Orijinalini görmek için tıklayınız : UYANIN LİSELİLER...!

MustafaParlak
14.06.2008, 13:16
İSTANBULDAKİ GENÇ YİGİDOLAR.

BULUŞUYORUZ ARTIK BİZDE UYANALIM.

SİVASA VE SİVASSPORA YAKIŞANI YAPALIM.

YARIN EMİNÖNÜNE AKALIM.

BİZDE UYANALIM BİZDE KENDİMİZİ TRİBÜNLERDE GÖSTERELİM.

HAYDİ LİSELİ YİGİDOLAR.

YER:İSTANBUL/EMİNÖNÜ/CAMİNİN ÖNÜ

SAAT:13.00

TARİH:15 HAZİRAN ||

GÜN: PAZAR

TÜM GENÇLERİ VE ABİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

' İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OLANLAR KADİKÖYDE BULUŞUYOR '

İstanbul Anadolu Yakasında Olanlar İçin Çok Kolay Bir Fırsat

Kadiköy'de Balonun Önünde Buluşuyoruz..

Toplu Halde Karşı Yakaya Geçilecektir.

Eminönüne

Yer:KADİKÖY İSKELESİ BALONUN ÖNÜ

SAAT:11.45

ULAŞABİLECEĞİNİZ MSN ADRESLERİ :

EyüphanAydın: eyuphanaydin058@hotmail.com
Lisel!Mustafa: mustafaparlak@hotmail.com
zaralı_sansar: sivasspor_bircan@hotmail.com
liseliyigidolar@hotmail.com

velibircan
14.06.2008, 13:23
Bu sitede istanbulda olan çok liseli olduğunu biliyoruz...ama icraata gelince hep böyle..

merkez_emre
14.06.2008, 13:47
artık genclerın yavas yavas bu tur organızelere katılması lazım...basarılar

MustafaParlak
14.06.2008, 13:51
artık genclerın yavas yavas bu tur organızelere katılması lazım...basarılar

İNŞALLAH ABİ.İNŞALLAH BU ORGANİZASYONDA 50 KİŞİ BEKLİYORUZ:)

davulcu
14.06.2008, 14:16
--------------------------------------------------------------------------------

HASTAYIM KIRMIZI BEYAZ RENGİNE
BU LİGDE YOKTUR SENİN DENGİNDE
SENİNLE GELİRİM ÖLÜME BİLE
SİVASSPOR SENBİZİM HERŞEYİMİZSİN

58memo58
14.06.2008, 14:58
Istanbul'da oturan liseli yigidola ve abilerimizi bekliyoruz Ben orda olmadigim icin ne yazikki yer bulamiyacagim. Ama lutfen firsat varken kacirmayin arkadaslarinizi ve hemserilerimizi yanliz birakmayin.

yigidomustafa58
14.06.2008, 15:14
haydi YiğiDoLar Eminönüne akıyoruz...

yeniceri_can
14.06.2008, 20:15
genellikle İstanbulda yaşadıkları için oranın takımlarına bağlanıyorlar.
ama Sivassporlu olanlarıda bulup oluşumunuza yönlendirmeniz iyi olur.

MustafaParlak
14.06.2008, 22:09
genellikle İstanbulda yaşadıkları için oranın takımlarına bağlanıyorlar.
ama Sivassporlu olanlarıda bulup oluşumunuza yönlendirmeniz iyi olur.

ONUN İÇİN UGRAŞIYORUZ CAN.

MİLLET ÜÇBÜYÜKLERİN NARKOZUNU YEMİŞ.

KİMSE UYANMIYOR.

BİZ BİZİMLE OLANLARLA YOLA DEVAM EDECEGİZ.

titizyiğido
14.06.2008, 22:18
mustafa kardeşim bu zamana kadar uyanmadılarsa son gün uyanacaklarını sanmıyorum boş verin sizde uyananlarla gerçekleştirin organizasyonunuzu

ATGEÇMEZLİ
15.06.2008, 08:24
yavaş yavaş olur bu işler yılgınlığa yer vermeyin rağbet olmuyor diye

yeniceri_can
15.06.2008, 11:36
ONUN İÇİN UGRAŞIYORUZ CAN.

MİLLET ÜÇBÜYÜKLERİN NARKOZUNU YEMİŞ.

KİMSE UYANMIYOR.

BİZ BİZİMLE OLANLARLA YOLA DEVAM EDECEGİZ.

aranızda onlara yer vermeyin onlardan uzak durun.kimseye muhtaç olmadıgınızı gösterin.biz buradan arkanızdayız.

XXCakir58
15.06.2008, 11:41
Insallah cok kisi olursunuz. Böyle organizazyonlari düzenlediginiz icin tsk ederim. Insallah daha böyle cok organizazyonlar görürüz.
Paylasim icin sagol.

58_sivas_1987
15.06.2008, 16:06
böyle organizasyonmu olur saat 12.45 de eminönündeydim tam 1 saat bekledim kimse gelmedi ne oldu oraganizasyona

metincetin58
15.06.2008, 16:10
böyle organizasyonmu olur saat 12.45 de eminönündeydim tam 1 saat bekledim kimse gelmedi ne oldu oraganizasyona

ben sivas ta oturuyorum ama açılamada 12,45 yazıyo sen geç kalmışın galiba kardeş:D

58_sivas_1987
15.06.2008, 16:18
ben sivas ta oturuyorum ama açılamada 12,45 yazıyo sen geç kalmışın galiba kardeş:D

hayır ben zaten 12.45 de ordaydım açıklamaya iyi bakarsan saat 13,00 da yazıyor

GuNaY
15.06.2008, 16:51

Mustafa siteye girdiğinde gerekli açıklamayı yapar,
Bende Eminönü'ne geldim, Yeni Camii'nin merdivenlerinde oturdum, fakat gelen giden yoktu.
Dediğim gibi Mustafa gelsin hele...

FurkaN
15.06.2008, 16:54
Mustafa siteye girdiğinde gerekli açıklamayı yapar,
Bende Eminönü'ne geldim, Yeni Camii'nin merdivenlerinde oturdum, fakat gelen giden yoktu.
Dediğim gibi Mustafa gelsin hele...

Ekilmişsin Günay yazık olmuş sana... :)

GuNaY
15.06.2008, 16:58
Ekilmişsin Günay yazık olmuş sana... :)

He ya ektiler beni :D

velibircan
15.06.2008, 17:15
mustafada aradı kimse yok dedi eyüple ortada kaldım dedi...anlamadım bu işten

58_sivas_1987
15.06.2008, 17:39
benide ektiler yaw tam 1 saat caminin iskeleye bakan merdivenlerinin orda bekledim

yigidomustafa58
15.06.2008, 19:13
arkadaşlar ben gelecektim ama bir problem çıktı ve de organizasyonu gerçekleştirenlerden Mustafa Parlak'a haber verdim ...

ya harbiden kimse yok muydu ya ...

MustafaParlak
15.06.2008, 19:30
AÇIKLAMAYA ŞU SÖZLERLE BAŞLAMAK İSTİYORUM.''SİVASI SEVEBİLDİĞİM KADAR SİVASLILARIDA SEVEBİLSEYDİM''.

BİZ 09.05.2008 TARİHİNDE LİSELİ YİGİDOLAR ALTINDA BİR OLUŞUM BAŞLATTIK.HEP GEREKLİ KATILIMIN OLMAMASINDAN YAKINDIK.İSTEDİGİMİZ KATILIMDA OLMADI BUNUN EN AÇIK ÖRNEGİNİ BÜGÜN GÖRDÜK.ÖNCELİKLE BÜGÜN GELİPTE BULUŞAMADIGIMIZ ARKADAŞLARDAN VE ABİLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM.YAKLAŞIK 1.30 SAAT CİVARI EYÜPHAN KARDEŞİMLE HAZIRLIK YAPIP EMİNÖNÜNE VARDIK. SAAT 12.10 SIRALARINDA TELOFUNUM ÇALDI VE KADIKÖYDEN BİRİ BENİ ARIYARAK PARAM YOK YANIMDA 3 KİŞİ VAR GELİN BENİ ALIN DEMESİNE KARŞIN KADIKÖYE GEÇTİM.KADIKÖYDE KİMSEYİ BULAMADIM.YENİDEN EMİNÖNÜNE GEÇTİM VE EYÜPHAN KARDEŞİMİ KADIKÖYDE BIRAKARAK GELENLERLE BİRLİKTE EMİNÖNÜNE GELMESİNİ RİCA ETTİM.EYÜPHAN SAAT 1 DE BENİ ARIYARAK KİMSENİN GELMEDİGİNİ SÖYLEDİ VE YANIMA GELDİ.SAAT 1.30 OLDUGUNDA KİMSENİN GELMEMESİYLE YENİDEN KADIKÖYE GEÇİP ARKADAŞ TOPLAMAYA GİTTİK.BUARADA GELENLER OLMUŞ.SADEDE GELMEK İSTİYORUM.BİZ BAŞTA EYÜPHAN KERDEŞİM, VELİ ABİM VE YİGİDOMUSTAFA KARDEŞİM ELİMİZDEN GELDİGİNCE ÇALIŞTIK.BUNDAN SONRADA KATILIM OLMADIGI İÇİN UGRAŞMANIN ANLAMI OLMADIGINI ANLADIK.EMEGİMİZE GÖSTERİLEN BU YÜKSEK SAYGISIZLIKTAN DOLAYI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ..BİZİ BEKLEYENLERDEN HAKKINI HELAL ETMELERİNİ İSTİYORUZ.SESSİZ VE SAKİNCE ÇEKİLİYORUZ.HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.

SAYGILARIMLA.

MUSTAFA PARLAK

velibircan
15.06.2008, 19:35
bundan sonra abilerimizde uygun görürse ist derneğin yanındayız

MustafaParlak
15.06.2008, 19:46
BU AÇIKLAMANIN ARDINDAN BİLE YORUM YAZAN YOK ACİZLİGİMİZ VE ACINICAK HALİMİZE DÜŞMANLARIMIZ GÜLMEZ UMARIM.

yigidomustafa58
15.06.2008, 19:51
geçmiş olsun diyorum yazık gerçekten bize bu sevdaya yazık...

yigido_furkan
15.06.2008, 20:00
ark. hemen pes etmeyın Sıvasta bıle saglamadı yavas yavas bırden beklemeın bu ısın sonunu bırakmayın bn gecen sene Ist gıttıgımde Sıvas fb macına gıttım trıbunun halı ıcler acısıydı baran 15 20 kısı gerısı cekırdekcı bunlara yer bırakmayın ıns bırgun ıstedıgınız hedefe ulasırsınız

YigidoSaskın58
15.06.2008, 20:30
yazık size yaw:D hepinizde ekilmişsiniz:D:)
cok mu komık bıseyde boyle gulerek cevap yazıyorsun:mad:terbıyesızlık yaptıgın

davulcu
15.06.2008, 20:37
''SİVASI SEVEBİLDİĞİM KADAR SİVASLILARIDA SEVEBİLSEYDİM''.
BU YAZİYİ YAZMAMİN TEK AMACI BUGÜN (LİSE MUSTAFA) KARDEŞİMİZE YAPILAN SAYGISIZLIKTAN KAYNAKLANMAKTADIR...O SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPABİLECEĞİNİN BİR ÖRNEĞİNİ BUGÜN BİRKEZ DAHA GÖSDTERDİ AMA SÖZ VERİP GELMEYEN ARKADAŞLARDANDA BİR RİCAM VAR BİDAHA TUTAMAYACAGINIZ SÖZ VERMEYİN SAYILARIMLA

ANTİ İSTANBUL
ÖLÜMÜNE SİVAS

MustafaParlak
15.06.2008, 20:40
''SİVASI SEVEBİLDİĞİM KADAR SİVASLILARIDA SEVEBİLSEYDİM''.
BU YAZİYİ YAZMAMİN TEK AMACI BUGÜN (LİSE MUSTAFA) KARDEŞİMİZE YAPILAN SAYGISIZLIKTAN KAYNAKLANMAKTADIR...O SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPABİLECEĞİNİN BİR ÖRNEĞİNİ BUGÜN BİRKEZ DAHA GÖSDTERDİ AMA SÖZ VERİP GELMEYEN ARKADAŞLARDANDA BİR RİCAM VAR BİDAHA TUTAMAYACAGINIZ SÖZ VERMEYİN SAYILARIMLA

ANTİ İSTANBUL
ÖLÜMÜNE SİVAS

BU BANA YAPILAN BİR SAYGISIZLIK DEGİL.SİVASA SİVASSPORA YAPILAN SAYGISIZLIKTIR.BENİM VİCDANIM RAHAT.

titizyiğido
15.06.2008, 22:02
bu kadar uğraştıktan sonra kötü olmuş ya üzüldüm valla

58_sivas_1987
15.06.2008, 23:24
tamamen birbirimizi tanımamızdan dolayı kaynaklanmış olabilir ben kardeşimle 1 saat bekledim hiç kimseyi göremedim bir daha böyle bir organizasyonda herkes formalarını giyip gelsin bu istanbulda bu kadar mı sivaslı var ya yazık çok yazıkkkkkkkkkk
bide ekilmişiniz diye dalga geçiyorlar ancak buradan yorum yapmayı biliyorlar icraata geldimi bişey yok

MustafaParlak
15.06.2008, 23:34
tamamen birbirimizi tanımamızdan dolayı kaynaklanmış olabilir ben kardeşimle 1 saat bekledim hiç kimseyi göremedim bir daha böyle bir organizasyonda herkes formalarını giyip gelsin bu istanbulda bu kadar mı sivaslı var ya yazık çok yazıkkkkkkkkkk
bide ekilmişiniz diye dalga geçiyorlar ancak buradan yorum yapmayı biliyorlar icraata geldimi bişey yok

kardeşim bayrak bile açtık daha ne yapalım formamızda vardı göz görmeyince...

RECEP_YÜKSEL
16.06.2008, 00:08
AÇIKLAMAYA ŞU SÖZLERLE BAŞLAMAK İSTİYORUM.''SİVASI SEVEBİLDİĞİM KADAR SİVASLILARIDA SEVEBİLSEYDİM''.

BİZ 09.05.2008 TARİHİNDE LİSELİ YİGİDOLAR ALTINDA BİR OLUŞUM BAŞLATTIK.HEP GEREKLİ KATILIMIN OLMAMASINDAN YAKINDIK.İSTEDİGİMİZ KATILIMDA OLMADI BUNUN EN AÇIK ÖRNEGİNİ BÜGÜN GÖRDÜK.ÖNCELİKLE BÜGÜN GELİPTE BULUŞAMADIGIMIZ ARKADAŞLARDAN VE ABİLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM.YAKLAŞIK 1.30 SAAT CİVARI EYÜPHAN KARDEŞİMLE HAZIRLIK YAPIP EMİNÖNÜNE VARDIK. SAAT 12.10 SIRALARINDA TELOFUNUM ÇALDI VE KADIKÖYDEN BİRİ BENİ ARIYARAK PARAM YOK YANIMDA 3 KİŞİ VAR GELİN BENİ ALIN DEMESİNE KARŞIN KADIKÖYE GEÇTİM.KADIKÖYDE KİMSEYİ BULAMADIM.YENİDEN EMİNÖNÜNE GEÇTİM VE EYÜPHAN KARDEŞİMİ KADIKÖYDE BIRAKARAK GELENLERLE BİRLİKTE EMİNÖNÜNE GELMESİNİ RİCA ETTİM.EYÜPHAN SAAT 1 DE BENİ ARIYARAK KİMSENİN GELMEDİGİNİ SÖYLEDİ VE YANIMA GELDİ.SAAT 1.30 OLDUGUNDA KİMSENİN GELMEMESİYLE YENİDEN KADIKÖYE GEÇİP ARKADAŞ TOPLAMAYA GİTTİK.BUARADA GELENLER OLMUŞ.SADEDE GELMEK İSTİYORUM.BİZ BAŞTA EYÜPHAN KERDEŞİM, VELİ ABİM VE YİGİDOMUSTAFA KARDEŞİM ELİMİZDEN GELDİGİNCE ÇALIŞTIK.BUNDAN SONRADA KATILIM OLMADIGI İÇİN UGRAŞMANIN ANLAMI OLMADIGINI ANLADIK.EMEGİMİZE GÖSTERİLEN BU YÜKSEK SAYGISIZLIKTAN DOLAYI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ..BİZİ BEKLEYENLERDEN HAKKINI HELAL ETMELERİNİ İSTİYORUZ.SESSİZ VE SAKİNCE ÇEKİLİYORUZ.HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.

SAYGILARIMLA.

MUSTAFA PARLAK

Öncelikle şu kelimeyei değiştirin Sivası evdiğim kadar SİVASLIYI Sevseydim ben gelen gelmiyen destek veren vermiyen tüm Sivaslıları seviyorum bi kere kardeş ben gelecem dedim ve sözümde durmak için ailece yola çıkıp taksiye bindiğimde telefon geldi abi gelme boşa kimse yok dendi ve bende taksiden inmeden Bağcılara gittim ve özel sebeplerden dolayı gece 24.25 de eve geldim

şimdi kardeş sen hemen pes edenlerdensn galiba şimdi soruyorum ne kaybettin sen hiç bişey ne kazandın Sivas için çalışma devam edeceksiniz

ben deplasmanlara 15 kişyle gidiyorum bunun yarısıda benim tayfa ama olsun ben Yinede SİVASIDA SİVASLIYIDA SEVİYORUM Sevmemem için çok neden var ama bende onlar gibi yaparsam ne farkımız olur onlardan

1 -Sınav günü toplantı
2 -Babalar günü olması
3 -İstabul bazı yerlerine tam o sata de yağmur yağması

bunlar belki bahane belki değil ama yaz tatili millet okullardan yen çıkmış biraz sabırlı ol ve Sivaslıları sev SEVGİNİN OLMADIĞI YERDE DOSTLUKDA OLMAZ BİRLİKDE SAYGILARIMLA

VAR OLMAK İSTEDİĞİN YERİ HEDEFİNİ BELİRLE TEK KALSANDA O YOLDAN SAKIN DÖNME YENİLME VE YIKILMA SENİ ÖRNEK ALSINLAR UTANIPDA DESTEK VERSİNLER

MustafaParlak
16.06.2008, 00:18
Öncelikle şu kelimeyei değiştirin Sivası evdiğim kadar SİVASLIYI Sevseydim ben gelen gelmiyen destek veren vermiyen tüm Sivaslıları seviyorum bi kere kardeş ben gelecem dedim ve sözümde durmak için ailece yola çıkıp taksiye bindiğimde telefon geldi abi gelme boşa kimse yok dendi ve bende taksiden inmeden Bağcılara gittim ve özel sebeplerden dolayı gece 24.25 de eve geldim

şimdi kardeş sen hemen pes edenlerdensn galiba şimdi soruyorum ne kaybettin sen hiç bişey ne kazandın Sivas için çalışma devam edeceksiniz

ben deplasmanlara 15 kişyle gidiyorum bunun yarısıda benim tayfa ama olsun ben Yinede SİVASIDA SİVASLIYIDA SEVİYORUM Sevmemem için çok neden var ama bende onlar gibi yaparsam ne farkımız olur onlardan

1 -Sınav günü toplantı
2 -Babalar günü olması
3 -İstabul bazı yerlerine tam o sata de yağmur yağması

bunlar belki bahane belki değil ama yaz tatili millet okullardan yen çıkmış biraz sabırlı ol ve Sivaslıları sev SEVGİNİN OLMADIĞI YERDE DOSTLUKDA OLMAZ BİRLİKDE SAYGILARIMLA

VAR OLMAK İSTEDİĞİN YERİ HEDEFİNİ BELİRLE TEK KALSANDA O YOLDAN SAKIN DÖNME YENİLME VE YIKILMA SENİ ÖRNEK ALSINLAR UTANIPDA DESTEK VERSİNLER

ABİ DEDİKLERİN DOGRU AMA BİZİM HATAMIZ NEY NEDEN BİRLİK OLAMIYORUZ Bİ ENGELMİ VAR.ABİ NASIL BİRŞEYDİR BU BÜTÜN ARKADAŞLARLA ORTAK KARARIMIZ BU BİZDE EMEKLERİMİZDEN VAZGEÇMEK İSTEMİYORUZ.KİMSE BİZE KATILMAK İÇİN BİR ÇAPA SARFETMİYOR GELİCEM DİYENDE GELMİYOR BİZ NERDE HATA YAPIYORUZ ABİ:confused::confused:

58memo58
16.06.2008, 08:44
Gercekten cok üzüldüm. Bu kardeslerimiz böyle organizyasyon icin gendilerini yirttilar ama ne yazikki kimse gelmemis. COk üzücü bir olay, insallah bir dahaki sefere katilim cok olur.

Abdullah DuMaN
16.06.2008, 10:20
İSTANBULDAKİ GENÇ YİGİDOLAR.

BULUŞUYORUZ ARTIK BİZDE UYANALIM.

SİVASA VE SİVASSPORA YAKIŞANI YAPALIM.

YARIN EMİNÖNÜNE AKALIM.

BİZDE UYANALIM BİZDE KENDİMİZİ TRİBÜNLERDE GÖSTERELİM.

HAYDİ LİSELİ YİGİDOLAR.

YER:İSTANBUL/EMİNÖNÜ/CAMİNİN ÖNÜ

SAAT:13.00

TARİH:15 HAZİRAN ||

GÜN: PAZAR

TÜM GENÇLERİ VE ABİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

' İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OLANLAR KADİKÖYDE BULUŞUYOR '

İstanbul Anadolu Yakasında Olanlar İçin Çok Kolay Bir Fırsat

Kadiköy'de Balonun Önünde Buluşuyoruz..

Toplu Halde Karşı Yakaya Geçilecektir.

Eminönüne

Yer:KADİKÖY İSKELESİ BALONUN ÖNÜ

SAAT:11.45

ULAŞABİLECEĞİNİZ MSN ADRESLERİ :

EyüphanAydın: eyuphanaydin058@hotmail.com
Lisel!Mustafa: mustafaparlak@hotmail.com
zaralı_sansar: sivasspor_bircan@hotmail.com
liseliyigidolar@hotmail.com

BU ORGANİZASYONUN OLMAMASINA ÜZÜLDÜM ŞAHSEN DEMEKKİ KİMİNLE BİRŞEYLER YAPACAĞINI İYİ BİLECEKSİN
NEYSE İNŞALLAH BAŞKA ZAMANA YAPARSINIZ ÖNCELİKLE Bİ KAYNAŞIN SİVASTAKİ 2 ORGANİZASYONUMUZADA KATILIM TAMDI HATTA EKSİK YOK FAZLA OLUR BİZİM KATILIMLARDA

ATGEÇMEZLİ
16.06.2008, 10:39
fener maçı var haydi izlemeye deseniz herkes gelirdi sivasspor denilince olmuyor. Böyle sivaslının canı cehenneme

GLoBe-Y-Gençlik
22.08.2008, 14:14
LİSELİ YİĞİDOLAR HAYDI BAKALIM

DESTEKLERİNİZİ BEKLIYORUZ..

SEVINCIMIZI SIZLERLE PAYLASMAK ICIN...