Orijinalini görmek için tıklayınız : BAK ŞU SİVASSPOR`UN YAPTIĞINA!!!

SivasSpor.Com
18.06.2008, 09:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Bak şu Sivasspor`un yaptığına!..

Uzun süredir İstanbul`da yaşayan ve tatil için memleketi Sivas`a gelen çocukluk arkadaşım bana çok ilginç bir olay anlattı.

Sivasspor`un geçen sezon elde ettiği başarının Sivaslı`lara çok büyük bir fayda daha sağladığını, ancak bunun kimse farkında olmadığını söyledi.

İstanbul`da gittiği lokantada, otelde, markette, hatta resmi bir kuruluşta, bindiği takside ve münibüste Sivasspor bayrağı görmenin mümkün olduğunu belirten bu arkadaşım bu bayrak sayesindede işinin kolaylaştığını söyledi. Birde başından geçen ilginç bir olayı anlattı.

„Bizim hanım oğlumu okula yazdırmak için gittiğinde ondan okula yardım amacıyla 500 milyon para istemişler. Akşam eve geldiğimde bana söyledi. Tabi bu kadar parayı okula yazdırmaya nasıl veririm diye çok sinirlendim. Ertesi gün okula ben gittim. Okul idarecilerinin olduğu odaya girdim ana, baba günü. „Parayı versemde bu okula yazdıramayız“ derken birden gözüme duvardaki Sivasspor posteri ilişti.

Posterin önündeki masada oturan adamın kesinlikle Sivaslı olduğunu ve bu kanaldan işe koyulursamda bu işi bitireceğimi düşündüm. Sivaslı olduğunu düşündüğüm memurun başı biraz tenhalaştıktan sonra yanına yaklaşıp selam verdim ve peşinden duvardaki Sivasspor fotoğrafını göstererek „Aslanlarım be! Rengine kurban olayım!“ diyerek Sivaslı olduğumu belli ettim. Memur arkadaş hemen bana Sivas`ın neresinden olduğumu sordu ve başladık sohbete.. O bana Sivasspor`u övünerek anlatıyor ben ona,derken Sivas`ta müşterek dostlarımız olduğunu öğrendik ve neredeyse akraba çıktık. Sonuçta kayıt işini hallettim, üstelikte para vermeden“

Evet, işte size Sivasspor`un faydası, Sivasspor`un birleştirici gücü! O arkadaşım,bir tanıdığının arabasında Sivasspor bayrağı olduğu için trafik polislerinin ceza yazmadığını da anlattı.

Sivas`ta yaşayan Sivaslılar belki Sivasspor`un bu birleştirici gücünün farkında değiller ama dışarıda „Kırmızı-Beyaz üç yıldız“ can simidi gibi!..

MustafaParlak
18.06.2008, 09:33
VAY BE SİVASSPORDAN KAZANDIKLARIMIZA BAKIN:D

BİZİM MÜDÜRDE SİVASLI:D

AMA BİRAZ SİVASLILIGINI KAYBETMİŞ..!

Abdullah DuMaN
18.06.2008, 09:34
VAY BE İLGİNÇ .............................

yigidomustafa58
18.06.2008, 19:30
artık Sivas'ımın yükseklerde gittiğini görmeliyiz ve uyanmalıyız...

uyan SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!

YigidoSaskın58
18.06.2008, 19:57
akraba bıle cıkıyorlar beleste ısını halledıyor:D

davulcu
18.06.2008, 20:17
ABİ İSTYANBULUN YARISI SİVASLI AMA İCRAAT YOK MAALESEF

samet yıldız
18.06.2008, 21:08
sivasspor herkese kazandırıyor bee :D

abdullah58
18.06.2008, 21:25
BIZ SIVASLILARIN LOBISI YOK
BIZ SIVASLILAR BIRBIRIMIZI TUTMUYORUZ
SANIRIM BU KONUDA TRABZON VE GÜNEYDOGULULARI ÖRNEK ALMAMIZ LAZIM

yerliturkuaz
18.06.2008, 21:29
Nasıl desem bilmiyorum ki hem saçma geliyor hemde çok garip...

altuntas58
18.06.2008, 21:43
Sivassporumuzun kırmızı beyaz renkleriyle üç yıldızıyla varlığı yeter

abdurrahim_58
18.06.2008, 22:20
İlginç bi olay olmus aslında bu sayede çevremizdeki Sivaslı insanları da ögrenmiş olduk.Önceden Sivasspor bayrağını cekine çekine asanlar şimdi göğüslerini gere gere Sivasspor bayrağı veya posteri asabiliyor. İnşallah seneye sampiyon oluruz da bize daha buyk getirisi olur.

yigidoo
18.06.2008, 22:26
Nasıl desem bilmiyorum ki hem saçma geliyor hemde çok garip...

aynen katiliyorum
Sivasspor cu olmak baska, ama bu düzenin böyle calismasi baska.

Tuncay
18.06.2008, 23:32
Zaten biz sivaslilar sicak ve samimi insanlariz. Arkadasin dedigi gibi sivasspor cok seyler getirdi bizlere. Benimde arabamda sivasspor bayragini goren cok kisi sicak bir gulumsemeyle selamlasiyoruz.Komsu sehire yillardir giderim ama bu kadar sivasli yasadigini bilmezdim.Arabamdaki sivasspor bayragi sayesinde cok insanla tanistim.

sewaz58
18.06.2008, 23:42
80 il bir yana SİVAS bir yana ! ! !