADDA KARDEŞLERİMİZLE BAGIRICAGIZ...!
MustafaParlak 25.05.2008, 09:02 bize yol gözüktü hadi eyüphan kardeşim gidiyoruz bekle ben seni alıcam evinde
bismillahirrahmanirrahim.
sivaslihakan 25.05.2008, 09:52 Bakın dikkat edin forumda yorum yapanlar hep sabit kişiler birlik olalım diyoruz fakat hiç bir şekilde birleşemiyoruz bir şekilde bir oluşum gerekli bir ıvılcım gerekli bence....
sana katiliyorum kardesim...........
|