Orijinalini görmek için tıklayınız : KOMBİNE ALAN KAZANIR!!!

SivasSpor.Com
01.06.2008, 23:35
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Kombine alan kazanır

Özellikle Fener, Beşiktaş ve Galatasaray maçları öncesinde bilet bulamamaktan, bulsalarda fiyatının yüksek olmasından ve istedikleri yerde oturmamaktan şikayet edenler için söylüyorum; “Kombine biletler 15 Haziran’da satışa çıkacak, üstelikte neredeyse geçtiğimiz yılki fiyattan!”

Gerçektende, yukarıda isimlerini verdiğim takımların maçları olduğu zaman Sivas’ta tam bir curcuna yaşanıyor. Kimisi bilet kalmadığını, kimisi istediği yerden bilet alamadığını, kimisi de bilet almak için kuyrukta saatlerce beklediğini söyleyip şikayet ediyor.

İnanın bu maçlar öncesi ben bile strese giriyorum. Telefon açan açana! Telefon açanlarında hemen hepsi bu saydığım konulardan şikayet eden kişiler.

Bütün bu sıkıntıları yaşamamak için işte size fırsat. Kombine bilet konusunda Sivasspor yönetimine teşekkür etmek gerekir, Sivas’ın ekonomik yapısınıda gözönüne alarak neredeyse Türkiye’nin en ucuz kombine biletini satışa sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon 2 binden biraz fazla satılan kombine biletlerinin bu sezon tamamen bitirilmesi hedefleniyor.

Bunun içinde bilet fiyatında fazla artış olmayacak, üstelikte her kombine bilet alana birde forma verilecek, dahası kredi kartına taksit yapılacak. Aldığımız bilgilere göre bu sezonki kombine bilet fiyatı 250 ile 350 YTL arasında olacakmış. Diyelimki 350 YTL oldu, bunu 17 maça böldüğümüz zaman maç başı yaklaşık 20 YTL oluyor. 300 YTL olursa da yaklaşık 17,5 YTL ediyor. Yani Sivasspor’un oynadığı maçları en fazla 20 YTL’ye izleyeceksiniz, üstelikte hiç bir sıkıntı ve endişe yaşamadan. Kombine bileti almanın alana maddi ve manevi getirisi olduğu gibi Sivasspor’ada aynı şekilde fayda sağlıyor. Sivasspor kombineden alacağı toplu parayla,transfer yaparken daha güçlü olacak, para peşin olduğu içinde futbolcuya daha az para ödeyecek.

Sizi bilmem ama ben, özellikle üç büyüklerin maçlarındaki izdihamı, kargaşayı ne 20 YTL’ye çekerim nede 50’ye!

Geçtiğimiz sezon ligi kasıp kavuran Sivasspor 2 bin 100 adet kombine sattı, bu sezon ne kadar satacak gerçekten çok merak ediyorum.

yigidomustafa58
02.06.2008, 18:43
gerçekten de o çile hiç çekilmez keşke Sivas'ın İstanbul maçı kombine biletleri olsa...

yerliturkuaz
02.06.2008, 20:27
Halkımızın maddi durumu ortada ben sanmıyorum ki fazla kombine satılmayacak....