Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık G.B OFTAŞ Yok.

YuNuSPaSa58
16.06.2008, 01:16
Gençlerbirliği Oftaşspor, adını ve renklerini değiştirme kararı aldı. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlerbirliği Oftaşspor gelecek sezondan itibaren farklı bir isim ve farklı renklerle mücadele edecek.
Süper Lig'e çıktığı günden itibaren, kamuoyunun Gençlerbirliği ile aynı kulüp olarak gördüğü ve bazı kulüplerin de bu konuda hedefi olan Gençlerbirliği Oftaşspor, radikal kararlar alıyor. Başkent temsilcisi, 25 Haziran'da yapacağı genel kurulda ismini ve renklerini değiştirecek.

Alınan bilgiye göre, takımda kırmızı ve siyah renkleri kalırken bunun üzerine 1 veya 2 renk daha ilave edilecek. Takımın adını da değiştirecek olan başkent temsilcisi bu konuda kesin bir karara varamadı. Konuyla ilgili bilgi veren yetkililer, genel kurulun yapılacağı gün yeni isim ve yeni renklerin kesinlik kazanacağını belirtti.

YuNuSPaSa58
16.06.2008, 01:19
Aslında Ligden men edilmeleri lazım. Şuna bak yaa Taraftarı oLmayan Takımlar war Ligde. B.B.Ankara İBBSpor GB.OFTAŞ. daha aklıma qelmiyo unuttum ben:)qerisini siz tamamlayın.

sivaslı-elif
16.06.2008, 01:23
GEREKSİZ YA BAZI İLLERİN HİÇ TAKIMI YOK BU SENE ANKARADAN TAM 4 TAKIM VARDI BU NE BE

HaYLaZ
16.06.2008, 01:23
..............................

titizyiğido
16.06.2008, 01:25
bilgiler için teşekkürler.Valla gecenin bu saatinde 01:30 haber bülteni gibisin gardaşım

YuNuSPaSa58
16.06.2008, 01:26
Yaw Lütfen hayal görmeyi bırakın. Ligimizde Tat yok heyecan yok. ŞEhir takımLarı Çıksa fenamı olur. B.B Ankara taraftar çekmek için bedava forma veriyo yinede maçlarına gidilmiyo. İbbSPor'un Olimpiyat Stadındaki maçlarına sadece futbolcuların akrabaları gidiyo. Avrupanın hangi üLkesinde ßöyLe Taraftarsız ßi maç izledin. Söyle Haylaz Kardeş..

XXCakir58
16.06.2008, 01:27
Ellerine saglik. Paylasim icin sagol.

YuNuSPaSa58
16.06.2008, 01:27
bilgiler için teşekkürler.Valla gecenin bu saatinde 01:30 haber bülteni gibisin gardaşım

ee :DO kadar çevremiz war kardeşim:):):):)

YuNuSPaSa58
16.06.2008, 01:32
neyse ben yatıyorum. Bu Topic açık kaLsın. Kalsında taraftarlık öğrensinler:):):):):)

MustafaParlak
16.06.2008, 01:42
LİGDEN DÜŞSELERDE SAKARYAM GELSE...!HAYIRLISI...!

mesut_koçak_58
16.06.2008, 09:49
Aslında Ligden men edilmeleri lazım. Şuna bak yaa Taraftarı oLmayan Takımlar war Ligde. B.B.Ankara İBBSpor GB.OFTAŞ. daha aklıma qelmiyo unuttum ben:)qerisini siz tamamlayın.

aman gözun sevım deme ole onların sayesınde sıvasımı ankarada 4 kez stadda izleme şansı buluoz varsın seyircisi olmasın demi

sinan-58
16.06.2008, 09:50
arkadaşlar oftaş oynadığı futbolla bu lige renk katıyor taraftarı olsa daha iyi olur ama yok taraftarı olmadığı halde lige renk katıyorlar çok guzel br takımları var inş. taraftarı olan ankaragücü ile birleşirler güzel bir takım ortaya çıkar

YuNuSPaSa58
17.06.2008, 22:53
aman gözun sevım deme ole onların sayesınde sıvasımı ankarada 4 kez stadda izleme şansı buluoz varsın seyircisi olmasın demi

Oda Doğru:):) Keşke kasımpaşasporda düşmeseydi. İstanbuLda 5 maçına giderdik Sivas'a:):):):)

izmirliyiğido35
17.06.2008, 23:01
VERSELERDE GÖZTYEPEMİZ OYNASA SÜPERLİGDE AMA BU AY SONU BOMBA GELİYO İNŞALLAH PROFESYONEL LİGE ÇIKACAKLAR
MEKAN 35 TOPRAK 58 VATAN TÜRKİYE

yerliturkuaz
17.06.2008, 23:31
Ligde ne işi var diyenlere soruyorum niye diğer illerin takımı çıkmıyor hiç sordunuz mu kendinize bazı illerin takımları amatörde bile onlar çıksınlar lige görelim bizde...

metincetin58
17.06.2008, 23:43
ÇIKABİLİYOSA ÖEKİ TAKIMLARDA ÇIKSIN ADAMI LİGDEN ÇEKMEYE NE HAKKI VAR BU NASIL İŞ LA

YuNuSPaSa58
18.06.2008, 00:11
Yaw tatsız tuzsuz bi lig izlemek istiyorsanız en ideal lig türkiye ligi. Ligimizin Tv yayın hakları bile 4 tane Klübü kapsıyor. alın size TÜRKCELL SÜPER LİG

metincetin58
18.06.2008, 00:15
niye tatsız olsun ki bak sivas biraz yükselişe geçti maçları nerdeyse hep verdiler gidipte kasımpasanın maçını verse kim izlerdiki

YuNuSPaSa58
18.06.2008, 00:15
Yaw tatsız tuzsuz bi lig izlemek istiyorsanız en ideal lig türkiye ligi. Ligimizin Tv yayın hakları bile 4 tane Klübü kapsıyor. alın size: TÜRKCELL SÜPER LİG

Sanki StatLArda çok seyirci varmış gibi bide Federasyon Seyircisiz oynama cezası veriyo.:):):):)

yigido kesku
18.06.2008, 01:14
Sanki StatLArda çok seyirci varmış gibi bide Federasyon Seyircisiz oynama cezası veriyo.:):):):)

harbiden guluncek durum:):):):) adamlarda zaten seyirci yok:):)

etzel1967
18.06.2008, 01:20
taraftarı olmayan takımlar lige renk katmıyor...bu takımların siyah-beyaz görüntülerini sevmiyorum...küme düşselerdi üzülmezdim...

Dark Force
18.06.2008, 03:18
En iyisini yaparlar ama o takımlarda zorlukları aşarak geldiler hak ediyorsa çıksın lige bu tür takımlar sonuçta onlarda para harcıyorlar bu iş için yapacak bişey yok ...:)

kadir0911
17.07.2008, 20:02
OFTAŞ'ın yeni adı belli oldu
Gençlerbirliği Oftaşspor'un yeni ismi ve renkleri belli oldu. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlerbirliği Oftaşspor'un yeni sezondaki renkleri mor-beyaz ve adı da Hacettepespor olacak. Gençlerbirliği Oftaşspor Yönetim Kurulu, yarın yapılacak olan genel kurul öncesinde bir toplantı yaptı. T

oplantıda takımın adının Hacettepespor olması fikri benimsendi. Kesin isim değişikliği ise yarın genel kurulda yapılacak oylamayla gerçekleşecek. Yapılan toplantıda ayrıca kırmızı-siyah olan takım renginin Hacettepespor'un orjinal renkleri olan mor-beyaz olarak değiştireleceği ve takımın Süper Lig'de bu şekilde mücadele edeceği öğrenildi. Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan başkan Turgay Kalemci, Hacettepe ismiyle ilgili hukuksal bir sıkıntı olup olmadığını araştırdıklarını ve yeni isimleriyle ilgili hiçbir hukuki engelin bulunmadığını söyledi. Kalemci, yeni isim ve renklerin yarın yapılacak genel kurulda karara bağlanacağını sözlerine ekledi.

ANKARA'NIN EFSANE TAKIMI HACETTEPE

Başkent Ankara'da Hacettepe isminin sporseverler arasında ayrı bir yeri var. Renklerini Hacettepe Parkı'ndaki menekşelerden alan dönemin mor-beyazlı ekibi bir semt takımı olmayı başararak, tamamı Hacettepeli gençlerden oluşan kadrosuyla, üst üste 3 şampiyonluk kazanarak Ankara 1. Ligi'ne kadar yükseldi.

Kulüp, 1953-54, 1955-1956 ve 1957-1958 sezonlarında Ankara şampiyonluğuna ulaştı. Hacettepe 1962-1968 yılları arasındaki 6 sezonda ise Türkiye 1. Ligi'nde mücadele etti. Çoğu zaman küme düşme potası çevresinde sezonları tamamlayan Hacettepe, 1967-1968 sezonunda averajla 2. Lig'e düştü. Bu seneden sonra her sezon küme düşen Hacettepe, amatör kümeye kadar düştü. Hacettepe, 1976-1977 sezonunda yeniden 3. Lig'e yükselse de, ertesi sezon başarılı olamayarak tekrar amatör kümeye düştü. 1988 yılında ise dönemin Keçiören Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hacettepe ve Keçirören takımlarını alarak birleştirdi. Yeni takımın adının Keçiörengücü olmasıyla, Hacettepe adı tarihe karışmıştı. Fenerbahçe formasıyla 102 gol atmış 'Canavar' lakaplı Burhan Sargın, Akgün Kaçmaz, Ercan Ertuğ, Nuri Toygun, Baskın Soysal, Fatih Uraz ve Yılmaz Vural gibi tanınmış futbolcular Hacettepe kulubünün formasını giymişlerdi. Gençlerbirliği Oftaşspor'un adını Hacettepe olarak değiştirmesi, Ankaralı sporseverler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanması bekleniyor.

Kaynak : Sporx.com

EyüphanAydın
17.07.2008, 20:14
Böylesi takımları lig'de tutmak bana göre çok sakıncalı...! Ligde bir zamanlar fırtınalar estiren bazı takımlar 2.Ligde veya 3.Ligde sürünürken bu tür egoist takımların işi olmamalı.Göztepe,Sakarya V.s gibi takımlar orada sürünürken bize göre bu takımlar olmamalı.

nuri_58
17.07.2008, 21:41
OFTAŞ'ın yeni adı belli oldu
Gençlerbirliği Oftaşspor'un yeni ismi ve renkleri belli oldu. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlerbirliği Oftaşspor'un yeni sezondaki renkleri mor-beyaz ve adı da Hacettepespor olacak. Gençlerbirliği Oftaşspor Yönetim Kurulu, yarın yapılacak olan genel kurul öncesinde bir toplantı yaptı. T

oplantıda takımın adının Hacettepespor olması fikri benimsendi. Kesin isim değişikliği ise yarın genel kurulda yapılacak oylamayla gerçekleşecek. Yapılan toplantıda ayrıca kırmızı-siyah olan takım renginin Hacettepespor'un orjinal renkleri olan mor-beyaz olarak değiştireleceği ve takımın Süper Lig'de bu şekilde mücadele edeceği öğrenildi. Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan başkan Turgay Kalemci, Hacettepe ismiyle ilgili hukuksal bir sıkıntı olup olmadığını araştırdıklarını ve yeni isimleriyle ilgili hiçbir hukuki engelin bulunmadığını söyledi. Kalemci, yeni isim ve renklerin yarın yapılacak genel kurulda karara bağlanacağını sözlerine ekledi.

ANKARA'NIN EFSANE TAKIMI HACETTEPE

Başkent Ankara'da Hacettepe isminin sporseverler arasında ayrı bir yeri var. Renklerini Hacettepe Parkı'ndaki menekşelerden alan dönemin mor-beyazlı ekibi bir semt takımı olmayı başararak, tamamı Hacettepeli gençlerden oluşan kadrosuyla, üst üste 3 şampiyonluk kazanarak Ankara 1. Ligi'ne kadar yükseldi.

Kulüp, 1953-54, 1955-1956 ve 1957-1958 sezonlarında Ankara şampiyonluğuna ulaştı. Hacettepe 1962-1968 yılları arasındaki 6 sezonda ise Türkiye 1. Ligi'nde mücadele etti. Çoğu zaman küme düşme potası çevresinde sezonları tamamlayan Hacettepe, 1967-1968 sezonunda averajla 2. Lig'e düştü. Bu seneden sonra her sezon küme düşen Hacettepe, amatör kümeye kadar düştü. Hacettepe, 1976-1977 sezonunda yeniden 3. Lig'e yükselse de, ertesi sezon başarılı olamayarak tekrar amatör kümeye düştü. 1988 yılında ise dönemin Keçiören Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hacettepe ve Keçirören takımlarını alarak birleştirdi. Yeni takımın adının Keçiörengücü olmasıyla, Hacettepe adı tarihe karışmıştı. Fenerbahçe formasıyla 102 gol atmış 'Canavar' lakaplı Burhan Sargın, Akgün Kaçmaz, Ercan Ertuğ, Nuri Toygun, Baskın Soysal, Fatih Uraz ve Yılmaz Vural gibi tanınmış futbolcular Hacettepe kulubünün formasını giymişlerdi. Gençlerbirliği Oftaşspor'un adını Hacettepe olarak değiştirmesi, Ankaralı sporseverler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanması bekleniyor.

Kaynak : Sporx.com

bilgi için tşk....................

sivasli215
17.07.2008, 22:52
ÇIKABİLİYOSA ÖEKİ TAKIMLARDA ÇIKSIN ADAMI LİGDEN ÇEKMEYE NE HAKKI VAR BU NASIL İŞ LA

katılıyorum sana kardeşim
diğer illerin takımları çıksın çıkabiliyorlarsa,neden bu ankara takımlarıyla uğraşılır onu da anlamam

ankara futbolcu fabrikası,bugün türkiyede nam yapmış bir çok futbolcu başta gençlerbirliği olmak üzere ankara takımlarında yetişmiştir

bazı sehir takımları(ör:sakarya,antalya.. .) gibi ligin asansör takımı olmaktansa hiç değilse türk futboluna katkıları var...

ankaradaki futbol yatırımı ayrıca hiçbir ilde de yoktur,zamanında ankaragücü alt yapısında oynamış biri olarak bunu belirtir saygılarımı sunarım...

yigidomustafa58
17.07.2008, 22:58
hayırlı uğurlu olsun Hacettepespor...

kaya0758
17.07.2008, 23:47
taraftarsız takımlar
GB OFTAŞ:hiç taraftarı yok futbolcuların akrabalarıda maça gelmiyo.
GENLERBİRLİĞİ:onlarında trübünleri boş.olursa 1000-2000 kişi bazen oda olmuyo.
B.B.ANKARASPOR:Melih gökçek ve akrabaları trübünde oluyo.beleş forma dağıta dağıta 3000 kadar taraftAr yaptılar.Melih gökçek inatçı.ilhan cavcavın bütün taraftarlarını çalmaya niyetli gibi
İSTANBUL B.B.:Sadece futbolcuların akrabaları geliyo.birde belediyenin beleş bilet verdiği belediye işçileri bazen geyik olsun diye geliyo.
.............................. ......
bir notta komşu
KAYSERİSPORA:müthiş bir stad yapıyolar ama taraftarları gün gittikçe azalıyo.takımınıza sahip çıkın.kayserispr anadoluda şampiyonluğa koşabilecek sayılı takımlardan.

etzel1967
18.07.2008, 00:49
bu tür takımlar bana hep soğuk gelmiştir...emitasyon futbol takımı gibi sanki...küme düşüp bir il takımına yol verirlerse türk sporuna en büyük hizmeti yapmış olurlar...

DaRiCi58
18.07.2008, 00:54
Hacettepespor diye Takim ismimi olurmus ya iyice 3Lige cevirdiler Süper Ligi. Insana bi tuaf geliyor böyle isimler kime sorsan GS-Hacettepespor veya FB-Hacettepespor kac kac bitti deseler, Hazirlik maclarina pek bakmiyoz derler.
Umarim Futbol Federasyonu bu sekli onaylamaz.

FALÇATA 58
19.07.2008, 09:24
Gençlerbirliği Oftaş Spor'un adı ve rengi değişti.
18.7.2008

Gençlerbirliği Oftaş Spor’un adı ve rengi değişti. Kulübün Emek’teki binasında 168 delegeden 105’inin katıldığı genel kurulda, kulübün adının Hacettepe Spor Kulübü olarak değiştirilmesine, mevcut kırmızı-siyah-beyaz renklerine ilaveten menekşe morunun da eklenmesine, yönetim kurulu sayısının 13’ten 17’ye çıkarılmasına oy birliğiyle karar verildi. Tek liste
halinde gidilen seçimde, başkan Turgay Kalemci oldu.

şafak58_35
19.07.2008, 10:46
sanırım bunu kasımpaşanın itirazı üzerine yaptılar dava açmış kasımpaşa aynı kulübün 2 takımı var die gençlerbirliğinin alt takımı diye onlarda böle bişey yapmışlar hayırlı uğurlu olsun

şafak58_35
19.07.2008, 10:47
Hacettepespor diye Takim ismimi olurmus ya iyice 3Lige cevirdiler Süper Ligi. Insana bi tuaf geliyor böyle isimler kime sorsan GS-Hacettepespor veya FB-Hacettepespor kac kac bitti deseler, Hazirlik maclarina pek bakmiyoz derler.
Umarim Futbol Federasyonu bu sekli onaylamaz.

yaklaşım süper gerçekten çok haklısın kulağa hiç hoş gelmiyor:)

emremoni
19.07.2008, 10:48
oftas hacettepeliler olmiş:D:D

bhdr5858
19.07.2008, 11:22
YANİ İSTANBULUN O KADAR TAKIMI VAR BOŞVERİN BU İŞLERİ BİZ KENDİMİZE BAKALIM
***ŞAMPİYON SİVAS***

halil_58_yigido
19.07.2008, 11:44
oftaşın yerine malatyayı süper lige alsınlar gardaş kulüp malatyaspor kayısılar 58 44 el ele

KIZILCAN
19.07.2008, 12:49
yeni isim tam bir hayal kırıklığı...kırmızı siyaha hiç mor rengi gidermi!

58_SEMİH_58
19.07.2008, 12:59
Hacettepe Spor Kulubu Zamanında Turkıye Lıglerınde İyi İşler Yapmıs Takımmıs .
Ona Gore Yola Cıkarak Bu Isımı Koymuslar...

YuNuSPaSa58
19.07.2008, 19:31
yaw o nasıL ßi isim şekLi Allah aşkına yaa ßen anLamadım gitti.. Sanki Amatör küme maçLArı oynuyoruz. Düşünsenize ßide UEFA'ya gidiyomuş:D

kangal06
19.07.2008, 19:36
futbolcuları da üniversitelilerden oluştursunlar oldu olacak tam 3.lig takımı olsun:D

YuNuSPaSa58
19.07.2008, 19:41
futbolcuları da üniversitelilerden oluştursunlar oldu olacak tam 3.lig takımı olsun:D

Üniversite takımı ßiLe oLsa üniversitedeki öğrenciLer maça qeLir:D:D:D:D

kangal06
19.07.2008, 19:46
o da var tabi ii de olur aslında en azından tribünde arkadaşlarını destekleyen birileri olur:D

yerliturkuaz
19.07.2008, 20:17
Ben isterdim kitakım süper ligde bulunmayan büyük bir kentin takımı ile birleştirilsin Ankara'dan dört tane kulup fazla zaten..

oguzhan_1616
19.07.2008, 20:25
hacettespor ve mor beyaz oldu bildigim kadarıyla

YuNuSPaSa58
26.07.2008, 20:10
Yaw ben ne kadar iLeri qörüşLü ßir insanım yaa:D:D:DAllah benim yokluqumu kimseye wermesin:p

şafak58_35
26.07.2008, 20:16
çokmu aramışlar bu ismi ya ...................

YuNuSPaSa58
27.07.2008, 12:25
çokmu aramışlar bu ismi ya ...................

eskiden hacettepe diye ßir takım wardı yanLıs hatırLAmıyorsam. Ama iLqinç ßir isim dimi.):)

kangal06
27.07.2008, 12:56
şu anki ankaraspor eskiden hacettepespor muş. sonra onlar ankara blediyespor olmuşlardı şimdi hacettepe yi oftaş aldı.. ankaralı bi arkadaşım böle söledi bana:D

GLoBe-Y-Gençlik
02.08.2008, 07:50
hacettepe eı eı gusel oldu saygılarla