kerem
18.01.2005, 09:32
HAYDİ ARKADAŞLAR BÜTÜN TAKIMLARIN PERFORMANSINI,FUTBOLCULARINI,T EKNİK DİREKTÖRLERİNİ,DOĞRULARINI,YAN LIŞLARI ÖZETLEYELİM.
Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜTÜN TAKIMLARI KISACA ÖZETLEYELİM kerem 18.01.2005, 09:32 HAYDİ ARKADAŞLAR BÜTÜN TAKIMLARIN PERFORMANSINI,FUTBOLCULARINI,T EKNİK DİREKTÖRLERİNİ,DOĞRULARINI,YAN LIŞLARI ÖZETLEYELİM. gurun_mardin 19.01.2005, 11:48 Ben bu mesajı mardinden gönderiyorum.Sivasımızı ligde yenen tek takım olan mardinspor şu an hazırlıklarını mardin 21 Kasım Şehir stadında sürdürüyor.İlk yarının sonlarına doğru teknik direktörlüğe eski galatasaraylı Ahmet Akcan'ı getirerek güç kazanan Mardinspor ikinci yarı çok büyük sürprizler yapacak.Özellikle sivasımızın rakipleri olan elazığspor,manisaspor,kocaelis por,erciyesspor ve bursaspor ikinci yarıda mardine gelecek.Yani bir anlamda süper lige çıkacak takımları mardinsporun maçlşardaki performansı belirleyecek.Yalnız şunu kimse unutmasın bu mardin ikinci yarı çok can yakacak.Çünkü büyük takımlara karşı ilk yarıda çok büyük sürprizler gerçekleştirdiler. 3yildizli 19.01.2005, 12:18 Ben işlerim icabı Manisa'ya gidip geldiğim için yerel basından ve halktan takip ettiğim kadarıyla Vestel Manisaspor'u sizin için biraz irdeleyeyim.. Vestel Manisaspor özellkikle son 3 sezondur, Süper Lig'e çıkmak için çok paralar harcıyor. Bu sene de çıkamazlarsa artık onlar için bu sebil gibi maddi kaynak son bulacak. Manisa sosyo-ekonomik olarak o kadar güçlü ki, ayrıca Vestel'in sağlamış olduğu maddi imkanlar onları Süper Lig'e çıktıkları takdirde 4 büyüklerle yarıştıracak kadar etkili olacak. Teknik kadro çok iyi, Levent Eriş ve ekibi bu işe baş koymuş durumda. Futbolcu kadrosu da çok iyi. Cafer olsun, Mustafa Özsöğüt olsun, iyileşince Yılmaz olsun, Coşkun, İzzet, kaleci Bülent hepsi kaliteli oyuncular. Fakat bir dezavantajları var. Seyircileri... Hem deli, hemde istenilen desteği vermiyorlar. Futbolcuda bu yüzden evindeki maçlarda motivasyonu alamıyor. Öyle olduğu için SİVASSPOR bile elinden kaçırdı. Bizim 500 kadar taraftarımız onları susturarak takımımızı galibiyete yaklaştırmıştı. Hazırlık dönemleri ve transfaerleri oldukça iyi geçen bu takım 2. yarıda yine en büyük rakibimiz olacak. gurun_mardin 30.01.2005, 17:39 Arkadaşlar ben size demedim mi ikinci yarı süper lige çıkmanın yolu mardinspor'dan geçecek diye.Bir sivaslı olarak rahatça söyleyebilirim ki bu mardinspor'dan sivasspor'da dahil olmak üzere herkes korksun.Bu takım ikinci yarı çok can yakacak. izmirliyigido 31.01.2005, 11:22 haipeg kardeşimiz doğru mu söylüyor ne? Önce Sivasspor, sonra Kocaelispor şimdi de Elazığspor. Mardinspor'u başarılarından dolayı kendi adlarına tebrik ediyoruz. Biraz gecikti ama bende yaşadığım şehirin takımları Altay ve Karşıyaka'yı biraz yorumlayayım. ALTAY - Maddi imkansızlıklar içinde kıvranan Altay, elindeki zaten çok iyi olmayan kadroyu futbolcu satarak bozuyor. Murat Karakoç'u ,Fatih ve Bulut'u da satarak kadrosunu iyice zayıflattı. Zaten seyirci sıkıntısı da yaşayan Altay 2. yarıyada iyi hazırlanamadı deniliyor. Genç futbolcuların hırsına kalmış Altay 2. yarıda zararsız bir takım görünümünde... KARŞIYAKA - Ne yaptığını bilmeyen bu seneyi unutup gelecek seneyi hedeflediğini belirten elinde ki iyi denilebilecek Tufan, Korhan, Sinan, Salim, İlker ve özellikle Ali Aım'ı satarak gençlere yöneldiler. Dün Antalyaspor karşısında Tv' de izlediğimiz gibi genç bir ruhla mücadele edecek olan Karşıyaka sadece evinde çılgın seyircisinin desteğiyle kendi gücünde ki takımları yenebilir. Zararsız ve istikrarsız bir takım. Sivas'ta çok rahat yenebileceğimiz bir takım... gurun_mardin 03.02.2005, 18:44 Sonunda beni haklı çıkaran biri çıktı ortaya.İzmirliyiğido beni desteklediğin için teşekkürler.Ben bu mardinsporu devamlı takip ediyorum.Anterman özetleri mardinin yerel kanalı olan kanal 47 de genelde her zaman gösteriliyor.Mardine gelecek sıradaki takım Vestel Manisaspor.Maç 13 şubatta.Samimi söylüyorum ilk başlarda bu takım kötü sonuçlar aldı ama özellikle sivasda dahil olmak üzere büyük takımlara ve diğer takımlara karşı aldığı galibiyetler şans eseri değil bileklerinin hakkıyla maç kazanıyorlar.Zaten takımın başına geçmişte galatasarayda derwall'in yardımcılığını yapan Ahmet Akcan'ı getirdiler.Eğer bu tempoyla oynamaya devam ederlerse onlara süper lig yolu bile açılabilir.Çünkü ilk üç takım süper lige çıkıyor.Onlarında şu anda üçüncü sıradaki erciyesle aralarında pek fazla puan yok.Mardinin önünde yer alan manisa,erciyes,kocaeli,bursa mardine gelecek.Yani fikstür avantajı mardinde. |