Orijinalini görmek için tıklayınız : İST YİĞİDO GENÇLİK BAYAN GRUBU..!!
Bizde Varız!! Demek için Bayan Taraftarlarımızıda Aramızda Görmek İstiyoruz...Şuanda Anca Sitede Toplanmamız Gerek.Çünkü Daha Bayanlar Önemini Anlamış Değiller.Bayan Taraftarlar İstanbuldaki Maçlarımıza Bizde Varız..!! Diğer Takımların Maçlarında Stadda ki Bayların Sayısı Kadar Bayanlarda Vardır.Bizim Onlardan Farklı Birşeyimiz Yoktur.... İST YİĞİDO GENÇLİK BAYAN GRUBU Bayanlar Sizin Katkılarınızlar Büyüyecektir!!!
YiğidoGençlik 10.06.2008, 16:09 İşte grup işte başarı, bence bu bizim için büyük bir grur kaynağı haydi İstanbul ve çevresindeki bayanlar Sivassporumuza sahip çıkalım onları yanlız bırakmayalım.Bu oluşumla Yiğido gençlik bir ilke daha imza atıyor teşekkürler bütün bayanlara.Saygılarımla.
velibircan 10.06.2008, 16:11 Bu oluşumla Yiğido gençlik bir ilke daha imza atıyor teşekkürler bütün bayanlara.Saygılarımla.
yeniçeri angels'ları unutmiyalım ;)
YiğidoGençlik 10.06.2008, 16:15 yeniçeri angels'ları unutmiyalım ;)
he kardeş tamam siz her zaman bi açık aramaya çalışın tamam biz en küçük taraftar grubuyuz oldu mu şimdi
titizyiğido 10.06.2008, 16:51 hadi hayırlısı yolunuz açık olsun.........
GLoBe-Y-Gençlik 10.06.2008, 17:08 LUTFEN BIZIM KONUDA YENICERI SU BU LAFI GECMESIN HER ZAMAN BIR YERDEN CIKIYORLAR ALALLALAA BASARILAR DILERIZİST GRUBUNA
YiğidoGençlik 10.06.2008, 17:12 LUTFEN BIZIM KONUDA YENICERI SU BU LAFI GECMESIN HER ZAMAN BIR YERDEN CIKIYORLAR ALALLALAA BASARILAR DILERIZİST GRUBUNA
aynen Ahmetcim yazıyorsanız doğrı düzgün yazın bizim herkese saygımız var herkeste bize saygı duysun...
helal olsun..iste budur yigido olmak..iste budur kardes olmak..bayanlarıda istanbuldaki maclarda görmek isteriz..!!eminim grup cok büyüyecek hayırlısıyla..sivasa hep destek tam destek..!!
velibircan 10.06.2008, 17:33 Benim size saygısızlık yaptığım yok ki....sadece siteye yanlış bilgilendirme vermiyelim dedim...koskocaaaaa 40 bin kişilik site ;)
Tamam Ya Kavga etmeyin bu Konu Burada Kapansın..!!
titizyiğido 10.06.2008, 18:00 ya gülo kardeşim işin zor valla grup kurmak istediğin bayanlar daha bir mesaj bile yazmamışlar allah kolaylık versin........
XXCakir58 10.06.2008, 18:02 Hayirli ugurlu olsun. Insallah basarili olurlar.
Paylasim icin sagol.
ya gülo kardeşim işin zor valla grup kurmak istediğin bayanlar daha bir mesaj bile yazmamışlar allah kolaylık versin........
Bizim ilk hedefimiz onların dikkatini buraya cekmek.Biraz Zor Olucak Ben yapacağımıza inanıyorum.İnşallah istediğimizi Yapabiliriz.!!!
HEYYY BENDE VARIM HER ZAMAN HER ŞEKİLDE HER YERDE SİVASIM VE SİVASSPORUM İÇİN VARIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
GÜLO BU İŞTE BENDEN İSTEDİĞİN BİŞİ OLURSA MUTLAKA SÖLE YARDIMIM DOKUNURSA NE MUTLU BANA
SAol Canım suanda TEk istediğim şey bütüN GençLerin bu Sese kulak vermesi..!!
slm arkadaşlşar ist bayan kardeşlerimizin ilgisinden ve alakasından dolayı tşlk yigido gençlik olarak bu yolda daima yanınızdayız allahın izniyle 7den 70 büyüyecegizve büyümeyede devam ediyoruz hepinize tşkl allahaa emanet olun reis 25 slm yigido gençlik kolay gelsin
yigidomustafa58 10.06.2008, 21:28 hayırlısı olsun bayan yiğiDoLaR...
MustafaParlak 10.06.2008, 22:07 yeniçeri angels'ları unutmiyalım ;)
ONLAR ÖLMEZ UNUTULMAZ . YENİÇERİ RUHU HERYERDE...;);)
etzel1967 10.06.2008, 22:09 hanım arkadaşların içlerindeki bu sivas ve sivasspor sevgisi beni çok mutlu ediyor...umarım muvaffak olursunuz hanımlar...kolaylıklar diliyorum...
YiğidoGençlik 11.06.2008, 08:35 HEYYY BENDE VARIM HER ZAMAN HER ŞEKİLDE HER YERDE SİVASIM VE SİVASSPORUM İÇİN VARIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
İşte Sivaslılık ve Sivassporluluk böyle olsa gerek...Bravo sızlere...
YiğidoGençlik 11.06.2008, 08:37 Bizim ilk hedefimiz onların dikkatini buraya cekmek.Biraz Zor Olucak Ben yapacağımıza inanıyorum.İnşallah istediğimizi Yapabiliriz.!!!
Ben sana sonuna kadar güveniyorum yapacağından hiç şüphem yok
furkancfc 11.06.2008, 09:21 HAYDİ İSTANBULLU BAYANLAR SİVASSPROMUZA DESTEK WERELİM.İST YİĞİDOGENÇLİK GRUPUNA KATILALIM LÜTFEN.
furkancfc 11.06.2008, 09:23 YİĞİDOGENÇLİK İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR VE EDECEK.
İşte Sivaslılık ve Sivassporluluk böyle olsa gerek...Bravo sızlere...
TABİKİ GARDAŞ BİZ SİVASLIYIZ BAŞKA YERLE KARIŞTIRILMASIN TAMAM MAÇTAN ANLAMAM BİLDİĞİM TEK ŞEY 11 OYUNCU VE 2 KALE AMAAAA SİVAS DEDİM Mİ BENİM İÇİN İŞTE ORDA HERŞEY BİTER SADECE SİVAS VARDIR.ZATEN SİVASSPORU DESTEKLEMEK İÇİN MAÇ İZLEYİP TERİMLERİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIORUM GEREKİRSE KİTABINI BİLE YAZARIMM:D BU ARADA PAZAR GÜNÜ SINAVA GİRCEM DUALARINIZI BEKLİORUM DUA EDİN LÜTTTFEEEEN RADYO PROGRAMCILIĞI OKUYUP HİSAR RADYOYU KURUP TÜM YİĞİDOLARIN SESİ OLCAM TABİİ RABBİM İZİN VERİRSE DUALARINIZI BEKLİOM
TABİKİ GARDAŞ BİZ SİVASLIYIZ BAŞKA YERLE KARIŞTIRILMASIN TAMAM MAÇTAN ANLAMAM BİLDİĞİM TEK ŞEY 11 OYUNCU VE 2 KALE AMAAAA SİVAS DEDİM Mİ BENİM İÇİN İŞTE ORDA HERŞEY BİTER SADECE SİVAS VARDIR.ZATEN SİVASSPORU DESTEKLEMEK İÇİN MAÇ İZLEYİP TERİMLERİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIORUM GEREKİRSE KİTABINI BİLE YAZARIMM:D BU ARADA PAZAR GÜNÜ SINAVA GİRCEM DUALARINIZI BEKLİORUM DUA EDİN LÜTTTFEEEEN RADYO PROGRAMCILIĞI OKUYUP HİSAR RADYOYU KURUP TÜM YİĞİDOLARIN SESİ OLCAM TABİİ RABBİM İZİN VERİRSE DUALARINIZI BEKLİOM
Duanlarım seninle Canımm.. Benim İstediğim Bölümü OKuycaksnn inşş
EyüphanAydın 11.06.2008, 16:37 Gülşah Canım Arkadaşım,
İnşallah İstediğiniz Yerlere Ulaşırsınız.
Bu Yolda Size Başarılar Dilerim.
Gülşah Canım Arkadaşım,
İnşallah İstediğiniz Yerlere Ulaşırsınız.
Bu Yolda Size Başarılar Dilerim.
Sağol Canım.İnşallah.........:):)
YiğidoGençlik 11.06.2008, 16:43 TABİKİ GARDAŞ BİZ SİVASLIYIZ BAŞKA YERLE KARIŞTIRILMASIN TAMAM MAÇTAN ANLAMAM BİLDİĞİM TEK ŞEY 11 OYUNCU VE 2 KALE AMAAAA SİVAS DEDİM Mİ BENİM İÇİN İŞTE ORDA HERŞEY BİTER SADECE SİVAS VARDIR.ZATEN SİVASSPORU DESTEKLEMEK İÇİN MAÇ İZLEYİP TERİMLERİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIORUM GEREKİRSE KİTABINI BİLE YAZARIMM:D BU ARADA PAZAR GÜNÜ SINAVA GİRCEM DUALARINIZI BEKLİORUM DUA EDİN LÜTTTFEEEEN RADYO PROGRAMCILIĞI OKUYUP HİSAR RADYOYU KURUP TÜM YİĞİDOLARIN SESİ OLCAM TABİİ RABBİM İZİN VERİRSE DUALARINIZI BEKLİOM
Dualarımız seninle olacak Allah yardımcın olsun
YigidoGenclik38 11.06.2008, 17:19 helal olsun be sizeee daha ne olsunnn
Bizi Destekleyen Herkese Teşekkür Ederiz..!!!
Başta YiğidoGençlik....
slm hemsolar bende varim yahuu bir bayan olarak sivas tam destek vermek istiorumm..........
DEstek Veren Herkese Teşekkür Ederiz..!!!
HAYDİ İSTANBULLU BAYANLAR SİVASSPROMUZA DESTEK WERELİM.İST YİĞİDOGENÇLİK GRUPUNA KATILALIM LÜTFEN.
Evet arkadasımız Cok doğru diyor.Şu ana Kadar İstediğimiz Sonuca Varamadık Malesef:(:(:mad:
YiğidoGençlik 12.06.2008, 08:05 slm hemsolar bende varim yahuu bir bayan olarak sivas tam destek vermek istiorumm..........
Nees GÜlo ile irtibatta olun kopukluk olmasın
sinan-58 12.06.2008, 08:16 haydi bayanlar lütfen destek olun
dragon_58 12.06.2008, 11:01 haydı hayrlı olsn
başarılar lütfen bayanlar desteğinizi eksk etmeyin
bizlerde isttanbullu yiğidolar olarak elimizden geleni yapmaya haziriz
haydi yiğidolar süper ligi salladık
ŞİMDİ SIRA AVRUPADA
BEKLE AVRUPA YİĞİDOLAR GELİYOR
beraber yürüdük biz bu yollarda
beraber ıslandık yağan yağmurda
şampiyonsun sivasım haydi hiç durma
coştur taraftarını bir kez daha
bayan taraftar grubuna destek olmak için biz esenyurtlu taraftarlar olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya haziriz..irtibata geçmek isteyenler için iddaci58@hotmail.com adresinden ulaşabilirler saygılarımla
birimiz hepimiz hepimiz sivasımız için
anadolunun gururu sivasspor
en büyüksün sivasspor
hiç birşeye değişmeyiz
aşkımızsın sivasspor
Arkadaslar herhangi bir soru Fln olursa Msn adresimi veriyorum.ekleyebilirsiniz sensiz_istanbula_dusmanim@hotm ail.de
gereken desteği tüm sivassporlu dostlarımızdan bekliyoruz
unutmayalımki herşey sivasspor için
artık bayanlarıda statlarda görmek istiyoruz
statlarda küfür istemiyoruz
statları bir aile ortamına dönüştürmeye çalışıyoruz
takımımıza bu aile sıcaklığını hisstetirmeye çalışıyoruz
bunun için istanbul yiğido gençliği kuruyoruz
Destek Veren YOk Heralde.Bu Gözardı Edilecek Bİr Konu Değil Arkadaslar
MustafaParlak 19.06.2008, 22:35 VERİRLER GÜLŞAHCIM EGER BÖYLE BİR İŞE GİRDİYSEN ÇEVREWNE GÜVENMEN LAZIM KİMSENİN SENİ YALNIZ BIRAKMAMASI GEREK...!
EyüphanAydın 20.06.2008, 04:19 İnanmak başarmanın yarısıdır siz sadece inanın gerisi gelicektir.
teşekür ederim yigodolu bayanlar başarınızın devamını diliyorum inşallah başarılı olursunuz saygılarımla selamlar gürbüz
sinan-58 20.06.2008, 10:28 istanbuldaki bayan yiğidolar hadi hep destek tam destek
İnanmak başarmanın yarısıdır siz sadece inanın gerisi gelicektir.
Ben İnandım.Gerisini Bekliyoruz Eyüphan ve Mustafa Olmasa ben napardım yaa:mad::mad:
takımımıza daha faydalı daha iyi daha güçlü desteği vermek için haydi bayanlar statlara biz bunun için istanbul yiğido gençlik grubunun temellerini atıyoruz desteklerinizi bekliyoruz
başarılar sivas
MustafaParlak 20.06.2008, 12:01 Ben İnandım.Gerisini Bekliyoruz Eyüphan ve Mustafa Olmasa ben napardım yaa:mad::mad:
[B]BİZİM SANA SADECE DESTEGİMİZ OLABİLİR.BAŞKA BİR KONUDA YARDIMDA BULUNAMAYIZ AMA PANKART FİLAN YAPMAK İSTERSENİZ YARDIM EDERİZ...!
sivasliasigenc 05.07.2008, 12:23 helaal olsun sivasspor denildimi büyüklü kücüklü tüm sivasslıların olması gerekir hep destek tam destek
merkez-2 07.07.2008, 16:47 ABİ DİĞER KONULARI GÖRÜNCE BİRAZ DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ.
NE BÜYÜK BİR GRUPMUSSUNUZ YA.
BİR İMZALI FORMA GÖNDERİRMİSİNİZ.
BUNE YA TEMSİLCİLİK FELAN FİLAN.
YiğidoGençlik 08.07.2008, 11:07 ABİ DİĞER KONULARI GÖRÜNCE BİRAZ DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ.
NE BÜYÜK BİR GRUPMUSSUNUZ YA.
BİR İMZALI FORMA GÖNDERİRMİSİNİZ.
BUNE YA TEMSİLCİLİK FELAN FİLAN.
BEN SANA İMZAMI KOYAR GÖNDERİRİM MERAK ETME
mesut_koçak_58 08.07.2008, 11:12 BAŞKENTLİYİĞİDOLAR OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ
merkez-2 08.07.2008, 11:15 Teşekkür ederim.Bekliyoruz zaten bu sezon dışarı çıkarsanız forma.
bEN YOK ALMANYA YOK MALATYA YOK KAYSERİ YOK AFRİKA GİBİ TEMSİLCİLER VE TEMSİLCİLİKLERİ ABARTI GÖRÜYORUM.gÜLMESİNLER SONRA SİZE.
O KONULARI ERKEN GÖRSEYDİM YİNE DERDİM.
YiğidoGençlik 08.07.2008, 11:18 Teşekkür ederim.Bekliyoruz zaten bu sezon dışarı çıkarsanız forma.
bEN YOK ALMANYA YOK MALATYA YOK KAYSERİ YOK AFRİKA GİBİ TEMSİLCİLER VE TEMSİLCİLİKLERİ ABARTI GÖRÜYORUM.gÜLMESİNLER SONRA SİZE.
O KONULARI ERKEN GÖRSEYDİM YİNE DERDİM.
Eyvallah kardeş her görüşe saygımız var....
YiğidoGençlik 08.07.2008, 11:18 BAŞKENTLİYİĞİDOLAR OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ
saolasınız kardeşlerim herşey Sivassporumuz için
sulker48 08.07.2008, 11:26 yiğido gençlik nickli kardeşim sivasda yaşıyorsa sivassporlu ol demişin ama sivasda değil trabzonda olsam beşiktaşdada olsam mecidiyeköydede olsam bu alemde kral gençfenerliler ulan
YiğidoGençlik 08.07.2008, 12:05 olum önce adam olun ve akıllı olun
yiğido gençlik nickli kardeşim sivasda yaşıyorsa sivassporlu ol demişin ama sivasda değil trabzonda olsam beşiktaşdada olsam mecidiyeköydede olsam bu alemde kral gençfenerliler ulan
herkes kendine yakışanı yapar tamammı sen onunkadar olsan daha ne
üniyigidognclk 15.07.2008, 17:05 sen yazı yazmayı öğren önce zaralı
üniyigidognclk 15.07.2008, 17:06 sen önce yazı yazmayı öğren zaralı
GLoBe-Y-Gençlik 15.07.2008, 17:56 Fatıh Gardasım
Nasılsın Dayıı
Hayat Nasıl Gıdıyor...
GLoBe-Y-Gençlik 30.07.2008, 12:10 Sıvas Genclerı Istanbulda Bulusuyor...
|