Orijinalini görmek için tıklayınız : Yigido Genclik Düsseldorf

sivaslimete
04.06.2008, 17:26
Düsseldorftaki gardaslar yigido genclik grubunun baskanligi bana verilde gelin sizde bize katilin maclara hep beraber gideriz müthis olur ne dersiniz

YiğidoGençlik
04.06.2008, 17:30
Başarılar Yiğido Gençlik Düsseldorf Allah yar ve yardımcınız olsun haydi Avrupadaki yiğidolar bu sese kulak verin

MustafaParlak
04.06.2008, 17:36
BAŞARILAR YİGİDO GENÇLİK İYİ GİDİYORSUNUZ BAŞTA AHMET ABİ BAŞARILAR.

GLoBe-Y-Gençlik
04.06.2008, 17:39
Tesekkurler Mesajlar ICIN Emegı Gecen Herkeze Tskler HerSey Sıvasspor ıcınsivaslı mete kardesım basarılar dılerım canım

YiğidoGençlik
04.06.2008, 17:40
Durmak yok hep ileri, bizi izlemeye devam...

kadir0911
04.06.2008, 18:27
Arkadaslar bende Düsseldorfda kaliyom seve seve bende bu grup'da üyeyim ama yanlis organisasion yapiyorsunuz, ilk önce isim yanlis, adi Yigido Genclik Almanya veya avrupa olmasi lazim pek fark etmez ve bence bööle organsasionlar ASIB'le beraber yapmak gerekiyo, hedef birlik ayri isler yaparsak birlik olmaz, imkansiz...Yigido Genclik Yurt icinden bizle irtibat'a girmek istiyorsaniz özel mesaj veya bu konuya yazin

YigidoSaskın58
04.06.2008, 18:30
umarım sizinle birlıkte amerikaya kadar yayılır sivasspor sevgısı basarılar YİGİDO GENCLİK

YiğidoGençlik
05.06.2008, 08:43
Arkadaslar bende Düsseldorfda kaliyom seve seve bende bu grup'da üyeyim ama yanlis organisasion yapiyorsunuz, ilk önce isim yanlis, adi Yigido Genclik Almanya veya avrupa olmasi lazim pek fark etmez ve bence bööle organsasionlar ASIB'le beraber yapmak gerekiyo, hedef birlik ayri isler yaparsak birlik olmaz, imkansiz...Yigido Genclik Yurt icinden bizle irtibat'a girmek istiyorsaniz özel mesaj veya bu konuya yazin

kardeş öncelikle hepimize hayırlı olsun dün ben Metehan kardeşimlede konuştum devamlı irtibak halinde olalım ben sana msn mi de göndereyim Avrupa maçlarımız olursa, ki İnşallah olacak güzel bir organizasyon olsun

sivaslimete
05.06.2008, 11:50
kadir kardes seni ekledim msnede senlen bi konusacaz bi buluscaz en kisa zmnda bu isi yapcaz sonuna kdr ve bu arada bana destek veren herkese cok ama cok tessekür ediyorum

GLoBe-Y-Gençlik
05.06.2008, 11:53
kadir kardes seni ekledim msnede senlen bi konusacaz bi buluscaz en kisa zmnda bu isi yapcaz sonuna kdr ve bu arada bana destek veren herkese cok ama cok tessekür ediyorum
Canım sen destek ıcın varsan herkez arkanda bunu unutma Basarılar Dılerız...

XXCakir58
05.06.2008, 11:53
Emeginize, Ellerinize saglik. Insallah iyi olursunuz. Hepinizi kutluyorum.
Paylasim icin sagol.

YiğidoGençlik
05.06.2008, 11:54

kardeş Allah yardımcınız olsun İnşallah en kralını yapacaksınız ben bundan eminim

sivaslimete
05.06.2008, 11:55
saol gardas hersey sivassporum icin suanda kadir kardesimizle 2 kisiyiz eger burda oturun tanidiniz bildiniz varsa sivassporlu olan lütfen bana yönlendirin

YiğidoGençlik
05.06.2008, 11:57
saol gardas hersey sivassporum icin suanda kadir kardesimizle 2 kisiyiz eger burda oturun tanidiniz bildiniz varsa sivassporlu olan lütfen bana yönlendirin
tabi ki öyle olacak kardeşim Hep Destek Tam Destek...

kadir0911
05.06.2008, 14:41
aksam yine internete girecem, verilen msn adresleri ekleyecem, ve yakinda konusacaz insallah :) hadi iyi günler

tahsin buyruk
05.06.2008, 21:40
sen birtanesin be yiğido
seni seviyoruz bize bu sevinci yaşat6tığin içi sana minetarız

tahsin buyruk
05.06.2008, 21:43
ne mutlu yiğido olana
gardaş sana hayatında başarılar

Tuncay
05.06.2008, 21:54
Mete kardesim cabalarin icin cok tesekkurler.Sivasa sivasspora hizmetin buyugu kucugu olmaz,her sivaslinin bir katkisi vardir.Dunyanin neresinde yasarsa yasasin,her sivasli sivas icin birseyler yapiyordur buna inaniyorum.Sivasin suyundanmidir topragindanmidir,her yastaki sivasli sivas denildiginde bir cocuk safliginda sevinc yasar.Isim geregi cok sehirlere gidiyorum arabamdaki sivasspor bayragini goren gozleri parlayarak gardas diye hemen soze basliyor.Kadin,erkek,genc,yasl i,cocuk hepsi ayni imzamada yazdim akraba gibiyiz biz.Ilk seferde karsilassak ayni...suna inandimki sivaslilarin geninde birsey var hic bir memlekette olmayan... hemsehrisini canini verecek kadar sevmesi..bulunmaz bir meziyettir bu.

YiğidoGençlik
06.06.2008, 09:23
Mete kardesim cabalarin icin cok tesekkurler.Sivasa sivasspora hizmetin buyugu kucugu olmaz,her sivaslinin bir katkisi vardir.Dunyanin neresinde yasarsa yasasin,her sivasli sivas icin birseyler yapiyordur buna inaniyorum.Sivasin suyundanmidir topragindanmidir,her yastaki sivasli sivas denildiginde bir cocuk safliginda sevinc yasar.Isim geregi cok sehirlere gidiyorum arabamdaki sivasspor bayragini goren gozleri parlayarak gardas diye hemen soze basliyor.Kadin,erkek,genc,yasl i,cocuk hepsi ayni imzamada yazdim akraba gibiyiz biz.Ilk seferde karsilassak ayni...suna inandimki sivaslilarin geninde birsey var hic bir memlekette olmayan... hemsehrisini canini verecek kadar sevmesi..bulunmaz bir meziyettir bu.

ağzına sağlık kardeşim Sivas lı olmak ayrıcalıktır

GLoBe-Y-Gençlik
06.06.2008, 14:51
mete tekrar basarılar dılerız sıvasspor ıcınelınden gelenı yapıcagına ınanıyorum...

kadir0911
07.06.2008, 13:19
günaydin arkadaslar, XXCakir58 Yigido Genclik Avrupa Grupumuza dahil oldu insallah daha fazla kisi olacak :)

YiğidoGençlik
07.06.2008, 13:52
kardeş sevindim iyi gidiyoruz Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun

MustafaParlak
07.06.2008, 15:30
Yigido Genclik AMERİCA SÜPER OLUR:DBAŞARILAR

YiğidoGençlik
07.06.2008, 15:35
Yigido Genclik AMERİCA SÜPER OLUR:DBAŞARILAR

ne diyorsun sen canım burası gır gır yeri değil sen git o hayranı olduğun abinlerinle dalga geç olur mu

sivaslimete
30.07.2008, 12:00
yawe arkadaslar düsseldorfta yigidolar bu kdrmi az ya hadi taleplerinizi bekliorum

GLoBe-Y-Gençlik
30.07.2008, 12:06
yawe arkadaslar düsseldorfta yigidolar bu kdrmi az ya hadi taleplerinizi bekliorum

haydı arkdaslar sıvaslımete arkdasımızla ırtıbata gecın almanyadakı yıgıdolar mete kardesım bıde su sıteye gır belkı yardımcı olur www.sivaslilar.de

sivaslimete
31.07.2008, 12:27
hadi düsseldorfdaki yigidolar biraz daha ilginizi beklioz

sivaslimete
31.07.2008, 12:59
yaw bu isi nasil büyütcem ah bir bilsem ne yapmam gerekio

şenasi
31.07.2008, 15:34
ben hamburgda oturuyorum düseldorf bize yakın sayılır
hadi yiğidolar cnlnın

sivaslimete
31.07.2008, 17:30
ok sende katil bizim gruba iste buya 1 kisi daha

yusmer
13.02.2010, 18:21
Durmak yok hep ileri, bizi izlemeye devam...

Kardeşim toplantı yapılsın karar alınsın güzellikler gözterilsin. Millet görmüş olur, yalan kelimesi ortadan kalkar. Faaliyet var mı. YOK.