Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖZTEPEMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU.
MustafaParlak 12.07.2008, 12:42 TFF 3.LİGDE YERALAN GÖZTEPE SPOR 2. GRUPTA YER ALACAK.RAKİPLERİ İSE ŞÖYLE;
2. Grup: Aydınspor, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Göztepe, Ispartaspor, İzmirspor, Mustafakemalpaşaspor, Nazilli Belediyespor, Torbalıspor, Yeni Menemen Belediyespor
GÖZTEPE SPORA 3.LİİGDE BAŞARILAR DİLERİM...!
MustafaParlak 12.07.2008, 12:59 VAY FORUMUN HALİNE VAY....!
ESKİDEN BÖYLEMİYDİK...!
XXCakir58 12.07.2008, 13:04 insallah herkes istedigi gibi bir sezon yasar. Bütün takimlara basarilar dilerim.
Paylasim icin sagol.
GokhanTurna 12.07.2008, 13:05 göztepemiz süper lige..haydi hayırlısı..kral geliyor
enginaga58 12.07.2008, 13:08 Artık efsane süper lige geri dönsün , Göztepespor eski günlerine geri dönsün ....
MustafaParlak 12.07.2008, 13:11 Artık efsane süper lige geri dönsün , Göztepespor eski günlerine geri dönsün ....
İNŞALLAH SİVASSPORUMUZ, GÖZTEPEMİZ, KARŞIYAKIMIZ, SAKARYAMIZ, KARTALIMIZ, MANİSAMIZ, KAYSERİMİZ BİR GÜN HEP BERABER YARIŞ İÇİNDE OLACAKLAR...!
Göztepeye başarılar..................... .....
göztepeden bize ne anlayamadım :confused:
kadir0911 12.07.2008, 13:55 süper lig'de bir izmir takimi görmek istiyorsam oda göztepe
MustafaParlak 12.07.2008, 14:10 göztepeden bize ne anlayamadım :confused:
merkez_emre ABİMİN MEŞHUR BİR SÖZÜ VARDIR''İSTANBUL YALAKASI DEGİL MEMLEKET HASTASI GENÇLERİZ...'' DİYE BU SÖZ SENİN SORUNA VERİLEN APAÇIK CEVAP İSTANBULDAN BİR TAKIMI TUTMA AMA GİT İSTERSEN KARSSPORU TUT.GÖZTEPE TÜRK FUTBOLUNUN ÇINAR AGAÇLARINDANDIR BİZİMDE BÜYÜKLERİMİZE SAYGIMIZ VARDIR OLMAYANLAR UTANSIN...!
DallasMavericks 12.07.2008, 14:24 yaa başlatmayın göztepeyi taraftarları magandalardan oluşuyo adamları bize onlardan siz göztepeyi konuşucağınıza biraz sivassporu düşünün herve tum felan fiyasko ları doldurdu ben sizlerin yerinde olsam heryi sivasa almam
MustafaParlak 12.07.2008, 14:45 yaa başlatmayın göztepeyi taraftarları magandalardan oluşuyo adamları bize onlardan siz göztepeyi konuşucağınıza biraz sivassporu düşünün herve tum felan fiyasko ları doldurdu ben sizlerin yerinde olsam heryi sivasa almam
SEN HANGİ TAKIMIN TARAFTARISIN BURSAMI:mad:
burakciflikli 12.07.2008, 14:56 göztepe bu sene amatörden 3.lige çıkış maçlarında elenmedi mi? Nasıl 3.ligde oynuyo?
konartr58 12.07.2008, 15:02 izmirin bir takımı ligde olmalı.aslında bir de bölgelerarası birinciler belirkenip kupa maçı sonrası türkiye kupasını almalı.bu şekilde hi değilse süper lig dışında süper kupa bu şekilde alınmış olmalı.hem de denge sağlanmış olacaktır.
merkez-2 12.07.2008, 15:05 Benim gönlümde yatan renk Kırmızı-Beyaz
Tek takımın Sivasspor.
Destek istenirse Kulübüme ait Üsküdar Anadolu 1908'e destek veririm.Gönül kıvırmamalı.Kıvıran gönül adamı bozar.Gönül tekleri sevmeli.Göztepeye destek veririm.Ama asla miz demem.
Göztepeye sadece başarılar.
MustafaParlak 12.07.2008, 15:23 Benim gönlümde yatan renk Kırmızı-Beyaz
Tek takımın Sivasspor.
Destek istenirse Kulübüme ait Üsküdar Anadolu 1908'e destek veririm.Gönül kıvırmamalı.Kıvıran gönül adamı bozar.Gönül tekleri sevmeli.Göztepeye destek veririm.Ama asla miz demem.
Göztepeye sadece başarılar.
BEN BÜYÜKLERİME SAYGILI BİR İNSANIM GÖZTEPEYE MİZ DEDİYSEM SAYGIMDANDIR MESELA SANA ÇOK İLGİNÇ BİR ANIMI ANLATIYIM SAKARYA-BOLU PLAY OFF MAÇINA GİTTİM ORDA SAKARYALILAR BÜTÜN ANADOLU ŞEHİRLERİNE TEZAHÜRAT YAPIYOR TABİ BENDE GİYDİM SİVASSPOR FORMAMI ORDAYIM ADAMLAR BENİ YANINA ÇAGIRDILAR AMİGO BANA DEDİKİ BENDE SİVASLIYIM DUR YANIMDA DURDUM MAÇ BİTTİ BANA BİR BİLET VERDİ VE GÖZTEPENİN PLAY OFF MAÇINAYDI O ABİ İLE O MAÇADA BERABER GİTTİK ORDA BENİ EL ÜSTÜNDE TUTTU SONRADA BU ANIMIZI KİMSEYE ANLATMA ANLATIRSAN SİVASLI OLDUGUM ANLAŞILIR DEDİ TABİ SONRA MSNDE KONUŞURKEN İSTEDİGİNE ANLATABİLİRSİN DEDİ BENDE İLK SANA ANLATTIM.KISACASI HERYERDE BİR SİVASLI VAR SAKARYANIN GÖZTEPENİN BİLE AMİGOSU SİVASLI.ONDAN HERTAKIMA AYNI GÖZLE BAKMAM SENDE BAKMASAN İYİ EDERSİN ABİ...!
merkez-2 12.07.2008, 15:33 BEN BÜYÜKLERİME SAYGILI BİR İNSANIM GÖZTEPEYE MİZ DEDİYSEM SAYGIMDANDIR MESELA SANA ÇOK İLGİNÇ BİR ANIMI ANLATIYIM SAKARYA-BOLU PLAY OFF MAÇINA GİTTİM ORDA SAKARYALILAR BÜTÜN ANADOLU ŞEHİRLERİNE TEZAHÜRAT YAPIYOR TABİ BENDE GİYDİM SİVASSPOR FORMAMI ORDAYIM ADAMLAR BENİ YANINA ÇAGIRDILAR AMİGO BANA DEDİKİ BENDE SİVASLIYIM DUR YANIMDA DURDUM MAÇ BİTTİ BANA BİR BİLET VERDİ VE GÖZTEPENİN PLAY OFF MAÇINAYDI O ABİ İLE O MAÇADA BERABER GİTTİK ORDA BENİ EL ÜSTÜNDE TUTTU SONRADA BU ANIMIZI KİMSEYE ANLATMA ANLATIRSAN SİVASLI OLDUGUM ANLAŞILIR DEDİ TABİ SONRA MSNDE KONUŞURKEN İSTEDİGİNE ANLATABİLİRSİN DEDİ BENDE İLK SANA ANLATTIM.KISACASI HERYERDE BİR SİVASLI VAR SAKARYANIN GÖZTEPENİN BİLE AMİGOSU SİVASLI.ONDAN HERTAKIMA AYNI GÖZLE BAKMAM SENDE BAKMASAN İYİ EDERSİN ABİ...!
Mustafa fikstür çekilecek.İnşallah ilk haftalar istanbul ve çevre illerde olan bir maç denk gelir.Olursan seni rahat bulurum.Resimlerden çözdüm seni.Bana anlatsan birşey anlamam.Çünkü dediğin şekil şöyle diyeyim.Beşiktaş sivasspor maçındada kapalının yarısı sivaslı.fenerbahçe maçındada maratonun yarısı sivaslı.galatasaray maçındada renklerden ötürü azda olsa sivaslı var.bırakın bu istanbul ayrımcılığını.gel önce iş yapalım taraftarı toplayalım.bana bunlardan bahset.bu koyun insanları nasıl adam etmeliyiz onlardan bahset.yaşın büyük olsun küçük olsun bir fikir ver.burada konu açılınca toplanma yerine geleceğim de.takımımız sivasspor mustafa.3-5 kişi sempati duyabilir ama biz binlik insanlar değiliz.milyonluk insanlarız.gönlüne hakim ol.anadolu kardeşliği de o başka.mizi muzu yok bu işin.ankarada bursaya miz muz demiyor.taraftara bakıyor.kardeşliği ön plana sür.takım sevgisi 2 takıma olmaz.SİVASSPORLUYUZ ULAN yaz bana mustafa.içim rahatlasın.canımsın.sivaslısın .babam erciyesporlu mustafa.bana baskı yapamıyor mustafa.babam sivassporu destekliyor mustafa.ama sivassporum demiyor mustafa.gönlümün takımı belli olmuyormu.böle olmalı insanlar mustafa.şu yazını bilki kaç kişi yanlış anlamıştır.göztepemiz değil sivasımız mustafa.
bu geçler beni umutlandırıyor, bu yolun sonu Anadolu Şampiyonu...
GokhanTurna 12.07.2008, 15:50 göztepe bu sene amatörden 3.lige çıkış maçlarında elenmedi mi? Nasıl 3.ligde oynuyo?
dogrudur playoff da elendi ama 3.ligdeki aliagasporu satın aldı
MustafaParlak 12.07.2008, 15:51 MERKEZ-2 ABİ ADINI ÖGRENE BİLİRMİYİM
EyüphanAydın 13.07.2008, 15:42 Böylesi takımları Süper lig'de görmek isteriz.Allah'ın izni ile Süper lig ile devleşen GÖZTEPE yakında çıkıcaktır.
GokhanTurna 27.02.2009, 14:32 yaa başlatmayın göztepeyi taraftarları magandalardan oluşuyo adamları bize onlardan siz göztepeyi konuşucağınıza biraz sivassporu düşünün herve tum felan fiyasko ları doldurdu ben sizlerin yerinde olsam heryi sivasa almam
Göztepe lige çıksın gör bak nasıl taraftarı var. Bursa falan fıs kalır yanında. Adamlar amatörde 6 7 bin taraftara oynuyorlardı
|