Oyunun tamamında rakibine oranla çok üstün bir performans sergileyen Kırmızı-Beyazlılar’ı galibiyete taşıyan goller Çetin (2), Mahmut ve Ufuk’tan geldi. Sivasspor Karagümrük'ü 4-0 gibi farlı bir şonuçla mağlup etti. Kamp çalışmalarını bu karşılaşma ile noktalayan Yiğidolar, bayram iznine mutlu çıktı. Oyuncularının performansını değerlendiren teknik direktör İsmail Kartal, “Hazırlık maçları ve kapsamlı idmanlarla yoğun bir dönem geçirdik. Yaptığımız takviyeler de uyum sorununu çabuk aştı. Ligin ikinci yarısında da aynı form grafiğini sürdüreceğimizden eminim” diye konuştu. :D
1967 dernek serkan20
20.01.2005, 15:28
işte sivasımın gücü biz anlamayız karagümrük filan lazlar dua etsin elimizden zor kurtuldular bütün sivaslı gardaşlarımın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. :)
CAGLAYAN
20.01.2005, 19:56
he yaaaaaa Fanatikte bende Okudum
Eeeeee takim yavas yavas oturuyor.Hocamiz gayet iyi hazirliyor 2.nci
yariya Insallah ilk yari gibi 2.nci yariyda büyük bir farkla kapatacagiz
3yildizli
20.01.2005, 21:01
Ben bugün okuyamadım. Kiminle oynadık ve golleri kim atmış. (Varsa dakikaları da yazar mısın?)
ohhhhhhhhhhh beee!!
rahatladim!!!!!!!!!!biz bu yeni cikan takimlara karsi ilk yarida cok zorlandik hatirlarsaniz!!?? :(
(mardinspor-sivasspor 1:0) :cry:
(sivasspor-sariyer 2:1)
(karagümrük-sivasspor 2:3)
ikisini yenik ama sariyer macini 90.dakkada aldik ve karagümrüküde kolay gecmedik.
ama simdi iyiki bir farkli aldik.
ikinci yari icin güzel oldu ve güven verdi :lol: .
hadi hayirlisi!!! :lol:
insallah mutlu sona ereriz! :D
KIRMIZIIIIIIIIII-BEYAAAAAAAAAAAAAZ
EN BÜYÜK SIVAAAAAAAAAAAS!!!! :P
türkçerap_yakup
21.01.2005, 09:19
işte anca 2.lig deki takımları yenebiliyoruz...seneye çok transfer lazım..yoksa allah korusun geri geliriz..
----------------------------
kartal,boğa,aslan,horoz hepsi traş...
aman dikkat!karşınızda kangal var...yavaş!!!
dragon_58
21.01.2005, 15:12
[quote="kangal"]işte anca 2.lig deki takımları yenebiliyoruz...seneye çok transfer lazım..yoksa allah korusun geri geliriz..
----------------------------
böle bişey olmayacak kardeşim bi birinci lige cıktıkmı oraya demir atacağız artık yerimiz orası dır
evet artik sivasin yeri SÜPER LIGDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izmirliyigido
21.01.2005, 21:06
Herşey paraya bakar. Paramız olduktan sonra, iyi transferler yaptıktan sonra Süper Lig'den bizi kimse düşüremez...
sivasspor sivasspor sivasspor