Orijinalini görmek için tıklayınız : Lassie ile Sivas Kangal Arasindaki Farklar

PATRON
02.06.2008, 15:52
-lassie kedi kovalar, kangal kurt boğar
-lassie kurt görünce altına sıcar. sivaskangal kurdu yer sonra sıcar.
-lassie yemek alabilmek için insanlara yardım eder.sivaskangal isterse sahibine yemek vermez.kulu köpeği yapar.
-lassie teori adamıdır devamlı düşünür gözükür.sivaskangal için düşünmek zaman kaybıdır.
-lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.sivaskangal o sopayı size yedirir.
-lassie hırrladığında gülersiniz.sivaskangal hırladıgında sıcarsınız.
-lassie alıngandır vurursanız küser.sivaskangal saldırgandır vurursanız dogystyle.
-yanınızda bi lassie yle hiç bir kahveyi haraca bağlayamassınız.ama bir sivaskangalla mahalleyi haraca bağlarsınız
-lassie ye tasma takıp parklarda rahatca gezebilirsiniz, sivaskangalsa size tasma takıp parklarda rahatca dolaştırabilir
-lassie ye gel oğlum diyince gelir, kangala gel oğlum diyince sen gel lan der
-lassie fabrikatör çocuğudur. sivas kangal organize sanayi çocuğudur.
-lassie kolej çocuğudur kangal anadolu çocuğudur.
-lassie türkçe,yabancı pop dinler kangal arabesk,fantezi.
-lassie nin teni güneşlenmekten yanıktır, kangalın bağrı sevdasından yanıktır.
-lassie film yıldızıdır, sivas kangal ise belgesel
-lassie askerliğini arama kurtarma ekibinde yapmistir*, sivas kangal komando olmustur
-lassie'den sigara istedigin zaman "kusura bakmayin bayim, bir tane sigaram kalmis" derken, sivas kangal "gel abe birlikte tutturelim" der. delikanlidir.
-lassie yemek yerken "afiyet olsun lassie" dersin, lassie tesekkur eder, yemegine devam eder. sivas kangal "sagol abe, gel otur birlikte olsun" diye davet eder. misavirperverdir.
-lassie yemek sonrasi hesabi ikiye boler, sivas kangal "senin paran burda gecmez" der, yoksa darilir.
-lassie ickili dansli ortamlarda tango, chacha yapar, sivas kangal "adam olan kiritmaz" der, sessizce oturur rakisini icer, kari keser.
-lassie yaprak dökümünü, kangal kurtlar vadisini izler...
-lassie duş jeliyle yıkanır, sivas kangal hacisakirle

ALINTIDIR :)

OLCAY_58_AKKUS
02.06.2008, 16:14
bu ne hemşerim yaw güldürdün beni allah ta seni güldürsün:)

kadir0911
02.06.2008, 16:18
ehehehehehehhehehe süper bir paylasim:D

samet yıldız
02.06.2008, 16:18
zuhaha komikti yaff :D

mayklayk
02.06.2008, 16:50
sivas kangalda bizim dostumuz çok güzel mmmmmmmmmmmmm

sivaslı-elif
02.06.2008, 17:01
hoş bir paylaşım teşekkürler:)
kangaldan daha asil bi köpek yok :)çok sevimliler ya :) buarada arkadaşlar köpek festivali ne zmn bilen var mı en iyisi sivasa o zmn gidip festivalde boy boy kangalları görmek:):):)

titizyiğido
02.06.2008, 17:04
bütün köpekler insanların sadık birer dostudur.güzel olmuş gardaş eline sağlık

bayram
02.06.2008, 17:06
güzel bir yazı teşekkürler güldürdün bizi :=))))

merkez_emre
02.06.2008, 17:30
cok gusel paylasım saol kardes :D
festival bildiğim kadarıyla temmuzun 2. haftası yapılıyor gecen sene yine onlarca belki yüzlerce kangal her il den gelmişti...2 sene de 1 gidiyorum nasipse bu senede gidicem :)

davulcu
02.06.2008, 17:45
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAIM TEŞEKKÜRLER.bide kangal sadece sivasta yetişir Lassie ninkini henüz keşfedemedim tahminimce sokaklarda yetişiyolar :)

velibircan
02.06.2008, 17:51
mükemmel :D .

sewaz58
02.06.2008, 18:18
İyiymiş :) Eyvallah sağolasın.

izmirliyiğido35
02.06.2008, 18:21
tavatir zorlu olmuş ha
:):):):):)

mehmetlafci
02.06.2008, 18:28
güzel:D ''lassie nin teni güneşlenmekten yanıktır, kangalın bağrı sevdasından yanıktır''

bayram
02.06.2008, 18:45
arkadaşlar festival nerde oluyor sivastamı yoksa herhangi bir ilçesindemi ?

cansizyusuf
02.06.2008, 18:45
güzel olmuş yazı iiçin teşekkürler çok komik olmuş

unsal_58
02.06.2008, 18:51
hoş bir paylaşım teşekkürler:)
kangaldan daha asil bi köpek yok :)çok sevimliler ya :) buarada arkadaşlar köpek festivali ne zmn bilen var mı en iyisi sivasa o zmn gidip festivalde boy boy kangalları görmek:):):)

guzel olmuş gercekten...tesekkürler...bu arada bu yıl 11-12-13 temmuzda yapılacak sanırım kesın deil ve kangalda yapılıor festival..kopek cıftlıgınde...

bayram
02.06.2008, 18:53
yapma ya ilk defa sivasa gidecektim oda ağustosda yine yetişemiyoruz desene :=((((((((((((((((((

nuri_58
02.06.2008, 19:09
çooooooooooooookkk komik yaaaaaaa...:D:D:D...paylaşım için tşk...

furkancfc
02.06.2008, 19:51
güzelin güzeli bir paylaşım teşekkürler

MustafaParlak
02.06.2008, 20:00
valla süper ellerine saglık........

EyüphanAydın
02.06.2008, 20:19
Gerçekten Çok KOMİK...(!)Bir Yazı

Paylaşım İçin Teşekkür Ederiz.

Bu Arada KANGAL Köpeği Kimseyle Kıyaslanmayacağını Gördük..

yerliturkuaz
02.06.2008, 20:33
Kangal köpeğinin tüm özelliklerini sıralanmış bize söz düşmez yani....

PATRON
02.06.2008, 21:45
Ben teşekkür ederim arkadaşlar :)

yasin_58
02.06.2008, 21:52
harika yaff:D:D fena güldük...:D:D

oz.can
02.06.2008, 21:57
"lassie kurt görünce altına sıçar, sivas kangal kurdu yer sonra sıçar" harika ya sağol yiğido!

badboysefaa
02.06.2008, 22:32
kangalın üstüne köpek tanımıyorum!cok güzel paylaşım teşekkürler

NETLOG
02.06.2008, 22:33
BENDEDE HAS,KANGAL KÖPEGİ VAR ÖZEL OLARAK SİVASTAN GETİRTTİM ŞİMDİ 1 YAŞINDA PAŞA GİBİ OLDU MAAŞALLAH!!!! HER SÖZEDE İTAAT EDİYOOO

sivassporlukiz
02.06.2008, 23:21
hahah süpermis yaa... :D

ama bu lassieleri cok severim...kangal köpegi kadar olmasada :D

erol_58
02.06.2008, 23:21
-lassie yemek alabilmek için insanlara yardım eder.sivaskangal isterse sahibine yemek vermez.kulu köpeği yapar.
-lassie teori adamıdır devamlı düşünür gözükür.sivaskangal için düşünmek zaman kaybıdır.
-lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.sivaskangal o sopayı size yedirir.
-lassie alıngandır vurursanız küser.sivaskangal saldırgandır vurursanız dogystyle.
-yanınızda bi lassie yle hiç bir kahveyi haraca bağlayamassınız.ama bir sivaskangalla mahalleyi haraca bağlarsınız
-lassie ye tasma takıp parklarda rahatca gezebilirsiniz, sivaskangalsa size tasma takıp parklarda rahatca dolaştırabilir
-lassie askerliğini arama kurtarma ekibinde yapmistir*, sivas kangal komando olmustur
-lassie'den sigara istedigin zaman "kusura bakmayin bayim, bir tane sigaram kalmis" derken, sivas kangal "gel abe birlikte tutturelim" der. delikanlidir.
-lassie yemek yerken "afiyet olsun lassie" dersin, lassie tesekkur eder, yemegine devam eder. sivas kangal "sagol abe, gel otur birlikte olsun" diye davet eder. misavirperverdir.
-lassie yemek sonrasi hesabi ikiye boler, sivas kangal "senin paran burda gecmez" der, yoksa darilir.
-lassie ickili dansli ortamlarda tango, chacha yapar, sivas kangal "adam olan kiritmaz" der, sessizce oturur rakisini icer, kari keser.

ALINTIDIR :)kardeş gerekeni yazmışın bize söz düşmez ellerine sağlık hem lassie'de nerenin iti oluyor

fm58
03.06.2008, 19:47
süper hos olmus eline saglık gardas

PATRON
27.06.2008, 16:41
süper hos olmus eline saglık gardas

Teşekkür ederim ;)..............

davulcu
27.06.2008, 17:04
kangal hırsız gördüğü zaman hırsızın üstüne atlar Lassie ise hırsızla işbirliği yapar
kangal asildir rüşvet yemez Lassie ise rüşvetin babasını yer :)

davulcu
27.06.2008, 17:12
Lassie dediğin sokak iti
benim kangalım kapı kiti
yaklaştırmaz kediyi iti
varmı benim kangalım gibi
------------------------------
dağda çobanın can yoldaşı
paylaşırım onla ekmeği aşı
kangalım sivas aşığı
dağda kurda göz açtırmaz
sürünün yanından ayrılmaz
gece nöbet tutar uyuma z

valla şimdilik bukadar yazabildim inşallah beğenirsiniz köyde dayımın kuzularını otlatırken dayımın bi çift kangalı vardı erkeği duman dişisi zalım :)ben uyurdum duman benim başımda beklerdi zalımda sürünün başında beklerdi:)

Del Piero
27.06.2008, 17:38
süper yaa çok güldüm :D

yusuf_07
27.06.2008, 17:39
güzel paylaşım :D:D emeğine sağlık kardeş. yalnız bi kaç yerde edebe aykırı kelimeler gördüm :D:D

YigidoSaskın58
27.06.2008, 22:06
super ya ınsallah sende sureklı gulersın:D:D:D:D:D:D:D:D

antitoksidan
28.06.2008, 16:22
:):):D:D:):):):):):):D:D:):) iyiymiş:)

antitoksidan
28.06.2008, 16:28
en komikleri de bunlar Allah'da seni güldürsün:):):):):)

yigido_sampiyon
28.06.2008, 17:44
lasside güzel kangalda ama kangal yerin ayrı...

yusufener
05.07.2008, 14:46
Vay be neymiş bizim kangalımız:D:D duygulandım bea:D

XXCakir58
05.07.2008, 16:34
Emegine, Ellerine, Yüregine, saglik. Güldürdün ya. Ne diyelim hosuma gitti, ama tabiki bizim kangallarimiz öyle yapmazlar.
Tam tersi Kangal köpekleri en iyi köpektir. Asil onlar saldirmaz sahibine, onlar sahibini korurlar, onlar kötüyü iyiyi ayirabiliyorlar.
Ben almanyada yasiyorum size burdaki köpekler öyle degil. Bizim köpek en iyisi, kim nederse desin:D:D:D. Tabiki Kangal köpegine yada baska hayvana eziyet etmessen, oda sana bisey yapmaz.
Paylasim icin sagol.
Paylasim icin sagol.

XXCakir58
05.07.2008, 16:34
Emegine, Ellerine, Yüregine, saglik. Güldürdün ya. Ne diyelim hosuma gitti, ama tabiki bizim kangallarimiz öyle yapmazlar.
Tam tersi Kangal köpekleri en iyi köpektir. Asil onlar saldirmaz sahibine, onlar sahibini korurlar, onlar kötüyü iyiyi ayirabiliyorlar.
Ben almanyada yasiyorum size burdaki köpekler öyle degil. Bizim köpek en iyisi, kim nederse desin:D:D:D. Tabiki Kangal köpegine yada baska hayvana eziyet etmessen, oda sana bisey yapmaz.
Paylasim icin sagol.

YuNus Tek
05.07.2008, 16:41
Ya Kardes Şimdi Ne Alaka Lassei yok lassa massa burda Kangalı kucuk duruma dusuruyosun Yok sen gel dersın osana derkı gel lan buraya Zaten Bunun Soylemene gerek Yok Dunyada Esı Benzerı Olmayan Bır Kopek Bıle Degıl Aslandır Onun Icın Bole Seylere Gerenk Yok Mıke:D Genede Paylaşın için teşekkürler .....

Cok Insan gördüm üstünde elbisesi yok, cok elbise gördüm icinde Insan yok.

YuNus Tek
05.07.2008, 16:46
Yaşasın Memleketine Sahip Çıkan Anadolu Gençliği !!!!

YuNus Tek
05.07.2008, 16:58
Çocuk yap aklını oynat.
Evlilik hıyardır. Acak evlenince anlarsın.
En iyi patron ZAM yapandır.
Hayat bir don gibidir, kısa ve pislenmiş.
Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.
Atom silahlarına evet de, komik çocukların olsun
Aşkım, aşkımıza NOKTA koyma, sana istedigim kadar VİRGÜL vereyim.
Aşk salakların yüzdügü bir havuzdur ama beni ittiler.
Size DOYUM olmaz. Ben bir ÇORBA içeyim.
Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir.
Allah yürü ya kulum dedi. Bende arabamı sattım.
Karım öyle hamarat ki, çok iyi kafa ütüler.
Allah kadını yarattı,erkek Allah yarattı demedi.Aşk, elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter.
Bütün kızlar çiçek olsun, arı olmazsam adiyim.
Zamlar memurun stres topudur.
Love: aşk, Lavuk: aşık
KUMARI bırakacağıma BAHSE girerim.
Bizi çekemediler, halat koptu cınım.
Koş Ali koş. Baban karneni gördü.
Bebeğe araba çarpmış fakat ölmemiş, neden? Çünki bebeğin bezi BARİYERLİymiş.
Ey dağları taşları yaratan rabbim. Herşeye bir güzellik ayrı bir tat, insanlara akıl, mantık,zeka dağıtırken bu yazıyı okuyan öküzü niye unuttun.
Aşk bir sudur. İç iç kudur.
SaçMALANMAZ taranır.
Yangın dolabını açma yoksa YANG kızar.
Bu erikSON, başka erik yok.
İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz...
Egemenlik kaytsiz şartsız ve %21.8 milletindir!
Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur.
Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdım.
Birgün adam gidiyormus, çukura düsmüs ölmüş. Çünkü adam körmüs.
Alkol yavaş yavaş öldürür. cevap: Kimin acelesi var?
İçmek problemlerini çözmese de, sana bir sürü yeni ve ilginç problem yaratir. Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!..
Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' Flaş...Flaş... Flaş... Fatih Terim GS'da. Cep telefonunu kapat! Monitörümde depreme sebeb oluyor.
Hirsizlar, hortumcular! Nereden Buldun Yasasi ertendi, Yasasin!.
Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hiç FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hiç FARKETME.
Aşk bir muz kabuğudur. Bastını AYAĞIN değil HAYATIN kayar..
Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM.
Türküm, Doğruyum, Çalışkanım.Ben bu krizlere alışkınım.
Bir hortumcu Türkiye'ye bedeldir.
Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü..
Artık her çocuk ZAMane çocuğu.
KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur.
Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR.
Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen.
Zamlaya zamlaya kriz olur.
Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum.
Türkiş şeytan üçgeni; Kriz, Develüasyon ve Zam.
Bir Derviş, bir yokmuş. Bize yine masal anlatılıyor galiba.
Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.

fatih_bm
04.08.2008, 16:17
Lassie sosyete köpeği kangal anadolunun kralı

deplasman
04.08.2008, 16:53
kangalı tek geçerım bu alemde .....

idhem
04.08.2008, 16:56
Bütün kangallar bir yana,benim kangal bir yana.Birtanedir benim yiğidom.

Lassie'yi finoya çevirmezse ben adam değilim:)

Uzun
04.08.2008, 17:02
Kangal bir kültürel mevzudur. Bunu bu şekilde idrak etmekte büyük fayda var. Hatta sizlere bir önerim var. Bu sitede kangal köpeklerimize ait özel bir bölüm olsun. Bu kangallar bilimsel açıdan burada incelensin tartışılsın. Hatta üyeler kendi kangallarının fotoğraflarını koysunlar. Çok güzel olur.

Not: Bu sitede onca yenilik önerim var. Fakat hiç biri tartışılmıyor. Bu konuda azmim kırılıyor. Bu fikirlerimi burada paylaşmak anlamsızlaşıyor galiba.

burakkova
04.08.2008, 17:02
çok süper ya.. helal olsun.. :D

Uzun
04.08.2008, 17:04
Kangal bir kültürel mevzudur. Bunu bu şekilde idrak etmekte büyük fayda var. Hatta sizlere bir önerim var. Bu sitede kangal köpeklerimize ait özel bir bölüm olsun. Bu kangallar bilimsel açıdan burada incelensin tartışılsın. Hatta üyeler kendi kangallarının fotoğraflarını koysunlar. Çok güzel olur.

Not: Bu sitede onca yenilik önerim var. Fakat hiç biri tartışılmıyor. Bu konuda azmim kırılıyor. Bu fikirlerimi burada paylaşmak anlamsızlaşıyor galiba.

Ayriyeten ek olarak bu gidişle bu siteye yazmayı bırakacağımı belirtmek istiyorum.

idhem
04.08.2008, 17:05

Bence harika bir fikir.Bende az önce öyle bir başlık aradım ama bulamadım.Şayet açılırsa koyarım benim kangalın fotoğrafını.

fatih_bm
04.08.2008, 17:07
BEn dün çektiğim kangalfotoğraflarını hazırlıyorum şimdi ekliyecem siteye.

XXCakir58
04.08.2008, 17:37
Kangal kesin almak istiyorum. Onlar en iyi köpekler, sahibine sahip cikar, saldirgan degildir (kizdirmadigin sürece). Cok iyi bir Köpekler

fatih_bm
05.08.2008, 15:27
Lassie olsa olsa bizim kangalın manitası olur.
Adamlar kendi köpeklerini öyle bir pazarlamışlarki tüm dünya tanıyor.Bizim kangalı bir film de başrol oynatacak cesaretli bir yönetmenimiz yok ki.

idhem
07.08.2008, 09:17
http://img105.imageshack.us/img105/7347/pic1015ra5.jpg

Bu benim Yiğido.

İsmi Yiğidodur.Üstünde kıyafet olan benim.Karıştırmayın:)

deplasman
07.08.2008, 09:23
gardaşım çok güzel yiğidon ya sende eyi çıkmışssın ha haşin vede gaddar:)

ali_zara
07.08.2008, 12:00
eheheheheh çok komik yhaa :D:D

S1vasLee
07.08.2008, 12:05
Gerçekten güzel olmuş paylaşımın için teşekkürler

svs_çapkın_58
07.08.2008, 12:27
güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık

akirasensei
15.09.2008, 10:35
yürü be oğlum be kim tutar seni delikanlı kangal

Mursallı yiğido
17.01.2009, 12:43
Güzel bir yazı olmuş.Tam Kangal Köpeği'ni anlatmış:)

tuzlugollu
17.01.2009, 12:46
uleyn yaradan itine bile bi deger vermis memleketimin kaldiki adami nasil olur varsin baskasi dusunsun gerci dusunmeye vakit harcamasinlar zaten namindan belli keyif icin dememisler yigido diye .......

fatih_bm
14.03.2009, 05:11
Acilen bir filmde başrol oynaması lazım bizim kangal ın.Adamlar filmlerde oynatıyolar köpeklerini.Tüm dünya tanıyor.Köpeklerini akıllı köpek diye tanıtıyorlar.Halbuki bizim kangal süper zeki bir köpek sadık dost.REklama ihtiyacı var sadece.Lassie ancak manitası olur bizim kangalın.

ÇAĞLAR GİYİM
14.03.2009, 07:26
--------------------------------------------------------------------------------

ALINTIDIR
_SÜPER EMEGİNE SAGLIK

murat0658
09.04.2009, 09:52
super .....

06 mekan 58 vatan

subasi29
12.11.2009, 23:27
--------------------------------------------------------------------------------

ALINTIDIR
_SÜPER EMEGİNE SAGLIK

:D:D:D:D:D
______________________________ _

OoSivassporoO
14.11.2009, 10:37
ewt çok güzel olmus ellerine saglık

Ezgi
14.11.2009, 12:11
geçen yaz sivas'a geldiğimde sivas kangalını yakından görme fırsatı bulmuştur.ben bu kadar asil ve özellikli bir köpek görmedim.duruşunda bile asalet mevcut..ismi lazım değil birileri,yeri geldi baklavamıza,yeri geldi hacivat karagözümüze,bizim milli değerlerimize sahip çıkmaya çalıştı.sivas kangalı da ülkemiz adına çok önemli bir milli değerimiz.bari buna sahip çıkıp,koruyalım.