Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbullu Sivaslinin Yapmasi Gereken

erenelibol
29.08.2005, 22:01
biz(ben!) istanbullu sivsspor taraftarı olarak istanbuldaki her sivas macına gidiyorum ve susmadan yılmadan maç basından sonuna kadar bagırıyorum bu da yetmez gibi mac sonunda sapka forma bayrak gibi seyler de alıyorum ve bi sonraki macı aldıklarımla dort gozle bekliyorum!!!

sinan58_34
29.08.2005, 22:07
biz(ben!) istanbullu sivsspor taraftarı olarak istanbuldaki her sivas macına gidiyorum ve susmadan yılmadan maç basından sonuna kadar bagırıyorum bu da yetmez gibi mac sonunda sapka forma bayrak gibi seyler de alıyorum ve bi sonraki macı aldıklarımla dort gozle bekliyorum!!!

gardas aynı sekılde bızde katılıyoruz ınsallah ıstanbul dan bı organıze yapılırda deplasman maclarınada gıderız sivaslıysan destek verecen kardesım yok uzak uok bılmem ne bunlar manzeret degıldır

lezgi
29.08.2005, 22:07
Bu senin asli görevin.Tabi ki gideceksin maçlara.İnşallah maçlarda bağırmayanlar da hafta boyunca hiç konuşamaz hale gelirler.

GeCeVeMaVi58pRf
29.08.2005, 22:09
istanbuldakı sivaslılar takımına hiç sahip cıkmıyor lar

mistili
29.08.2005, 22:20
istanbuldaki taraftarı anlayışla karşılamaya başladım.çünkü ilk kez süper lige
çıkmış bir takımları oldu.belkide bir çoğu (gördüğüm kadarıyla) ilk kez maça
geliyor.Ama sürekli başka maçlara da gidenlerin öncülük etmesi lazım.ediyorlar
ama ne yapsınlar seyirci hala taraftar değil.4 eylül biran önce bitirilir inşallah.

KURTLAR KALKA TİLKİ YATA
SİVASSPOR BOL GOL ATA

Everest
30.08.2005, 14:04
hep destek tam destek ...

1967_DERNEK_10UR
30.08.2005, 14:05
İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMIYOR..BÖLE TAKIM DESTEKLENMEZ...MAÇLARDA SİNEK AVLIYOZ...

erenelibol
30.08.2005, 16:04
İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMIYOR..BÖLE TAKIM DESTEKLENMEZ...MAÇLARDA SİNEK AVLIYOZ...

gardas faydalı olanlarda var zaten olimpiyatta 25-30 bin den fazla oluyoruz tabi bazıları etkikiz eleman ÇEKİREKÇİLERE HAYIR.. ::P

serhankaburcuk
30.08.2005, 16:06
İstanbul taraftarına hiç güvenim kalmadı...Böyle destek verilmez böyle taraftarlık olmaz...

GeCeVeMaVi58pRf
30.08.2005, 16:20
valla sunu öğrendimki sivassporun sivastaki sivaslıdan baska dostu yokmus tabı istisnalar var

1967_DERNEK_10UR
30.08.2005, 16:33
topiğin Adinda Anlaşildiği Gibi Istanbullu Sivaslinin Yapmasi Gereken Evinde Oturup Maç Izlemek Veya Klavye Başina Geçip Boşa Yazmaktir..stad Dolmuş Dolmamiş Kimin Umrunda...

tarbal
30.08.2005, 17:04
Istanbulda ki Sivaslilar gercek Sivasli olsalar ne Sivas bugünkü ekonomik düzeyde olurdu ne de stad böyle bos kalirdi.. Sivaslilara, Istanbullu degil Sivasli olduklarini hatirlatmak gerek !

alcapon74
30.08.2005, 17:32
Hey Sivasli Hemşerilerim Bende Vestel Maçindaydim üst Trübün Bağirdi Alt Taraf Sustu Stad Zaten Boşdu Millet çekirdek Yemeye Geliyor Sanki Böyle Olmaz Arkadaşlar Bize Sivaslilara Yakişmaz Birde Biz Ist.bu ,kadarmiyiz Yav Bu Ne Saçmalik çoğunluk Olduğumuzu Idda Ediyoruz Ama Hakkaten Sinek Avliyoruz Kusura Bakmayin O Kadar Sivasli Olunca Bunu çok Rahat Söyleye Biliyorum Ben Maça Gidiyorum Eşimi Ve çocuklarimida Götürüyorum Hemde 40 Ytl Veriyorum Millet 10 Ytl Verip Maça Gelmiyor Neymiş Uzakmiş Olurmu Böyleşey Ya Sadece Bağcilar Civari O Stadi Doldurur Bunlar Nasil Sivasli Anlamak Mümkün Deyil

Arkadaşlar Biz Site Olarak Ne Yapabiliriz Derneklere Ulaşalim Bir şeyler Yapalim Sivas Lilari Stada çekmenin Yollarini Arayalim Sivasspor Kulübüylede Kontak Haline Girmek Gerekir

Sivas Dan Gelen Amigo Adam Afedersin Yirtiyor Ayağa Diye Millet Kalkmiyor Nasil Sivasli Bunlar Anlamadim

Neyse Hemşerilerim Selametle

KIRAC_58
30.08.2005, 18:11
Ulan ****ler Istanbulda 35.000 Kişi Sivas Maçna Gidiyor Allah In Dağina. Siz Neden Bahsediyorsunuz. Yok Taraftar Yok Istanbuldakilere Güven Kalmadi Lan Biz Omasak Aç Yatarsiniz Lan Siz. Pühhhhhhhhhhh Sizin Gibi Sivaslilara Yada Sivasli Kiliğindaki Vestel Manisalilara...

karakule58
30.08.2005, 18:53
ne demek sahip çıkmıyorlar 20 bin taraftar sence çokmu mu az ve olimpiyat stadının ne kadar ters bir yerde oldugunu kesinliklede bilmiyorsun arabası olnaiçin problem degil yarım saat bir saatte gidiyor ya yaya olanlar ne yapdsın bu kadar ön yargılı olma lütfen....

hgaellisekiz
30.08.2005, 18:59
Arkadaşlar Hakkaniyetli Olmak Lazim... Ve Ne Gece Mavisi Veya Ultrasivasli Gibi , Infaz Etmek Doğru... Nede Kiraç58 Gib Hemen Karşi Safa Geçmek... Ben Sivasliyim Allah'a şükürler Olsun Her Zaman,zemin,mekan Ve Satih Ta Gurur Duydum Hayatim Boyunca Gittiğim Maçi Toplasan Belki 20 Yi Geçmez ( Ki Bunlarin çoğu Milli Maçlardir) Ama Sivas 2.ligde Olduğu Geçen Sezon 3 Maça Ve ötesinde Bu Sezonki Malatya Ve Manisa Maçlarina Iştiyakla Gittim... Malumunuz Bir Tirübün Kültürü Var, Ve Ben Gibi Ancak Yeni Yeni Stad Görenler Buna Zamanla Alisacaklardir... Onlara Müsamaha Göstermek Lazim... Uydum Imama Diyerek Amigoya Uyanlar Olduğu Gibi,elinden Geldiğince Avazi çiktiğinca Bağiranlarda Var...unutmayin Ki El Elin Eşeğini Türkü Söyleyerek Seslermiş... Istanbul, Hayat şartlari, Ulaşim Zorluğu, Ekonomik Sebebler... Birçok Gerekçeler Ard Arda Siralanabilir Belki... Zamanla Gerçekleşecek , Gerçekleşme Ihtimali Olan Güzellikler Için Birilerinin önüne Geçmek, Onlara Ket Vurmak Ne Denli Doğrudur Sorarim Sizlere... Amacimiz üzüm Yemek Olmali, Bağciyi Dövmek Değil... Bilmiş Edasi Ile Konusan Gardaşlar Mesela öğretici Olmalilar... Mesela O Yazilan Marslar Var Ve Zannimca Hoşlar Burada Onlari Yazin... Elinizdeng Eldiğince Yayin... Tirübün Kültürü Içerisinde Neler Yapilabilinir Onlari Yazin... üzücü, Yaralayici Ve Yikici Olmaktansa Sizleri Birlestirici Ve Yol Gösterici Olmaya Davet Ediyorum... çekirdek çirtanlar Gün Geldiğinde Sizden, Benden Daha çok Haykiracaklardir... Emin Olun... Düşünün Ki Dün Bir Bugün Iki 3o Küsur Senenin Hasreti Ile Lige Yeni çikmiş Bir Takimin Istanbul Gibi Bir şehirde 20 Bin Ve üzeri Taraftar Toplamasi , Ki 2. Lig Maçlarinda Da Böyleydi Bu... Küçümsenecek Bir Rakam Değildir... El Insaf L-ü-t-f-e-n

falcon58
30.08.2005, 19:43
eyvallah beyler.süper ligde kalıcı olmak istiyorsak,Türkiyenin neresinde olursak
SİVASSPORA sahip çıkmalıyız.ALEMDE KRAL:YİĞİDOLAR

sivas23
30.08.2005, 19:44
Ulan ****ler Istanbulda 35.000 Kişi Sivas Maçna Gidiyor Allah In Dağina. Siz Neden Bahsediyorsunuz. Yok Taraftar Yok Istanbuldakilere Güven Kalmadi Lan Biz Omasak Aç Yatarsiniz Lan Siz. Pühhhhhhhhhhh Sizin Gibi Sivaslilara Yada Sivasli Kiliğindaki Vestel Manisalilara...
arkadaşa katılıyorum...20 milyona enayi gibi girip maç izliyoruz...çok acımasız eleştiriyorsunuz....İSTANBULDA HAYAT ZOR...herkesin bi işi bi okulu var...boş insanlar değil...patronda deilki kafasına göre çıkıp maçına gitsin....BİLİP BİLMEDEN YAZI YAZMAYIN..SİVALILIĞINA DİL UZATIP ORTAMI GERMEYİN..SİZ NEKADAR SİVASLIYSANIZ BİZDE OKADAR SİVASLIYIZ...

ReDYiGiDo
30.08.2005, 19:52
arkadaşa katılıyorum...20 milyona enayi gibi girip maç izliyoruz...çok acımasız eleştiriyorsunuz....İSTANBULDA HAYAT ZOR...herkesin bi işi bi okulu var...boş insanlar değil...patronda deilki kafasına göre çıkıp maçına gitsin....BİLİP BİLMEDEN YAZI YAZMAYIN..SİVALILIĞINA DİL UZATIP ORTAMI GERMEYİN..SİZ NEKADAR SİVASLIYSANIZ BİZDE OKADAR SİVASLIYIZ...

Bende arkadaşlara katılıyorum Yorumlar Yapıcı Değil Yıkıcı O saatte Olimpiyata gitmek ayrı bi dert. Maç alisamiyende olsa bunun 2-3 hatta 4 katı bile taraftar olabilirdi.. Bence eleştirmeden önce şartlarıda düşünmek gerekli Birde bilet fiyatlarıda çok fazlaydı herkesin durumu düşünülmeli...

1967_DERNEK_10UR
30.08.2005, 20:15
2O MİLYONA BİLET ALIYORSANIZ BU PARA SİVASSPOR'A GİDİYOR...HA 1-2 MİLYONA MAÇ İZLEMEK İSTİYORUM DİYORSAN O ZAMAN SİVASSPOR 8 PUAN DEĞİL 0 SIFIR PUANLA LİGİN DİBİNDE OLURDU...20 MİLYON VERMEM DİYORSANIZ BOŞ KALIR STADYUM SİNEK AVLARIZ...ŞU STADYUM BİTSEDE İSTANBUL SÜRGÜNÜNDEN KURTARSAK...

1967_DERNEK_10UR
30.08.2005, 20:18
BİZ ÇOK SEVDALISI DEĞİLİZ İSTANBUL'A SÜRGÜNE GİDER GİBİ MAÇA GİTMEYE ..SAHAMIZ BİTSİNDE BİZDE YOL CEFASINDAN KURTARALIM...BİR İSTANBULA MAÇA GİTMEMİZ 2 MİLYAR LİRAYA PATLIYOR...İSTANBULDA TARAFTARIMIZ VAR DİYE BOŞA ÖVÜNÜYORUZ...

1967_DERNEK_MUSTAFA
30.08.2005, 20:21
Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir SIFIR .Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.

1967_DERNEK_10UR
30.08.2005, 20:26
Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir SIFIR .Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.

MUSTAFA ABI KARNE NOTUNU VERDİ..KOCAMAN BİR SIFIR .BENDE İMZAMI ATIYORUM..+1967+KAŞE+MÜHÜR....

sivas23
30.08.2005, 21:15
kardeş bi yapsın bakalım mecnun otyakmaz 10 milyona..35 bin kişi x 10 milyon ...bide 20 milyon x 10 bin kişi..hangisinde kar eder...mantıklı konuşalım...

sinan58_34
30.08.2005, 21:19

ABİ HAK VERIYOM AMA INSALLAH GALATASARAY MACINDA BOYLE OLMAZ STAD TIKLIM TIKLIMM OLUR

FatihSoner58
30.08.2005, 22:48
Istanbullu Yigidolar takima sahip cikmiyorlar. 2.ligde daha cok destek vardi. Artik desteklemenin zamani geldide geciyor bile. Icinizdeki Sivasliyi uyandirin artik.....

sisortali
31.08.2005, 05:29
Ağustos ayında İstanbul'da maç oynuyorsun. 20 - 25 bin taraftarı azımsıyorsun. Oysa bu ayda İstanbulda'ki Sivaslıların çoğu zaten Sivas'ta. Hem Galatasaray Olimpiyatta oynarken 1000 - 1500 kişiye oynadığını ne zaman unuttunuz. Eğer Sivasspor'a gerçekten sahip çıkmak istiyorsak, birbirimizi karalamaktan vazgeçmeliyiz. Oysa bizlerde Sivassporun 4 Eylülde bomboş trübünlere oynadığını çok gördük.
Bir de başkanımız İstanbul'da bir yardım kampanyası başlatsın bakalım beğenmediğiniz İstanbullu Sivaslılar (ne demekse hem İstanbullu hem Sivaslı) takımlarına nasıl sahip çıkıyor bir görün.
Sivaslının, Sivas'taki Sivaslıdan başka dostu yok mantığıyla hiçbir yere varmamız mümkün değil.

volcano58
31.08.2005, 08:32
Ağustos ayında İstanbul'da maç oynuyorsun. 20 - 25 bin taraftarı azımsıyorsun. Oysa bu ayda İstanbulda'ki Sivaslıların çoğu zaten Sivas'ta. Hem Galatasaray Olimpiyatta oynarken 1000 - 1500 kişiye oynadığını ne zaman unuttunuz. Eğer Sivasspor'a gerçekten sahip çıkmak istiyorsak, birbirimizi karalamaktan vazgeçmeliyiz. Oysa bizlerde Sivassporun 4 Eylülde bomboş trübünlere oynadığını çok gördük.
Bir de başkanımız İstanbul'da bir yardım kampanyası başlatsın bakalım beğenmediğiniz İstanbullu Sivaslılar (ne demekse hem İstanbullu hem Sivaslı) takımlarına nasıl sahip çıkıyor bir görün.
Sivaslının, Sivas'taki Sivaslıdan başka dostu yok mantığıyla hiçbir yere varmamız mümkün değil.

evet arkadaşlar eleştirilerde daha dikkatli olmalıyız istanbul taraftarına sıfır felan çekmek burdaki hemşerilerimizi kırmaktan başka bişeye yaramaz

sizlerin azımsadığı o taraftar sayısını olimpiyatta kaç tane takım toplayabilir üstelik olimpiyat stadı tam bir dağın başında nerdeyse trakyaya stad yapmışlar istanbulda ulaşımın çok zor olduğu bir bölge otobüs yok bişey yok ben oraya gelirken inanın en az 40 dk yürü yürü yürü o sıcakta beyni dönüyor insanın

ve 20 ytl lik para belki az gibi geliyor size ama bu paraya 10 ytl yol ve yemek masrafı ekleyin etti kişi başı 30 ytl istanbuldaki hemşerilerimizin ekonomik durumu çokmu iyi zannediyordunuz hepsi köyünden kalkıp gelmiş tek amaçları o gün çocuklarını karnını tok yatırabilmek

çok merak ettiğim bir şey var sivastaki maçlarda bilet fiyatları 20 ytl olsun bakalım ne kadar seyirci stada gelecek?????( bakın yol ve yemek masrafınıda saymıyorum ha)

serrkann58
31.08.2005, 11:24
Arkadaşlar herkesin kendince haklı yönleri var maçlar ALİSAMİYENDE oynansaydı 20 bin kişi tıklım tıklım olurdu OLİMPİYAT stadı zaten çok büyük orda 20 bin kişi az gibi gözüküyor..Ha İSTANBULDAKİ hemşehrilerimiz o stadı doldururlarmı DOLDURURLAR bundan hiç şüphem yok yanlız AĞUSTOS ayı herkes bir yerlerde ulaşım sıkıntısı oluyor sizin içinde çok zor SİVASTAN 2 haftada bir kalk maça gel çok masraf oluyor.LÜTFEN herkes birbirine biraz daha anlayışlı olsun inşallah zamanla bunların hepsini aşıcagız.. HEPNİZİ YÜREKTEN SELAMLIYORUM GALATASARAY MAÇINA BEKLİYORUM..

RaP_BoY
31.08.2005, 11:28

ABİ WALLA BİZ GELDİK BAGIRDIK ÇAGIRDIK AMA MİLLET ÇEKİRDEK YEMEYE GELMİŞLER......BİZİM Bİ YANLIŞIMIZDA TAKIM GOLE GİDERKEN HERKEZ TEZAWRATI BIRAKIYO MAÇI İZLİYO BİZ ORAYLA TAKIMI DESTEKLEMEYE GGİDİYORUZ....AMA SİVAS GOLE GİDİNCE MİLLET BAGIRMAYI BIRAKIYO.....WALLA BEN GOLÜ BİLE İZLEYEMEDİM SAHAYA BAKMADIM :=)))

RaP_BoY
31.08.2005, 12:04
Stada Boşu Boşunra Gelip Yer Kaplayan Insanlara Buradan Duyurulur Bagirmayacaksaniz Takima Destek Wermeyecekseniz Bi Daha Mazça Gelmeyin Kardeşilm Ewqinizde Oturun Dinleyin.....
Bizim Orda Girtlagimiz Parçalaniyodu Maçta Adamlarda Oturmuş Bizi Izliyolar :=))))
Tam Komedi Yaaaa
Bilet Fiyatlarindan Yakinan Insanlar Bu Gün 10 Ytl Yi Nerelere Wermiyoruz Ki ?_???????
Ali Sami Yen De Oynanmaliydi Diyen Arkadaş Ali Sami Yende Oynansaydi Bu Maç Samiyenin Kapasitesi Belli 18.000 Sivasspor Taraftari Da Bu Maçta 30.000 Wardi Heralde Nerdeye Sidiracaktin Bu Taraftarlari Hem Sami Yende Sanki Oliumpiyattaki Fiyatlar Gibi Olacakti....en Az 30 Ytl Olurdu Kale Arkasi Kapalilari Söylemiyorum Artik
Onun Için Ya Seweceksin Ya Terkedeceksin Kardeşim Bu Işler Böyledir .........adamlar 1000 Km Yoldan Gelip Uyku Uyumadan Bangir Bangfir Bagirdilar Bizim Istanbullu Taraftar Oturdu Oturdu Gitti ...biz Bagiriyoruz Ayaga Kalkmayan Siwasli Degil Diye Gene Kimse Kalkmadi Ayaga Demekki Adamlar Siwasli Degillermiş
Her Ne Koşulda Olursa Olsun Siwasspora Destek Wermeye Dewam Edecegizzz......
4 Eylül Stadi Bitsede Siwas Stadina Kawuşsa Yeter Artik Bu Sürgün ....

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernegi

Sivasspor Hayat Sensin Yaşam Sensin Sewdam Sensin
Gelecekse Tüm Acilar Biz Haziriz Senle Gelsin

hgaellisekiz
31.08.2005, 15:08
Rapboy ...ne Güzel Iste Sende Ben Gibi Beğenmediğin Sivaslilarin Gelmediği Bir Stadta ( Ali Sami Yende) Bağirmiş Olurdun Taraftar Olarak... Karalamalar Size, üstelik Bir Araya Gelmiş Ve Belli Bir Rakama Ulasmis Ve Dahada Sayisi Artmasi ümit Edilirken... Dernek üyeleri Olarak Sizlere Yakisiyor Mu Bu Yazdiklariniz Birkez Düsünün... Siz Küstürücü, Karalayici Değil Birlestirici Olmalisiniz... Bunu Asla Unutmayin... L-ü-t-f-e-n

ReDYiGiDo
31.08.2005, 15:16
valla Ne diyeyim hepiniz Haklısınız...

UnUtmA!!! SPOR DoStluk Barış Ve KaRDeŞLiKtiR....

hgaellisekiz
31.08.2005, 15:19
Belki Herkes Kendince Hakli... Ama... Zannimca Usluplar,tarz Ve Tavirlar Kerreler Kere Yanliş... L-ü-t-f-e-n-

RaP_BoY
31.08.2005, 15:52
Taraftar Olarak Bize Düşen Görew Takimi Desteklemek Takimi Yanliz Birakinca Olmuyo Kuru Kalabalik Yapmaya Hiç Gerek Yok Yani Ya Stada Geliyosan Bagiracaksin Yada Ewinde Oturup Gönülyden Destekleyeceksin Takimi .
Burada Kimsenin Kimseyi Kirmaya Hakki Yok Herkesin Kendine Göre Dogrulari Wardir Ama Bi Gerçek Oraya Geliyosan Takimi Destekliyeceksin Kardeşim Oturmayacaksin çekirdegi Her Zaman Yersin 90 Dakikani Siwasspora Ayiramiyosan Ben O Adamlarin Siwasli Oldugundan şüpe Ederim.......
önümüzde Trabszonspor Maçi War O Maçta Stadin Bir Tarafi Trabzonspora Werilecek O Zamanda Böyle Olursa Biz Kalabalik Olmamiza Ramen Eziliriz Trabzonspor Un Sesi Bizi Bastirir......gelin Siwasin Istanbuldaki Son Maçinda Tam Destek Werelimmm

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernegi

Sivasspor Hayat Sensin Yaşam Sensin Sewdam Sensin
Gelecekse Tüm Acilar Biz Haziriz Senle Gelsin

RaP_BoY
31.08.2005, 15:54
Rapboy ...ne Güzel Iste Sende Ben Gibi Beğenmediğin Sivaslilarin Gelmediği Bir Stadta ( Ali Sami Yende) Bağirmiş Olurdun Taraftar Olarak... Karalamalar Size, üstelik Bir Araya Gelmiş Ve Belli Bir Rakama Ulasmis Ve Dahada Sayisi Artmasi ümit Edilirken... Dernek üyeleri Olarak Sizlere Yakisiyor Mu Bu Yazdiklariniz Birkez Düsünün... Siz Küstürücü, Karalayici Değil Birlestirici Olmalisiniz... Bunu Asla Unutmayin... L-ü-t-f-e-n

HEP DESTEK TAM DESTEKKKK

hgaellisekiz
31.08.2005, 16:14
Hep Destek Tam Destek... Bir Noktada Bulusabilmis Olmamiz Sevindiricili...
Destek Derken Kimse Olmasin Köstek... L-ü-t-f-e-n

engin78
31.08.2005, 17:19
istanbullu destek vermiyor diyorlar..
bu lafları söyleyen kardeşlerimiz eminim ki iyi niyetle bu lafları söylüyorlardır.
ama şu bir gerçek ki burası istanbul.
geçen sene ist.3 maça da gittim.bu sene malatya maçına da gittim.
fakat işlerim nedeniyle vestel maçına gidemedim.
maça gidiyorsun araban yoksa mahvoldun.malatya maçı saat:24:15 olmuş ben hala eve gitmeye çalışıyorum.okadar ters bir yer,ulaşım yok.
istanbullu ne yapsın tamam sivas her zaman ist.gelecek değil fedakarlık yapılacak ama sivaslının maddi durumu da belli.
malesef bu kadar oluyor.
maç inönü,alisamiyen ve ya kadıköy de olsana stad yetmeyecek bunu da herkes kabullensin....kandiliniz mubarek olsun sevgiyle kalın
suan giresun maçının 45.dk.durum 0-0

BaarKonT
04.09.2005, 17:17
valla sunu öğrendimki sivassporun sivastaki sivaslıdan baska dostu yokmus tabı istisnalar var
sana pek katılmıyorum GeCeVeMaVi58 asıl sivaslılık ruhu gurbette daha cok depreşir o nedenledirki istanbuldakisivaslılar canı gönülden sivas maçlarını benim gibi destekliyordur sanırım ama desteklemeyen sivaslılar içinde el ele vererek onlarıda bu maçlara çekmeye çalışmalıyız

öptümmü sivaslı gibi öpecen
sevdinmi sivaslı gibi sevecen
öldünmüde yine sivaslı gibi ölecen

ne mutlu sivaslıyım diyene

erenelibol
05.09.2005, 14:40
neettin gardas öptünmü falan siir güzel de pek ii niyetli olmuş

erenelibol
06.09.2005, 00:28
Hep Destek Tam Destek... Bir Noktada Bulusabilmis Olmamiz Sevindiricili...
Destek Derken Kimse Olmasin Köstek... L-ü-t-f-e-n

tabiki gardas bu arada da galata macında da bir noktada buluşursak.....

CÜSSKB-Aynur
06.09.2005, 11:23
İstanbul da yaşayan hemşerilerimiz genelde, ben aslında işte filanca tk. tutuyorum ama Sivasspor da memleketimin tk. olduğu için (lütfen) ikinci
tk.mım. şeklinde düşünüyor-yazıyorlar.

Kimse kusura bakmasın ama iki karpuz bir koltuğa sığmaz!

acakislalimahoni
06.09.2005, 12:02
böyle ayrımcılık yapmayın arkadaslar ön yargı dan uzak olun eğer tribünler bos kalıyorsa bunun tek sorumlusu istanbullu sivaslılar değil mac tarihleri ve federasyonun sivasa tutumu bilet fiyatları falan yoksa biz kışın soğuğunda 35 bin de doldurduk oraya hemde ikinci lig macına ne cabuk unutuyorsunuz

x_burnley
06.09.2005, 13:18
ne denek o bizler sivassporumuzun her zaman yanındayız işten kaçıp maça gittim bir dünya azar eşittim ama sivasıma canım feda bizler yaklaşık 20 kişilik grup ile destek vermeye gidiyoruz ali samiyen e sizide bekliyoruz he birde şunu söyliyeysivasspor güçlüyüz ve gururluyuz im maça gelip destek vermiyeceksen bağırmayacaksan hiç gelme

sivasspor güçlüyüz ve gururluyuz

GeCeVeMaVi58pRf
06.09.2005, 14:44
bence istanbuldaki sivaslılar galatasaray macında sivasımızı yanlız bırakmamalı bizim suan için gelmemız imkansız gorunuyor çünkü biletler çok pahalı inşallah istanbuldaki sivaslı gardaslarımız sivası yalnız bırakmazlar