Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Wikipedia ?
kadir0911 23.07.2008, 19:37 An alle die Deutsch sprechen...
Ich würde gern den Wikipedia Beitrag über Sivasspor etwas ändern, der ist ziehmlich langweilig...
Was könnten wir so schreiben ?
Mein türkisch reicht leider nicht aus um den türkischen Sivasspor Beitrag zu übersetzen...
Bitte euch um Hilfe :)
An alle die Deutsch sprechen...
Ich würde gern den Wikipedia Beitrag über Sivasspor etwas ändern, der ist ziehmlich langweilig...
Mein türkisch reicht leider nicht aus um den türkischen Sivasspor Beitrag zu übersetzen...
Af buyur!?....................... .....
anilcan213 23.07.2008, 19:58 An alle die Deutsch sprechen...
...............zönnkkkk :D:D:D:D:D:D
kadir0911 23.07.2008, 20:00 ya yoch bu almanca bölümü!!!!!!!!!!!!!!!:D
kadir0911 23.07.2008, 20:01 vikipedi biligi sitesinde, sivasspor üzeri almanca cok az bilgi yaziyo...
Almanca konusan arkadaslarla onu tartismak istiyom
yani kimseye küfür etmedim :D:D
vikipedi biligi sitesinde, sivasspor üzeri almanca cok az bilgi yaziyo...
Almanca konusan arkadaslarla onu tartismak istiyom
yani kimseye küfür etmedim :D:D
Kardeş o kadarını anladık ta, öyle yazsana başlığa felan...
kadir0911 sizde galiba almanca iyi?
kadir0911 23.07.2008, 20:23 kadir0911 sizde galiba almanca iyi?
almanyada yasiyoruz kardesim :)
almanyada yasiyoruz kardesim :)
almanyada yaşıyosunda aman türk olduğunu unutma kardeş:)
Wikipedia'nın mesajı almanca tamam fakat yoruumlar neden almanca?
karadavut58 23.07.2008, 22:38 simdi burasi turk sitesi eger herkes yasadi yerin dilini yazarsa kimse biseyin tadini alamaz demi gurbanlar
XXCakir58 24.07.2008, 01:38 ben almanyada yasiyorum. benle irtibata gec yardimci oluyim. Ama burda bütün kardeslerim yardimci olurlar.
Paylasim icin sagol.
kadir0911 24.07.2008, 01:56 almanyada yaşıyosunda aman türk olduğunu unutma kardeş:)
merak etme kardesim nereden geldigimizi unutmadik :)
Wikipedia'nın mesajı almanca tamam fakat yoruumlar neden almanca?
burda International Deutsch / Englisch / Türkisch Hier können Sie sich auf Deutsch, Englisch und Türkisch unterhalten und am Forums beteiligen yaziyo...cevirim: Almanca, Ingilizce, konusabiliriz forumun o bölgesinde, ondan almanca yazdim....yanlis anlayanlardan özür diliyorum :)
ben almanyada yasiyorum. benle irtibata gec yardimci oluyim. Ama burda bütün kardeslerim yardimci olurlar.
Paylasim icin sagol.
gelecek günlerde insallah seninle irtibata gececem :)
mysuskunx 24.07.2008, 08:03 An alle die Deutsch sprechen...
................... BU NE PORTEKİZCE Mİ?????
Essahsivasli 29.03.2009, 18:37 Und hast du was erreichen können ? Wie können wir behilflich sein, falls noch nötig ?
58delikanli58 10.05.2009, 22:30 kardas bende almanyada yasiyorum yardima gerek varsa baninlede irtibata gec
kiNgSiZe58 25.06.2009, 20:47 ................... BU NE PORTEKİZCE Mİ?????
kardes okuma yokmu almanca yaziyor
001Academic58 08.11.2009, 21:55 vikipediye Sivassporla ilgili bilgileri nasıl ekleyecegiz yardım edin
|