burakkova
01.06.2008, 14:29
sivassporumuz çatısı altında, masa tenisi takımı da kurulmalı bence. ben bir sivaslı olarak 4 yıl istanbul terfi liginde karagücü sporda oynadım. istanbul ferdi müsabakalarda dereceler aldım. bir çok türkiye şampiyonasına katıldım. sivassporumuz bence artık her branşa girmesi lazım. sadece futbol değil her alanda başarı kupa yakalanmalı, şampiyonluk heyecanı yaşanmalı. ben bir sivaslı olarak seve seve bu takımın kurulmasına öncülük eder ve sivassporumuz için ücretsiz oynarım bu takımda. öncelikle sizin yorumlarınızı alalım. daha önceden oynayan arkadaşlarımız varsa onlar da yorumlarını yazsın. ilgi yüksek olursa kulüple irtibata geçerim.
gönenliyiğido
01.06.2008, 15:45
Evet çok haklısın..Sivassporumuz futbol kulübü kimliğinden sıyrılıp bir spor kulübü olmalıdır...Ama bunun için gelirlerimizin bir an önce arttırılması gerekiyor!!!
yigido_sampiyon
01.06.2008, 16:00
sivassporumuz çatısı altında, masa tenisi takımı da kurulmalı bence. ben bir sivaslı olarak 4 yıl istanbul terfi liginde karagücü sporda oynadım. istanbul ferdi müsabakalarda dereceler aldım. bir çok türkiye şampiyonasına katıldım. sivassporumuz bence artık her branşa girmesi lazım. sadece futbol değil her alanda başarı kupa yakalanmalı, şampiyonluk heyecanı yaşanmalı. ben bir sivaslı olarak seve seve bu takımın kurulmasına öncülük eder ve sivassporumuz için ücretsiz oynarım bu takımda. öncelikle sizin yorumlarınızı alalım. daha önceden oynayan arkadaşlarımız varsa onlar da yorumlarını yazsın. ilgi yüksek olursa kulüple irtibata geçerim.
bende masa tenisi oynuyorum...4-5 yıl öncede amatör yapıyodum...
ben şuan izmirde ikamet ediyorum ama masa tenisi konusunda her konuda yardımcı olurum size...yani birlikte bişeyler yapabiliriz ancak...
XXCakir58
01.06.2008, 16:25
acik söyleyim ben ilgilenmiyorum masa tenisiyle, ama hayirli olsun.
Paylasim icin sagol.
yusuf_yusuf
01.06.2008, 17:09
ben masa tenısı ile ilgilenıyorum hayırlısı nese olsun
burakkova
01.06.2008, 22:38
daha önceden oynayan arkadaşlar klüpleri ve oynadıkları yılı hocalarını yazarlarsa daha iyi fikir sahibi olurum..
MustafaParlak
01.06.2008, 22:53
valla bende süper oynarım ama ilgim yok önceden mütiş oynardım bigün turnuva yapak ne dersiniz:D
burakkova
01.06.2008, 22:57
olabilir walla.. :D yaş olarak müsait yetenekli arkadaşları keşfedip eğitme imkanımız olur hem..
burakkova
24.07.2008, 00:55
masa tenisi var mı ilgilenen arkadaş.. :D
XXCakir58
24.07.2008, 01:18
Masa tenisi ile ilgilenmedigimi söyledim. Ama insallah cesitli spor bölümlerinde aciliriz. Insallah Sivasimiz daha büyüyecek.
her dalda ilerleriz insallah.
masa tenisini severim...ama oynamayı beceremem:D:);)
titizyiğido
25.07.2008, 16:26
masa tenisi iyi olur bende masa tenisini sevenlerdenim iyi de oynarım