burakkova
20.07.2008, 21:02
ne yaptın volkan.. :( iki hatalı gol..
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-Braga Macinda Göze Carpanlar? burakkova 20.07.2008, 21:02 ne yaptın volkan.. :( iki hatalı gol.. caynina 20.07.2008, 21:04 volkan ya çok yazık oldu sana .. o 2.golde neydi GuLo 20.07.2008, 21:06 Fanatik Gazatesinin Resmi Sitesinde Yapılan ankette 534 Oyla HERVE TUM Macın Adamı Secilmiştir.. burakkova 20.07.2008, 21:07 üzüldü filan tamam ama bu kadar amatörlük olmaz ya.. newceri_58 20.07.2008, 21:07 3.kaleciisn ama diger takimlarin 1.kalecisi olacak kapasitededesin..olur be olmasa daha iyi olurdu ama sans... GokhanTurna 20.07.2008, 21:07 beyler kaleciye fazla yuklenmeyelim...hatalı ama hosgörüyle karsılayalım.. akının yüzünden kalede oynuo unutmayalım.. zaralı19 20.07.2008, 21:08 ikinci gol bırakın ben alırım dedi ama alamadı tecrübesi olsa birazdaha çok güzel olur çok üzüldü yedikden sonra moralmen çöktü Harput0658 20.07.2008, 21:08 Geçmiş olsun. Volkan için büyük şanssızlık kalecinin başına gelebilecek en kötü olaylardan biri. Volkan Üzme kendini sen geleceği parlak kalecilerdensin, hem sivassporun sana ihtiyacı olacak. Bu arada Mohammedin yokluğu çok belli oluyodu ayrıca sergio ilk 11 de çıkmalıydı bence. Tum da daha form tutmamış. Daha çok çalışmak lazım. burakkova 20.07.2008, 21:09 orta saha bomboştu zaten ya.. takım pek tat vermiyor. mehmet de eski mehmet değil. GokhanTurna 20.07.2008, 21:12 arkadaslar kısacası bizim takımda iş yokh...güsel oynuyoruz ama gol atamıyoruz...önemli olan gol atmak dimi...orta saha yokh ama defansımız 10 numaraydı hocaxxx 20.07.2008, 21:26 Fanatik Gazatesinin Resmi Sitesinde Yapılan ankette 534 Oyla HERVE TUM Macın Adamı Secilmiştir.. haha maçı nereleriyle izlemişler ki? Saçmalamışlar valla adamın ayağına top bile değmedi neredeyse. Abdurrahman Dereli maçın ve takımın yıldızıdır gerisi fasa fisodur bence. bu iş buraya kadarmış. maalesef yazık oldu:( samet yıldız 20.07.2008, 21:27 fazla deneyimli değil canı sağolsun cücü baba 20.07.2008, 21:34 yazık oldu U E F A hayallerimiz çabuk bitti ama takımımızda iyi oynamadı volkana fazla yüklenmemek lazım bu onur ne iş yapar merak ettim sadece koşuyor sergio ilk 11 başlasa daha iyi olurdu ne zaman hazır olacak bu oyuncumuz aslında sorgulanacak çok şey var ama bu takım bizim imşallah gerekli dersler alınmıştır... zaralım 58 20.07.2008, 21:40 inşallah bir daha böyle talihsizlikler yaşamayız önemli bu gibi durumlarda destek olmak oguzhan_1616 20.07.2008, 21:41 Fanatik Gazatesinin Resmi Sitesinde Yapılan ankette 534 Oyla HERVE TUM Macın Adamı Secilmiştir.. bende oy verdim ama tum ne yaptı ki edebiyatisyen 20.07.2008, 21:53 Olur böyle hatalar.Ankaragücü'nün Milli kalecisi bile böyle goller yiyebilir zaten yedide.Bence Volkan satılmammalı.Takımda kalmalı. Ayrıca Bilica da güzel oyuncu ben çok begendim birkaç pas hatası yaptı ama olsun. Maçın yıldızı A.DERELİ'ydi. caynina 20.07.2008, 21:54 http://www.futbolguncel.com/images/stories/aydinspor_logo_001.jpg OFF SİVASSPOR NE YAPTIN BE........... Akın vardar nerdesin beeeeeeeeeeeeeeeee 58_SEMİH_58 20.07.2008, 22:09 Adamı Satıs Lıstesıne Koyuyorlar Ondan Sonrada Ilk 11 De Maca Baslatıyorsun. Nerde Gorulmus Boyle Bır Sey? Adamın Zaten Moral Sıfır... Abdullah DuMaN 20.07.2008, 22:13 YİNE SÖYLÜYORUM VOLKAN KİRALIKLAR LİSTESİNDE BİR FUTBOLCU 11E ALINMASI YANLIŞ HHADİ KİRALIK LİSTESİNDE OLMASIN PETKOVİÇ YOK AKINDAMI YOK ACABA bayram 20.07.2008, 22:14 Mehmet yıldızı tanıyamaz oldum gerçekten eski mehmet değil sanki biraz havalar girmiş gibime geliyor benim o kadar hücum oynayan adam topu ayağına aldığında pas atmıyor tam teke teklerde çok iyi lakin bir türlü kaleyi yoklayamadı musa kuş bile ondan çok iyi becerdi bayram 20.07.2008, 22:16 Bülent Uygun hocamız çok iyi biliyor bu işi acaba oda bizim gibi kahroldumu bu maçta sorarım size ne demek kiralık olarak gönderdiğin bir futbolcuyu kaleye almak ya akıl almaz bişey bu amatörce işler yapıyoruz teknik heyet bu gidişe bir dur demeli ilk gol hatalı ikinci gol hatalı grabaj maçında iki gol kurartı tamam volkan iyiydi ama grabaj takımı hafif takımdı ama lakin braga takımı avrupa standartlarında oynayan bir takım ama bunu kimse kaale almadı maalesef kahrettiler bizi XXCakir58 20.07.2008, 22:47 hakem braga tarafindaydi. Onlar foul yaptilar kartlar görmediler. Biz ise 7 sari kart gördük. bayram 20.07.2008, 22:51 evet haklısın çakır hakem çok adilsiz davrandı adilik yaptı bize sarı kartlar çıkardı boşyere ben bekliyordumki kırmızı kart ama çıkmadı kart hayret ettim badboysefaa 20.07.2008, 23:03 arkadaşlar siteden tepki alacagımı bilerek yazıyorum kimse kızmasın ama bu sene dua edelim sivasspor ilk 10 içinde yer alsın.işimiz çok zor diger takımlar süper transferler yaptı ya biz?ben sivassporun geçen sezonu mumla arayacagına eminim alınan adamlar 5 para etmez DOGU_BEY 21.07.2008, 01:35 http://www.tumspor.com/manset/images/20080720213050.jpg sen avrupa maçına çıkıyorsun karşında dişli basan bir takım var kaleye 3.lig ayarında Volkanı koyuyorsun böyle yaparsan adamlar acımaz atar gider! maçtan önce bakıyoruz Akın ısınıyor maç başlıyor kalede volkan? bu ne çelişkidir? adamı 2 gün önce kiralık listesine satış listesine koy sonra böyle önemli maçta kaleyi ver???? ilk maçta da gördük kurdurduğu baraj mübarek ambar gibiydi ister kızın ister eleştirin fakat Volkan süper lig ayarında bir kaleci değil Sivasın acil bir kaleci bulması lazım olur bazen kötü oynarsın ama orda da seni kalecin kurtarır ama volkan bu çapta bir oyuncu değil!!! ayrıca hayrettin solda döküldü,mehmet yıldız bencildi yeni transferlerden Bilica yı ise sağlam gördüm faydalı olacaktır yorumlarınız bekliyorum saygılarımla kadir0911 21.07.2008, 01:41 Volkan Sivasspor 0:2 Sporting Braga Konusunda yeter kadar firca yiyo, özel konu acmamiza gerek yok kangal06 21.07.2008, 01:43 evet volkan süper lig ayarında diil bence de ama akın ın cezası bitmiş miydi bilmiorm bitmişse volkan ı oynatmak büyük ayıptır kaleci mevkiinde böle değişiklikler yapılmaz 2 maçta süper uçtu diye adamı kaleye sokan zihniyet yanlıştır bunu maçtan önce bilsem aynı yorumu yapardım.. yalnız volkan zaten 3.kalecimiz diğer iki kaleci oynayamıyordu(bildiğim kadarıyla) yani volkan la devam edilmeyecek merak etmeyin.. herkes hata yapabilir ilk gole tamam derim ama 2.golde kesinlikle konsantrasyon problemi vardı ve bu problem tüm takımın üzerine çökmştü 2. yarıda .. yine de volkan a çok yüklenilmemeli akın cezalı diilse suç onu oynatmayanda RK sTyLa 58 21.07.2008, 01:46 nedim allaha havale ediyorum volkan dünkü cocuk jani varja zehir zembek ettiler allahda onlara ona göre versinler ja braga nedirja nedir ja nedir !!!! sora taraftar yok bulent abi suc benim diyor hadi 2 macda görim seni kadir0911 21.07.2008, 01:48 Akin bir mac cezaliydi, yani bugün yedek soyundu! Türk Futbolunda Kaleci sorunumuz var.... Rüstü, Volkan Demirel, Hakan Arikan, Kerem, Fevzi, Orkun bir kac örnek... Ama Unutmayalim....Dünyanin en iyi Kalecisi, Petr Cech'de büyük agir faturali hatalar yapti... ;) Divriği58- 21.07.2008, 01:54 GRABALİ MAÇINDAN SONRA BU ADAMI BU GUNE KADAR NIYE OYNATMADILAR YAN TOPLARDA SUPER BU KALECI MUHTESEM DIYEN SIZLERDINIZ NOLDU 1 MACTA VEZIR 1 MACTA REZIL ETTINIZ BUNU BURDAKI KLAVYE REISLERINE SOLUYORUM GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI VOLKANI ALKISLADI DESTEK VERDI ... BU FUTBOL YENMEKTE VAR YENILMEKTE ONEMLI OLAN INSANLIGINI SAYGIYI GUVENI YITIRMEMEK BEN VOLKANA YINEDE TESEKKUR EDIYORUM ELINDEN GELEN BUYMUS SAGLIK OLSUN CANI SAGOLSUN MustafaParlak 21.07.2008, 01:59 GRABALİ MAÇINDAN SONRA BU ADAMI BU GUNE KADAR NIYE OYNATMADILAR YAN TOPLARDA SUPER BU KALECI MUHTESEM DIYEN SIZLERDINIZ NOLDU 1 MACTA VEZIR 1 MACTA REZIL ETTINIZ BUNU BURDAKI KLAVYE REISLERINE SOLUYORUM GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI VOLKANI ALKISLADI DESTEK VERDI ... BU FUTBOL YENMEKTE VAR YENILMEKTE ONEMLI OLAN INSANLIGINI SAYGIYI GUVENI YITIRMEMEK BEN VOLKANA YINEDE TESEKKUR EDIYORUM ELINDEN GELEN BUYMUS SAGLIK OLSUN CANI SAGOLSUN KONUŞ KONUŞDA HERKEZ DUYSUN. ADAMIN KARİYERİ VAR 2.LİG KÖTÜ BİR LİGMİ KÖTÜYSE O GÜNLERİ BİZDE ÇEKTİK BIRAKIN BURDAN KONUŞMAYI İCRAAT YOK ADAM SİVASSPORA BEŞ KURUŞ YARDIM ETMEMİŞ GELMİŞ BURDA AHGAM KESİYOR. kangal06 21.07.2008, 02:00 GRABALİ MAÇINDAN SONRA BU ADAMI BU GUNE KADAR NIYE OYNATMADILAR YAN TOPLARDA SUPER BU KALECI MUHTESEM DIYEN SIZLERDINIZ NOLDU 1 MACTA VEZIR 1 MACTA REZIL ETTINIZ BUNU BURDAKI KLAVYE REISLERINE SOLUYORUM GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI VOLKANI ALKISLADI DESTEK VERDI ... BU FUTBOL YENMEKTE VAR YENILMEKTE ONEMLI OLAN INSANLIGINI SAYGIYI GUVENI YITIRMEMEK BEN VOLKANA YINEDE TESEKKUR EDIYORUM ELINDEN GELEN BUYMUS SAGLIK OLSUN CANI SAGOLSUN katılıyorum.. dedğim gibi suç akın ı diil 2 maça bakıp volkan ı oynatanda.. MustafaParlak 21.07.2008, 02:01 SİTE YÖN. SİLİN LÜTFEN ŞU KONUYU BU KONUYU AÇAN MSNİMİ EKLESŞN YADA MSN VERSİN. DOGU_BEY 21.07.2008, 02:06 KONUŞ KONUŞDA HERKEZ DUYSUN. ADAMIN KARİYERİ VAR 2.LİG KÖTÜ BİR LİGMİ KÖTÜYSE O GÜNLERİ BİZDE ÇEKTİK BIRAKIN BURDAN KONUŞMAYI İCRAAT YOK ADAM SİVASSPORA BEŞ KURUŞ YARDIM ETMEMİŞ GELMİŞ BURDA AHGAM KESİYOR. dünkü çocuksun konuşma liseli biz ortaokul yıllarında 3.liglerde cep harçlığımızı biriktirp maçlara gitmiş adamız daha dünkü çocuksun konuşma eğer büyük bir kulüp olmak isitiyorsan avrupada ses getireceğim diyorsan bunu kaldıramayacak kalecilerle oyuncularla olmaz bu iş ha yok sen sıradan bir takım olacağım avrupa olsa da olur olmasa da olur dersen yerinde sayar durursun anladın mı? ikincisi futbolcu elbet hata yapr şanssızlık şu bu olur ama volkan oynadığı ilk maçta da güven vermedi yediği frikik golu komediydi ayrıca bu maçta yediği ilk gole bakın oradaki hatasına ne demeli peki? Divriği58- 21.07.2008, 02:08 dünkü çocuksun konuşma liseli biz ortaokul yıllarında 3.liglerde cep harçlığımızı biriktirp maçlara gitmiş adamız daha dünkü çocuksun konuşma eğer büyük bir kulüp olmak isitiyorsan avrupada ses getireceğim diyorsan bunu kaldıramayacak kalecilerle oyuncularla olmaz bu iş ha yok sen sıradan bir takım olacağım avrupa olsa da olur olmasa da olur dersen yerinde sayar durursun anladın mı? ikincisi futbolcu elbet hata yapr şanssızlık şu bu olur ama volkan oynadığı ilk maçta da güven vermedi yediği frikik golu komediydi ayrıca bu maçta yediği ilk gole bakın oradaki hatasına ne demeli peki? YAHUU AYNI HATAYI CHELSEA NIN 9 MILYON AVROLUK KALECI PETR CHEH DE YAPTI NE ALAKASI VAR FUTBOLUN CILVESI BU AYNI HATAYI PETKOVICDE YAPARDI KASILYASDA YAPARDI BUNUN BIR OLCUSU YOK KI FUTBOL HATALAR OYUNU BU GUN BIZ HATA YAPARIZ VOLKAN YAPAR YARIN ONLAR YAPAR DOGU_BEY 21.07.2008, 02:17 YAHUU AYNI HATAYI CHELSEA NIN 9 MILYON AVROLUK KALECI PETR CHEH DE YAPTI NE ALAKASI VAR FUTBOLUN CILVESI BU AYNI HATAYI PETKOVICDE YAPARDI KASILYASDA YAPARDI BUNUN BIR OLCUSU YOK KI FUTBOL HATALAR OYUNU BU GUN BIZ HATA YAPARIZ VOLKAN YAPAR YARIN ONLAR YAPAR abi haklısın da sen bu kıyası chech le yapamazsın o adam yeri geldiğinde harikalar da yaratmıştır ama ben diyorum volkanı seyetttiğimiz ilk maçta da bu maçta da güven vermedi yani bu ağırlığı kaldıramaz hatırlarsan daum fenere almanyada yılın kalecisi seçilen robert enke yi getirmişti ne oldu sonuç fiyaskoydu ayrıca 3.ligde iken gelecek vadettiği söylenen tuna diye bir kalecimiz vardı ne oldu? yok anlaycağın iyi kaleci kendini 1 maçla belli eder duruşuyla çıkışlarıyla sinyali verir volkan daha ilk maçta kurdurduğu barajla sinyali vermişti bence MustafaParlak 21.07.2008, 03:13 BEN LİSELİYİM.BEN HİÇ BİR MAÇA GİTMEDİM.VOLKANA ÇOK KÖTÜ DEDİM.AYIPTIR SORMASI NE KAYBETTİM.BÜLENT HOCA VOLKANI OYNATMIŞ TAMAM AKINI OYNATMAMIŞ O ZAMAN GEÇEN SEZON HARİKALAR YARATAN TAKIMIN MAÇLARINA BAK AKIN VE PETKOVİÇ KALEDE OYNAMIŞ SONUÇ BUNDA BÜLENT HOCANIN EMEGİDE VAR BUGÜN GELİP ADAMI ASIYORSUN KESİYORSUN AMA BU SENE ŞAMPİYON YAPAR VE KALEDE VOLKAN OLURSA O ZAMANDA BİTARAFINA VOLKANI Bİ TARAFINADA BÜLENTİ KAZITIRSIN.BEN 7 YAŞIMDA EVDEN KAÇIP BURSA DEPLASMANINA GİTTİM.CUMA ÇIKIŞLARINDA SİVASLI ARKADAŞLARIMI TOPLAYIP SİVASSPORLU YAPTIM.HERKEZ SARI-KIRMIZI, SİYAH-BEYAZ, SARI-LACİVERT FORMA GİYERKEN BEN KIRMIZI-BEYAZ FORMAMLA DOLAŞTIM.3.SINIFTA SİVASSPOR DİYE SOKAKTA TEZAHÜRAT YAPARKEN DAYAK YEDİM.DARDANEL SPOR MAÇINDA POLİSİN JOPUYLA ELİM KIRILDI.12 YAŞIMDA TELEFONUMU SATIP MANİSAYA MAÇA GİTTİM...HE PİŞMANMIYIM YİNE GİT DESİNLER KAÇ DESİNLER YAPARIM.SEN ORTAOKULDA İSTERSEN TRİBÜN REİSİ OL.BEN MANİSADA STADDA ARKADAŞLARIMLA YATTIM.BURDA KENDİNİ ÖVMEYE GEREK DUYMUYORUM İSTERSELER BENİ BU SİTEDEN ATSINLAR SÖYLÜYORUM.İNSAN YAŞIYLA DEGİL YAŞADIKLARIYLA BÜYÜR.GELGELELİM BUGÜNE ŞİMDİDE BANA BELKİ ZORDA OLSA BİR YÜK VERİLDİ İSTANBUL LİSELİ YİGİDOLAR OLUŞUMU BAŞKANLIGI KALDIRABİLİRMİYİM ALLAH BİLİR.ŞİMDİ BURDA İSTEDİGİN KADAR LAF YAP BAK SÖYLÜYORUM EGER BİRGÜN STADDA KARŞIMA ÇIKARSAN ALLAHIMA YEMİN OLSUN ORDA SENİ DÖVMEYEN SİVASLI DEGİL. BU SİTEDE SAYGISIZLIK YAPTIGIM İLK VE SON İN SANSIN...:mad: MustafaParlak 21.07.2008, 03:19 HE BUARADA SEN BÜYÜKLÜGE AŞIKSAN BEN İSTEMEM ÖYLE BÜYÜKLÜK BANA YETER 3.LİG NE YILDIZ İSTERİM NE BİLET O ARMAYI YİNE SEVERİM.DESELER AMÖTÖRE DÜŞTÜK GEL 3.BÜYÜKLERDEN BİRİNİ TUT O ZAMAN O ADAMI İMANI GEVRİYİNCEYE KADAR DELİRTİR SOKAKLARDA SİVASSPOR DİYE BAGIRTIRIM BUNU YAPTIM Bİ DAHADA YAPARIM... Dark Force 21.07.2008, 04:08 Gönderilmesi dahi gündeme gelen bir oyuncu ilk 11 de yer alıyor... Ama futbolda böyle şeyler vardır...kaleci şanssızlığı diyip geçelim Sonuçta bilerek yemedi o golleri adı üstünde hata...yerden yere vurmaya gerek yok....yiğidoya yakışmaz... avensis 21.07.2008, 08:31 Milli Takımımız'ın sorunu da aynı. Euro 2008'de hep beraber izledik kalecilerin ne kadar boş olduğunu. Kimse kusura bakmasın ama bizim memleket kaleci yetiştiremiyor. Milyon dolarlık Fenerbahçe bile kalecilerinden çektiğini kimseden çekmedi. Milli takım Aurelio ve Kazım'ı yaptığı gibi yabancı bi kaleci bulup Türk yapacak ki takım rahat oynasın. Sivas da yabancı bi kaleci bulur umarım. Eğer teknik direktör elindekileri kullanmak için ısrar ederse yandık. Bizim kalecilerimizle olmuyor arkadaşlar, gördük işte :( PACHTEN_YIGIDO 21.07.2008, 08:59 arkadasslar bunu gazeteden okudum simdi bakin: AKIN'IN YERİNE VOLKAN... Sivasspor, SC Braga karşısına, Avustralya Milli Takımı kadrosunda bulunan kaleci Michael Petkoviç, sakatlıkları süren Mohammed Ali Kurtuluş ve Sezer Badur'dan yoksun bir kadroyla çıktı. Teknik direktör Bülent Uygun, 2. turda Karadağ'dan OFK Grbalj ile yapılan ilk maçın büyük bir bölümüyle ikinci maçın tamamında kaleyi koruyan Volkan Ünlü'ye, bu karşılaşmada da ilk 11'de şans verdi. Uygun, OFK Grbalj ile yapılan ilk maçın ilk yarısında kırmızı kart gören ve cezası nedeniyle Sivas'taki rövanş maçında forma giyemeyen kaleci Akın Vardar'ı yedek soyundurdu. bu olacak is degil!!!!!!!!!!!!!! PACHTEN_YIGIDO 21.07.2008, 09:01 allah nasib eylerse belki bir mucize yaratip kazanacagiz ordaki maci...belki turu gecmeyiz ama orda kaybetmezsek yada hatta kazanirsak gecen sezondan yükselen o serefimiz ayni düzeyinde ayni seviyesinde durur kadir984 21.07.2008, 09:19 olmuşla ölmüşe çare yok forumda bu konuları açıpta volkanı yeterince rencide etmenin de bir anlamı yok. kalecin yediyse hatalı gol forvetinde atacak kardeşim sırf kalecini affettirmek için bile olsa atacak. ama sen eline geçirdiğin fırsatları bonkörce harcarsan olur bu kadar. bizim eksiğimiz kaleci falan diil orta saha. adam orta alanda olması gerekn adamları oynatmıyor. soruyorum İBRAHİM DAĞAŞAN duran toplardan ve top kaybetmekten başka ne yaptı. Abdullah DuMaN 21.07.2008, 09:40 Akin bir mac cezaliydi, yani bugün yedek soyundu! Türk Futbolunda Kaleci sorunumuz var.... Rüstü, Volkan Demirel, Hakan Arikan, Kerem, Fevzi, Orkun bir kac örnek... Ama Unutmayalim....Dünyanin en iyi Kalecisi, Petr Cech'de büyük agir faturali hatalar yapti... ;) akın bundan önceki maçta cezalıydı bu maçta değil............... e_ozten 21.07.2008, 09:41 Evet bir önceki maçta da volkan oynuyodu ve gayet iyi kurtarışlar yapmıştı.O maçta defansımız berbattı volkan bizi kurtarmıştı unutmayın arkadaşlar, volkan evet hatalı goller yemiş olabilir ama bence gelecek vaadeden bi kaleci hatasız olmuyo hata yapmayan yenilmiyo.Ama bizim asıl sorunum kaleci değil bu maçta öyle görünüyo olabilir ama aldanmayın defansımız ve özellikle de hayrettin başımıza çok iş açar.. elbeyli09 21.07.2008, 10:03 ben Volkana güveniyorum,ligler başlasın adından çok söz ettirecek gerçek bir kaleci olacak,çok şanssız bir başlangıç oldu ama inanıyorum ki Türkiyenin en iyi kalecilerden biri olacak,ve Milli takıma seçilecek,belki şimdi gülüyorsunuz ama ben inanıyorum göreceksiniz,selamlar anilolcay 21.07.2008, 10:05 arkadaşlar bence maçın yıldızı kesinlikle orta sahanın yapamadığı ara pasları yapan Mehmet YILDIZ ve fatih terime beni neden milli takıma almadın dercesine sağdan bindirmeler yapan Abdurrahman DERELİ idi. emremoni 21.07.2008, 10:13 Fanatik Gazatesinin Resmi Sitesinde Yapılan ankette 534 Oyla HERVE TUM Macın Adamı Secilmiştir.. herve tum ne yaptı ki ......................... emremoni 21.07.2008, 10:14 ben Volkana güveniyorum,ligler başlasın adından çok söz ettirecek gerçek bir kaleci olacak,çok şanssız bir başlangıç oldu ama inanıyorum ki Türkiyenin en iyi kalecilerden biri olacak,ve Milli takıma seçilecek,belki şimdi gülüyorsunuz ama ben inanıyorum göreceksiniz,selamlar kardeş volkan kirelanıyo.................. harun afacan 21.07.2008, 12:13 volkan dan çok suç musa aydın ın 3 tane kesin golleri atsa böylemi olurdu |