Orijinalini görmek için tıklayınız : Eurovision yedincisi
XXCakir58 25.05.2008, 00:13 53. Eurovision Turnuvasinda Türkiyeyi temsil eden "Mor ve Ötesi" 7. oldu.
Ilk baslarda iyi giden türkiye sonradan mahlesef düsüse vardi.
Almanyadan, Albaniadan, Belcika, Fransa ve Hollandadan 10 puan almis oldu. Ingiltereden 8, Bosna 8, Romania 8 ve Gurcistandan 8 puan almis oldu. Finlanda, Ukrayna, Danimarka ve San Marinodan 4 Puan alirken, Macedoniadan 7 puan almis oldu.
Isvicre 6 ve Belarusdan 3 puan alirken, Bulagristan ve Macaristandan da 5 almis oldu.
2x2 puanda Norvec ve Russiadan gelmis oldu.
Acikcasi ben beklemezdim böyle iyi bir yerde bitirecegimize, ama yinede hayirli olsun diyorum, kutluyorum ekibi ve devamli basarlilar diliyorum. Böylece Türkiye seneye moskovada direk finallere katilma hakki kazandi.
53. Eurovision Turnuvasini kazanan Russia oldu.
Almanyayi herzaman geciyoruz ya bu bana yeter;););)
ilker_8787 25.05.2008, 00:18 Almanyayi herzaman geciyoruz ya bu bana yeter;););)
Kardeş valla ben almanyaya oy vereni görmedim. :D
Heralde yarışmaya katılmayan iskoçya italya gibi ülkeler de biraz zorlasa yine almanyadan fazla puan alırlardı heralde. :D
Şaka bir yana verilen oyların tamamı politik.O yüzden falza üzülmemek lazım
titizyiğido 25.05.2008, 00:25 eurovision da şarkının güzelliğine değil ülkelerin birbirine yakınlığına bakıyorlar o yüzden sonucu merak edilecek bi yarışma değil
Sadece Azerbaycan'dan 12 puan aldık bunu da unutmayalım
superglam 25.05.2008, 00:29 Bence yarışma iptal edilmesi lazım.. tamamiyle politik ve siyasi.. birilerinin puan vermediğine birileri 12 puan veriyor. En zoruma giden kötü ermenilere bizden fazla puan çıkıyor. Parayı basıp sms göndertiyor..
ilker_8787 25.05.2008, 00:33 Bence yarışma iptal edilmesi lazım.. tamamiyle politik ve siyasi.. birilerinin puan vermediğine birileri 12 puan veriyor. En zoruma giden kötü ermenilere bizden fazla puan çıkıyor. Parayı basıp sms göndertiyor..
Bırakınız atsınlar.Bırakınız yapsınlar.Hiç te önemli değil bence.Eğer derece alırsak ne ala çok iyi ama aladık - Dünyanın sonumu geldi?
- Hayır.
- O halde... ;)
Gerisi boş vesselam
velibircan 25.05.2008, 00:34 ben biliordum böyle bir sonuç çıkacağını gündüz açılan konuda yazmıştım
ilker_8787 25.05.2008, 00:35 ben biliordum böyle bir sonuç çıkacağını gündüz açılan konuda yazmıştım
Tebrikler sana.Benden sana tahminin için on yüz bin baloncuk :D
yigidomustafa58 25.05.2008, 00:37 yazık oldu ben Türkiyeme.. tebrikler yinede...
kaya0758 25.05.2008, 00:52 sonuç itibari ile siyasi olayların gölgesinde kalan bi yarışma çokta önemli değil zaten souç......
ofozturk 25.05.2008, 00:57 bence tamamen kaldırılmalı dogru düzgün eleme yapılamıyor gibi. kim kime komşuysa kim kimi seviyorsa gönderiyor.
bizden yunanistana oy çıktı adamlardan bir puan bile gelmedi. ermenistana gitti. valla bizim millet biraz neyse. herkese iyi geceler.
EyüphanAydın 25.05.2008, 00:58 Eskiden İlk Katıldığımız Senelerde Gerçekten Son Sıralardaydık,
Ancak Şu Son Seneler Sertab Erener'in Sayesinde Gerçekten Çok İyi
1.'lik Aldık.
Ondan Sonra İlk 10 Sırada Hep Vardık.
İnşallah Bundan Sonraki Senelerde Başarılar Dilerim.
Seneye 1.'Lik Bekliyoruz...
sivaslı-elif 25.05.2008, 01:01 güzel ya 7.olmakta büyük bi başarı ama Eurovisiona bayan şarkıcılar katılınca sanki daha başarılı oluo gibi gelio bana haksızmıyım acaba??????
ilker_8787 25.05.2008, 01:05 güzel ya 7.olmakta büyük bi başarı ama Eurovisiona bayan şarkıcılar katılınca sanki daha başarılı oluo gibi gelio bana haksızmıyım acaba??????
Aynen neden acaba ben de sana soruyorum :D:D
Not : Ukraynalı yarışmacı gerçekten güzel hatundu:D Valla kontorum fazla olsa atardım 2 tane daha :D
sivaslı-elif 25.05.2008, 01:07 Aynen neden acaba ben de sana soruyorum :D:D
Not : Ukraynalı yarışmacı gerçekten güzel hatundu:D Valla kontorum fazla olsa atardım 2 tane daha :D
bilmem :)belki göze erkeklerden daha güzel göründükleri içindir:)
ilker_8787 25.05.2008, 01:09 bilmem :)belki göze erkeklerden daha güzel göründükleri içindir:)
Yaa bilmem deme şimdi.Ukraynalı şarkıcıya hasta oldum ben çirkin kadınmıydı.İlk uçağa atlayıp gidiyorum ben :D
sivaslı-elif 25.05.2008, 01:14 Yaa bilmem deme şimdi.Ukraynalı şarkıcıya hasta oldum ben çirkin kadınmıydı.İlk uçağa atlayıp gidiyorum ben :D
kadını görmedm ama görsem de bizim güzel mi güzel ekmeği yenen Türk kadınlarına değişmem!!!!
merkez_emre 25.05.2008, 01:16 ahhh ahhh hep soyluorum bir gun su yarısmaya uzun hava soleyen birisini cıkartsak caz die mıllet puan verıp 1. olmazsak neyim
unsal_58 25.05.2008, 03:23 kadını görmedm ama görsem de bizim güzel mi güzel ekmeği yenen Türk kadınlarına değişmem!!!!
aynen katılıorum sana...ama kadın guzeldı yengemız sayılır turk ıle ewlıymıs...;)
MustafaParlak 25.05.2008, 08:30 HER NE OLURSA OLSUN BU YARIŞMA ÜLKE HALKLARININ BİRBİRİNE OLAN YAKINLIGINI GÖSTERİYOR BU SONUÇTA ORTADA BİZ HERZAMAN AZERİ KARDEŞLERİMİZE YAKIN OLDUK ONLARDA BİZE ACEBA TÜRKİYEDEN AZERİ KARDEŞLERİMİZE KAÇ OY GİTTİ BİLEN VARMI...!
Xanlarov Sabir 25.05.2008, 09:18 Azerbaycan Türkiyeni her zaman destekledi Türkiyede Azerbaycani esq olsun TÜRK qardasligina
Xanlarov Sabir 25.05.2008, 09:24 HER NE OLURSA OLSUN BU YARIŞMA ÜLKE HALKLARININ BİRBİRİNE OLAN YAKINLIGINI GÖSTERİYOR BU SONUÇTA ORTADA BİZ HERZAMAN AZERİ KARDEŞLERİMİZE YAKIN OLDUK ONLARDA BİZE ACEBA TÜRKİYEDEN AZERİ KARDEŞLERİMİZE KAÇ OY GİTTİ BİLEN VARMI...!
Mence 12 puan verdi bize Türkiye sagolun tesekkürler
Xanlarov Sabir 25.05.2008, 09:29 HER NE OLURSA OLSUN BU YARIŞMA ÜLKE HALKLARININ BİRBİRİNE OLAN YAKINLIGINI GÖSTERİYOR BU SONUÇTA ORTADA BİZ HERZAMAN AZERİ KARDEŞLERİMİZE YAKIN OLDUK ONLARDA BİZE ACEBA TÜRKİYEDEN AZERİ KARDEŞLERİMİZE KAÇ OY GİTTİ BİLEN VARMI...!
Mence 12 puan verdi Türkiye bize tesekkürler sagolun
sivaslihakan 25.05.2008, 09:49 bence hak eden kazanmadi cünki komsular veya önceleri birlikte olan ülkeler birbirlerine oy veriyor
oguzhan_1616 25.05.2008, 09:57 tarkan katılsa hiç süphemiz olmaz ilk 3 teyiz ama katılmıyor:)
ilker_8787 25.05.2008, 10:09 tarkan katılsa hiç süphemiz olmaz ilk 3 teyiz ama katılmıyor:)
Bence o kadar emin olma.Zaten eminimki tarkan da olası bir başarısızlıkta karizmayı çizdiririm diye koktuğu için eurovisiona katılmıyor.
ilker_8787 25.05.2008, 10:13 ahhh ahhh hep soyluorum bir gun su yarısmaya uzun hava soleyen birisini cıkartsak caz die mıllet puan verıp 1. olmazsak neyim
Kardeş erovision serüvenimizdeki opera faciasını bilmiyorsun heralde
ferhat_58_oğuz 25.05.2008, 10:24 gerçekten güzel şarkılar yapılsa kimse önüne geçemez komşuymuş ırkdaşmış felan gibi sertap erener nasıl birinci oldu tabiki güzel şerkı iyi şov ve ingilizce ,bizde bu sene güzel olan tek şey sarkıydı ama o da malesef ingilizce değildi ben eurovision şarkılarımızı düne kadar türkçe seslendirmenin daha doğru olduğu düşüncesindeydim ama fikrim artık değişti çünkü ingilizce dünya dili örnek yarışmaya ilk defa katılan kardeşlerimi azarbeycan örnek sertap erener örnek rusya bence dil konusunda fazla milliyetcilik yapıyoruz başka alanlarda tamam ama bu gibi yarışmalarda ingilizce daha mantıklı birde bu sene şov eksikliğimiz çok vahim durumdaydı seneye daha dikkatli güzel şov ingilizce şarkıyla bu iş götürürüz
58memo58 25.05.2008, 10:28 Yaaa afedersiniz bizimkiler yunanistana 7 puan ve ermenistana 8 puan verdi arkadaslar o iki ülkeden bize 1 puan bile gelmedi bizim insan napiyoki hayret bisi yaaaaw.
altan54&58 25.05.2008, 11:22 Siyasetin gölgesi altında geçen berbat bir organizasyon.Ancak orda ülkemizi temsil eden ve bence iyi derece alan Mor ve Ötesi grubu ile emeği geçenlere teşekkür ederim.
svs_çapkın_58 25.05.2008, 11:48 Türkiye'nin 7. sırada bitirmesi çok ii başarılar diğer eurovision için.
aslansivasli 25.05.2008, 13:12 TÜRKÇE BİR ŞARKIYLA YARIŞMAYI 7.SIRADA BİTİRMEK BENCE KÖTÜ BİR SONUÇ DEĞİL.
YARIŞMAYA KATILANLARIN ÇOĞU İNGİLİZCE SÖYLEDİ VE İNGİLİZCE SÖYLEYENLERDE ZATEN İYİ BİR YERDE BİTİRDİLER YARIŞMAYI.SİYASETİN BU KADAR AĞIR BASTIĞI BİR YARIŞMADA 7. OLMAK BİR BAŞARIDIR BENCE.
TEŞEKKÜRLER MOR VE ÖTESİ
yerliturkuaz 25.05.2008, 13:17 Bir kez daha gördük ki Türkün Türkten başka dostu yok bu ne biçim ye herkes kendi komşusuna falan oy verdi hakkımız yedincilik değildi bence...
Ya biz hakediyoruz ya başka birşey demiyorum.Sana puan bile vermeye layık görmeyen ülkelere yok komşu yok duyarlılık yok siyaset adına oy veriyorsun ne diyeyim ki.. Rus,yunanlı bi ...a benzemeyirdu şarkılarıda kendileride ama komşuluk ya ne yaparsın.. bence bir basın açıklaması yapıp bir daha katılınmamalı ülkeyi tanıttığıda yok bizim ankaraya bağlandığında stüdyo bile birşeye benzemiyordu.. Ya da yollayacaksın boş boş insanları full mesaj içerikli şarkılar söyleyecek .. Gavur her yerde gavur olduğunu bir kere daha gösterdi..
güzel ya 7.olmakta büyük bi başarı ama Eurovisiona bayan şarkıcılar katılınca sanki daha başarılı oluo gibi gelio bana haksızmıyım acaba??????
rimi rimi leyi söyleyende bayandı hatırlatırım :D :D
Akıncılar Haber 25.05.2008, 14:33 CİMİLLİ İBO katılırsa diğerine ilk 3 garanti olur.
şekli yeter.
bahadır erdem 25.05.2008, 14:38 ARKADAŞLAR BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞMAYIN!!!
FARKETMEDİNİZ Mİ?
HER ÜLKE KENDİ KOMŞUSUNA OY VERDİ.EĞER
RUSYA,UKRAYNA,YUNANİSTAN,ERMEN İSTAN
VEYA SIRBİSTAN'IN PARÇASI GÜZEL OLSAYDI AÇIK ARA FARK ATARLARDI.
OYLAMA TAMAMEN SİYASİ...
COBANSARAYLI 25.05.2008, 15:34 turkiye daha iyi bir sarki ile girebilrdi bence en iyi alabilecegini aldi ama turkiyenin yunanisten ve ermenistana puan vermesini KINIYORUM onlar bize 1 puan bile vermediler biz onlara neden verdik yuh olsun onlara puan verenlere ne kadar iyi olurlarsa olsunlar onlar sana puan vermiyorsa sende onlara puan vermeyeceksin
EUROVIZYON'a giden parça dandikti.Daha ötüsü olamazdı.7.olmamız bile başarı.Artık bu yarışma DEMODE oldu.
İğrenç ve ötesiyle kimse kusura bakmasın ben 7. olabildiğimize dua ediyorum ayrıca ermenistan ve yunanistana 10 puan veren arkadaşların zeka seviyelerinden şüphe ediyorum Adamlar bize düşmanımsınız diyor bizimkiler tabiri caizse heriflerin bi taraflarını kaldırıyor
Ülkeler arası savaş sadece topla tüfekle olmuyor Sporla müzikle uluslar arası bütün yarışmalarda gaye üstünlük kurmak bunu anlamayan türk büyükleri aceba zeka yaşınız kaç ?
Azerbaycan her zaman Türkiyenin yanında, bunu unutmayın
|