Orijinalini görmek için tıklayınız : MEHMET`İ ARADIN MI FATİH HOCA?

SivasSpor.Com
28.05.2008, 09:45
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Mehmet`i aradın mı Fatih hoca?

Milli takımımızın Avrupa şampiyonası öncesi Urugay`la oynadığı ve 3-2 kaybettiği maçta Teknik Direktör Fatih Terim`in Sivasspor`lu Mehmet Yıldız`ı kadroya almadığına pişman olup olmadığını çok merak ediyor.

Aslına bakarsanız, Fatih hocanın bu maçtan önce oynanan ve 1-0 kazandığımız Slovakya maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla pişmanlık duyduğunu anlamak mümkündü. Zira,bir çok spor yazarı gibi Fatih hocada „ İleride topa ayağımızda fazla tutamadık“ dedi.

Böyle bir öz eleştiriyi spor yazarları ve Türk halkı yapabilir ama Teknik Direktör Fatih Terim`in yapmaya hakkı yok. Çünkü, Mehmet Yıldız gibi top saklama, mücadele etme özelliği olan futbolcunun var olduğunun o da farkında! Bu futbolcu 3 büyüklerde forma giymediği içinde görmezlikten geldi ve Milli takım kadrosuna almadı.

Son oynanan Urguay maçında Mehmet Yıldız`ın yokluğu dahada belirgin olarak ortaya çıktı.

Fatih hoca bu maç sonrasıda „Kendimizle yüzleşmemiz açısından iyi maç oldu“ diyerek yine Milli takım kadrosunu oluştururken hata yaptığını ima etti. İma ediyor ama açıkca söylemiyor, söyleyemezde..

Koskoca Fatih Terim, Sivasspor`da oynanan bir futbolcu için „Hata yaptım, Mehmet Yıldız`ı Milli takıma almalıydım“ der mi?

Açıkcası, belkide ilk defa Milli takımın aday kadrosu kamoyundan bu kadar çok eleştiri aldı. Hiç kimse, Süper ligin tozunu attıran Sivasspor`la, Türkiye Kupası kazanan Kayserispor`dan bir tek futbolcu alınmamasına anlam veremiyor, sorumlularda bunun mantıklı bir izahını yapamıyor. Bu Ülke`nin Milli takımını oluşturken „Ben öyle tercih ettim“ diyemez. Bunu ancak kulüp takımlarının hocaları söyleyebilir.

Tabiki Milli meselelerde şahıslara bakmamak gerekir. Bunun içinde İnşallah Avrupa şampiyonasında Ay-yıldızlı takımımız başarılı olur.

Şunu içtenlikle söylüyorum, mademki Milli takım bu kadroyla mücadele edecek „Mehmet Yıldız 4 tane Semih eder“ denilen bir ortamda, Semih`in gollerini sıralayarak Fatih hocayı haklı çıkarmasını çok ama çok istiyorum.

GLoBe-Y-Gençlik
28.05.2008, 09:56
aradı aramıstır olsun HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK TURKIYEE

yigidomustafa58
28.05.2008, 13:11
Tümer Metin'in büyük hatası vardı maçta ...

EyüphanAydın
28.05.2008, 13:32
SivasSpor'un Yıldızı,

Bu Sezon Gerçekten Bir ' Anadolu ' Takımında Olmasına Rağmen,

Çok Üst Düzeyde Bir Futbol Sergiledi.

Bu Futbol'un Karşılığınıda Bir Kaç Kez Milli Takıma Çağirilarak Aldı.

Ama Euro 2008'e Almaması Hayal Kırıklığı YARATTI.

Tabikide Şimdi 1001 Pişmandır.

Bana Göre Aklımdan Geçen Düşünceleri,

Ben NASIL BÖYLE BİR HATA YAPTIM ?

Diyedir.

Bence Fatih Hocam Geç Olmadan Yeniden Çağirsa :)

Gerçekten Çok Seviniriz.

kaya0758
28.05.2008, 15:04
YA BIRAKIN ŞU FATİH TERİMİ ADAM İYİCE DEĞİŞTİ MEHMET YILDIZI MEHMET TOPUZU FATİH TEKKEYİ DE GEÇTİM BEN ADAM YILDIRAY BAŞTÜRK ÜDE ÇIKARMIŞ MİLLİ TAKIMDAN OLACAK İŞMİ YA.BIRAKIN TAKILSIN FATİH HOCA KAFASINA GÖRE BİZİMKİLER GENEDE BAŞARILI OLACAKLARDIR.ZATEN TURNUVADAN SONRA FATİH HOCAYI POSTALARLAR.

bayram
28.05.2008, 16:00
Süper bir yazı olmuş gerçekten bu abimize sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum fatih terim yaptığı hatanın farkında ama son pişmanlık fayda etmiyor işte

yigidoo
28.05.2008, 16:44
Ona hoca moca demeyin lütfen ya onun bunlarlar bir alakasi yok,
Uefa süper kupa vede ligde 4 kez sampiyon olan takimin basinda HAGI vardi onun dedigi olurdu fatih hin degil.
milli takima daha önce geldi ne oldu ?? bol gol yedik gruptan cikamadik
yeninden gs geldi kovuldu resmen,milandan aynisi oldu.arkasinda bir kac gazeteci vede medya var onun.
bu senede sifir ceker gelir, bunun gibi insanlarin Türkiyeye zarari vardir. vatanini seven insanin basarili olmasini hic bir zaman istemediler. Senol Günes, Ersun yanala bu insanlara neden bu kadar tahamül edilmedi ?
halil vede yildiray kadrodan cikarmis ? tümer metini tutmus iyi etmis,en güvendigi insanlar onu bu turnuvada yakacaklar bakin siz,Nihat basta.
Mevlam Türk milletine sabir versin.

ilker_8787
28.05.2008, 16:48
Çıkardığı oyuncular İbrahim Kaş dışında doğru.İbrahim Kaş'ın yerine Emre Aşık ya da Gokhan Zan ( Namı diğer Boro Zan :D ) kadrodan çıkarılmalıydı

sewaz58
28.05.2008, 17:18
Adam kendini imparator sanıyor hala keko ya :) Yıldıray'ın takımdan çıkarılmasıda yanlıştı bence .. Bu Mevlüt'te ne adamsa halil'i bile kesti maşallah.. İnşallah bizi utandırırda takıma çok iyi katkı sağlar.. Ama bırakın Mehmet Yıldız'ı bu seneki Sivasspor'dan bir adam bile çağırmaması unutulmaz bu adamın...Tecrübe tecrübe gittikte bişi oldu sanki yinede Allahın izniyle büyük başarılara imza atarız inşallah demekten başka bişi gelmiyor aklıma..

yusuf_yusuf
28.05.2008, 17:24
arasmıstır tabi needee olsa ihtiyacı oldu

merkez_emre
28.05.2008, 17:37
abdullah abiyi genelde sevıyorum yorumlarını da begenıyorum ama tr macından sonra ılgılı baslıkda dedım sımdı bizim sivaslılar ortaya düşer mehmet olsa böyle olmazdi diye ve gordum ki aynen de oldu.. mehmet de semihde cok iyi forvet ama fatih hoca semıhın yerıne mehmetı alsaydı kıyamet kopardı heryerden buyuk tepki gelirdi...ki bencede semıh mehmet den daha formda...gol kralı olmus birisini almayıp mehmeti almak abest bence

mehmetlafci
28.05.2008, 17:47
Mehmet Yıldız'ı alsa iyi olurdu ama yinede TÜRKİYE'nin yanında olmalıyız.TÜRKİYE'ye euro 2008 de başarılar.

titizyiğido
28.05.2008, 18:08
söylemekten bıktık adam milli takım değil istanbul karması yaptı bukadar basit

XXCakir58
28.05.2008, 18:23
Bence aradi, aramadini bilemeyiz, bizide ilgilendirmez. Ayrica kendisine sadece bir konuda kizdim, oda Sivasspordan bir Futbolcu cagirmadigina, yoksa cok iyi Teknik Hocadir.
Ama yinede Türkiye bizim Türkiyemiz, gurur duyuyoruz, insallah istedikleri gibi sergilerler euro 2008 de.

cem
28.05.2008, 19:12
milli takıma girmek için bile sanırım büyük torpil gerekıyo.. baksanıza Tümer Metini askere almamak için yenı yasa cıkarmaya calısıyolar..

abdullah58
28.05.2008, 20:29
LAFIN BITTIGI YER
3 MAC SONRA KOVARLAR-
YADA KENDISI GIDER ISTIFASINI VERIR

xremix
28.05.2008, 20:47
fatih terim teknik adamım da dolaşıyor ortada,hagi sayesinde g.s 4 sene şampiyon yaptı ondan sonra hiç bir başarısı bulunmuyor,şu anda yaptığı tek şey paraları cukkaya atmak,m.yıldız gibi bir yıldızı kadroya almayarak nankörlük yapmıştır..

Agcalli
29.05.2008, 05:58
Mehmetin milli takıma çağırılan futbolculardan çok çok fazlası var. Mehmet Yıldızın tek bir eksiği var oda şu istanbul takımlarından birinde oynamaması. Yav Hakan Şükür gibi kırkına dayanmış bir oyuncunun niye alınmadı diye dünya kadar tantanası yapıldı ama Mehmet yıldız için Sivaslılar dışında itiraz eden biri yok. Kazım Kazım denen adamdanda mı daha kötüde bizim Mehmedimiz çağırmadın ha artis fatih

yigido_sampiyon
29.05.2008, 10:58
Sakatlığı nedeniyle EURO 2008'e yetişip yetişmeyeceği netlik kazanmayan milli oyuncu Hamit Altıntop, ''Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum, ancak gelecek sezonu tehlikeye sokacağıma şimdiden ayrılırım'' dedi.

bunu söyleyen adamı takımda tut mehmet yıldızı, mehmet topuzu, gökhan ünalı takım alma...

dragon_58
29.05.2008, 11:14
milli takım kampı değil gs kampı :D:D:D

HaSiVasLıM58
29.05.2008, 13:00
Mehmet yıldız ı almakla Fatih hoca elbetteki en büyük yanlışı Türkiye halkından daha çok Sivas'lılara yapdı..Almasını çok isterdim nedeni ise başlıca sebeb o maçda M.Yıldızı oynatsaydı sahanın her tarafı olabilir o formayı giymek bile kutsaldır elbet gönül Forvetten yana ..Vede bir kaç muhteşem goooll attığını düşünün ve ertesi gün tüm medya kuruluşlarında sür marşet en baş sayfalarda ister istemez gazeteler Tvler Sivasspor Bülent Uygun Başkanımızdan söz edecekler Büyüklüklerini yazacaklar..Ve Şu an M.yıldız 5.000.000€ ise X 2 Değere inanın ulaşacaktır amam bize o şansı vermediler ..Sadece bu etkenler değil elbette Sivasspor'u bir marka ilke edinen Sn Uygun Futbolcu yetiştirimi gerek akıllı Transferleriyle göz kamaştıracak ve büyük bir gelir elde etme yoluda emin olun açılacaktı ama her şey geride kaldı bu saydıklarım önümüze bakmaktan başka bir çaremiz kalmadı..Terim Saolsun duman etti..