Orijinalini görmek için tıklayınız : UYGUN UEFA'YI KINADI!..
metincetin58 24.07.2008, 11:48 Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, UEFA'nın internet sitesinde Sivasspor için ''balon'' benzetmesi yapılmasını kınadı.
Bülent Uygun, Portekiz'in Braga takımıyla UEFA Intertoto Kupası 3. tur ikinci maçını oynamak için Portekiz'e hareketlerinden önce İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Uygun, Portekiz temsilcisine 2-0 yenildikleri ilk maçta şans faktörünün yanlarında olmadığını belirterek, her maçın yeni bir umut olduğunu, kazanmak için Portekiz'e gittiklerini ifade etti.
Portekiz temsilcisiyle yapılan ilk maçın ardından UEFA'nın resmi internet sitesinde, ''Braga Sivasspor'un balonunu patlattı'' ifadesinin kullanıldığını hatırlatan Uygun, bu benzetmeyi camia olarak kınadıklarını söyledi.
O cümlenin onur kırıcı olduğunu belirten Uygun, şunları kaydetti:
''UEFA'nın internet sitesinde Sivasspor'un balona benzetilmesini kınıyorum. Her takım, kurum, maddi değeri ne kadar küçük olursa olsun, onuru, gururu ve şerefi için temsil edilir. Hiçbir şekilde bir 'balon' gibi benzetme yapılamaz. O yüzden internet sitesini yapan kişileri de esefle kınıyorum. Çünkü biz ilk defa katıldığımız turnuvada ilk iki maçta zaten gereken performansı göstermiştik. Üçüncü maçta da futbol adına güzellikler yapmıştık. Hatta maçın hakemi 40 tane faul yapana hiç sarı kart göstermeyip, 10 tane faul yapmış Sivasspor'a 6 tane sarı kart göstermişti. Bir hakem faciası vardı. Buna rağmen biz centilmence, elimizden geldiği kadar güzel şeyler söylemeye çalıştık.''
Braga ile Sivasspor takımları arasındaki rövanş maçı 26 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.
-''FİKSTÜR HAYIRLI OLSUN''-
Yeni sezon fikstürünü de değerlendiren Bülent Uygun, herkesin kazasız, belasız, sakatsız, mutlu bir sezon geçirmesi dileğinde bulundu.
Sezonun ilk maçını Kayserispor'la oynayacaklarını belirten Uygun, dost ve kardeş olarak gördükleri Kayserispor'la, futbolseverlere Anadolu'nun güzelliklerini sunacaklarını kaydetti.
DÜŞENİN DOSTU OLMAZ...GEÇENSENE DÜNYA TAKIMLARI ARASINDA GÖSTERİYOLARDI ŞİMDİ PATLAMIŞ BALON MUAMELESİ YAPIYOLAR...
BURADAN ONLARA SESLENİYORUM SİZ GİDİN 8 YİYENLERLE DALGA GEÇİN
Evet ama biz Yiğidoyuz.. İnşallah o balonu dürüp büküp şişirip şey yapacaaz.. İp takıp uçurucaaz. Çok sinirlendim çookk
XXCakir58 24.07.2008, 12:08 Insallah deplasmanda onlari öyle bir hale getirecegiz ki, sok olacaklar. Bizimle ugrasmaya pisman olacaklar. Insallah deplasmandan farkil galibiyetle sivasa döneriz.
Paylasim icin sagol.
anilcan213 24.07.2008, 12:37 DÜŞENİN DOSTU OLMAZ...GEÇENSENE DÜNYA TAKIMLARI ARASINDA GÖSTERİYOLARDI ŞİMDİ PATLAMIŞ BALON MUAMELESİ YAPIYOLAR...
BURADAN ONLARA SESLENİYORUM SİZ GİDİN 8 YİYENLERLE DALGA GEÇİN
cıok dogru bi yorum aynen katılıyorumm
Simdi biz Portekizde onlarin balonunu 5 tarafdan patlatsak uefa ne yazar ben bunu merak edoyirum
OLCAY_58_AKKUS 24.07.2008, 13:19 balon olup havada savrulmaktan sa patlayıp yerde durmayı tercih ederim.en azından sabit dururuz.bir inip bir çıkmak iyi bir şey olmasa gerek biz sivastan her sen süperlig de üst sıralarda olmasını ilk 6 mesela bekliyoruz. iniş çıkış yerine her yıl böyle olmasını yeğelerim.
metincetin58 24.07.2008, 18:17 cumartesi kim kimin balonunu patlatıyo göreceğiz bakalım
last_hunter 24.07.2008, 18:48 inşallah sivasspor o maçı farkla kazanır da o zaman ben uefa nın editörlerinin ne yazdıklarını onlara hatırlatırım....
düşenin hakkatten dostu olmaz ama ayağa kalkıcaz ve dostu düşmanı onlara göstericez...
sivasli215 24.07.2008, 20:24 arkadaşlar bugün internette diğer bir çok haber sitesini de takip ettim
bu konu ile ilgili diğer sitelerdeki yorumları okudum ve sunu anladım
SİVASA BİZLER SAHİP ÇIKMAZSAK KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR!
özellikle istanbul yalakalarını destekleyen insanlar geçen seneki sivasımızın onlara çektirdiklerinden muzdaripler.anlaşılan sivasımız onlara unutulamayacak bir ders vermiş ki hepsi sivasın bu haline sevinmiş durumdalar
sonuçta türküz,bu ülkenin bir takımına karşı böyle bir benzetme yapılmasından utanacakları yerde adamlar nerdeyse bayram yapıyorlar
yorumlarına karşılık vermeye çalıştım ama bi yere kadar.
sağlık olsun ne diyelim, bjk,gs,fb ve ts taraftarlarını tekrar kınıyorum,en azından bir türk olarak....
yerliturkuaz 24.07.2008, 20:36 Bu yorum futbolculara olunlu yönde bir durum yaratır ve Braga'yı deplasmanda bozguna uğratırız...
XXCakir58 25.07.2008, 01:11 Tv de baktim uygunun söylediklerine katiliyorum. Insan utanir ya, Uefa sitesinden beklemezdim.
Sayin hemserilerim affiniza siginarak sunu belirtmek isterimki ben bu haberi duyunca cok uzuldum ve sizler gibi bende cok sinirlendim fakat biraz dusununce diger siteleri bir kenara birakalim ve hatta gecmis olan butun maclari bir kenara birakalim daha gecen haftaki braga macindan sonraki sitemizde yapilan yorumlari hatirladiktan sonra uefa'ya kizmadan once bizim kendimizi duzeltmemiz gerekir dedim.Cunku hatirlayacaginiz uzre basta kalecimiz sonra sirasiyla BULENT hocamiz ve nerdeyse yonetimi bile sanssiz giden bir mactan sonra yerlere vurduk akil vermeye kalktik vb. bir suru durum olustu bundan dolayidirki benim sahsi gorusum.
Uc buyultulmuslere amacsiz ve ne yaptigini bilmeyen bir suru vatandasimiz destek veriyor,bizi kendilerine dusman ilan etmis Trabzonspor'u tum karadedizli vatandaslarimiz(o yuzden asla tek bir ilin takimi sayilmaz) destekliyor ya SIVASSPOR'umuzu birakin cevre illeri sozde 7 milyon SIVAS'linin yuzde kaci destekliyor sizce velhasil bunu icindirki sizlerden acizane ricam SIVASSPOR'a gonul vermis en azinda internete girince SIVASSPOR'umuzdan haberler almak icin(tabii hainlik icin giren mikroplar haric)bu siteye giren SIVAS'in lakabini bile YIGIT'liginden almis guzel YIGIDOLAR lutfen her ne olursa olsun takimimiza sahip cikalim ve her zaman elimizden gelen destegi verelim cunku goruldugu uzre SIVAS'in dolayisiyla SIVASSPOR'un bizden baska dostu yok ve inanin bizler boyle davranirsak INSALLAH bir gun 7 MILYON SIVAS'LI kendine gelip (hic olmazsa bizden utandiklari icin) kendi ozune sahip cikacaktir.Saygilarimla bunlar sadece kendi dusuncelerimdir kimseyi baglamaz.
58hayati 25.07.2008, 03:30 uefa kendi balonunu patldana kouşsun inş .bizde brağanin balonunu patlatırız .
metincetin58 25.07.2008, 12:09 Sayin hemserilerim affiniza siginarak sunu belirtmek isterimki ben bu haberi duyunca cok uzuldum ve sizler gibi bende cok sinirlendim fakat biraz dusununce diger siteleri bir kenara birakalim ve hatta gecmis olan butun maclari bir kenara birakalim daha gecen haftaki braga macindan sonraki sitemizde yapilan yorumlari hatirladiktan sonra uefa'ya kizmadan once bizim kendimizi duzeltmemiz gerekir dedim.Cunku hatirlayacaginiz uzre basta kalecimiz sonra sirasiyla BULENT hocamiz ve nerdeyse yonetimi bile sanssiz giden bir mactan sonra yerlere vurduk akil vermeye kalktik vb. bir suru durum olustu bundan dolayidirki benim sahsi gorusum.
Uc buyultulmuslere amacsiz ve ne yaptigini bilmeyen bir suru vatandasimiz destek veriyor,bizi kendilerine dusman ilan etmis Trabzonspor'u tum karadedizli vatandaslarimiz(o yuzden asla tek bir ilin takimi sayilmaz) destekliyor ya SIVASSPOR'umuzu birakin cevre illeri sozde 7 milyon SIVAS'linin yuzde kaci destekliyor sizce velhasil bunu icindirki sizlerden acizane ricam SIVASSPOR'a gonul vermis en azinda internete girince SIVASSPOR'umuzdan haberler almak icin(tabii hainlik icin giren mikroplar haric)bu siteye giren SIVAS'in lakabini bile YIGIT'liginden almis guzel YIGIDOLAR lutfen her ne olursa olsun takimimiza sahip cikalim ve her zaman elimizden gelen destegi verelim cunku goruldugu uzre SIVAS'in dolayisiyla SIVASSPOR'un bizden baska dostu yok ve inanin bizler boyle davranirsak INSALLAH bir gun 7 MILYON SIVAS'LI kendine gelip (hic olmazsa bizden utandiklari icin) kendi ozune sahip cikacaktir.Saygilarimla bunlar sadece kendi dusuncelerimdir kimseyi baglamaz.
...................sonuna kadar haklısın............
şafak58_35 25.07.2008, 13:41 bület hocaya atılıyoruz...............
Simdi biz Portekizde onlarin balonunu 5 tarafdan patlatsak uefa ne yazar ben bunu merak edoyirum
Ağzına sağlık kardeşim :).....
BİZ BALONSAK ONLARIDA UÇAN BALON YAPMASINI BİLİRİZ
UEFA ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA
metincetin58 25.07.2008, 21:18 BİZ BALONSAK ONLARIDA UÇAN BALON YAPMASINI BİLİRİZ
UEFA ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA
ağzına sağlık kardeşim ne güzel sölemişin
legolas53 25.07.2008, 22:04 http://i36.tinypic.com/b82zgn.jpg
ilk başlık bugün itibariyle değişmiştir..ilk maçı aldı manasında bir düzeltme yapmıştır...
metincetin58 25.07.2008, 22:44 http://i36.tinypic.com/b82zgn.jpg
ilk başlık bugün itibariyle değişmiştir..ilk maçı aldı manasında bir düzeltme yapmıştır...
biz adamı böle döndeririz .........
yusuf_yusuf 25.07.2008, 22:45 helal olsun hocam herkes elınde sonunda bızı gorecek
yigido Atilla 25.07.2008, 23:08 UEFA Bizim icin niye Bu benzetmeyi yapmis ??? UEFA Sitesinde 100 % 99 Sivassporu övgü dolu cümlelerle destekleyen cümlelerle doluydu ??? Nicin Sivassporu Balona benzettiler ????? UEFA Sivassporun Bragayi Rahat Gececegine inandiklarindan dolayi hayal kirikligina ugrayip Balon benzeri yapmis olabilirler !!!!! Hoca ilk önce hatayi kendinde sonra takiminda aramalisin baska yerde degil !!!! birak Balonu Uefayi karsimizdaki Bragaya konsantra olalim....
Ey allahim yardim et su yigidolara hep haksizligami ugrayacaklar, gecen mactaki hakemin yonetimini gormeyen UEFA balonla ugrasiyor.Yardim et allahim maci alalim ben kendi adima 20 tane mail atacam UEFA nin resmi sitesine,hepside ayni olacak SIVAS KIMIN BALONUNU PATLATTI. Bu cumleyi 20 kez gonderecem. Erken konusmak bize yakismaz, mactan sonra bakacagiz. Milyonlarca yurek seninle SIVASIM yolun acik olsun.
umarim bu gaz iyi gelir herseyde bi hayir vardir hoca onlari mahcup etmek icin sivasin balon olmadini ispatlamak icin elinden geleni yapar... ozaman cikar sivas balon diyenler utansin diyebilir suan icin uefa hakli cunki ortada bisey yok...
http://i36.tinypic.com/b82zgn.jpg
SİVASSPOR BRAGA YA ELENİNCE HERKES SİVASSPORU ELEŞTRİ YAĞMURUNA TUTMUŞTU..AMA O KÜÇÜMSEDİKLERİ BRAGA BUGÜN BEŞİKTAŞIN YAPAMADIĞINI YAPARAK GRUPLARA KALMAYI BAŞARDI..HERKESİN DİKKATİNE SUNULUR
|